Dagens Makeup : Typhoon Glitter

 

 

 

Året’s første look! Jeg har faktisk ikke rørt en øyenskygge siden 31.Desember….

‣ ØYNER/EYES :   
MAC Paint pot » Soft ochre 
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette 
Anastasia Beverly Hills Master Palette By Mario
Makeup Geek  » Typhoon
Makeup Geek » Shimmermint 
IsaDora Insane volume lash styler Mascara  
Urban decay Heavy metal glitter liner » Midnight Cowboy

Flutter lashes » Slayla

‣ ANSIKT/FACE :
MUFE smoothing primer
Too Faced Hang over primer
Giorgio Armani Power Fabric Foundation Foundation 
Too faced born this way concealer
Laura mercier translucent powder
LH Cosmetics infinity palette
Physicians formula butter bronzer » Bronzer
IsaDora Blush » Peaches’n Cream
Anastasia Beverly Hills Glow kit sun dipped » Summer & Moonstone

‣ LEPPER/ LIPS :
IsaDora Ultra Matte Liquid Lipstick  »  Vintage pink & Cool Muave

‣ BRYN/BROWS :
Anastasia Beverly Hills Dip brow » chocolate
Anastasia Beverly Hills Brow gel » Espresso

 

 

 

Kylie cosmetics kyshadow burgundy palette & Kylie Brush set

KYLIE COSMETICS 
kyshadow Burgundy Palette ♥ Kylie Brush set

 

 

Enda en pakke fra Kylie cosmetics.  Hu kom ut med denne paletten som nr 2 i kolleksjonen av paletter. Så nå har jeg denne og Holiday paletten. Den første hun kom ut med fristet ikke å kjøpe, Så da jeg hadde planer om å kjøpe Burgundy paletten hadde hun som dagens luke at man fikk med de nye sminke kostene som enn så lenge er limited edition. Ryktes at det skal komme flere koster senere, derfor var disse bare limited ed som en del av Holiday kolleksjonen. 

kyshadow Burgundy Palette ♥
Denne paletten har 1 satin skygge, 3 shimmer og 5 matte. Fargene går fra varme brune til burgunder og oransje farger.

koster 42 Dollar 

 

Kylie Brush set ♥ 
Som en del av Holiday kolleksjonen 2016, kom hun ut med sitt første sett med sminke koster. Jeg liker designet veldig godt! Rent og enkelt. Dette settet var Limited edition, men det er som sagt kylie jenner. Så hun kommer nok garantert ut med en hel hau med koster om ikke så lenge som blir permanent.
 Verdien på disse var 35 dollar, så rund 7 dollar pr kost. Så dem faller godt inn i ‘rimelig’ kategorien, selv om det er andre  merker med goode koster som er billigere pr stk.

Første inntrykk når det kommer til kvalitet –  Dem veldig lett, men ikke på en sånn måte at dem føles billige ut. Bak på kostene står det kina, så da er dem laget der. Syntetiske koster som er myke. Skal få vasket dem nå til helgen, og testet dem ut så fort jeg får mulighet.

 

 

 

Emma S Produkter

EMMA S.
Skincare 

 

Kan vell starte posten med Godt nyttår! Håper dere har fått en fin start på det nye og at det har vært en fin jul for dere. Jeg har hatt litt ekstra fri, bare slappet av og hold meg borte fra sosiale kanaler. Men nå satser jeg på alt går som normalt igjen. Har så mange nye produkter å vise og teste !

Emma S oppdaget jeg for 3 år siden tror jeg først, har vært veldig fornøyd med det som jeg har prøvd, så da Vita.no hadde 30% på alt av hudprodukter slo jeg til på 2 nye produkter fra Emma s.  Først må jeg bare få si fytti katta så raskt man får pakker fra Vita.no ! Jeg bestilte Mandag kl 17:00, og onsdag morgen lå pakken allerede i postkassen. Stor tommel opp for det, så nå kommer jeg helt klart til å handle mer fra nettsiden.
 

Produktene jeg klikket hjem er Treatment Enzyme peel og en sensitiv dagkrem. Var egentlig Enzyme peelingen jeg har vært mest hipp på å teste etter så mange gode omtaler. Så slengte med en dagkrem siden det allerede var 30%. 

Treatment Enzyme peel  + 
En effektiv enzympeeling med AHA- og BHA syrer som på bare ett minutt fjerner døde hudceller og hudormer, og som gir huden din en ny, fin glød og bedre fuktighetsbalanse.
Rens først huden grundig og legg deretter et tykt lag med peelingkrem. Unngå området rundt øynene. La kremen virke i ca. 1 minutt og skyll den deretter nøye bort med lunkent vann. Brukes 1-2 ganger i uken.

Denne testet jeg ut på kvelden samme dag, og shit så rød man blir av den. Prikket god, men for min del er det bare positivt! Jeg liker den følelsen av at man kjenner produktet jobber. Det sto kommentert at Rød det blir man, så man burde holde seg hjemme etter å ha brukt den. Huden føltes veldig ren, man fikk en veldig glød av den, så jeg gleder meg til å teste den videre. So far so good. Skal testet den ut igjen i morgen!

Sensitive Night Cream​ +

En rik og pleiende nattkrem med naturlige oljer fra Engkarse og Jojoba samt Oljedodre (Camelina Sativa) som er rik på Omega 3 & 6. Inneholder også Vitamin E som gir huden beskyttelse og fuktighet gjennom natten. Helt uten parfyme. Anvendelse: Smør inn rikelig med krem på ansikt og hals etter rengjøring.

Denne lukter så rent og godt! Følte også den holdt huden fuktig ganske lenge. Lett på huden, så tommel opp for denne. Litt for tynn i konsistensen for min del.

Det som er så bra med Emma S. er at dem tester ikke på dyr! Emma S. skincare er et svensk hudpleiemerke som Emma Wiklund lanserte i Sverige høsten 2010. Med serien vil Emma tilby kvinner sikre og effektive skjønnhetsprodukter som holder det de lover, gir synlige resultater og gjerne fyller flere funksjoner. Det skal være enkelt å ta vare på huden, og god hudpleie handler ikke bare om hudpleieprodukter, men også som hvordan vi har det og hvordan vi lever. Sortimentet består av fem serier: Cleansing ? rens, Moisturising ? fukt, Ageless ? anti-age, Body ? kroppspleie og Rue de Varenne – duft.

 

Dagens Makeup : Dah!

 


 

Husker dessverre ikke hvilken skygger jeg brukte til denne looken, men alle er fra Makeup geek !

‣ ØYNER/EYES :   
MAC Paint pot Soft ochre
Makeup Geek Eyeshadows
IsaDora Insane volume lash styler Mascara 
House of Lashes » Iconic

‣ ANSIKT/FACE :
MUFE smoothing primer
Too faced born this way Foundation 
Too faced born this way concealer
Laura mercier translucent powder
LH Cosmetics infinity palette
Physicians formula butter bronzer » Bronzer
Makeup Geek Highlighter » Glitz

‣ LEPPER/ LIPS :
Kylie Cosmetics Liquid Lipstick  »  Lovebite

‣ BRYN/BROWS :
Anastasia Beverly Hills Dip brow » Ebony 
Anastasia Beverly Hills Brow gel » Espresso