UD x Gwen Stefani Eyeshadow Palette


Idag fikk jeg endelig hentet pakken min med Gwen Stefani paletten – Reiser i morgen på juleferie så den kom til tide! Fikk nesten litt sjokk da jeg fikk overlevert pakken, SÅ LITEN?! Det var nesten så jeg trodde feelunique hadde sendt meg feil produkt. For SÅ liten som denne paletten er hadde jeg ikke forventet.


Men jeg skjønnet godt de fleste sier dette er årets fineste palett, for den er veldig fin! Fargene er utrolig fine å se på, og for et stort pluss at denne har et stoort speil. Gleder meg til og teste denne ut. 


 

I samme slengen så fikk man også med 4 ”leppestifter” som Gwen har mixet sammen. Alle i fine farger som er i tekstur av Mega matte, Sheer og cream. Denne paletten er Limited Edition – så om du vil sikre dege den før den er borte så har kicks.no den inne å også Feelunique.com

Dagens Makeup : That easy christmas look


Endelig..eller kan vell egentlig ikke si endelig ! Jeg er helt fri for sminkefjerner !! og alle butikkene i byen var tom for den da jeg på lørdag skulle kjøpe ny. Såå jeg har holdt meg unna sminke helt til idag. Burde ventet til i morgen for da får jeg kicks pakken min, spent på hvordan det skal gå med å få bort sminken.

Det ble en enkel look som man kan bruke til julaften ++. Glitter eyeliner, 2-3 øyenskygger og teip! Så lett kan det gjøres. 

 

 

 

Øynene/Eyes;
Makeup Geek – Creme Brulee {Her
Makeup Geek – Americano {Her
Makeup Geek – Cocoa bear {Her
Makeup Geek – Corrupt {Her

MAC Extended Play lash mascara {Her

Urban Decay Heavy Metals Glitter Eyeliner – Midnight Cowboy {Her


Vipper/Lashes;
Esqido Lashes – LashLorette {Her

Ansikt/Face;

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation {Her
NYX Highlight & Contour kit {Her
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer {Her
MAC Studio Careblend/Pressed Powder {Her
MAC Blush – Melba {Her
Laura Mercier Loose powder {Her
Becca Highlighter – Champagne pop {Her


Bryn/Brows;
Anastasia Dip brow – Chocolate
Anastasia Brow Gel – Espresso


Leppene/Lips;
MAC Lipstick Peachstock

Urban Decay Spectrum Eyeshadow Palette


Urban Decay Spectrum Eyeshadow Palette

 

 

 

 The Prism Palette inneholder 15 fantastiske farger fra Urban Decays ikoniske øyeskygge. Eksperimenter med farger du aldri har sett før i tillegg til kjente favoritter. Med et hav av farger i alle nyanser er denne limited-edition paletten en drøm for “makeup junkies”. Fargekombinasjonene i The Prism Palette er uendelige. Mix og match som du ønsker. Urban Spectrum inneholder 5 helt nye farger, 4 av Urban Decays mest populære skygger og 6 favoritter fra tidligere paletter   Den kan nå kjøpes hos KICKS.noHER- Koster 510kr

Denne har jeg ventet sååå lenge på, siden september da man fikk se bilder fra Nyhetene som skulle komme viste jeg at denne og Vice4 paletten skulle jeg ha i samlingen min. Var litt små bekymret for at verken vice4 eller denne skulle komme på Kicks, plutselig her en tidlig morgen var jeg innom Kicks og den var kommet inn! woopsii, ble plutselig 2 nye paletter på kort tid. 

 

 

URBAN DECAY X GWEN STEFANI EYESHADOW PALETTE


UD x Gwen Stefani Eyeshadow Palette

 

 


Urban Decay har samarbeidet med selveste Gwen Stefani !! Resultatet er denne flotte paletten. Som selvfølgelig er Limited Edition. Jeg tror den dessverre ikke kommer til salgs på kicks.no, man må innom kicks som selger urban decay.  Den kan nå kjøpes hos KICKS.noHER

feelunique selger den og sender til Norge {HER! 
En fin palett som har mange nøytrale farger! Kult å ha i samlingen sin.

 

Jeg har allerede bestilt den, og gleder meg til den kommer. Koster 540 kr, men feelunique tilbakebetaler summen av mva som man må betale.  

We have a thing for strong, independent women. And if they dig makeup, even better. So it should come as no surprise that: A) we?re big fans of Gwen Stefani and B) we?ve been dying to collaborate with her for years. 

MAC og World Aids Day 1. desember


MAC – WORLD Aids day 1 Desember

HIV og Aids er MAC’s hjertesak, hvor salget av MAC VIVA GLAM leppestifter og lipasser går til dem. Nå så er det intjent over 400 millioner dollar til MAC Aids fund som støtter mer en 60 HIV organisasjoner over hele verden!

 

En veldig viktig dag på året er dagen idag – 1.Desember. Den brukes verden over på å sette ekstra fokus på HIV og Aids. Dermed feiere alle MAC’s utsalg idag verdens aidsdag, og har ekstra fokus på MAC viva glam. Så er du i nærheten av en MAC kan du få lære mer om denne gode saken. Eller lese mere her om du vil macaidsfund.org

For et par uker siden ble 3 store donasjoner godkjent til skandinavia og for sverige til organisasjonen HIV Norge 100.000 ,- USD (lokalt inntjent fra den norske Viva glam account) Der MAC’s Makeup’artister er virkelige helter som har gjort dette mulig! Deres utrolige arbeid og salg av Viva Glam produkter for å gjøre en stor forskjell i den globale kampen mot HIV og Aids. Kjente kampanjer som Miley Cyrus har vært med på i år og fronter. Så kjøper du MAC Viva Glam produkter går hele selgerprisen til donasjon for MAC Aids found. MAC AIDS Found har vært siden 1994.

MAC Viva Glam produkter kan kjøpes i nettbutikker som KICKS.no og Douglas.no samt MAC’s egene butikker og dem som selger MAC.