ULTRA BRIGHTENING CONTOUR KIT

//Sponset

Jeg har vært så heldig å få gleden av og introdusere et helt nytt produkt fra Makeup Revolution Norge !

ULTRA SCULPT & CONTOUR KIT IN ULTRA FAIR C01

 

Dette er som dere kan lese, et Contour kit! Her får man alt i en palett – Bronze , Highlight og Blush. Veldig fine farger som er utrolig god blendbar. Størrelsen er perfekt for go to, og tar lite plass.

Blushen fikk meg automatisk til og tenke på NARS sin Orgasm Blush, måtte faktisk søke litt for å se om det var flere som syntes det, og det var det! Veldig fin Rosa/fersken farge med shimmer, akkurat slik som Orgasm. Denne har raskt blitt brukt mye og en favoritt ! Highlighteren er i en veldig fin farge, litt sånn gylden ferskenfarge. Bronzeren er perfekt brun farge som ikke har mye oransje i seg og selvfølgelig helt matt.

En palett som jeg vil si passer en god del forskjellige hudtoner, jeg liker denne veldig godt! Før og etter bilde som dere kan se under, Bare tommel opp for denne paletten!!

I tillegg til dette produktet er det masse nytt på vei og kommet inn til lagrene hos Makeup Revolution ! 
Prisen for denne er 79 kr

http://www.Makeuprevolution.no 

 


FØR & ETTER


 

IsaDora Volume Lash Styler

IsaDora har kommet med en ny Mascara. Denne heter Volume Lash Styler – Fanned out effect, i likt design fra den som kom ut sist som heter Flashing Volume.
 

Full Volume – kremet, fylldig mascara formel
Styling ved å strekke – den spesialdesignede børsten plukker opp vippene fra rot til tupp

og strekker dem opp /ut for en vidvinkel vifteeffekt
Perfekt separasjon og definisjon
Forlengende – den strekker effekten gir ekstra lengde
Fuktbestandig – vippene beholder sin fullkommenhet i all slags vær

Plastbørsten er en trekant hvis man ser den ovenfra. Det er for at de kortere piggene skal gi produkt og volum, de lange skal hjelpe til å kamme ut mascara og separere. Mascaraen er veldig lett å jobbe med, ingen tendens til å klumpe seg og den drysser ikke. Mascaraen beskrives til å skal gi deg viftevipper, men det vil i alt avhenge i hvordan vipper man har. Er du på utkikk etter en mascara som spearerer bra så er denne SUPER! Jeg vil si jeg har middels lange vipper, og jeg liker denne utrolig godt! Det er lenge siden jeg har funnet en mascara som har falt i smak hos meg. Formulaen som er i denne gir ikke vippene en ‘tung’ mascara følelse, Jeg kjenner ikke at jeg har produkt på vippene mine.

Jeg er dessverre blitt en av dem som bruker løsvipper nesten 24/7 pga jeg aldri føler mascarane jeg har gir meg det resultatet jeg vil ha. Denne er blitt min favoritt! Jeg har har testet denne ut nå i ca 3 uker (tregost i know), og har bare godt og si om den. Jeg har dessverre glemt helt av å ta bilde hvordan der er på, så det kommer. Har for øyeblikket fått noe på ene øyet så vil helst ikke påføre noe sminke på øynene enda.

Pris 169 ,-


 


 

Twist-up Matt Lips ♥ Vårfarger 2015

Her har dere bilder på hvordan IsaDora’s 3 vår Twist-up lips er på. Fargene er 58 Super Pink, 60 Orange Pop og 62 Raving Red. Veldig lett å påføre, disse skrur man opp,Halvmatt finish, komfortabel på leppene. Men føler dem kan bli litt tørr utover dagen. Så dem er ikke noe bruk om du sliter mye med tørre lepper. Koster 129 kr.


Super Pink. Denne er i en rosa farge som mange tiltrekker seg mot til sommeren. jeg er veldig glad i rosa som er i denne tonen og bruke på sommeren. Veldig fin til en naturlig enkel look. Minner meg litt om barry m 52 shocking pink. Lakken jeg har på meg er også fra IsaDora’s nye Gel lack kolleksjon.

 Orange Pop. SÅ oransje ! Ordentlig sitrus oransje i fargen, denne fargen er jeg også veldig glad i å bruke på sommeren. En slik farge får en til og se litt brunere ut, og har man allerede en fin sommerbrun hud er denne Amazing.

 

Raving Red. Ikke klassisk rød i fargen men mer myk. Hint av korall som gjør den lysere og fresh i fargen. En favoritt !

 

 

Make Up Store Ocean utopia {Mars}

Ocean utopia…Ah, det navnet så herlig ! Dette er Make Up Store sin Mars look. Ikke vanskelig å skjønne hva denne looken er inspirert av. Jeg mangler lakken for denne kolleksjonen, også som dere kan se så har posten vært litt for hardhent med pakken så begge MS’ene var knuste. Det er to Microshadows, en Eyedust, Neglelakk og Gloss i denne kolleksjonen.


Atoll er en fantastisk skimrende lys turkis skygge. Fargen er utrolig vakker og så gode pigmenter.
Atlantis, en mør lilla med duo chrome glitter, denne er så fantastisk fin å se på ,og når du tar fingeren over skyggen. Dessverre ble den veldig svak når man blender den ut, men som dere kan se på ene bildet under, så har jeg brukt litt Fix+ for og se hvordan den ble da. Veldig fin, nesten magisk hvordan den ble i farge og effekt ! Utrolig synd den er dårlig i pigmentene for den er helt fantastisk i holderen uten fix+.
{koster 150 kr pr stk} 


Eyedust som heter Sea weed, oh my…Hvor skal jeg begynne. Løs pigment med en lys grønnfarge som er ut som 2-3 forskjellige grønntoner (alt etter lys) som har gulltoner i seg. VELDIG VELDIG pen og veldig sånn havfruete. Jeg føler nesten dette er et pigment du bare MÅ ut å kjøpe for og ha. Du vil ikke bli skuffet, den kan egentlig ikke beskrives. Bildet fanger ikke helt opp hvor fin den er noe som er veldig synd.
{koster 175 kr}

Lipglossen er i fargen Sunset Safari. Farge som jeg vil si er brun/Fersken/rosa med gull glitter i seg. Denne lukter så godt, til og spise opp faktisk! behagelig på leppene, ikke klissete i det hele tatt. Den er veldig fin for seg selv på leppene, men tror den vil komme mer frem over en nude leppestift for litt ekstra. Når fargen fader sakte bort så levner den igjen leppene med gullglitteret, noe som faktisk er fint. Får veldig sommerfølelse av denne.
{koster 165 kr}

Neglelakken heter Nayzar og koster 145.

Dette er en utrolig fin kolleksjon!

 


 

 

Her kan dere se alle fargene, også hvordan Atlantis er med og uten Fix+.

Twist-up Matt Lips ♥ Vårfarger 2015

IsaDora har nå kommet ut med 3 nye farger i sine Matte twist-up. 3 herlige vår glade farger !

Fløyelsmyk matte lepper med en kremet myk følelse. fløyelsaktig matt finish kremet myk følelse på leppene Tørker ikke ut leppene Intens farger som sitter lenge Spiss tupp for presis påføring Inneholder fuktighetsgivende og nærende ingredienser Praktisk, skrubar twist-up blyant – ingen spisser nødvendig.

Fargene er 58 Super Pink, 60 Orange Pop og 62 Raving Red.  
Koster 129 kr (Finnes ofte på salg til rundt 100 kr)

 

 

 

#Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #isadora #vårsminke #vår #leppestift #sminkenyhet

Giorgio Armani Luminous silk foundation

Giorgio Armani Luminous silk foundation..

Det er første gang jeg kjøper en så dyr foundation. Men tenkte jeg endelig skulle unne meg den siden jeg har siklet på den i over 1 år nå. Jeg valgte den i litt mørkere farge enn hva jeg normalt er, Siden jeg bruker endel selvbruning og våren/sommeren nærmer seg.


”- Kicks.no
Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation ? en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil?teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper. ”


Først vil jeg si at denne passer IKKE alle hudtyper. Anbefales ikke hvis du har ujevnheter i huden, veldig fet hudtype eller ekstremt tørr hud. Stort Positiv med denne er at den kommer i over 20 forskjellige farger. Den gir et nydelig glødende resultat, og den holder lenge på huden. foundation legger seg ikke i fin linjene hos meg. Ser ikke ut som at man har foundation på seg, jeg syntes også den dekket ganske bra. Medium til full dekkeevne. Stiv pris !! helt klart. Ligger på 430 kr hos Kicks.no

 

 

 

 

♥ Testet Økologisk Sminke

 

 

Like etter jul skrev jeg om Økologisk sminke. Å viste dere noen produkter jeg hadde fått hjem for og teste ut samt gi bort til en av dere. Nå har jeg fått testet ut det som jeg har valgt selv og beholde. Jeg er veldig positivt overrasket over hvor gode produktene er og kommer helt klart til og satse på mer økologisk! 🙂 Det kommer konkurranse til dere snart med noen produkter !
Virkelig verd å ta en titt innom nettbutikken, så utrolig mange fine produkter og ikke minst sååå mange fine ordentlige kvalitets vipper! 

 

♥ Leppestift/Advanced Care Lip Colour i fargen Pink Lemonade {Her

Denne ble jeg litt skeptisk til siden den hadde så mye skimmer i seg, men den er helt NYDELIG på! Ekstra finere om man har solbrun hud. Sitter godt og føles veldig behagelig på leppene. Denne kommer garantert til å bli en favoritt til sommeren. Utrolig fin rosafarge på den også. Bare tommel opp for denne.

 

Advanced Care Lip Colour leverer pulserende og naturlige fargekomposisjoner. Leppestiften har en økologisk base av lakserolje kombinert med mykgjørende fargetistel, bivoks og vitamin E. Den inneholder antioksidanter, og har nærende egenskaper for myke, jevne lepper. Delikate farger, tilgjengelig i tre teksturer. – Langvarig – Pleiende med vitamin E – Velg mellom 18 farger.

 ♥ Terre Caramel 23 Pearly Beig Brown {Her}

En utrolig fin Bronzer som gir veldig naturlig glød med minimalt shimmer selv om man kan se det i beholderen. Denne har jeg hatt som favoritt i det siste, til fargen som jeg har nå så er denne perfekt! Man kan også bygge opp hvor mye farge man vil ha.

Denne mikroniserte bronzeren er ideell for en solkysset glød året rundt. Bruk den til å strukturere, forme eller skape en solbrun effekt. Dens ultratynne tekstur gir jevn, enkel distribusjon og utmerket hold. 99.7% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 12% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk jordbruk.

 


Økologisk sminke er noe som har blomstret mer ut i det siste. Å handle etisk og Økologisk vil etterhvert bli standarden: Av økonomiske, miljømessige og medmenneskelige grunner. Kjendiser og Make-up Artister verden over har gjort etisk og økologisk sminke moterikt – De store merkene kommer sakte etter.

 

Noe av det som er spennende med økologisk sminke, er at det er vanskelig å finne ‘dupes’ – tradisjonell kosmetikk er masseprodusert og dermed gjør fabrikkene ofte tilnærmet identiske farger av forskjellige merker. Økologisk sminke må produseres på andre måter, med andre ingredienser og i andre fabrikker(gjerne in-house), og man får dermed en unik fargepalett.

All sminken deres er Sertifisert og i tillegg fører de økologisk hudpleie, giftfri neglelakk og etisk produserte vipper med tilhørende utstyr som er giftfritt vippelim, vippetang med økologisk sertifisert blå kamille i padsene etc.

Mye mer info kan dere lese på nettbutikken om dere er ønskelig.
Som det også sto i arket verken trampe eller snurre sprett blir testet på. 

I nettbutikken har dem også et fordelsprogram  for Make-up artister som heter Green pro MUA. Det girl alle Make-up artister som er aktive i bransjen 40% rabatt på alle ordinære varer.

 

Nettbutikken shop.torhildkristine.com
https://www.facebook.com/TorhildKristine

 

 

#sminke #produkt #økologisk #økologisksminke