LA GIRL Glazed Lip Paint x4 swatches

Første innlegget med disse kan du lese om {her}.

 

 

Nå har jeg fått brukt alle å testet dem ut nok til at jeg ville skrive om dem her til dere og vise bilder av hvordan dem er på. Disse er fra L.A. Girl, dem har utrolig mange fine produkter. B.la Pro Concealer som skal være en god Dupe for MAC sin pro longweare, dem har jeg også. Fargene jeg endte opp med er : Elude, Flirt, Whimsical og Whisper. Siden jeg ikke helt viste hvordan disse var så gikk jeg for de med ”naturlige farger.” Jeg liker disse veldig godt!

Jeg bestiller fra Beautyjoint.com. 25 kr koster dem, alle lukter peppermynte, noe som også kjennes litt på leppene. Stort pluss at dem verken er klissete eller ubehagelig å ha på leppene. Tuben er det eneste minuset jeg har og si så langt, da det er bare en hard plast skrå påfører. Jeg bruker faktisk en kost fra Real Techniques (Denne ). Passe myk og passe stor slik at man får påført det på leppene og resultatet blir veldig fint ! Fargen forsvinner gradvis på en fin måte om man kan si det slikt. Veldig fine også når man blander fargene. Jeg kommer helt klar til å bestille i flere farger.♥ 

 

Whisper♥ 

En veldig fin Nude farget lip paint. Alle disse paintene kan man bygge fargene opp med, alt fra veldig svakt til intens. Alle fargene vil selvfølgelig se forskjellig ut på hver og en alt etter hudtonen man har. Denne må være i mine øyner den perfekte nude som jeg har til nå 🙂

 

Elude♥ 
Denne holder også Nude i seg men med mer Rosa i seg. Veldig søt farge som går til ALT.

 

Flirt♥ 

Pretty Pink. En søt Rosa farge som jeg vil si har litt ferskenfarge i seg, ikke så mye mer og si om den. En farge som jeg liker veldig godt og ofte bruker på sommeren.


Whimsical♥ 
En veldig fin kald lillafarge. Første produktet jeg har med en slik farge, og fargen falt veldig i smak hos meg. Vil si alle Lip paintene er såå mye mer finere i virkeligheten enn hva dem kommer frem på bildene.


 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #lippaint #vårsminke #leppestift

♥ IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder

♥ En nyhet fra IsaDora som akkurat er kommet ut er Perfect Brows Duo Compact Powder ! Veldig bra produkt som er likt Anastaisa sitt Duo powder. Jeg har testet ut begge for å se forskjellen, og det er ikke store forskjellen. IsaDora sin er litt mer ”krem aktig”. Veldig fine farger som passer de fleste. Eneste som jeg skulle ønske var at penselen var hardere og tynnere. Jeg fikk ikke helt til med den, så måtte bruke en annen kost.

Man får et veldig fint og naturlig resultat med dette, kan også våte penselen for litt mer intens look.
Finnes bare i fargen 15 Duo Brown, enn så lenge. Kan brukes for alle med mellomlyst til mørkt hår.

 

 

 

 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #bryn #IsaDora #Nyhet  

LA GIRL Glazed Lip Paint x4

4 nye leppeprodukter fra LA Girl bestilte jeg for en lite stund siden, så endelig kom dem i posten. Jeg har testet ut Pro concealeren som er fra samme merket og liker dem veldig godt. Kikket på litt bilder og youtube filmer før jeg bestemte meg for hvilken farger jeg ville ha. Så fargene jeg endte opp med er : Elude, Flirt, Whimsical og Whisper.  

Jeg bestiller fra Beautyjoint.comNettsiden har litt forskjellige merker som ikke selges i Norge, samt andre merker som er billigere. Alt fra NYX, Thebalm, Milani osv.

Måtte teste dem ut da jeg fikk dem, så langt er jeg veldig fornøyd! Dem alle lukter peppermynte, noe som også kjennes på leppene. Dem er ikke klissete, og sitter godt på leppene. Til 25 kroner så er disse tommel opp, å jeg blir nok til og kjøpe i flere farger. Veldig fine når man blander fargene. Dere skal få se bilde på hvordan hver og en er på, og hvordan jeg påfører dem. Tuben er det eneste minuset jeg har og si så langt, da det er bare en hard plast skrå påfører.
 

 


 

Make Up Store PASSIONATE *Limited edition *

See disse herlige produktene, har skrevet ett innlegg tidligere om disse som dere kan lese litt lenger ned. Dette er Make Up Store sin Februar look produkter. Disse er Limited Edition, derfor er dem røde ! Dette er også MUS Nye Design som kommer til og være sort ellers på resten av produktene. Så har du lyst på dem, må du være rask, dem selges bare denne måneden evt så lenge dem finnes i butikk.

Skyggene er i nøytrale toner passer de til alle. Det er også helt ny tekstur på skyggene, sam oppgradering på andre produkter. Helt fantastisk og pakket med pigment. Februar looken inneholder tre microshadows i fargene Kakaw, Muffin og Pollution, en fantastisk fin neglelakk i fargen Hanna og en lipgloss i fargen Amaranth.

Amaranth Lip Gloss 165 kr
Microshadows pr stk 155 kr 
Nail Polish 145 kr 

 


 


 


 

Oasap Jakke & Smykke

Jeg måtte klikke hjem denne kule jakken samt et smykke så jeg fikk brukt opp gavekortet jeg hadde. Aaah, denne Cardiganen er så lekker! Hallo..Se på den. Aah, dere skal få se bilde med hvordan den er på. Smykke trodde jeg faktisk skulle være litt lenger enn hva det var, men lekkert er det. Pakken fikk jeg faktisk akkurat på dag 14, så ikke så alt for lenge og vente.

Jakken finner dere HER, og smykket HER.
Jakken er i Onesize.  Begge produktene er på tilbud nå.

//affliatelinker

 

 

 

 

Urban Decay endelig i Norge!

Holdbar formula, nyanser som smelter perfekt sammen med huden og fantastiske fargeskalaer. Nå gjør anerkjente Urban Decay entré med fullt sortiment i Norge – bare hos KICKS! Det amerikanske merket er kanskje mest kjent for sine nudepaletter, men Urban Decay brøt gjennom allerede på 1990-tallet som et banebrytende makeup merke. Urban Decay vil være tilgjengelig på KICKS Steen & Strøm, Oslo City og kicks.no

– KICKS

 

Endelig er merket Urban Decay kommet til Norge for dere som ikke har fått det med seg, en nyhet som kom ut for en god stund siden. Jeg har faktisk ikke prøvd produkter fra UD før, men har endel som klør litt på å få klikket hjem. Så til enn så lenge får det stå på ønskelisten! Noen av produktene er enda ikke kommet inn i nettbutikken, men det meste skal være der 🙂

Har dere noe UD Produkter som dere er fornøyde med?
Evt noe dere skal kjøpe ? 🙂 

 


Sigma Beauty E40 – Tapered Blending

Min første Sigma Kost

 

Det måtte bli da E40 Tapered Blending brush’en. Den har jeg hatt lyst på en stund, egentlig så har jeg litt shoppestopp når det kommer til Sminkekoster. Siden jeg kjøpte 2 hele kit fra Zoeva som gjør at jeg har godt over 20 nye koster. sikler fortsatt etter noen andre fra Sigma, men det får stå en stund.

Det er nå 2 Norske nettsider som selger Sigma beauty produkter, denne kjøpte jeg fra Nordicglaze.no . En nettside med noen andre merker også, godt oppdatert på nyheter og slikt. Gratis frakt er det også! 

 

Dette er en fantastisk blendingkost. Denne har jeg brukt hver dag siden jeg fikk den. Den er perfekt kosten til å duse ut farge og legge en myk farge i globalen. Jeg har ikke opplevd at den har røytet enda, og jeg vasker mine nesten hver kveld.
 


 


MAC Fix +

MAC fix + har jeg både hørt, lest og sett mye om – Så da KICKS endelig fikk inn et par stk på lager var jeg rask med å bestille en hjem. Så hva er MAC fix + ?

 

Fra Kicks.no

” En oppkvikkende dose av vitaminer og mineraler full av beroligende ingredienser som grønn te og agurk toppet med den friske, naturlige og energigivende duften av japansk sedertre. Huden stråler under makeupen. Spray på. Huden drikker den! ” 

Fix + er en fuktspray som innerholder mye vitaminer og mineraler som i produktbeskrivelsen fra Kicks. Den refresher ansiktet og man føler seg frisk og våken etter man har sprayet denne i ansiktet. Fix + er ikke en setting-spray, men en fuktspray. Men man kan bruke fix+ over sminken for å fjerne den tørre pudderlooken og for å få en mer “dewy” look. 

Denne sprayen kan man bruke på mange forskjellige måter, som : 
– Man kan spraye denne på sminkekosten for så dyppe den i en øyenskygge/pigment for en mer metallisk look, fargen blir sterkere og sitter bedre på huden.

– Perfekt til tørre områder

– Spraye over ansiktet for å fjerne ”pudder looken”

– evt du kan spraye på kosten før du påfører din foundation. 

– Spray den i ansikte om morgenen om du føler for å kvikke opp et trøtt ansikt.
– Perfekt til varme dager, super oppfriskende – Heaven om den har stått i kjøleskapet en stund.
– Lang jobb/skoledag perfekt å ta en liten ”dusj” av denne. 

Dette har blitt et must produkt for veldig mange! et alt mulig produkt som sagt.

Koster 165 kr hos KICKS.no

 

ISADORA URBAN STREET STYLE

Tjuvstarter våren med IsaDoras nye kolleksjon Urban Street Style! En herlig blanding med fargerike, sterke pasteller som lover og holde glans i syv dager. Denne lakken er viktig å bruke sammen med deres spesielle top coat, da holdbarheten blir forkortet uten og man oppnår ikke den Gel-lakk effekten som disse har. Påføre den mengde lakk man vil ha, så vent 3 min før man tar over Top Coat.

Disse lakkene falt rett i min smak, herlige vårfarger som jeg er veldig fan av. Er allerede startet med vårfarger på neglene, så disse gleder jeg meg til og bruke. Dere skal få se bilde av dem på. Ute i butikk nå til 85 kr.

 

– Marble, Classy Nude, Boho Pink, Urban, City Light, Weekend, Skyline –


 

Dagens Makeup : Smoky Muaves

Dagens Smokye look er gjort bare med IsaDora’s produkter (og ikke alt – utenom vipper og litt MAC fix +), litt ”old” og IsaDora’s nye produkter som akkurat er kommet ut. IsaDoras nye Eye color bar er så fin! Den som heter Smoky Muaves, dere skal få se bilde av prduktene senere idag. Tror Har hatt litt i bakhodet også å filme en slik look med bare produkter fra et merke.

Heldigvis er dagslyset kommet tilbake, så nå må jeg bare lære meg å stille inn kamera på nytt, hold på å fryse av meg fingrene idag siden jeg bokstavelig talt nesten står ute for mest mulig perfekt lys. 

 

 

 

 

 

Øynene;
IsaDora Eye primer
IsaDora Eye Color Bar – 61 Smoky Muaves
IsaDora Perfect Contour Kajal waterproof- 61 Dark brown
IsaDora Colorful Eyeliner – 10 Black
IsaDora Mascara ‘ All day long lash ‘


Vipper;
Velorulashes.com – You complete me

Ansikt;
IsaDora wake up Foundation
IsaDora Light Tuch Concealer – 80 Blonde Beige
IsaDora Face sculptor 01 warm Peach (Bronzer & Blush)

Bryn;
IsaDora Perfect Brows – 15 brow duo

Leppene;


IsaDora Twist-Up Matt Lips – 52 Posh Peach

 
 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #isadora #dagenssminke #dagenslook