MAC pro longwear concealer

Klarte endelig å få kjøpt MAC sin pro longwear concealer etter bare ca 2-3 år med frem og tilbake, haha. Påtide !
Hvertfall kjøpte den for ca 2 uker siden, og liker den veldig godt så langt. Har i fargen NW20, slik at jeg kan både highlighte med den og bruke den som en normal concealer.

Kjøpte min fra Douglas.no, men kan også kjøpes hos KICKS.no 

 


 

 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #mac #macprolongwearconcealer #concealer 
#skjønnhetsblogger #douglasno #douglas #kicksno #kicks  

Dagens Makeup : Isadora spring

Kanskje litt tidlig med vår sminke, men for øyeblikket er ”minst mulig og naturlig” sminke noe jeg bare gjør for øyeblikket,også sååå lei mørke farger.. Har også fått testet ut mitt nye sminkespeil – som dere skal få se bilde av senere. Må få innstillingene på kamera litt mer behjelpelig når jeg tar bilder. Sminken blir litt utvasket, og kommer ikje så fint frem som i virkeligheten.

 

 

 

 

 

 

Øynene;
Absolute New York Primer
IsaDora Eye Color Bar
IsaDora Fine Line Eye Stylo – 02 Dark brown
IsaDora Mascara ‘ All day long lash ‘ * Her


Vipper;
Houseoflashes.com – Bambi * Her

Ansikt;
IsaDora Foundation Nude Sensation
Mac pro longwear Concealer
IsaDora Bronzing powder – Matte Tan 48
IsaDora Blush – 13 Perfect Peach

Thebalm Mary lou Highlighter
Bryn;
Anastasia Dipbrow Pomade – Chocolate

Leppene;


IsaDora Twist-Up Matt Lips – 52 Posh Peach

 

 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #makeupstore #dagenssminke #dagenslook

#thebalm #anastasiabeverlyhills #contourkit #leppestift #skjønnhetsblogger #bangerhead #Mua #anastasia #Isadora #makeupstore

ZOEVA Luxe Complete Set

Zoeva sett nr 2! bestilte dette også fra Douglas.no, eneste plassen man får Zoeva koster/produkter i Norge for øyeblikket. Dett et Luxe Complete set. Dette inneholder 25 forskjellige koster til ansikt og øyner. Jeg er utroooolig fornøyd! Myke herlige koster som virkelig gjør jobben sin, er blitt en drøm og sminke seg med disse.

Tok med i samme slengen en Lip Caryon fra samme merket. Den heter Nude Hero, en perfekt nude farget kremet stick. Dere skal få se bilde av den snart. Douglas har nå 15% rabatt på alt fra Zoeva ut Januar, registrerer du deg for første gang får du automatisk 50% Rabatt på ditt første produkt fra Douglas. Så her kan man spare endel penger. 

 

Har nylig skrevet et innlegg om Douglas som du kan lese lenger ned eller bare trykke HER for og komme til det.

 

 

 

TB Look [Green heart]


 

Øynene;
Artdeco Primer
168 øyenskygge palett – Grønn,Brunoransje og Sort
KICKS Eyeshadow – Mørk brun
KICKS Eyeshadow – gråbrun 
Make up store Eyeliner Matt sort


Vipper;
Velour lashes – You complete me

Ansikt;
Golden Rose Liquid mineral founadtion
INIKA Mineral foundation 
Thebalm betty lou – Bronzer
Golden Rose Blush – Coral 

Leppene;
Golden Rose Lipgloss – Peach
Golden Rose Leppestift – Ferskenrosa 

 

#Dagensmakeup #dagenssminke #sminke #sminkeblogg #sminkevideo #Leppestift #KICKS #INIKA #thebalm #bronzer
#Skjønnhetsblogg #martinekristine #martinekristineblogg #dagensmakeuplook 

Makeuprevolution Shopping

Like etter nyåret hadde Makeuprevolution.no 50% salg på hele nettsiden sin, så da slo jeg til med to Blush paletter og en ordentlig neon/sjokk oransje flytende leppestift som blir matt. For øyeblikket ser det ikke ut som dem har Blush palettene inne i nettbutikken, men dem kostet rundt 99 kr stk.

Jeg er veldig fornøyd med produktene, og handler gjerne mer fra merket. Rask levering syntes jeg dem også hadde.  

 

 

Salvation Velvet Lip Lacquer Keep flying for you. Se denne flytende leppestiften! Utrolig pigmentert, dette ern en neon oransje farge. Denne kan man bygge opp alt etter hvor sterk man vil ha den. Klapper man den forsiktig på leppene får man en veldig fin aprikos farge. Svært holdbar med en fin finsih, ikke tørket leppene mine ut av den.

Koster 49 kr. 


 

 

 

 

Denne paletten er fantastisk ! 8 forskjellige fantastiske varme farger som gir et veldig naturlig resultat. Kan også blande dem for å få mixet farger. I kitet er det også to highlight farger. Denne paletten kan også fint brukes til øyenskygge, pigmentene er veldig gode. Har lest litt omtaler rundt om at det er flere som liker og bruke en duo fiber kost når dem påfører blushen, det har jeg desverre ikke. Men en vanlig blush kost funker like fint. Bare tommel opp for denne, vært fast brukt siden jeg fikk den hjem. Supergode pigmenter !

 Denne paletten Sugar and Spice er en kaldtonet blush palett samt inneholder contour farger. Her er det blusher i veldig fine rosafarger og to highlightere. Dessverre som på bildet så ser begge contour fargene litt rosatonet ut, men dem er mer brun. (google it så ser dere det)

Utrolig gode blusher med en fløyelsmyk tekstur som varer lenge med VELDIG gode pigmenter. Absolutt verd og kjøpe!

  

 

 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #Makeuprevolution #blush #shopping #sminkeshopping #innkjøp #leppestift


Bambie Houseoflashes.com

For dere som har les bloggen en stund vet jeg E L S K E R vippene fra Houseoflashes.com, så like før jul bestilte jeg ”Bambie” vippene. Nå har jeg så og si alle for utenom 3 stk tror jeg. Så hver gang dem kjører salg med fri frakt slår jeg på med nye vipper/lim eller backup av de andre som jeg har.

 Disse vippene er ikke helt sorte, har noen brune hår innimellom, for et litt mer ”naturlig” resultat.

HouseOfLashes.com

 


 


 

Produktomtale – IsaDora Nude sensation

Denne foundation var jeg utroolig spent på å prøve, IsaDora’s nye Nude Sensation. så her ser dere før og etter bilde.


 

Så hva synes jeg om denne..

Ingen tvil på at dette er en bra Foundation, Superlett som knapt kjennes på huden, den kan lett bygges opp på dekkevne. På bildene så har jeg bare et normalt lag over pluss litt hvor jeg følte for å dekke – som hake, og kinn. En Foundation som jeg vil si er drøy i bruk. Helt perfekt med pipetett som man får nok mengde ut. Noen få dråper går til hele ansiktet !

Fargen jeg har er 12 Nude sand. Jeg har noen små tørre partier på nesen og man kunne se litt av det noen timer etter denne var påført. Ikke noe mega ille som vistes veldig godt.

En Foundation som jeg vil si er verd og prøve!
koster rundt 150-160 kr og er ute i butikk nå. 

 

Hvilken Foundation bruker du nå/er din favoritt? 🙂

ZOEVA PINK ELEMENTS CLASSIC SET

 

Bitt av Zoeva basillen, Zoeva har plutselig eksplodert… Jeg leste å kikket på dette merket tidligere i fjor. Da var det så å si bare tyske folk/jenter som hadde Zoeva, og det var ikke så ”stort” all over the world, som det er nå !

Dette er mitt første Zoeva Brush set som heter Pink Elements Classic Set. Jeg venter ett større sett som skal dumpe ned i postkassen min når som helst. Jeg tok dette som mitt første sett da det jeg egentlig skulle ha enda ikke var kommet inn da. Samt så har dette settet noen koster som ikke er med på det andre som jeg venter, og hallo!! Det er Rosa skaft på dem ♥  (kan ikke bare kjøre sortstandard) Også får man med på kjøpet en slik veske/holder for å ha kostene sine i. Denne er Metallisk, veldig kul ! Kommer nok til å bli brukt som mer enn bare holder til kostene.

Koster rundt 600 kr
kan kjøpes hos Douglas.no 


Kostene som er med i dette er:

Ansikt:
104 Buffer: Apply and blend foundation

109 Luxe Face Paint: Contour and shape with powder

 

127 Luxe Sheer Cheek: Apply powder blush

Øyner:
227 Luxe Soft Definer: Softly blend and smooth eyeshadow


230 Luxe Pencil: Apply and shade eyeshadow and kohl


231 Luxe Petit Crease: Accentuate and shade in the crease


317 Wing Liner: Apply eyeliner with the perfect flick

322 Brow Line: Apply eyebrow products for perfectly shaped brows

DOUGLAS.no Ny kosmetikkvarehus/Nettside

Tenkte jeg skulle tipse dere om en ny nettbutikk som også er et Kosmetikkvarehus i Oslo.

DOUGLAS, noen er kanskje kjent med det navnet fra utlandet. Nå er det endelig kommet til Norge. Mer om Douglas kan dere lese på nettsiden. Jeg har allerede lagt en elsk over nettbutikken. Gøyeste må være at når man registrere seg der for første gang så får man automatisk 50% på første varen man legger i handlekurven, hvor mye stjerne i boken er ikke det ?! 

DOUGLAS kjører mange fantastiske merker: YSL, MAC, Zoeva, Benefit, Bobbi Brown og mange mange flere. En nettside som har andre merker som ingen av de andre nettbutikkene har.


Jeg har allerede klikket hjem endel godsaker som dere skal få se her på bloggen så for jeg har fått dem hjem. En nettside/butikk som jeg tror vil bli veldig populær i 2015, verd og ta en titt innom !
DOUGLAS.No
Bogstadveien 10, 0355 Oslo

Dere kan også følge dem på Facebook & Instagram @Douglasnorge. 

ØKOLOGISK SMINKE!

 

Like før jul fikk jeg en koselig mail fra Torhild kristine, hun står bak nettbutikken shop.torhildkristine.com Hun var så snill å ville sende meg noen produkter som jeg kunne få teste samt premie til julekalenderen jeg hadde her på bloggen. Jeg har ikke vært så mye på økologisk sminke, så dette har jeg gledet meg til og få testet ut. Noe av det under skal bli premie til en av dere. Men under så tenkte jeg å skrive litt om hva Torhild ga meg på et ark og om butikken.


 

Økologisk sminke er noe som har blomstret mer ut i det siste. Å handle etisk og Økologisk vil etterhvert bli standarden: Av økonomiske, miljømessige og medmenneskelige grunner. Kjendiser og Make-up Artister verden over har gjort etisk og økologisk sminke moterikt – De store merkene kommer sakte etter.

 

Noe av det som er spennende med økologisk sminke, er at det er vanskelig å finne ‘dupes’ – tradisjonell kosmetikk er masseprodusert og dermed gjør fabrikkene ofte tilnærmet identiske farger av forskjellige merker. Økologisk sminke må produseres på andre måter, med andre ingredienser og i andre fabrikker(gjerne in-house), og man får dermed en unik fargepalett.

All sminken deres er Sertifisert og i tillegg fører de økologisk hudpleie, giftfri neglelakk og etisk produserte vipper med tilhørende utstyr som er giftfritt vippelim, vippetang med økologisk sertifisert blå kamille i padsene etc.

Mye mer info kan dere lese på nettbutikken om dere er ønskelig.
Som det også sto i arket verken trampe eller snurre sprett blir testet på. 

I nettbutikken har dem også et fordelsprogram  for Make-up artister som heter Green pro MUA. Det girl alle Make-up artister som er aktive i bransjen 40% rabatt på alle ordinære varer.