Glitter New Years Makeup – Inspo/Tips

Tenkte å komme med litt inspo/tips på litt Nyttårs sminke. Glitter og vipper er noen av ordene jeg liker å ha som Must til nyttår, da kan man ta litt mer av på sminken. Det er selvfølgelig ikke alle som er like fan av glitter, så slenger med noen looker som er uten også, som kan være til inspo for noen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julekalender: Luke 21 & 22

 

Luke 21 og 22 går sammen idag siden det bare har vært kluss på innleggene disse dagene 🙂
Her kan dere selv velge om dere vil ha Nr 1 eller 2, hva dere skal gjøre står under ! 

 

NR 1:

En Gaveforpakning med populære favoritter fra GLAMGLOW. Få GLAMGLOW Thirstymud Hydrating Treatment sammens med klassikerne GLAMGLOW Super Mud Clearing Treatment og GLAMGLOW Tingling & Exfoliating Mud Mask. For samme pris som et produkt. Passer alle hudtyper. Passer for både kvinner og menn.

 

NR 2:

ESCADA Joyful er en herlig blomstrete duft, utsøkt og lys, med et skimmer av morgendugg. Magnoliaolje og rosa pioner forsterkes av den nylig syntetiserte mosenoten, som kalles Florimoss, som tilfører duften dybde og gir en transparent, kremete karakter. Duften åpner opp med svarte vinbærs-sorbet som gir en mild isete følelse på huden. Energigivende noter av mandarin og melon gir duften en pigg og lekfull energi. Den fruktige akkorden balanseres av et innslag av violblad, som tilfører duften glans og skimmer, mens rosa pioner tilfører en harmonisk vitalitet. Naturlig magnoliaolje skaper en friskhet, som fordypes av den perfekte blandingen av cyklamen og livlig rosa fresia. De varme tørre basenotene har en unik ingrediens, Florimose – som gjenskaper en jordete nøtt innhold i sandeltreets fortrolighet og kremighet og honningskakens fyldige varme – som tilfører de blomstrende notene en naturlig dybde.

 

 

 

 

* Legg igjen en kommentar med at du er med og om du vil ha premie nr 1 eller 2 !
* Blitt veldig glad om du også hadde stemt på meg i Vixen Blog Awards 

 

Del gjerne innlegget videre  

 


 

 

Julekalender: Luke 20

Innlegget ble dessverre ikke publisert kl 10:00 som det skulle, så dette innlegget står til i midnatt 22.Desember.

Bak luke 20 finner dere igjen denne Paletten fra Thebalm. Det blir 2 stk som vinner 🙂

Nude’tude er en uimotståelig palett som inneholder 12 fantastiske øyenskygger som gjør den naturlige sminkningen til noe ekstra. Fargeskalaen går fra lyst til mørkt og skyggene kan varieres i det uendelige mellom lyse highlighters og mørke skyggninger .

 

* Legg igjen en kommentar med at du er med.
* Blitt veldig glad om du også hadde stemt på meg i Vixen Blog Awards 

 

Del gjerne innlegget videre  

 

 

 

Julekalender: Luke 19

Bak dagens 19 luke ligger : Anastasia produkter !

Her finner dere en Brow Wiz i den fargen du vil ha, Tamanna sin fantastiske Palett og Brow duality i fargene camille/sand !

 

Tamanna Palett :
Den perfekte høst og vinter paletten har blitt utformet i samarbeid med makeup artisten Tamanna Roashan. Denne samlingen av mangsidige skygger utgjør Tamanna s “må-ha” nyanser for å oppnå hennes mest etterspurte sminkninger på alle ulike hudtoner. Varme og kalde toner kombineres for å skape alt fra sotete øyne til skarpe linjer, alt fra en palett. Fargene er spesielt utviklet med mye pigment i rike, nøytrale og skimrende juvel toner.

Brow Wiz : 
Anastasias Brow Wiz er idealisk for å fylle i glissende øyenbryn. Skaper et naturlig utseende. Den ultrafine pennens spiss hjelper deg å komme til de små hårstårene. Den dobbelsidige stiftpennen og den nøyaktige ?Spooley? børsten skaper fyldigere øyenbryn både enkelt og bekvemt. Pennen behøver aldri spisses og den innebygde spooley børsten på den motsatte siden skaper sammen naturlig vakre øynebryn. 
Fargene er i:  
Ash Blonde, Brunette ,Caramel og Medium Ash.

Brow duality :
Brow Duality er som laget for dem som vil ha det beste av to verdener. Anastasia har ført sammen to av sine kunders favoritter i et! Tykk dobbel avsluttet penn med matt highlighter i ene enden og skimmer highlighter i den andre. Denne pennen gir subtil fokus på brynbenet. Bruk den siden som er matt under dagen for å skape et mykt høydepunkt. For sene kvelder, bruk skimmer siden for å gi dine øyne en myk satin glød. 

 

 

* Legg igjen en kommentar med at du er med.
* Blitt veldig glad om du også hadde stemt på meg i Vixen Blog Awards 

 

Del gjerne innlegget videre  

 


 

 

 (vinneren av Luke 18 ble Karianne)

Julekalender: Luke 18

Bak dagens luke ligger denne populære krølleren fra Babyliss !
 

Nyt følelsen av å oppnå perfekte, glamorøse krøller på en meget enkel måte. Denne krølltangen har en helt ny, innovativ teknologi som gir deg holdbare krøller på en meget enkel og komfortabel måte. Krøllene lages inne i styleren ved at håret automatisk trekkes inn rundt et roterende element. Håret slippes løs etter få sekunder og krøllene er et faktum. Temperaturen er jevn og spres på begge sidene av de keramiske veggene. Nyt resultatet av perfekte og glansfulle krøller. Utstyrt med to varmeinnstillinger, 210 og 230 ° og tre tidsinnstillinger med lydindikator (8, 10 eller 12 sekunder) avhengig av hvilke typer krøller du ønsker (bølgede, store eller kompakte). Den har keramisk belegg som gir krøller skånsomt og effektivt. Curl Secret har ekstra lang ledning ? på hele 2,5 meter og roterende ledningsfeste for enklere styling.

 

* Legg igjen en kommentar med at du er med.
* Blitt veldig glad om du også hadde stemt på meg i Vixen Blog Awards 

 

 

Del gjerne innlegget videre  

 

 

 

 (vinneren av Luke 17 ble Johanna)

Julekalender: Luke 17

Bak luke nr 17 finner dere 2 produkter fra Thebalm. Meet Matt(e) Nude & Bahama Mama !

Bahama Mama er et matt solpudder som gir dig et gyldenbrunt glow, akkurat som at du har kommet direkte fra stranden! Bahama Mama er tatt frem for å gi din hud en vakker og naturlig glød samtidig som den gir en myk, slikeglatt følelse. Bronzeren er fri for både parabener, talg og orangea undertoner, hvilket gjør at Bahama Mama passer alle hudtoner. 

 

Møt Meet Matt(e )Nude fra theBalm, en fantastisk palette med 9 matte nudeøyenskygger som gir dine øyne det lille ekstra. Palettens smigrende farger (døpt etter de mannlige favorittene ved navnet Matt) er mangsidig og kan enkelt kombineres med hverandre for ulike smigrende looks både dag som natt. Med alle disse fantastiske Matts kan du velge å være lojal mot en eller bli kjent med flere av gangen. Uansett hvilken Matts som blir din favoritt er Meet Matt(e) Nude den perfekte følgeslageren og en elskling du kan ta med overalt.

 

* Legg igjen en kommentar med at du er med.
* Blitt veldig glad om du også hadde stemt på meg i Vixen Blog Awards 

 

 

Del gjerne innlegget videre  

 

 

[Vinnere av luke nr 16 – Hedda ! Mail er sendt til deg ]

JuleRabatt til dere [ Zalando ]


 

Det er heldigvis enda ikke helt for sent om man har noen julegaver igjen, Desember shopping, å for og finne årets julekjole/Nyttårskjole i disse dagene. Jeg har fått en JuleRabattkode som jeg får dele med dere lesere her fra Zalando hvor dere får 10% på hele butikken!

– Zalando Rabattkode- for å få frem koden.

Man sier vell aldri nei takk til litt rabatter på denne tiden (og ellers), kjekt med penger spart. Zalando kjører mange fine merker som Daniel Wellington, Michael Kors, Diesel, Vila, Gabba osv listen er utrolig lang.

 


Julekalender: Luke 16

 

Bak luke nr 16 kan dere vinne produkter fra Emma S. Cleansing Facial Wash og Moisturising Facial Mist !

Emma S sin Cleansing Facial Wash er min favoritt for øyeblikket.

 

Cleansing Facial Wash
Cleansing Facial En rensende og skummende ansiktsvask som kan brukes både morgen og kveld. Inneholder melkesyre, en AHA-syre med en mildt peelende effekt. Gjør at huden blir mykere, ser friskere ut og lettere kan ta opp aktive stoffer fra andre produkter. 

 

Moisturising Facial Mist

Et friskt ansiktsvann som raskt fukter og frisker opp huden din ved at du sprayer den over ansiktet når huden føles tørr. Inneholder ekstrakt av ferskenblad, bringebær og eple, som har sammentrekkende og mykgjørende egenskaper. Kan brukes over makeup.

 

* Legg igjen en kommentar med at du er med.
* Blitt veldig glad om du også hadde stemt på meg i Vixen Blog Awards 

 

Del gjerne innlegget videre  


 

[Vinnere av luke nr 15 – Annie og Kristine! Dere har fått en mail nå 🙂 ]

Dagens Makeup : Gold

Dessverre blitt smittet med form for noe av det fæle greiene som går for tiden. Så formen er ikke helt i tipp topp, men her kommer en look jeg gjorde for snart 4 uker siden (!) woops.. Kommer med produkt listen så fort jeg får kommet meg fra denne formen, Men det er for det meste IsaDora produkter og vipper fra Velourlashes.com 🙂

 

 

 

 

 jeg blir veldig glad om du ville stemt på meg i Vixen Blog Awards 🙂