LA Colors

LA Colors. Dette merket hadde jeg aldri hørt om før nå, fikk tilsendt en liten pakke med La colors ‘ Color Craze’ og La Colors ‘ Flash Pop’. Detter er lakker som nå er ute i butikkene som blir solgt hos WOW butikker rundt om i Norge.

Disse finnes i de fleste WOW Butikkene, dessverre ikke helt her oppe i nord (Tromsø), Nærmeste nord må man til Bodø for og finne dem.
Disse skal jeg få swatchet slik at dere kan se hvordan dem er på, og hva jeg synes om dem 🙂 

Prisen på dem ligger fra 29kr til 49 kr .

Søt liten ekstra gaver til f.eks Bursdag og jul til søte små jenter.

 


 

 


 

Make Up Store Neglelakk – Jimmy

En ny fantastisk neglelakk fra Make Up Store. Denne er akkurat kommet ut til salgs. Perfekt grønn høstlakk med shimmer ! Militærgrønn er en veldig it farge nå i høst, så denne synes jeg sklir perfekt inn. Jeg har brukt denne nå i snart 2 uker, den er så fin.

Jeg har brukt 2 lag med denne på bildene. 
Koster 130 kr

Kan kjøpes Her

 

 

 

Oasap Giveaway!!‏

Idag så har jeg en Giveaway til dere, denne er sammen med Oasap.com !

Her kan dere få velge ut en av dem som er på bildet under, jeg liker veldig godt i nr 1! Men under så står det helt enkelt hva dere skal gjøre. 

 

Hva dere trenger å gjøre for å være med :

1. Registrere dere på nettsiden til Oasap.com


2. Følg Oasap på en av disse profilene

http://pinterest.com/oasap/

http://facebook.com/oasap

https://twitter.com/Oasap

http://instagram.com/oasap_official

 

3. Legg igjen en kommentar med hva dere har gjort, hvilken dere har lyst på også mailen din slik at jeg får kontaktet deg og fått info slik at
Sara fra Oasap kan få sendt deg den du har plukket ut 🙂

 

 

Sminkevideo på Høstlook

Denne skulle egentlig komme ut i går, men selvfølgelig fikk jeg de samme gamle problemene med Movie makern. Men nå har jeg fått fikset nytt program så her har dere en helt enkel høstlook som jeg har brukt selv i rundt 5 dager – sist uke. Jeg er veldig glad i grå og bruntoner så fort høsten kommer. Nå som jeg endelig har fått et program som er ordentlig og gjør som jeg sier kommer det til og bli flere videoer fremover.

Har 2 til som jeg skal få redigert denne uken, samt få laget litt flere – så kom gjerne med hva dere vil se ! 🙂

Nå er også VIXEN startet igjen, så hadde vært hyggelig om dere kanskje ville ha nominert meg i år også !
Jeg har allerede nominert flere favoritter. Har lagt inn en knapp som dere kan se på venstresiden med profilbildet. 

 

 

 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblgg #makeupstore #dagenssminke #dagenslook #sminkevideo #video #youtube

#thebalm #anastasiabeverlyhills #contourkit #leppestift #artdeco #bangerhead #Mua #anastasia #Isadora #catwalpalette

Loving Tan

Like før jeg dro på ferie fikk jeg en utrolig søt Rosa pakke i posten, det var 2 produkter fra Loving tan. Jeg er av den personen som holder meg så langt unna solarium som overhodet mulig. Derfor smører jeg meg heller inn med selvbrunning. Så denne herligheten var jeg utrolig spent på å få teste ut, har både lest,sett og hørt mye bra om produktene fra Lovingtan.com

 

Dette er første gang jeg prøver en mousse selvbruning, jeg ble utrolig overasket over for en fantastisk farge man fikk ! Man påfører moussen med hansken og venter ca 1. time før man er ‘sikker’ til man kan ta klærne på seg. Denne får man gradvis mer og mer farge av, så man bør helst vente ca 8 timer før man kan dusje. jeg venter alltid 1 døgn så jeg er sikker på at den sitter.

Jeg har fått en kode til dere hvor dere skriver MARTINE ved utsjekkingen så får dere med en slik hanske ! Den er gull verd, og jeg kommer aldri til å bruke hendene, denne gjør også at man får tatt på hendene perfekt uten stygt skille. 


Moussen jeg bruker finner dere Her  den er i DARK.
Bildene under er det ca 30 min siden jeg påførte moussen. 


 


 

Finally found a tan that i’m in love with ! The color looks so natural and you get such a lovely dark color ! [ Loveitloveit ]

I got a special code for you all – enter MARTINE at the checkout to receive a free mitt with any mousse purchased.
They also have free shipping worldwide!

Dagens Makeup : Høstsminke

En helt enkel høstlook med mørke lepper, Denne looken er ikke så veldig ulik den jeg la ut for noen dager siden, Men denne har jeg fått filmet. Så den kommer opp senere idag, har også fått lagt ut video med hvordan jeg gjør brynene mine med Anastasia Dipbrow pomade.

 


 

 

 

Bryn Tutorial – Anastasia Dipbrow pomade

Denne skulle egentlig kommet ut for noen dager siden, er godt over 1 uke siden jeg laget den. Men har hatt litt problemer med internettet, så her har dere hvertfall en helt enkel video på hvordan jeg gjør brynene mine,og med Anastasias storfavoritt Dipbrow pomaden. Jeg ELSKER Den.

 

Dette er Vannfast øyenbrynsfarge som er perfekt for å forme og definere dine bryn uten at de blekner. Den kladdfrie formulaen glir på huden og fester seg på hårene. Et må-ha for fet hud og i fuktig klima. Kan også brukes som eyeliner. Skal vise trin for trin og komme med omtale når jeg har fått testet dem ut .

 Kan kjøpes hos Bangerhead.no og Nelly.com

 

 

 


 

 

Dagens Makeup : Dark Lips

Dagens look er en høstlook. Testet ut for første gang NYX Paletten, MUS Slim leppestiften og MUS loose powder. Se på den leppestiften, åh den er så fin! Må nesten sees i virkeligheten for og VIRKELIG se hvor fin den er… Favoritt !

 

 

 

 

 

Øynene;
ArtDeco eyeshadow Base
NYX Butt Naked Turn the Other Cheek Palette

Make Up Store Cake eyeliner – Black
IsaDora Mascara ”All day long lash”Vipper;
Velourlashes.com – You complete me

Ansikt;
Make Up Store Matt Foundation
Anastasia Beverly hills Contour Kit
Make Up store Loose powder – MILK
IsaDora Blush – 02 Cool Pink

Leppene;

Make Up Store Slim Lipstick Matte 401

 

 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblgg #makeupstore #dagenssminke #dagenslook

#thebalm #anastasiabeverlyhills #contourkit #leppestift #artdeco #bangerhead #Mua #anastasia #Isadora #catwalpalette

 

Aussie Beach Waves!‏

Forleng sommeren med Aussie Miracle Beach Waves

 

Nå kommer enda en saltvannsspray, men denne gangen er den fra Aussie. Og er det noe Aussie kan, så er det strandliv og bølgete salte hårlokker!

 

Aussie Miracle Beach Waves inneholder to typer salt som gir håret den matte, skjønne følelsen som man ellers får etter en lang ettermiddag på stranden. Nye Beach Waves gir kontroll og volum samtidig som det får håret til å kjennes fleksibelt og bølgete levende.

 

Aussie Miracle Beach Waves 150 ml 125 NOK 

 

Jeg har testet ut VELDIG Mange saltvannsspray opp gjennom årene, ettersom jeg har jobbet på en frisørsalong samt at søsteren min er Frisør. Denne ble jeg utrolig overrasket over. Denne er super bra! Sprayer den mengden man vil ha også klemmer man og slikt. Bølger har jeg fra før av i håret mitt og dem kom enda mer frem og fikk en fantastisk Beach look. STOR Savn å ha en god saltvannsspray, så denne kommer jeg til å holde meg til fra nå av. Løp og kjøp :-)!

Kan kjøpes hos Cubus, KICKS som jeg vet til nå.
Dere skal få se bilde med slett hår også hvordan håret blir med denne.