Anastasia Beverly Hills Contour Kit – kjøpes i Norge

//affliatelinker

Litt forskjellige nettbutikker har nå begynt å få inn dette populære Contour kitet til Anastasia, Så tenkte å bare tipse dere med dette innlegget hvor dere kan kjøpe det Fra Norske nettbutikker. Jeg selv kjøpte fra Anastasias egen side, der er kitet billigere enn hva nettsidene her i Norge selger det for. Jeg slapp toll og alt da jeg fikk min, dem hadde skrevet ned verdien på pakken, så tror kanskje det er noe dem gjør med dem fleste så man slipper tollen og det. Men kan selvfølgelig IKKE garantere det.

 


Nelly- Her koster 595 ,-

Bangerhead – Her koster 595 ,-

Anastasia’s side Her – koster  249 ,-

 


 

 

Oasap shopping

//affliatelinker

Små kjøp som jeg gjorde før jeg reise på ferie hjem, heldigvis kom dem noen dager før jeg dro. Solbrillene er allerede blitt stor favoritte! Bruker dem nesten hver dag. Smykkene liker jeg også utrolig godt. Litt feil farge på det Blomstersmykket, fargene er mer pastell enn hva dem er på bildet. Solbrillene er nå på salg og det hvite smykket om jeg ikke husker helt feil. Link under på hvor dere kan finne dem. Om dere følger meg på Instagram har dere sikkert sett flere bilder med solbrillene på :}

Instagram @Martinekristine 

 

 

Solbriller – Her 65 ,- // Hvit smykke – Her 36 ,- // Blomstersmykke – Her 98 ,- //

 

TB – Dagens Makeup : Dream and fantasy

TB på en look fra April, har allerede sånn smått begynt med innlegg som skal komme, trenger bare og få tatt bilder og slikt, men det må jeg ta når jeg kommer hjem. Husk jeg blir veldig glad om dere kommer med hva dere vil se her på bloggen fremmover :} Har allerede skrevet ned Tutorial på Contour og Highlight.

 

Husk dere kan følge meg på [email protected]

 

Hva jeg har brukt :

Ansikt:
Golden Rose – Liquid Powder mineral foundation
Golden Rose 24 paletten lys rosa  som Blush
theBalm betty lou – Bronzer

Øynene: 
ArtDeco – Eye primer
Make up store – MS Satin
Golden Rose silky matt eyeshadow – Rosa
Golden Rose silky matt eyeshadow – Turkis
Golden Rose 24  øyenskyggepaletten – Hvit shimmer, beige  & Blå/grønn
Golden Rose sparkle eyeliner –  Lilla
Golden Rose – Dipliner svart
Golden Rose waterproof eyeliner nr 07 – Blå/grønn
Golden Rose Mascara – City style 
H&M Brynspenn + 88 øyenskyggepaletten – Brun
Depend vipper nr 8 
Ardell vipper 116  

 

Leppene: 
Golden Rose – Shimmer Gloss L.G nr 53   

 

 


 


 

 

TB – Dagens Makeup : Ready to action

Litt tilbakeblikk på en look fra tidligere i år. Reiser hjem igjen til Tromsø den 10.August så etter da kommer det nye videoer, looker og mye mer.
Har mye nytt hjemme og vise dere som har kommet i posten mens jeg har vært på ferie !

 


 


 


 

 

 

Øynene;
Artdeco Primer
168 øyenskygge palett – Fersken rosa & Lilla Rosa
Make up store MS øyenskygge – Flamenco

NYX Wonder Pencil – Light

Golden Rose city style Mascara
Golden Rose Pen dipliner
 


Vipper;
Houseoflashes.com – Siren & Noir Fairy


Ansikt;
Golden Rose Mineral Foundation
contour highlight kit – ?
Golden Rose compact powder
Ferske Rosa øyenskygge – Blush
Golden Rose – Bronzer 

Leppene;
IsaDora Perfect Matt Lipstick 02

Dagens Makeup : Sun on my lips

Wuhu, tror dere ikke jeg klarte å til litt Makeup on my face! Har testet ut idag for første gang Anastasia Contour Kit og en liplinerl fra IsaDora. Denne Liplineren er så utrolig fin på, man ser ikke hvordan den ordentlig er før den kommer på leppene. Shimmer og en herlig sommerfarge, litt tørr i konsistensen. Så skulle hatt noe under før jeg påførte den, men veldig pen er den! Anastasia Contour kit har jeg hatt liggende i snart 4 uker uten å bruke, veldig fine farger å gleder meg til og teste det ut mer. Har bare brukt 2 farger fra Kitet og resten er annet.

BANGERHEAD.NO Har nå Anastasias Contour kit inne i butikk [HER

Husk dere kan følge meg på Instagram @Martinekristine 

 

Øynene;
Artdeco Eye shadow base [Her]
IsaDora eye shadow palette – 50 chocolate matte
Make Up Store Cake Eyeliner [her] 
IsaDora Precision Mascara – Black Vipper;
Houseoflashes.com – Siren
Bryn;
Anastasia Brow Powder [her]

Ansikt;
INIKA Foundation powder
Make Up store Marble blush – Pernice [her]
Contour kit
Anastasia Contour Kit [Her]

 

Leppene;
IsaDora Perfect Lipliner – 25 Peach Melba [Ny]

 

#Makeupstore #sminke #dagenssminke #dagenslook #sminkeblogg #skjønnhetsblogg
#øyenskygge #konkurranse #skjønnhet #isadora #isadorasminke #anastasiabeverlyhills
#Veourlashes #løsvipper #sommersminke #sminketips #bangerheadno #bangerhead.no #bangerheadno
#anastasiacontourkit
 

Jeg lever fortsatt, fått sommerhåret på plass og en sinnsyyyk tæn

Beklage seg eller ikke?..Føler egentlig ikke at man skal beklage seg om man har pause fra bloggen, men liv fra meg skal dere selvfølgelig få.

Blogglysten har forsvunnet sånn litt etter litt, har hatt stress over bloggen. Ting som virkelig ikke har gjort det gøy og blogge. Jeg Har mistet inspirasjonen, den har vell egentlig i grunn vært borte siden starten av året, diverse greier tok virkelig bort lysten og tok meg virkelig ned i søla, men inspirasjonen har sånn smått kommet og gått. Dette er virkelig noe jeg liker å gjøre, men enkelte dager er det utrolig vanskelig. Jeg har ting privat som tar på og det er dager jeg virkelig har villet slette bloggen, men finner fort ut at den er hobbyen min og jeg får vist hva jeg har interesser for.

Jeg er forresten enda på ferie hjemme, søsteren min har flyttet hjem igjen med familien sin.Har hjulpet henne/dem med og flytte inn. Vi har hatt full sommer her i nesten 3 uker med grader fra 18+ til 35+, så har virkelig ikke vært mulig med noe som het sminke. Jeg har for førstegang på 3 uker sminket meg sånn all over the face. Rotete innlegg i know, men bare for å fortelle litt hvordan det står til her :}

Jeg reiser hjem til Tromsø en tur i begynnelsen av August, da skal jeg få kommet igang igjen, få bloggen på rett kjør. Prøve og lage få laget endel videoer osv..Så reiser vi på ferie til Kreta i en uke, så kom gjerne med tips til hva dere vil se, rop ut! Jeg trenger virkelig en boost fra dere nå til og få en start. Noe dere savner? noe der vil jeg skal starte med?

Jeg lever fortsatt, fått sommerhåret på plass og en sinnsyyyk tæn, så jeg lever bra og fornøyd enn så lenge. tar bare litt tid her på bloggen.

 

IsaDora PERFECT MOISTURE LIPSTICK 168 Coral Cream

IsaDora kom ut med en leppestift i en farge som jeg ble utrolig overlykkelig av og se. Jeg har en Leppestift fra Golden Rose som har vært min favoritt i 2 år, det merket selges ikke mer i Norge. Så ble så glad da Isadora kom med denne i fargen Coral Cream, den er litt kaldere i fargen enn den fra GR. Denne er en stor favoritt som jeg bruker nesten hver dag!

Koster rundt 100 kr
Kan kjøpes hos H&M, cubus, vita osv. 
Kicks.no er utsolgt for øyeblikket. 

 

 

#Isadora #leppestift #sommersminke #sminkeblogg
#isadorasminke #skjønnhetsblogg #Rosa  

IsaDora MOISTURIZING LIP GLOSS 29 BUBBLE GUM

Se denne herlige fargen på Glossen! Åh, den er så fin, også så herlig navn. Det var nesten så jeg fikk lyst til og spise den. Jeg er blitt så stor fan av Isadora’s Moisturizing glossene, dem kjennes ikke ut som en gloss. Null kliss, disse glossene gjør leppene silkemyke. Har alltid alt fra 2-3 forskjellige av disse glossene med meg i vesken.

Anbefaler dem utrolig mye! Disse kan kjøpes H&M, Cubus, Lindex – ja de fleste butikker som selger kosmetikk.
 

 

Make Up Store Juli Look Organic

Plutselig var man inne i Juli ! Her en noen Sminke nyheter som Make up store har kommet med. Denne måneden har dem kommet med looken som heter ORGANIC. Med denne kolleksjonen tar Make up store oss med til Tropisk jungel og eksotiske slanger. Farger som grønt i flere nyanser står i fokus, Brennende gul, rød og orange toner samt litt sølv.

Leppestiften  er sinnsykt fin på, den anbefaler jeg virkelig til løp og kjøp! Men dere skal få se en sminkelook med disse produktene så fort jeg får gjort en. Finnes mange andre fine produkter fra denne kolleksjonen som dere må ta en titt på.

 

 

 

Velourlashes – Lash in the City

For snart 1 mnde siden vant jeg en liten giveaway på Instagram. Ett par Velour vipper, har fra før av noen andre fra det merket. Så ble veldig glad da jeg fikk beskjeden. Disse vippene har jeg allerede brukt på den siste looken jeg la ut.

Er veldig stor fan av disse vippene, dem er i minkhår og holder LENGE.  Litt Dyre i prisen men jeg synes dem er verd det mtp hvor lenge dem holder seg i forhold til andre vipper. Dere kan se flere av modellene som dem har på nettsiden Velourlashes.com

Beklager for litt stille her, er jo på ferie hjemme hos Mams & Paps, så storkoser oss i finværet, hjelper til med litt flytting for søsteren min og familen osv. Skal få satt meg ned i kveld eller i morgen for å lage endel innlegg. Men har desverre ikke en data tilgjengelig hele dagen. MEN husk Giveawayen som jeg har her nå til dere, er lov til og melde seg på flere ganger :}