Dagens Makeup : Ocean

Full sol å veldig fint vær her idag, kamera mitt liker tydeligvis ikke solen, for når jeg har på de vanlige innstillingene så blir jeg oransje! og fargene blir feil. Fant endelig idag en innstilling som faktisk fikk frem alt ordentlig, og med lys fra inne. Står alltid ute for og ta bildene.

I morgen reiser vi hjem igjen til Vesterålen, til helgen skal Lillesøsteren min Konfirmeres. Så skal se om jeg får fikset endel forhåndsskrevet innlegg til vi kommer hjem igjen, regner med det blir full rulle fra vi kommer til vi reiser.

 

 

 

 

 

 

Øynene;
Artdeco Eye shadow base [her]
Golden Rose 24 Palett – Blå,turkis & lys blå
KICKS Eyeshadow – Bitter Chocolate [her]
EMITE eyeshadow – DAMS/svart
Anastasia waterproof eyeliner – sort

Golden Rose city style Mascara


Vipper;
Houseoflashes.com – Siren & Temptress

Ansikt;
IsaDora Wake me up Foundation SPF 20 – sand
Thebalm Mary lou highlighter
IsaDora Bronzer matt 
Make up store Blush Pernice [Her]

Leppene;
IsaDora moisturizing lip gloss – 03 Lychee

Make up Store Produkter

Noen nye Make Up Store produkter som jeg har kikket en stund på (lenge) aldri fått fingeren ut for å kjøpe, samt noen som jeg har rett og slett syntes så fine ut. Produktene kan kjøpes hos Bangerhead.no Legger under direktelink til produktene.

Har lenge hatt lyst til å teste ut Cove all mix Concealeren og Cake eyeliner i svart. Tok i samme slengen en Eyelinerkost, Lipencil og en fantastisk fin Blush. Er det noe jeg egentlig ikke har mye av så er det Blusher.  Make Up Store er et merke som jeg ELSKER, har endel øyenskygger og en leppestift fra før av.

Cover All Mix Concealer {Her}  

Cake Eyeliner Sort {Her}

Blush Pernice {Her}

Eyeliner Brush {Her}

Lippencil fargen Cheri Matt {Her

 

 

 

 

 

 

Hawaiian Tropical

I går fikk jeg hjem en pakke fra Reddville.no, deres nyeste kampanje som dem har samarbeid med Hawaiian Tropical. Her fikk man 3 produkter fra dem Samt en ny eske med Tamponger.
Har glemt å lagt ut pakken jeg fikk sist, det var en stor herlig pakke med vitaminer og slikt som man har behov for.

Registrer deg på www.reddville.no for gratis tamponger, spennende events, vareprøver og mye mer gøy!

Dere kan følge dem på Facebooksiden her :https://www.facebook.com/Reddville.no 
Hjemmesiden dems:
http://www.reddville.no/

Jeg elsker Hawaiian Tropical produkter, dem lukter sommer og minner meg om sydenreisene jeg har vært på. Fast merke som jeg bruker å kjøpe hver sommer og til reise. For meg er det veldig viktig med beskyttelse. Det gjelder også når det kommer til sminke. Jeg bruker alltid sminke som inneholder SPF, da det er viktig og ta vare på huden.
Sololjen fra dette merket kjøper jeg hvert år og elsker den herlige lukten. Body butteren lukter lime coolada, satt i går å smurte meg inn med den siden den lukter så godt. Den lille flasken er solbeskyttelse spesielt tilpasset ansiktet. Tror ikke jeg har sett denne før, så gleder meg til og teste den.

 

Silk Hydration Face SPF 30, Solbeskyttelse spesielt tilpasset ansiktet med en lett og mild formula som med fordel kanbrukes under sminken! Fukter huden effektivt i opptil 12 timer ved hjelp av silkeekstrakt og har en mild kokosduft som er tilpasset den sensitive huden i ansiktet. Oljefri og hypoallergenisk.

Protective Dry Spray Oil SPF 10, En behagelig tørrolje som trekker raskt inn i huden uten å etterlate et oljete lag. Vannresistent i opptil 80 minutter, alkoholfri. Med Hawaiian Tropics signatur, den klassiske kokosduften.

Lime Coolada body butter, Luksuriøs kremet formula som fukter huden i 12 timer og gir næring og smidighet til huden. Brukes daglig for å beholde den solbrune fargen og har en kjølende effekt som etter-sol-produkt. Kan også brukes året rundt som en ekstra fuktighets-boost.

 

 

 

Sminkevideo – Spring to summer

Videeo av Spring to Summer looken. En irriterende feil på begynnelsen, noe som ikke vistes da jeg fikset videoen, men det får bare være. Har her tatt i bruk alle de nye Elf Produktene, så dette er første gang jeg tester ut produktene.

førsteinntrykket på produktene var mer positivt enn negativt.
Foundation var litt tung og jobbe med,ble mer oransje i fargen etter den kom på. Så den ble en smule for mørk/oransje for meg.
Øyenskyggene hadde gode pigmenter, Blushen er så søt i fargen og man får en utrolig fin glød av den. Som nevnt i bilde innlegget så kommer det egene produktomtaler på produktene, må bare få testet dem ut litt mer 🙂

Kom gjerne med tips på hva dere vil jeg skal gjøre video av, samt noen Video-redigerings tips. har null peiling på slikt og bruker et gammelt WMM program.
får dessverre heller ikke gjort filmen til widescreen da det ikke er noe på programmet for og fikse det.
 

 

 

#sminkevideo #sminkeblogg #sminke
#elf #Elfsminke #makeuplook #Dagensmakeup #dagenssminke
#skjønnhetsblogg #Skjønnhet #vårsminke 

Dagens Makeup : Spring to summer

Idag har jeg fått filmet og gjort denne looken med bare Elf Produkter, så fort videoen er ferdig redigert og på Youtube legger jeg den ut her. Husk dere kan også abonnere på kanalen min der 🙂 Lyset/fargene på bildene ble veldig rare, alt for oransje og…ja rare..Har desverre en nabo som låner uteplassen vår til noe for huset hans, Så kunne ikke stå ute med min faste ta-bilder-til-bloggen sted.

Denne looken er ganske lik en jeg gjorde i fjor vår, en brun/oransje tonet look med litt grønt. Sånn herlig vår/sommer makeup! Denne looken brukte jeg mer bruntoner. Alle produktene er fra Elf utenom Mascara,vipper,vippetang , primer for øynene og concealer (vises ikke på filmen). ALT ellers er fra det merket Koster også.

Foundation var litt for mørk for meg,og mer oransje enn vist på selve flasken. Men omtale på produktene kommer 🙂

 

 


 


 


 


 

Øynene;

100 Piece Eyeshadow Palette[her]Vipper;
Houseoflashes.com – Siren [her]

Ansikt;
Mineral Infused Face Primer clear [her]
Flawless Finish Foundation [her]
Pressed Powder [her]
rMineral Personal Blend Foundation MEdoum /Tan [her]
Mineral Blush PINK [Her
Under Eye Concealer & Highlighter

Leppene;
Studio Matte Lip Color – Nearly Nude [her


 

#elf #elfsminke #elfbeautybuzz #beautybuzz
#elfcosmeticsno #sminke #vårsminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg 

Giveaway – CIATÉ DOLL HOUSE COLLECTION

{ Vinneren av Eos konkurransen ble Sofie. Gratulere! Mail er sendt til deg}

Da er det på tide med en ny Giveaway her på bloggen, har vært så heldig å få lov til og gi bort en Ciaté Doll House Collection. Denne har jeg selv fått hjem, men ikke testet ut enda. Har siklet etter den da jeg har vært innom div bloggere som har denne.

CIATÈ DOLL HOUSE COLLECTION

Match neglene med de silkemyke pastelltonene som sett på SS 2014 catwalken. Disse nøytrale pastellene blir ekstra spennende da de gir en supertrendy, fulldekkende hurtigtørrende matt, porselens-finish. Denne porselens-finishen er inspirert av de rene og enkle lookene fra Prada til Alexander Wang.

Hva skal dere gjøre :
 Kommenter at dere vil vinne
Mail adressen slik at jeg får kontaktet vinneren
1 ekstra lodd om dere følger meg på Instagram @Martinekristine  (sjekker det ut)
Samt husk og skriv med om du har gjort denne.

Lykke til !  

kan kjøpes {her} hos bangerhead.no for 219,-

 

#konkurranse #vinn #giveaway #sminke
#ciate #neglelakk #sminkeblogg #skjønnhetsblogg 

Dagens Makeup : Shopping

Kreativt navn for looken. Er akkurat ferdig fikset, skal ta bussen til jekta for litt shopping siden kjæresten ville ha hjemmehelg denne helgen. Har siklet på et smykke fra Lindex siden påske som jeg bare MÅ ha. Så får vi se om jeg kommer hjem noe annet tull, heh. 🙂

Har testet ut noen av de nye produktene jeg har fått hjem til denne looken, bl.a kostene fra Elf, Make up store lipliner, elf leppestiften, highlighteren fra Thebalm og Isadora paletten.
 

 

 


 

 

Øynene;
Artdeco Eye shadow base [her]
IsaDora eyeshadow palette 50 Matte Chocolates
KICKS Eyeshadow – Bitter Chocolate [her]
EMITE eyeshadow – DAMS/svart
Make up store Matte sort eyeliner

Golden Rose city style Mascara


Vipper;
Velourlashes – You complete me [her]

Ansikt;
IsaDora Wake me up Foundation SPF 20 – sand
Thebalm frat boy – blush  [
Thebalm Mary lou highlighter
IsaDora Bronzer matt 

Leppene;
Make up store lip Pencil- Matt Cerie
Elf  Matt lip color – Nearly nude

 

 

Bangerhead.no

Min første pakke fra Bangerhead.no, den kom etter jeg var reist på ferie så hentet den ut i går. Masse goodiser som jeg gleder meg til og teste ut. Tok bare 5 dager fra bestilling til den lå på posten så superrask levering mtp hvor langt nord jeg bor!

Litt om bangerhead
Bangerhead ble grunnlagt fra idéen om å gjøre hårpleie- og skjønnhetsprodukter mer tilgjenglig. Vi ville skape en butikk som passer den moderne kvinnen eller mannen. En butikk som er åpen for alle, døgnet rundt og hele tiden. Etter et års forberedelse slo vi endelig opp portene i Sverige i desember 2008. I dag er Bangerhead en av Skandinavias ledende butikker innen hårpleie, hudpleie, makeup og parfyme og har et sortiment bestående av tusentalls produkter fra kjente varemerker som blant annet Clarins, bareMinerals, Macadamia, Dermalogica, Decleor, Kerastase og ghd. Salget skjer gjennom vår fysiske butikk Bangerhead Studio (Humlegårdsgatan 14 i Stockholm) samt på nettet via Bangerhead.no. 

Dette er en nettbutikk som er blitt en favoritt hos meg, dem har utrolig mange fantastiske merker som lest over, samt Anastasia, Make up store, NYX ,wet n wild og mange flere.
Under kan dere se hva jeg har klikket hjem, en liten ”smakebit”. Kommer egne innlegg med produktene.

 

#bangerheade #sminke #bangerheadno #makeupstore #ciate #anastasiabeverlyhills #makeup
#concealer #sminkeblogg #skjønnhetsblogg

Elf Beauty Buzzer

Dagen før jeg reise på Påskeferie kom det en stor pakke til meg fra Elf. Jeg fikk spørsmål fra dem om jeg hadde lyst til og være Beauty Buzzer hos dem. Det går ut på at jeg får testet ut produkter fra dem, lage videoer med produktene, vise dere og alt slikt. Så det blir veldig gøy. Pakken som jeg fikk før jeg reiste har jeg akkurat fått tatt bilder av og kikket på litt av produktene.

Skal lage en Video hvor jeg bruker bare produkter fra dem, så kommer det også omtale innlegg på hva jeg synes om dem og slikt. førsteinntrykket er veldig bra, så kan nesten ikke vente med å få prøvd ut alt!

 


100 Piece Eyeshadow Palette. En herlig stor Palett med mange fantastiske farger.
Gleder meg til og teste ut fargene. Finnes [her]


 


 

 

11 Piece Brush Collection. Perfekte Sminkekost settet med alle standard kostene, enkelt og ta med seg når man er på reise, Perfekt for nybegynnere også står det på hver og en kost hva dem er til. Noe som jeg faktisk synes er veldig bra til f.eks om man vil kjøpe koster for første gang eller er usikker på hva hvilken av kostene er til. Her er det fantastiske koster til Ansiktet og øynene som er et must i samlingen. Førsteinntrykket er veldig bra, kostene er utrolig myke og behagelige. Røyter heller ikke etter jeg vasket dem.

Finnes [her] 

Under Eye Concealer & Highlighter.
Inneholder vitaminene A og E, kamille, koffein og grønn te for å tilføre fuktighet, beroliger, og stramme opp huden rundt den sarte huden rundt øynene. Blender lett og jevnt for å gi en myk og naturlig finish.
 

Flawless Finish Foundation [her]
HD Mattifying Cream Foundation [her]
Pressed Powder [her]


 

Mineral Blush PINK
Fantastisk Rosafarget Blush. [Her

 

Studio Matte Lip Color – Nearly Nude.
Denne testet jeg ut i går og har så fantastisk farge. Leppene tørket ikke ut og den er blitt en favoritt!
Finnes [her


Lip Balm med SPF 15 – Clear.
Finnes [her]

 

Moisturising Lipstick -Red Capet og Flirty & fabulous
Finnes [her


IsaDora RIO CARNEVAL SPRING/SUMMER COLLECTION 2014 – Moisturing Lip Gloss x3

 

IsaDoras Nye Rio Carneval vår/sommer kolleksjon 2014 viste jeg her på bloggen sist uke. Dette er da en herlig fargebombe med herlige lakker og lipglosser. Alle i perfekte farger som følger både trend for våren/sommeren. Har fått 3 Glosser fra Denne Kolleksjonen som er i herlige farger. Disse glossene liker jeg utrolig godt, da dem faktisk ikke kjennes ut som gloss på leppene. Dem er ikke klissete, holder lenge og man får fantastisk myke lepper av dem. Dem innholder også Jojoba olje. Bilde skal dere får med hvordan dem er på i morgen 🙂

IsaDora tester ikke på dyr, ikke parfymert også er dette merkert en av mine store favoritter. Jeg ville ikke ha skrevet om dem om jeg ikke hadde vært fornøyde. For og se resten av kolleksjonen så er det bare og gå noen innlegg under som kommer det.
 

SumLipsNails_Banner_Nyhet_SE