Vårnyheter fra KICKS

Vårnyheter fra KICKS er allerede kommet ut i butikkene, og det er så utrolig mye fint! B.la disse flotte neglelakkene og en Concealer Trio Cover & Correct Camouflage. Har allerede tatt kastet meg over den ene lakken som fikk vårfølelsene mine til og komme. Mer bilder og slikt om disse kommer

 

 

 


#vårnheter #vårsminke #vårneglelakker #neglelakker #KICKS #KICKSnegelakker #sminke

Dagens Makeup : Ready to action

Dagens fargerike look,merker at jeg blir mer og mer i vårmodus. Er så dritt lei mørke farger nå, både i klær og sminke ! Blir alltid så mye mer gladere av farger 🙂

 


 


 


 

 

 

Øynene;
Artdeco Primer
168 øyenskygge palett – Fersken rosa & Lilla Rosa
Make up store MS øyenskygge – Flamenco

NYX Wonder Pencil – Light

Golden Rose city style Mascara
Golden Rose Pen dipliner
 


Vipper;
Houseoflashes.com – Siren & Noir Fairy


Ansikt;
Golden Rose Mineral Foundation
contour highlight kit – ?
Golden Rose compact powder
Ferske Rosa øyenskygge – Blush
Golden Rose – Bronzer 

Leppene;
IsaDora Perfect Matt Lipstick 02


 

#Sminke #makeupstore #thebalm #goldenrose #iglowno #isadora #lipgloss #Isadoraleppestift
#sminkeblogg #skjønnhetsblogg #dagenssminke #dagenslook #leppestift #vårsminke #Rosaleppestift #houseoflashes
 

Pakke i posten – Timidlashes

 En av pakkene som ventet på meg da jeg kom hjem var fra
Timidlashes.com.

Fikk mail om at dem hadde lyst til og sende meg hele deres nye 2014 vippe kolleksjon! Så det var veldig hyggelig å få mail om. Dere skal få nytt innlegg med hvordan vippene er på og hva dem heter. Har allerede idag tatt og testet ut MILA vippene. Så om dere ser under dette innlegget på bloggen vil dere se dem på Dagens Makeuplook !

 

 

 


#Pakkeiposten #løsvipper #timidlashes #vipper #sminkeblogg #skjønnhetsblogg

Dagens Makeup : Glitter Spring

 

 

 

 

Øynene;
Artdeco Primer
168 øyenskygge palett – Gul, lys rosa & mørk rosa
Emite makeup – DAMS øyenskygge

NYX Wonder Pencil – Light

Golden Rose city style Mascara
 


Vipper;
TimidLashes – Mila

Glitter;
Glitteraction – Iridescent Glitter Fine [kjøpes her]

Ansikt;
ArtDeco Foundation
Golden Rose compact powder
Thebalm Frat boy – Blush
Golden Rose – Bronzer 

Leppene;
IsaDora twist up gloss stick – 07 Coral coctail


#Sminke #makeupstore #Glitteractioncom #iglowno #isadora #lipgloss #Isadora #twistupglossstick
#sminkeblogg #skjønnhetsblogg #dagenssminke #dagenslook #leppestift #vårsminke #glitter #glittersminke
 

Glossybox [ Februar ]

Pasjon speiles både på utsiden og innsiden denne måneden. En spesialdesignet Glossybox som er innsvøpt i et flørtende mønster skjuler produkter som representerer temaet pasjon på ulike måter. Et av fullsizeproduktene i esken er spesielt utvalgt med nettopp pasjon i tankene, og du får skjemme bort deg selv med en herlig, velduftende og skimrende bodylotion fra eksklusive Nougat London. En energiboost skal gi pigge øyne, og derfor har vi valgt ut et strålende produkt som “kurerer” trøtte øyne på et øyeblikk. Og så vil vi jo så klart at vårdrømmene skal piple helt ut i fingertuppene og har derfor tatt frem en neglefil for at du skal kunne forme neglene akkurat slik du vil ha dem.

Jeg gledet meg veldig til å kommer hjem for å åpne Februar esken til Glossybox, men skal ærlig si at jeg ble en smule skeptisk da jeg leste masse kommentarer om esken fra andre før jeg kom hjem. Det var mye med at folk var skuffet, dette var den dårligste boksen osv. Jeg syntes faktisk ikke den var så dårlig. Men jeg vil gjerne legge ut noe som ei skrev på veggen til Glossybox som jeg i grunn er ganske enig i ;

En ting jeg har lagt merke til når folk mottar sine Glossyboxer er at de ALLTID har noe å klage på.. At de får kjipe produkter eller at det var en kjedelig boks osv… Ett av poengene med Glossybox er at man skal teste ut nye produkter.. Av å til får man ting man har testet ut selv.. Ofte får man små prøver på produkter.. Og nå i Februar-boksen fikk vi en neglefil det stod glossybox på som ett av skjønnhetsproduktene, å da ble det stort drama? Ser de av dere som klager på produkter igjennom boksen og ser på verdien? Man betaler 179kr for boksen.. Verdien av Februar-boksen sitt innhold ligger på MINST 400kr.. Og da klages det på en neglefil? Forrige mnd var det mange som ble sure fordi de fikk en tannkrem? Vet dere verdien på boksen dere fikk tannkremen i? Vet dere at f.eks bare det ENE produktet koster 199kr? Bare ENE produktet er verdt MER enn boksen koster! Folk klaget bl.a på at Glossybox er en skjønnhets boks å der har ikke en tannkrem som man kan gå å kjøpe på Rema noe å gjøre.. Vel, man kan gå på H&M å kjøpe en mascara til 40kr også.. Men mascara er mer godtatt enn en tannkrem? Er ikke tennene en del av skjønnhetsprofilen? Hjelper jo ikke med masse sminke om man ikke pusser tennene.. Syns folk heller kan se på verdien av boksen å at man har fått det man har betalt for istede for å grine over ett produkt og boikotte!

 

 

 

Produktene som kom i Februar boxen;

NOUGAT LONDON [ SPARKLING BODY SHIMMER ]
Gir huden litt ekstra glød med denne fuktighetgivende og shimrede geleen for kroppen. Den er beriket med rosesalvieektrakt og hvetekimolje.

ANATOMICALS [ PUFFY THE EYEBAG SLAYER WAKE UP EYE PATCHES ]
Fuktighetsgivende ”Plaster” som brukes under øynene. Minsker fine linjer,gir huden energi og glød. Demper svullenhet og mørke ringer. Appliser på rengjort hud og ta bort etter 30.min

HOT MAKEUP [ NAIL POLISH ]
Neglelakk fra Trendriktige Hot Makeup. Fargen ”Passion” er spesielt utvalgt for februars kjærlighetstema. Den inneholder verken Toulen, Formadehyd eller Parabener.

SO SUSAN [WATER-BASED PURE LUMINIZER ]
Gir ansiktet ditt myk glød med denne flytende luminizeren som gir opplysende, lett skimrede effekter øverst på kinnbeina og under øyenbrynet.

GLOSSYBOX [ GLOSSY PINK NEGLEFIL ] 

Gjør neglene dårfine med vår helt egen neglefil. Enten du vil satse på naturlig avrunding eller den superhete Mandelformede neglen i vår. Så har du redksapet som gjør jobben. 


 
#Glossybox #sminke #glossyboxfebruar #sminkeblogg #skjønnhetsblogg
#produkter #neglelakk #shimmer #vår #
 

 

 

Vichy Idéalia Life Serum

Da var en ny uke kommet å jeg er kommet hjem igjen til Tromsø. Har vært så utrolig godt å være hjemme i 3 uker og bare slappet av med familien. Kost meg med bestevenninnen min og hatt det som plommen i egget. Så nå er det vell på tide med blogging igjen.

Har fått endel pakker i posten og annet som jeg ha gått og ventet på som dere skal få se her om ikke så lenge. Har ikka gjort noen looker idag, bare tatt bilder og pakket ut. På lørdagen så kom det en hentelapp på noe som jeg ikke ventet, så veldig spent på hva det skulle være.


Denne søte lille sortepakken ventet på meg. Produkt fra VICHY, lite lommespeil med instagram motiv og en søt liten anton berg. Digger esken med holografisk design. Gleder meg til å teste ut dette produktet, lukter så godt også er den faktisk rosa ! Så produktomtale kommer :}

” Idealia Life Serum er Vichys første serum for en idealhud. Målrettet mot hud som er overanstrengt, påvirket av et ubalansert kosthold eller utsatt for UV-stråling, forurensing eller sigarettrøyk. Inneholder [LR2412 + LHA] som hjelper huden til å gjenfinne sin optimale funksjon for et synlig resultat på hudens overflate. Inneholder også Vichy kildevann som har en beroligende og styrkende effekt på huden. Velegnet til kvinner i alle aldre og alle hudtyper, selv til sensitiv hud. Uten parabener ”

 


 


 


 

 

#Sminke #VICHY #Vichyserum #pakkeiposten #sminkeblogg #skjønnhetsblogg
#skjønnhetsprodukter #nyhet #selfie #instagram #Serum4life #vichynorge
 

Dagens Makeup : Desert Rose

Akkurat kommer hjem fra en veldig koselig Kafë tur med Bestevenninnen min, så rakk heldigvis og få ordentlig lys for å ta bilder av dagens look ;}
Skulle egentlig gjøre en look inspirert av skjorten jeg har på meg, men siden det ble Kafetur så droppet jeg det. Så det er noe som vil bli gjort om ikke så lenge! Dere får beklage litt rotetet/ ustelte/unappede bryn fortiden, holder å spare dem litt ut for og få formen tilbake som jeg hadde for en stund siden.  Er virkelig ikke ei jente som føler seg komfertabel med ”tynne” bryn.


 

 

 

 

 

Øynene;
Artdeco Primer
Golden Rose 24 palett – shimmer beige & Lys brun
KICKS Eyeshadow – mocca ?
Emite eyeshadow – Dams/svart

Make up store Eyeliner Matt sort

Golden Rose city style Mascara
168 Øyenskygge palett – Mørk brun 


Vipper;
Velour Lashes /Velourlashes.com – You complete me

Ansikt;
Golden Rose mineral Foundation
Golden Rose compact powder
Thebalm Frat boy – Blush
Thebalm betty lou – Bronzer 

Leppene;
IsaDora Multi vitamin gloss – Lychee


#Sminke #makeupstore #Glitteractioncom #iglowno #isadora #lipgloss #lychee #velourlashes
#sminkeblogg #skjønnhetsblogg #dagenssminke #dagenslook #leppestift #vårsminke #glitter #glittersminke
 

Dagens Makeup : Peachy You

 

 

 

Øynene;
Artdeco Primer
Golden Rose 24 palett – Lys Rosa
Make up store Øyenskygge MS – Flamenco
Emite eyeshadow – Dams/svart

Make up store Eyeliner Matt sort

Golden Rose city style Mascara
168 Øyenskygge palett – Lilla 


Vipper;
House of lashes/houseoflashes.com – Pixie Luxe

Glitter;
Glitteraction – Iridescent Glitter Fine [kjøpes her]

Ansikt;
Fit me Founadtion
Golden Rose compact powder
Thebalm Frat boy – Blush
Thebalm betty lou – Bronzer 

Leppene;
Barry M Lipstick – Peachy pink


#Sminke #makeupstore #Glitteractioncom #iglowno #coverbrands #coverbrandsno
#sminkeblogg #skjønnhetsblogg #dagenssminke #dagenslook #leppestift #vårsminke #glitter #glittersminke
 

Dagens Makeup : Give me that thing i love

Gratulere til Renate,Lill Kim, Emilie D,Nicoline og Ane som vinnere i Nivea Giveawayen! Mail er sendt til dere 🙂

 

Wuhu, endelig litt liv her..Hatt full storm her så ting har ikke gått slikt som det skulle. I går hadde jeg en sikkelig drittdag, satt å sminket meg – men til syvende og sist så ble det helt ræva. Men idag gikkdet mye bedre, så her får dere dagens look! Uvandt å ta bilder en annen plass. Får det liksom ikke helt til, haha!

Har testet ut en av de nye Leppestiftene fra IsaDora som heter 00 Café Crème, en perfekt Matt leppestift som jeg faktisk falt veldig for. Utrolig myk konsistens og leppene tørker ikke ut. Men på looken har jeg tatt over en gloss.

  

 

Øynene;
Artdeco Primer
Golden Rose 24 palett – Lys brun
Emite eyeshadow – Dams/svart

Make up store Eyeliner Matt sort

Golden Rose city style Mascara
168 Øyenskygge palett – Gull 


Vipper;
velour Lashes/velourlashes.com – You complete me

Ansikt;
Fit me Founadtion
Golden Rose compact powder
Thebalm Frat boy – Blush
Thebalm betty lou – Bronzer 

Leppene;
IsaDora Matt Lipstick – 00 Café Crème
Golden Rose Gloss 

 

 

#Dagensmakeup #dagenssminke #sminke #sminkeblogg #sminkevideo #Lipgloss#isadora #iglowno #thebalm #bronzer
#Skjønnhetsblogg #martinekristine #martinekristineblogg #dagensmakeuplook #velourlashes

Husk Giveawayen & Snart back on track

Beklager for at det er litt stille her inne. For noen dager siden begynte jeg sånn smått å hovne opp på begge øynene, så det har levd sitt eget liv i noen dager. Så har ikke kunnet sminke meg, så forhåpentligvis er alt som normalt i morgen. Er nesten fri for alt som heter hovne øyner idag, men vil ikke strø litt salt på sår i tilfelle det skulle blusse opp igjen.

Har så mange looker i hode som jeg bare vil få ut, så krysser fingrene for at jeg kan starte i morgen. Skal også komme med noen produktomtaler også skal jeg få trukket Giveawayen som jeg har her nå på bloggen. Husk dere kan melde dere flere ganger og 5 stk blir trukket ut ! 🙂