Sommerens Must farge på Leppene

Er det en farge jeg MÅ ha til bådde leppestift og lipgloss så er det Oransje ♥ 
En trend som allerede kom i vinter var å ha oransje lepper og har vært å sett mye nå på
catwalkene.

Oransje er vell en farge jeg automatisk legger stor elsk på til våren/sommeren da det er en så fantastisk fin farge og ikke minst til solbrun hud! Oransje farge i alle nyanser som gjelder er fra lys oransje til mørk og mer rødlig. Den klare, friske oransjefargen har blitt sett på alt fra negler til lepper og øyne. 

Andre farger som jeg har som stor favoritt til sommeren med Oransje er Corall ,ferskenfarger og sjokk Rosa. Har en stor favoritt fra Viva la diva i Cream corall som jeg kjøpte for 2 år siden , og ender statig opp med å kjøpe den inn.

Her er mine favoritter som kommer til å bli brukt mye i vår & sommer.

Produktene er:
NYX Butter Glosse Peach Cobbler – INIKA – Peach – Viva la diva Cream Coral 85

NYX produkter; Nelly.com, iglow.no & Coverbrands.no
INIKA produkter ; Mybeauty.no
Viva la diva hos ; Nelly.com & Cubus. 


Hva synes dere om Oransje farger på leppene ?

 


 


 

Produktomtale – Real Techniques Starter Set

Er virkelig Real Techniques Kostene verd pengene ?

Svaret er et stort JA ♥  Dem er verd hver eneste krone man betaler for dem, Mykere, finere og bedre koster kan jeg ikke huske å ha kjent.Real Techniques er sminkekoster designet av den britiske makeupartisten Samantha Chapman. Kostene har blitt en stor hit i sminkeverdenen. Jeg var så heldig at jeg fikk dette Starter Setet i Julegave fra kjæresten og er helt frelst. Testet dem ut for første gang faktisk på Sminkelooken som jeg la ut sist, samt Tutorialvideoen av den.

I dette settet så får man 5 Must koster, og dem gjør virkelig jobben sin. Sminken har aldri sett bedre ut.

– Base Shadow Brush: påfører en jevn og feilfri ‘foundation’ av farge
– Deluxe Crease Brush: myk, oversized design for enkel kontur
– Accent Brush: designet for presisert detaljering, highlighting og smudging
– Pixel-point Eyeliner Brush: den koniske formen er ideell for tykk eller tynn eyeliner-påføring
– Brow Brush: skråstilt form for å lett kunne definere øyenbrynene dine 

 

 

Prisen på singel kostene og settene variere fra de norske Nettbutikkene som selger dem, så ta en titt innom alle før du kjøper. Penger spart og det gjør jeg heletiden. Iglow.no er nettsiden som til nå har mest utvalg og dem har fått inn nyheter fra RT.

Nettbutikker som selger RT er ; {Iglow.no} {Blush.no} {Coverbrands.no}

 

 

 


#RealTechniques #sminkekost #sminke #Martinekristineskjønnhetsblogg #sminkeblogg

Real Techniques – Expert Face Brush

[Har en Giveaway på min instagram nå om dere vil være med på den @Martinekristine]

 

Ny herlighet i RT samlingen ♥  Dette er en kost som man bruker til å påføre blanding av krem- eller flytende foundation. På tide med en ny da jeg måtte kaste den ene for noen dager siden og den andre i syntetisk ikke helt faller i smak hos meg.

Gleder meg så til å teste denne ut. Noen som lurte på om jeg kunne komme med innlegg på starter set’et som jeg fikk i julegave, det kommer idag. Holder allerede på med det så da skal dere få info på hvor man får kjøpt Real Techniques koster osv.

Flere som har fått en kjærlighet for RT koster, hvilken har dere ?

 

 

 

 


#RealTechniques #sminkekost #sminke #Martinekristineskjønnhetsblogg #sminkeblogg #martinekristinesminkeblogg #shopping

Video Tutorial : Dagens Makeup : Dark wine

Movie makeren har vist sine gode og dårlige dager, så tutorial på Gårsdagens look er delt opp i flere deler og siste del på leppene med glitter kom ikke med. Men produktene som er brukt, navn osv står i innlegget {her} med bilder av looken.

Del 1; 

 

 Del 2; 

 

 

 

 


#Martinekristineskjønnhetsblogg #sminkeblogg #martinekristinesminkeblogg #sminkevideo #videotutorial #sminke #dagenslook #dagenssminke #youtube

Hva du synes om H&M sminke?

[ Har uheldigvis problemer med å få lagret filmene jeg har laget, så tar litt tid før dem kommer ]
Denne mailen fikk jeg i går kveld og har fått lov til å dele den her på bloggen med dere :}

Hei Martine !

Vil først bare få si at jeg elsker bloggen din. Jeg blir så inspirert og har fått interesse nå for sminke. Jeg er bare 12 år, så det er ikke mye jeg sminke meg men det er veldig gøy å leke med farger og slikt. Jeg lurer på hva du synes om H&M sminke? jeg får ikke lov til å kjøpe dyr sminke siden jeg er så ung og da blir det sminke fra H&M, jeg er redd for at vennene mine skal synes det er teit og redd for at det skal bli flaut å bruke H&M sminke. Dem har litt annen dyr sminke og bruker ikke så mye H&M. Hilsen Mathilie ”

 

 

Førs å fremst så koselig å få mailer fra Lesere, tenkte å dele denne med dere som jeg da fikk i går kveld fra ei jente på 12 år. Ang sminke, alder og merke. Hva evt deres mening om det er. som jeg skrev tilbake; Jeg synes ikke du skal være flau over å bruke H&M sminke, der startet jeg også og jeg ville rett og slett ikke starte på de ” stor merkene”. H&M sminke har endel bra i sitt, godt utvalg, gode pigmenter på enkelt og slikt. Jeg bruker enda den dag idag H&M sminke som brynspenn. Jeg har brukt solpudder, eyeliner, dipliner og mye annet. Stadig kjøper jeg Neglelakker fra H&M. Om jeg enda er sikker i husken min så tester ikke H&M’s eget sminke på dyr (?). Det er penger spart på H&M sminke, da kan man heller spare opp til å kjøpe litt dyrere sminke senere når produktet er brukt opp. Jeg synes det er utrolig trist at man fokuserer så mye på Merket som er på produktet,

H&M kommer stadig med masse nytt og mye mer gode produkter enn hva dem har hatt, så jeg sier kjør på med H&M.

Vil man oppgradere og holde seg innen ‘ikke testet på dyr‘  så har man IsaDora, Make up store, Kicks som har gode priser :}

 

♥ Hva synes dere om H&M sminke ?
♥ Startet flere av dere med det merket ?

 


 

 

 

Dagens Makeup : Dark wine

Denne looken har jeg faktisk fått filmet, ikke bare 1 film men 2 ! Den ene skulle egentlig komme ut i går, men siden kamera tullet så mye så ville det blitt alt for mye klipp og lim. Så dere får Tutorial på Hollywood Contouring eller Kim Kardashian Contouring, og denne :}


Fikk heldigvis med meg full dagslys på sittt beste, fant meg også en passelig plass i stuen med bra lys. Eneste som manglet var et annet speil jeg kunne kikket i, men til tross for det så gikk det veldig bra å filme samt vise.

Til dere som lurer på om jeg reiser til Oslo på Vixen Blog awards, så får jeg desverre ikke mulighet til det pga private årsaker. Utrolig kjipt,for er virkelig minne for livet som man har med seg.
Midt opp i alt dette så lurer jeg på om bakterier har kommet i kroppen min igjen, for formen har vært en smule dårlig i et par dager, vondt i hals og i hode.  Urettferdig i grunn med hva som skal skje nå om dagene. Men ikke alt man kan styre desverre. Dem som skal håper jeg storkoser seg!

 


 

 

 

 

Øynene;
Artdeco Primer
Golden Rose 24 Palett – Beige, brun/grå
168 øyenskygge palett – Brunoransje
Golden Rose Mascara city style
NYX – Wonder Pencil Light
KICKS Øyenskygge – Bitter chocolate
KICKS øyenskygge – navn ?
EMITE øyenskygge – Dams 


Vipper;
Houseoflashes – Noir fairy

Ansikt;
Golden Rose Liquid mineral founadtion
INIKA mineral foundation
Thebalm blush – Fratboy
Thebalm Betty lou bronzer
Golden Rose – Solpudder

Leppene;
KICKS Leppestift – Black Caviar
KICKS Lip Liner – Stiletto Red
EMITE øyenskygge – Dams
Sølv glitter 

 

Svar på Løsvipper & Videotutorial

Her kommer innlegget som noen har spurt etter. Lagt med både de vanlige spørsmålene og med svar som folk lurer på, og en ganske så enkel video på hvordan sette dem på – Har litt problemer med kamera når jeg skal filme. Den stopper opp med filmingen som den vil osv, så den er klippet til ganske enkelt. Men skal få laget ny så fort det begynner å bli mer lyst ute å jeg får brukt ordentlig lys og slikt.

Hvordan setter man enklest på Løsvippene?

Først å fremst ha tolmodighet ! Begynn på midten eller ytterkanten med å legge den,Ta på limet og vent i 10-15 sek til limet har blitt klissete og ikke vått. Så setter du resten fast med pinsett eller gjør der for hånd. Det kan hende du må gjøre dette endel ganger før du får det ordenltig til. 

Passer alle vipper din egen øyeform ?

– Ja og nei. Jeg bruker å sjekke for så klippe dem til. Alle har forskjellige øyner, så her er er det som sagt best å måle opp for å få dem til å passe.

Hvordan får man av løsvippene ?

– Mange sier det er bare og dra dem av, men man skal vite at man skal ikke bare dra dem av. Man må tenkte på hvor man holder når man drar dem osv. Man kan ødelegge dem, dra ut vipper og slikt. Ta tak i ytterkanten på vippene(vippekanten) og dra, eller så kan man ta en q-tips med litt sminkefjerner og ha over vippekanten som limet er så det løsner. Limet sitter på vippekanten til vippene så det drar man bare av etterpå.


Kan man bruke løsvipper flere ganger?

– Du kan bruke dem så mange ganger du vil ! kommer bare ann på hvordan du behandler dem.
Beste er å unngå ha mascara på dem. Og limet tar man bort for hver gang dem er brukt.

 

Hvilken lim er best å bruke ?

– Personlig favoritt er Duo:s lim. Det koster rundt 90 kr . Tørker litt sagte men sitter som best ! Tror nok dette er en av de mest brukte vippelimet som de fleste bruker. Man kan få dette limet i både sort og gjennomsiktig. Jeg selv liker best den med sort, den har blå skrift på tuben. Den gjennomsiktige har Rosa/rødt. Har også fått en annen favoritt, Vippelimet fra Houseoflashes.com. Vippene sitter som et skudd hele dagen! fantastisk lim.

Tips– Hold dere for all del LANGT unna Depend sitt vippelim. Det både ødelegger vippene, dine vipper og man kan få stygg reaksjon på øynene/huden og det sitter grusomt dårlig.

 

Kan man vaske vippene ?

– Det kan man, men jeg selv bruker som oftes ikke å ha noe på dem så dem trengs det. Vippene kan bli litt spredde og mister sin form. Om man skal vaske dem så gjør det forsiktig, evt blås på dem så vannet renner av.

Hvor lenge sitter vippene på ?

– Man kan jo ikke garantere at dem sitter perfekte en hel dag/kveld. Jeg går alltid med limet på meg slik i tilfelle. Skulle dem løsne en plass bruker jeg å ta litt lim på fingeren og fikse der det har løsnet.

Husk det finnes alt salgt mulige vipper. Normale, fyldige, store, lange og mye mer. Et stort hav og velge mellom. Jeg liker veldig godt vippene fra Ardell, Depend og Houseoflashes. Det er dem jeg har testet ut. Men man har jo MAC, make up store og andre merker som kjører vipper.

 

 

 

Produktomtale – Karadashian Beauty Intimate Spotlight Burnish

 

 


Kardashian søstrenes sminke kolleksjon som het Khroma, men har skiftet over til at det skal hete Kardashian Beauty. Fikk for en stund siden 6 produkter fra Kardashian Beauty som jeg gledet meg til å teste ut. Dere kan se mer på nettsiden til Hudakutten.no hvor dem til nå har 67 produkter fra dem, kommer inn mere fra merket.
 

Men på tide med litt Produktomtale nå som jeg har fått testet dem ordenltig, så første dere skal få min omtale på er denne Intimate Spotlight Burnish’en. Denne bruker jeg nesten hver dag nå og liker den veldig godt. Man får en utrolig fin glød av denne.

Denne kan brukes til mye som fremheve kinnben, amorbuen, blande med foundation, øyenskygge eller under bryn. Denne kommer nok til å bli brukt mye til sommeren også da den har den perfekte sommergløden.

♥ Pris – 139,-
♥ Kan kjøpes { Her

Kardashian tester ikke produktene sine på dyr, eller hudakutten.no tar ikke inn produkter som tester på dyr ♥  

Pakke i Posten – KICKS Sminke

Kom plutselig på at jeg har glemt å vise dere disse produktene fra KICKS egent merke som jeg fikk like før jul – Har lagt ut bilde av det tidligere på instagram. Den mørkeste leppestiften brukte jeg på den siste Sminke looken som jeg la ut om dere vil se hvordan den er på. Jeg bruker daglig en av øyenskyggene fra KICKS til å fylle øyenbrynene mine med, og det er virkelig den beste jeg har prøvd så langt.

Har bare godt å si om KICKS eget merke, Har prøvd ut endel for både hår, kropp og sminke – Gode pigmenter,kvalitet ,også liker jeg veldig godt prisene til alt av produkter som dem har. KICKS tester ikke produktene sine på dyr og er med på å støtte opp flere ting når det kommer til ting dem lager og slikt. Jeg selv faller bare mer og mer for produktene dems og har mange favoritter allerede, og disse som jeg fikk før jul kan dere se er i en slags ” jule tema”. Perfekt rød leppestift, lipliner, Mørk leppestift, samt lipglosser med og uten glitter også en veldig fin gloss som desverre ikke kommer så godt med på bilde. Den er helt blank med glitter i seg. Skal få tatt bilder av hvordan alt er på i morgen så dere får se :}

Har også planlagt å lagen en video til dere i morgen som er – Hollywood Contouring !

Husk nå kan man også bestille fra KICKS egen hjemmeside. [Kicks.no] – Der får man også gratis frakt om du har en KICKS butikk i din by.
KICKS kjører mange gode kampanjetilbuder på merket sitt, så lurt å kikke innom av og til :} 

 

 

 

 

[sponset produkter]