Re-post ; Neglelakk – The little Snowman

Re-Post av litt negledesign fra November i fjor. Husker jeg fant lignede på weheartit og syntes den var såå søt. Så testet den ut selv. Tanteungen min ble veldig begeistret over den og ville selv ha snømann på neglene,Hehe 😀 !

Noen av dere som liker å holde på med Negledesign ?
 

Husk å stem på meg til finalen for Årets skjønnhetsblogg :

                                     #negledesign #julenegler #jul #neglelakk 

Dagens Makeup : Anything

Her er samme look som jeg postet i går, bare uten glitter og annen farge på leppene. Likte denne looken ganske godt og ser for meg den blir nok tatt i bruk mellom jul og det. Noen som lurte på hvordan jeg får kantene…Hemmelig ! Kan ikke røpe det..Neida, du bruker bare helt vanlig teip 🙂

 


 


 


 


 


 


 

Øynene;
Artdeco Primer
168 øyenskygge palett – Sort
Golden Rose 24 øyenskygge palett – Sort,brun,grå & hvit shimmer
Golden Rose Mascara city style
Golden Rose smokey eyeliner svart

Vipper;
Houseoflashes – Tigress

Ansikt;
Golden Rose Liquid mineral founadtion
Concealer/highlight /contouring Palette
Golden Rose Paris compact powder
Thebalm Frat boy – Blush

Leppene;
Viva la diva lipstick – Cream coral
Golden Rose LG. Pearl gloss nr 01

Husk å stem på meg til finalen for Årets skjønnhetsblogg :
 

Tips – KICKS Nail Laqcuer & Sugar Laqcuer

Tenkte å tipse dere om at KICKS har nå tilbud på sine supre neglelakker. Du får 2 for 99 ,- , normalt koster en lakk 79/69,-

Jeg Liker disse lakkene utrolig godt og har allerede noen av de vanlige og av sugar lakkene. Om dere klikker inn på ‘Negleverden’ Kan dere se hvordan dem er på og flere bilder.
Sugar lakkene {Her} & Vanlige {her} Finnes så utrolig mange fine, har selv en lakk jeg skal har lenge hatt lyst på som skal bli kjøpt så fort jeg drar til byen.


Disse tre sugar lakkene har jeg og dem er så fine. Er Moondust, Sugar cane &
Royal Velvet. Hvordan dem er på kan dere som sagt se på kategori ‘Negleverden’ .

 

 

Tips – Tikei Blogg kit

Dette har blitt litt ”gjemt” bort glemt til senere, men nå er det vell på tide. I sommer skrev jeg innlegg om disse produktene, så siterer noe av det på dette innlegget.

Tikei.no Har kommet med en liten sånn ‘Tikei Blogg kit’ som dem har kallet den. Det er noe alle kan få om du er heldig å bli trukket ut til det. Valgte meg noen founation prøver, primer, concealer og øyenskygger. Man får også med en baby kabuki kost. Har ikke prøvd Tikei før så et utrolig spent. Hørt mye godt om merket da b.la store søsteren min er veldig fan dette merket og hør mye skryt fra hennes side. Noe som er utrolig bra med TiKei er at produktene ikke inneholder Bismuth, de er dyrevennlige og 100% naturlige.

TiKei Minealsminke består av 100 % knuste mineraler. Ingen kjemikaler, ingen skjulte ingredienser. Lar huden puste fritt, Samtidig som din hud får en perfekt finish.
* Kvalitet til Lave priser
* Ikke testet på dyr
* Inneholder ikke Bismuth oxychloride
* Produseres i Sverige


 


 

 

Har som sagt nå for 3 uker siden begynt å teste ut disse prøvene som jeg fikk i kitet.

Concealeren- Denne Falt jeg helt for,helt fantastisk ! Den dekker virkelig over, smelter inn i huden og legger seg ikke rynkene.

Øyenskyggene – har en helt fantastisk pigment i seg, og sitter utrolig godt på. Selv så små disse prøvene er så er disse veldig drøy i bruk. Jeg har ikke fått tatt bilde når dem er brukt, men det skal dere få se (Har brukt Tikei primer under disse). Fargene jeg valgte ut er Amethyst, Charisma, Midnight og Wisdom.


Pudderprimer – var noe nytt for meg og ble overrasket da jeg testet den ut. Den gjør at pudderfoundationen legger seg veldig fint over og gjør sin jobb som primer bare i pudderform. Jeg bruker å ha oljete hud og denne fungerer utmerket for å holde huden glansfri under dagen. Pulveret er hvitt men blir gjennomsiktig når det børstes på og denne er også veldig drøy i bruk. Er ikke mye som skal på. Denne kan man også brukes under øyenskygge, noe jeg har testet ut med Tikei skyggene jeg fikk med.

Finishing Veil- Mineral Veil som inneholder rispulver som effektivt holder glansen borte under dagen og som også hjelper å skjule porer. Denne Finishing Veil børstes på etter foundation for å gi en silkemyk og perfekt finish. Den er svakt farget, men blir transparent når den børstes på.

Foundation – Selv om disse er små så får man oppleve hvordan den er på. Jeg liker den veldig godt. Kjennes veldig lett på huden, eller..Den kjennes ikke! Den gir naturlig resultat, gir en jevn og fin finish.

Husk du kan også bestille prøver på det meste fra TiKei for 10,- stk.
Lurt hvis du vil teste ut fargen før du kjøper orginal størrelsen.

 

Stem på meg til finalen for Årets skjønnhetsblogg. Klikk på Vixen knappen

L.G Pearl Gloss & 30% på hele nettsiden sin

Siden Golden Rose har 30% på hele nettsiden sin www.bbeauty.no, så tenkte jeg å komme med tips til noen av mine Lipglosser jeg har fra dem. Disse liker jeg utrolig godt å har skrevet om dem tidligere. Så det kan dere lese mer om på ‘Produktomtale’. Golden Rose er en av mine favoritt merker, dem tester heller ikke på dyr!

Disse glossene er fine uten og med Leppestift. Og når glossen ‘forsvinner’ sitter man igjen med en fin farge av det glossen er.
Koster normalt 55 kr men er nå til 39 kr. Finnes i 27 forskjellige farger.
{ Her kan du se alle

 

Nr 62 – 53 – 01 – 07

Årets Juleønske liste

Jeg skulle egentlig ønske i år at jeg var 10 år og ønsket meg barbie osv. For har ikke slitt så mye som nå med ønsker. Så i år så har ikke ønskene vært sånn skikkelig at akkurat DET ønsker jeg meg. Hadde Michael Kors vesken, men den falt litt ut. Men har alikevell klart å fått i hopen noen ting som jeg kunne tenke meg. Så både Kjæresten,venner og familie får litt tips. Ikke alle ønsker som kan vises her da det ikke finnes bilder om det på nett og slikt. Men under ser dere. Har også lagt ved direktelink til tingene med tall under bildet.


Listen blit garantert lagt ut igjen med litt oppdatering :}
Hva ønsker du deg til jul ?

Tips : Bestiller dere fra KICKS.no så er det gratis frak om du får det levert til din kicks butikk. 

{Nr.1} {Nr.2} {Nr.3} {Nr.4} {Nr.5} {Nr.6} {Nr.7}


{Nr.8} {Nr.9}
{Nr.10} {Nr.11}

Primer : Hva & Hvorfor ?

Jeg har faktisk fått spørsmål fra folk som lurer på hva i all verden en Primer er, og hva er det man gjør med den.. Så da tenkte jeg et lite innlegg om primere kunne være nyttig.

Hva er Primere og hvorfor bruker vi dem?

Primere er kanskje noe man hører overalt om man følger med på sminkebloggere/youtube sminke guruer osv. Når vi snakker om makeup, er det primere for øyne og ansikt. Og de er der for å brukes bare for øyne og ansikt. Ansiktsprimern fungerer ikke på øynene, og øyeprimern ville bli altfor dyrt og bruke på en gang hvis du skulle bruke den i ansiktet, også inneholder de stoffer som virker på forskjellige måter å få sminken til å sitte bedre. Men det finnes også produkter som kan brukes som altmulig primer.

 

Ansiktsprimers: Legges etter din dagkrem og før foundation. Denne type primer reduserer porene, foredler linjer hvis du har noen, og gjør huden glattere/jevnere slik at basen holder fint hele dagen. Det finnes faktisk både fuktighetskrem og primer i en.

 

Jeg bruker ikke så mye primer i ansiktet nå, men denne fra Elf er min favoritt.Har brukt den i ca 3 år. Denne har vært favoritt hos mange kjende sminkebloggere og den har fått veldig mye skryt. Beste Primeren for ansiktet og til en utrolig fin sum 59,41 kr !
Finnes { HER

 

Øyeprimers: Har som sin funksjon å holde på plass øyenskyggen hele dagen uten å bli stripete og stygg. Den gjør også slik at skyggen blir mer jevnere og fin når du legger den. Samt fargen kommer mer frem.

Øyeprimeren legges etter din base, altså etter pudder/foundation. Tar man på for mye på øynene vil skyggen legge seg i striper og sige bort. Ta litt mindre enn hva man normalt bruker. Med en primer kan faktisk en dårlig pigmert øyenskygge bli bra. Oppdaget selv fra min side for noen år siden. Hadde en så fin øyenkygge, men gud så lite pigmenter – Primeren gjorde susen!

Min store favoritt er Artdeco sin øyeprimer. Har brukt den nå i snart 1 år og enda mye igjen, så den er veldig drøy i bruk.
Denne kan man få kjøpt { HER } hos mybeauty.no til 115 kr. Noe som jeg synes er verd hver en krone. Så vil du teste en ny og god primer anbefaler jeg virkelig denne, også om du skal kjøpe en primer for første gang.
#sminketips #sminke #primer #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #sminke #ELF #artdeco 

Ciatè – Tree Trinkets – Julekit

Dette flotte Tree Trinkets julekitet er så søtt! kommer så til å henge det opp på juletreet (bilde kommer nok av det ), Men tenkte å vise dere hvordan lakkene ser ut utenfor kulene og hva dem heter. Dem kan jeg ta ut og sette på plass som jeg vil. Men her er de 6 utrolig søte fine lakkene som man får i dette Julekitet. Sammen med dette så ligger det noen søte til & fra lapper som man kan ha på julegavene om man vil. Utrolig søte som jeg kommer til å feste på noen av gavene til dem i familien og venninner.

Dette er fra Makestyle.no finnes {her}- koster 350 kr  & Makestyle.no
Har også Julekalenderen fra Ciatè, innlegg med det kan dere se {her} Makestyle har nå bare noen få igjen på lager om dere vil ha en ny og søt kalender!
Denne ble utrolig populær i fjor!

 

Dem kjører gratis frakt denne månden!


 


 


 


 

#neglelakk #makestyle.no #sminke #skjønnhetsblogg #glitternegler #glitter #sminkeblogg #vixenblogawards 

 

HUSK å stem meg frem til finalen i Vixen blog awards for Årets skjønnhetsblogg.
 
Stem på meg til finalen for Årets skjønnhetsblogg. Klikk på Vixen knappen

Vinn 168 øyenskygge palett !

 

En litt sen søndagskonkurranse, har fått trukket vinner av de to som jeg har hatt. Så dere som har vært med på dem, sjekk mail om du er den heldige!
Tenkte dette skulle bli den siste konkurransen før Julekalenderen starter her på bloggen.

Premien er en 168 øyenskygge palett ! Den er en stor favoritt hos meg, masse herlige farger og pigmentene er suuupre. Denne blir brukt mye i lookene som jeg gjør på bloggen.
Så nå skal en av dere få lov til å få en slik.

 

 

Hva du skal gjøre for å være med :

– Legg igjen en kommentar om at du er med & mailen din, helt enkelt !

– Ekstra pluss om du har lyst til å gi en stemme til meg i Vixen blog awards {Her}
eller du kan trykk på vixen knappen i sidemenyen. 

LYKKE TIL ALLE ! ♥  

 

 

DEL gjerne innlegget videre om dere vil 🙂

#konkurranse #sminke #øyenksygge 

Dilla på Negledesign – christmas ball

I fjor hadde jeg skikkelig dilla på Negledesign og alt slikt. I år har det ikke vært så mye. Så kikket litt gjennom arkivet på ‘Negleverden’, disse gjorde jeg rundt jul i fjor. Neglene er inspirert av en av julekulene som vi bruker å ha på treet vårt her hjemme i Tromsø. Den tiden så sto insposperren helt i ro, men greien er at man finner Inspo OVERALT. Er du kreativ så finner du inspo hvor enn du ser, så da var det bare og ta en kikk på juletreet og disse neglene kom til. Brukt Sort og sølv neglelakk og en slik nail pen med glitter.

Husk å stem meg til Finalen i vixen for årets skjønnhetsblogg – Vixen knappen ser dere i sidemenyen 🙂