Nominér dine favorittblogger til VIXEN Blog Awards 2013 – 2 dager igjen

Har dere husket å Nominér deres favorittblogger til VIXEN Blog Awards 2013 ? Det er nå kun  2 dager igjen til å nominere. Hadde jo vært utrolig koselig om dere ville nominert meg i kategorien ‘ Årets Skjønnhetsblogg’ !

 

Husk at du under hele nominasjonsperioden til VIXEN Blog Awards kan vinne videokameraet Legria Mini fra Canon ? perfekt til videoblogging! 
Så her er det bare og nominere i vei, og man kan nominere så mange ganger man vil.

Hvordan dere nominerer er veldig enkelt. – Navnet til bloggen du vil nominere – Bloggadressen til den bloggen – Hvilken kategori – Så din mail. [ KLIKK HER ]  for å komme til nomineringen

 

 

Favoritt – Golden Rose Mousse foundation

Denne har jeg skrevet produktomtale om da jeg fikk den. Det er nå rundt 5 mnder siden. Så for 3 uke siden bestilte jeg hjem en ny til den første blir tom (enda ikke tom). Denne er blitt en favoritt og kommer virkelig ikke til å falle på noen andre nå. Har ikke reagert på denne eller noe. PERFEKT for meg. Tenkte i samme slengen å legge ved litt hva jeg skrev om den sist, og holder enda på det jeg sa den gang.

Det er en utrolig lett å ”luftig” foundation. Man merker ikke at man har på seg den, den blander seg godt inn med huden og som det står og Den lar huden lyse naturlig gjennom. Denne som jeg fikk er litt mørkere enn min hudfarge, men det merkes nesten ikke. Den dekker utrolig godt over, matter ned – jeg bruker å ha fet t-zone. Denne matter det helt ned. Boksen er ikke så stor men den er faktisk veldig drøy i bruk ! Så denne blir å holde en god stund. En favoritt nå. Virkelig verd om dere vil teste ut en ny foundation evt. En mousse foundation. Billigere enn alle andre & Golden Rose tester ikke på dyr ♡

 

Kan kjøpes { her } Koster 100 ,- 

 
Hvilken Foundation er din favoritt ? 


KICKS Sugar cane

Lakk nr 3 av Sugar lacquer fra KICKS. Royal Velvet & Moondust kan du se i innlegg under .

Denne E L S K E R  jeg. Sugar cane heter den, så søt og fin lakk. Fargen får meg til å tenkte på bryllup,faktisk. Denne passer til det meste både sommer og vinter. Lakken sitter godt og tørker raskt. På denne så trenger man 3 lag for at den skal komme finest frem.  Dere finner alle lakkene til KICKS [ HER ] samt disse tre jeg har vist.

KICKS har nå 3 for 2 på alt innen deres eget merke. Det varer frem til 12.November. 
Og man kan bestille fra nettsiden dems. KICKS.no 

 

 

 

 

KICKS Royal Velvet

Nr 2 av teksturlakkene fra KICKS høstkolleksjon. Dere kan se innlegget med Moondust [ HER ]. Denne lakken heter så fint som Raoyal Velvet, en utrolig fin lilla teksturlakk. Lakken kommer til å bli brukt mye her nå mot adventstiden. Denne lakken trenger man egentlig bare 1 lag av, da jeg synes den er veldig fin i konsistensen og dekker godt i mine øyner. Men på bildene har jeg brukt to lag for utenom på pekefingeren, og som dere kan se er det ikke noe stor forskjell på konsistenesen på 1 eller 2 lag. 

Lakken tørker veldig fort og sitter godt – koster 80 kr. Kan kjøpes på KICKS [kicks.no] nettbutikk eller i butikken dems.
KICKS har nå 3 for 2 på alt innen deres eget merke. Det varer frem til 12.November.  

 

 

Om du har lyst til å nominer meg som årets skjønnhetsblogger på Vixen Blog Awards hadde jeg blirr glad! ♥ [ Klikk her ]

#neglelakk #negledesign #kicks

Dagens Makeup : Brown lips

Dagens look brun, brun & litt mer Brun. Første gang jeg bruker denne liplineren, den er fra merket Da vinci minaral makeup og heter Expresso. En ganske så enkel look for idag. Vippene er fra Houseoflashes.com og heter Siren. Liker dem så utrolig godt !

Har allerede begynt på spørsmål/svar innlegget med Løsvipper, så venter nå bare på at jeg skal få hjem et speil så jeg kan få gjort det ordentlig og filmet en liten tutorial.
Om du har lyst til å nominer meg som årets skjønnhetsblogger på Vixen Blog Awards hadde jeg blirr glad! ♥ [ Klikk her ] 

 

 

 

Øynene;

Artdeco Primer
88 øyenskygge palett – Rødbrun 
KICKS øyenskygge – Smoked chrome(brun)
Golden Rose Mascara city style
Golden Rose smokey eyeliner svart
Golden Rose waterproof Black Dyelinerpenn

Houseoflashes – Siren

Ansikt;

Golden Rose compact powder
Golden Rose Paris compact powder
Thebalm betty lou – Bronzer

Leppene;
Golden Rose Ultra rich 59
Da vinci Lipliner – Expresso 

 

#sminke #dagensmakeup #dagenslook #goldenrose #leppestift #øyenskygge #dagenssminke

KICKS Moondust

KICKS har for øyeblikket nå 3 for 2 på alt av Make up fra serien deres. Husk dem har kommet opp med nettbutikk, så nå kan man bestille direkte fra nettsiden dems [ Kicks.no ].

Endelig har jeg fått til å ta litt bilder av neglelakkene fra Kicks eget merke. Jeg har 3 av de Sugar Lacquer neglelakkene. Første jeg viser opp har vært en sort favoritt her denne uken, den er så fin!  En mørk lakk med glitter i. Fargene er så fine i den, smaragdgrønn er en stor favoritt her så at lakken viser mest den fargen er så fint, er også lilla i den. Og la merke til i går når det var litt mørkt så kunne man faktisk se litt rødt i den. Dette er en av de lakkene fra kicks sin høstkolleksjon, Teksturlakkene hos dem koster rundt 80 kr.

Denne lakken trenger man 3-4 lag for at den skal bli finest mulig da den har en litt tynn konsistens. Tørker i grunn ganske fort og sitter helt greit. Kanskje fordi  jeg var på sort shopping i går og holdt på med så mye, så  det var litt borte på tippene og kantene, men ellers satt den fint. 

 

 

 

 #neglelakk #negledesign #kicks

Nytt design + Liste på tips til video

Tusen tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner her på bloggen,Mail og facebook. Så koselig å få ! <3
Kunne ikke hatt en finere dag med mine her, fikk servert fantastisk mat hos søsteren min å fått så fine gave fra både kjæreste og familie. 

 

Opp pussing på designet. Jeg tok sånn smått sist helge å holdt på med designet mitt. Skiftet header, og lagt til linker under slik at man litt ”raskere” kommer til hoved kategoriene for bloggen min. Istede for å måtte lete gjennom alle kategoriene mine, så er dem fremvist med engang man kommer inn på bloggen. Headeren er jeg selvfølgelig ikke fornøyd med. Vil ha en som inneholder bilde av meg men samt får frem hvilken blogg dette er, altså en skjønnhetsblogg. Så får se hva jeg finner ut med den. Dere er hjertelige velkommen til å sende inn om dere vil lage til meg.

Har også satt opp liste nå på hva jeg skal huske å lage video av.  Så om det er noe dere vil se så kom gjerne med tips. Sjenerelt kom bare med tips og hva som er ønskelig på bloggen.  

 

Hurra – For det er min bursdag idag !

Idag er det min Bursdag! Hurra 🙂  Så hvor mye blogging det blir vet jeg ikke, skal bare slappe av idag å kose meg.  Kanskje jeg kommer innom med en look for dagen, vi får se !

 

Hadde vært gøy om dere ville nominert meg for Årets skjønnhetsblogg i Vixen Blog awards, For å Nominere meg gjør dere helt enkelt å skrive inn det som vises i boksene på siden for nomineringen HER.

 

I want

Liten i want liste/ ønskeliste til både Bursdag snart og til jul. Gosh…Faktisk ikke lenge igjen til man må planlegge hva man skal ønske seg til jul,haha. Bursdag har jeg faktisk i morgen!  24. Oktober, og etter da er det bare 2 små måneder til jul. Kan likså greit begynne å legge til og adde litt etterpå som julen nermer seg. Her er hvertfall liste med Make up Produkter. Skal senere lage en liste med klær og slikt. 

 

Har dere noe på ønskelisten for øyeblikket ? :}

 

Produktene finnes på Kicks.no – Nelly.com – britique.com –  Ebay.com kan man være heldig å finne MAC og DB billigere. bbeauty.no – sephora.com – yves-rocher.no

PS. Husk konkurransen jeg har nå hvor du kan vinne gavekort på Hair Extensions.

#sminke #ønskeliste #tips #neglelakk

 

konkurranse – Vinn Hair Extensions

VINNER TRUKKET !

 

For litt over 1 mnde siden vant jeg et gavekort på Hair Extensions. Etter litt frem og tilbake har jeg kommet til at jeg i grunn ikke trenger det. Jeg har fra før av to typer her hjemme som nesten ikke er brukt, samt så er håret mitt veldig langt nå. Bortkastet for min del. Så en av dere skal få lov til å vinne dette gavekortet til nytt Extensions. Det er Hair Extensions fra Rapunzel of sweeden

 #konkurranse #vinn #HairExtensions #sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg