konkurranse – Vinn sminke fra ELF

Gratulere til Marte I..Som vinner av konkurransen ! MAil er sendt til deg.

 

Jeg har vært så heldig å fått en søt mail om jeg ville holde en konkurranse igjen sammen med ELF. Under ser dere produktene dere kan vinne som er Nail Polish, Cream Blush, Eye Enhancing Mascara og Lipstick. Skal senere idag få trukket vinneren av One direction parfymen.

 

WHAT TO DO ;

Det jeg vil dere skal gjøre for å være med er og fortelle om ditt ene MUST produkt av sminke.
Samt navne ditt og mailen så jeg får kontaktet vinneren. 

 


#konkurranse #sminke #ELF #skjønnhet

Sminkevideo – Hva vil dere se ?

Planlegger å gjøre en sminkevideo i morgen om alt går etter planen, må få fikset noen programmer på dataen idag slik at jeg kan få fikset det i rett format og slikt.  Jeg har en enkel look med litt bling som jeg tenkte å gjøre i morgen, men til andre videoer så trenger jeg litt tips på hva dere har lyst til å se :}

Så kom gjerne med hva dere vil se på en video! 

 

Meld deg på ukens blogg!

Uken’s Blogg har blitt litt glemt i det siste men vil gjerne ta det opp igjen. Jeg synes det finnes så mange fine bloggere som fortjener så mye mer oppmerksomhet og som ikke ligger på topplisten. Så meld gjerne på din blogg og dine favoritter! 

Vinneren får bilde og link i sidemenyen under ukens blogg. 

En skjønnhetsbloggers største problem..

….Rett og slett hvor skal man starte?! Overfladisk luxusproblem er det vell egentlig. Men når det er sin interesse/jobb så vet man ikke helt hvor man skal gjøre av det. Dette er ikke det eneste. Jeg har allerede en pose i ene kurven min på badet med produkter som jeg ikke har fått testet.. Kjæresten har til og med gått til innkjøp av en ny lang hylle på badet slik at det er plass til alt. Men åh, Det er jo så mye å vise dere!

Skal virkelig få tatt meg i nakken nå med bloggen, er bare litt ting på privaten som skjer at bloggen blir desverre prioritert sist. Å da tiden kommer for bloggen så er det så mørkt ute, å ta bilder av looks på den tiden er nedtur for vil jeg si….Alle skjønnhetsbloggere og slikt. Noe av dette har jeg allerede vist på bloggen, men ikke vist på og kommet med produktanmeldelser.  

 

 

 

 

Dagens Makeup : Sweet Romance

Dagens look er en mørk med bare brunfarger og sort. Merkes at høsten er kommet for fullt, fargede looker sitter ikke helt i inspohjørnet. Til denne looken har jeg testet ut en av de nye vippene fra Houseoflashes.com, Disse heter ” Sweet Romance” . 

 

Øynene;

Artdeco Primer
168 øyenskygge palett – Bruntonene i lys og mørk.
Golden Rose 24 øyenskygge palett – Hvit & Sort
Golden Rose wet & wild nr 03 – Mørk brun
Golden Rose Mascara city style 
Golden Rose waterproof Black Dyelinerpenn
Golden Rose smokey eye Eyeliner – Brun 

Houseoflashes – Sweet Romance

Ansikt;

 Golden Rose Mousse foundation
Golden Rose Bronzing terra powder spf 15
Thebalm betty lou – Bronzer
Thebalm frat boy – Blush 

Leppene;
Golden Rose LG pearl gloss 01

 

 

#sminke #makeup #GoldenRose #skjønnhet #leppestift #lipgloss #høst #makeuplook #sminkeblogg 

Vinn – One Direction Our moment Parfyme

 

 //DEL gjerne innlegget videre//

 

Jeg har vært så heldig å fått lov til og holde en konkurranse med en ny parfyme som for ikke så lenge siden kom i butikkene. Parfymen ‘Our moment’ av One Direction. Dette er den minste flasken på 30ml. Var selv sist helg og luktet på den inne på Kicks, en ganske så typisk ”kjendisparfyme” eneste denne var ikke like søt som ellers. 

Denne kommer i posten til meg i løpet av uken, så kommer til å legge med en liten ekstra overraskelse til vinneren! Lykke til :}

”Our Moment er tilegnet alle deres fans.
Den lekne og sprudlende duften av friske frukter og bær, og blomster som sjasmin, mot en treaktig base av musk og patsjuli pirrer luktesansen.”

#konkurranse #Parfyme #sminke #skjønnhet #vinn #giweaway #onedirection #ourmoment #jentete 

 

Dagens Makeup : See the leaves fall

Her kommer en ny høstlook.Fått testet ut litt flere farger fra 168 øyenskygge paletten. Har også fått testet ut første par av vippene fra Houseoflashe.com, disse er faktisk med sort og brune hår. Utrolig fine på, og mixen av fargene får dem til å se mer ”naturlig”. Nesten blitt favoritter allerede. Litt dårlig å se det på bildene, så skal se om jeg får tatt bedre neste gang :}

Faktisk første gang på lenge nå at jeg har blitt veldig fornøyd med en look. Selv om fargene ikke ble helt slik jeg hadde forestilt meg, men får skylle på at fargene ikke er testet ut før. Så får ta meg en runde å teste dem hvordan dem er senere. Veldig synd i grunn da at jeg ikke gjorde en video med denne, men får ta det neste gang. Får unnskylde for mange bilder, haha! 

Hva synes dere?

Koselig om dere ville nominert meg i Vixen blog award for årets skjønnhetsblogg HER 

 

 

 

 

 

Øynene;

Artdeco Primer
168 øyenskygge palett – Mørk brun, Rødoransj & Gul/gull
Golden Rose wet & wild nr 03 – Mørk brun
Golden Rose Mascara city style 
Golden Rose Black dipliner 
Golden Rose smokey eye Eyeliner – Brun 

Houseoflashes – Noir Fairy brown

Ansikt;

Golden Rose Paris compact powder
Golden Rose Bronzing terra powder spf 15
Thebalm betty lou – Bronzer

Leppene;
Golden Rose LG pearl gloss – navnet vet jeg desverre ikke da lappen
er borte fra under. Men skal være nr 5,6 eller 7. 

#sminke #makeup #GoldenRose #skjønnhet #leppestift #lipgloss #høst #makeuplook #sminkeblogg 

 

Pakke i Posten – Velourlashes.com


En søt liten pakke ventet på meg i posten i går, det kom et par lekre vipper fra Velourlashes.com.  Vippene fra Velour er utrolig populære blandt kjendiser. Disse vippene er brukt på B.la Rita ora, Jessica Alba, Beyonce og andre kjente fjes. 

Disse vippene er litt sånn dyrere enn normalt. Disse ligger på prisen rundt 170 kr/29.99 dollar. Men det er nok pga disse er laget av 100 % Minkhår, de kan brukes opp til 25 ganger (selvfølgelig etter hvordan dem blir behandlet), Absolutt ingen skade mot Dyr er gjort, som dem skriver på siden sin. Dere kan lese mer om dem på nettisden.  Dem selger både nedre og øvrevipper, noe man ikke finner så ofte hos selgere med vipper. Virkelig verd å ta en titt, for dem har så fine vipper. Gratisk frakt har dem også. 

#sminke #skjønnhet #makeup #vipper 

Høstnyheter fra KICKS

For litt over en uke siden lå den en sort ganske kul pakke i postkassen til meg. Der lå det noen fantastiske Høst nyheter fra KICKS eget merke. Uheldigvis så hadde ene mini neglelakken eksplodert i pakken, så alt som lå med den ble dekket av en ganske så fin lakk. Heldigvis så hadde jeg neglelakkfjerner og fikk tatt det meste.  I pakken lå det 3 Sugar neglelakker, 3 vanlige lakker, Dip-in remover, 3 øyenskygger og en Nail polish corrector. 

 

Nyhet også, nå kan man endelig bestille fra Kicks.no !

Dere skal få ordentlige innlegg med lakkene/øyenskyggene på og hva jeg synes om alle produktene. Noe dere først har lyst til å se?

 

 

I høst blir neglene forvandlet til ru overflater med noe som ligner finkornet sand, sukker eller pulverisert glitter. Nå er det tid for KICKS strukturlakk å gjøre sin entré med 12 nyanser, i både matte og skimrende farger. Det er få områder innen makeup som viser like stor innovasjonstakt og skaperglede som produkter for neglene gjør. Å begynne å arbeide med opphøyde utsmykkinger som kjennes når du tar på dem, er en trend som holder seg også i høst. Lakk neglene, ett dekkende lag og enda et lag for lengre holdbarhet, og la dem lufttørke. Lakken tørker til en sukret flate som glimter i lyset!

KICKS Sugar Lacquer kr 79/stk. 
KICKS Nail Lacquer kr 67/stk

 

 

Pudderskygger med høy konsentrasjon av ekstremt slitesterke pigmenter. De er enkle å blande og friske opp. Fargen blir jevn og skimrende med langsiktig, holdbart resultat. Leveres i matte og skimrende farger for både profesjonelle, intense øyne og den naturlige hverdags-makeupen.
? Legger seg ikke i øyekroken, og har ekstremt myk og silkeglatt konsistens
? Lett, blandbar konsistens
? Beriket med E- og C-vitamin som hindrer for tidlig aldring
? Uten parfyme og parabener

KICKES Eye Color 89 kr/stk

 
Neglelakkfjerner i praktisk penn form for korreksjon av neglelakk. Nyttig hvis du male litt galt eller utenfor neglen når du er på farten og ønsker å være i stand til å korrigere sin feil. Operasjonen er enkel, du jerngriffel over ønskede området raskt absorberer overflødig polish. formelen er acetonfri med nærende jojobaolje som gir fuktighetsgivende neglebåndene. 3 ekstra tips er inkludert i pakken.

Neglelakk Corrector Pen 60 kr

 
Dypp i Nail Polish Remover er en innovativ neglelakkfjerner for å fjerne neglelakk raskt og effektivt. Påfør en finger om gangen og rengjør spiker mot skumgummin. Den fuktighetsgivende formelen er skånsom mot negler og neglebånd. Dypp i Nail Polish Remover er fri for aceton og er dermatologisk testet. volum 75 ml.

Dypp i Nail Polish Remover 69 kr


Her fikk jeg to lakker, men den ene var den som hadde eksplodert. å på grunn av bruk av neglelakkfjerner for å få bort på alle lakkene så vet jeg desverre ikke navnet på denne søte lakken. Men sånn ca etter å ha kikket på nettet på alle mini lakkene så tror jeg dette kanskje kan være ‘Fairy Bride’. Ikke 100% sikker. Disse lakkene ligger på 39 kr/stk

#Neglelakk #øyensygge #sminke #KICKS #sminkeblogg #skjønnhet #skjønnhetsblogg #høst #mote #nyhet

 

August Glossybox

 

” Når du åpner denne Glossyboxen er sensommeren i full blomst, og derfor har jeg latt meg inspirere av augusts gylne sommerlys som nå vil speile seg i deg. Sensommeren markerer en elegant overgang til høsten med alt det innebærer i form av de seneste catwalk- og skjønnhetstrendene. Denne månedens Glossybox lar derfor din gylne skjønnhet skinne litt ekstra inn på høsten. Vi er spesielt stolte av å kunne være med på lanseringen av Elizabeth Ardens helt nye duft Untold. ”

– Glossybox.no

 

Augustboxen er den første som er med parfyme, Augustboxen har fått beskrivelsen som  ”Gyllden skjønnhet” !
Denne boxen var jeg utrolig spent på, siden den skulle ha med en parfyme for første gang. Likte veldig godt denne glossyboxen, og har sett veldig mange som ”endelig” også er fornøyd med boxen. Se bort fra da at veldig mange pluss meg fikk en liten nedtur med at både shampoo og øyenskyggen var eksplodert. Her var det heldigvis bare øyenskyggen som var eksplodert. Parfymen overasket meg veldig! Trodde faktktis den skulle være mer damete om dere skjønner. Den lukter utrolig godt og flasken er jo så søt! Likte det veldig godt, og at det ikke bare var et slikt standar rør. Anatomicals sprayen er en helt okei spray, ikke testet den sånn veldig mye. Lukten minner meg faktisk veldig om myggspray?! noe Kjæresten også syntes,haha.. Shampooen lukter himmelsk og størrelsen er himmelsk, så nå gleder jeg meg bare til å prøve den ut. BLISS sin rengjøringsvask har jeg enda ikke fått testet. Og Øyenskyggen, men det sier seg selv. Eneste minuset var at det er grusomt mye shimmer i den! Litt for mye for min del. 


Dere som også har fått boxen, hva synes dere om den ? :}

idhair elements gold colour keeper shampoo

colour|keeper-serien er fargebevarende, gir glans og forhindrer at fargen blekner. Produktene er både UV- og varmebeskyttende og inneholder blant annet nordisk bomull som gir fukt uten å tynge ned og samtidig rengjør. Denne Shampooen lukter helt himmelsk!

 

Bliss -fabulous foaming face wash

BLISS bestselgende produkt – rengjøring og peeling i ett. En lett skummende rengjøring og eksfoliering som etterlater huden myk og oppfrisket. Tar bort sminke og urenheter, beroliger og peeler skånsomt bort døde.

Elizabeth Arden -Untold Parfyme

Elizabeth Arden lanserer den nye duften UNTOLD – en hyllest til den morderne og sofistikerte kvinnen. Bak alle moderne kvinner som nyter av livets reise finnes en historie som venter på å bli fortalt. Denne kvinnen er stolt av alle erfaringer hun har gjort, hver avgjørelse hun har tatt og hun setter pris på sin mangfoldighet. I denne eksklusive og moderne tolkningen av en sensuell blomsterduft har parfymøren valgt ut de fineste ingrediensene med omsorg for å gjengi de ulike fasettene som sammen gjør den moderne kvinnen så fascinerende.

 

Anatomicals – spray misty for me

For normal, tørr og sensitiv hud. Denne ansikts sprayen som inneholder beroligende lavendel og oppfriskende peppermintekstrakt, gir huden fukt og avkjøler den. Perfekt å bruke mens du nyter av en rolig dag ved vannkanten, når du er ute på fjelltur, mens du er på reisende fot, ute på byen eller på kontoret.

ModelCO – Bronze goddess duo eye shadow

Øyenskyggeduoen fra ModelCo inneholder skygger i kompletterende nyanser. Skyggene kan brukes hver for seg eller sammen for å skape ulike resultat som enkelt tar deg fra dag til kveld. Hvert etui inneholder speil og en dobbeltsidig applikator slik at du kan skape, oppdatere og friske opp sin modell-look i løpet av kvelden eller når du er på sprang.

#glossybox #sminke #skjønnhet #produkter  #parfyme #hår