Nytt highwaist skjørt

Skjørtet som jeg bestilte fra ebay i sommer. Litt skuffet over at fargen ikke var helt som bilder på nett, men noe man egentlig regner med det aldri er. Fint er det hvertfall! Gleder meg til å bruke det mer nå i høst og til vinteren. Fin mørk rødfarge som passer til høsten og jul.

Vurdere om jeg skl bestille det i sort og “royal blue” som det så fint heter :}

Konkurranse & 30% På alt av ansiktsminke fra Golden Rose + 50% Rabattkode

Jeg har desverre enda ikke fått dataen min tilbake fra oprasjonsbordet, så blir vanskelig da med å få blogget ordentlig. Men har tatt bilder og fikset litt slikt klart til jeg med engang får den tilbake.

Golden Rose kjører nå 30 % Rabatt på hele Ansikts kategorien HER, så her kan dere gjøre noe kupp! Har også 50% rabatten som varer ut til i morgen koden dere skal bruke da er bb1000. Masse nytt er kommet inn så med 30% på alt i Ansikt og 50 % rabatt. Kan det bli bedre ?

Husk også #konkurransen jeg nå har hvor du kan vinne en 168 øyenskygge palett. 

 

#konkurranse #sminke #rabatt #goldenrose #skjønnhet

ootd

Skulle postes i går, men ble helt glemt av så gjør det likså greit nå. Outfitbilder er ikke noe jeg vanligvis prioriterer. Men hadde litt tid før jeg skulle med bussen til byen så tok kjapt noen bilder. Liker så den nye jakken min fra Bik bok. Kan krysse nå fint av høstjakke på listen. 

 

Juli Glossybox

Helt glemt av å vise dere Glossyboxen for Juli. Augustboxen er allerede sendt ut men er fortsatt ikke for sent til å melde seg inn for å få den.www.glossybox.no Augustboxen er den første som er med parfyme, Augustboxen har fått beskrivelsen som  ”Gyllden skjønnhet” ! Noe som dere burde ta en titt innom nettsiden for å se. Den ser helt fantastisk ut, kan nesten ikke vente med å se hva den inneholder!


Juli boken er insipirert av det store blå – altså havet ! en utrolig fin boks for sommeren. Inneholdet i boksen er et fargerikt kit fra topp til tå som hjelper deg å bevare ditt vakre ytre hele sommeren.  I denne boksen så varierte det litt med inneholdet, ikke alle fikk det samme, men jeg er fornøyd med det som gjemte seg i boksen min.  

Figs & Rouge -100% Pure & natural clear lip balm.
Miljøvennlig og 100 % lett farget leppebalsam som gir fukt og næring. Kommer i en veldig søt ,sommerlig tube oh inneholder ikkesyntetiske farger eller dufter .

Emite makeup – Precision eye pencil.
Få den perfekte presisjonen når du vil løfte frem din øyensminke. Emite har tatt frem en ny eyeliner med et unik fargepigment som nøytraliserer røde øyner. Den er spesielt tilpasset følsomme øyne og skal legges på den nedre våtkanten.

Etre belle – collagen aloe vera hydro mask
Strukturerende og fuktgivende collagen og Aloe Vera-maske. Forbedrer hudens elastisitet og gir optimal fukt. For en frisk look og jevn hud. Passer alle hudtyper da den gir fukt på dypet. 

Nails Inc – Brook street  nail polish .
Korall er en klassisk sommerfarge og her får du Brook Street Nail Polish i en myk rosa korallfarge. Oppkvikkende og moderne samtidig som den passer fint til de fleste stiler!
 
Beautybird – Fly high active foot gel.
Beautybird Fly High Active Foot Gel er en avkjølende og beroligende gelé for varme, trøtte og hovne sommerføtter! Mentol og eukalyptusolje frisker opp og gir en god duft i tillegg til å gjøre føttene dine avkjølte.
 

 

 

 

#glossybox #sminke #skjønnhet #produkter 
 

Konkurranse: vinn 168 øyenskygge palett

Sånn, da er det kanskje på tide å kjøre igang en ny #konkurranse siden jeg kjøpte inn et par stykker da jeg klikket hjem denne Paletten til meg selv. Har ikke fått testet ut alle fargene, men dem jeg har prøvd til nå er fantastiske. Utrolig gode pigmenter ! Her har man så mange farger og velge mellom og virkelig en palett jeg har forelsket meg i. Så nå skal dere få en sjanse til å vinne en slik 168 øyenskygge palett.

Dagens Makeup : Blue fall

Tid for litt sminke igjen her. Prøvde meg på en ganske enkel mørkblå smokey eyes look med litt glitter. Plutselig er lysten kommer sånn smått tilbake med å gjøre sminke, bare selve bloggingen som ikke helt er kommet på plass. Kommer en konkurranse på bloggen senere, så bare og følge med !

 

Golden Rose har nå en rabattkode som gir dere 50% på det dere handler inne hos dem, bruk koden bb1000. Den varer til 31. August! Så dere har fortsatt noen dager på dere. Er akkurat kommet inn litt nytt i nettbutikken.

 

 

 

Hva jeg har brukt;

Øynene;

Artdeco Primer
Golden Rose 24 øyenskygge palett
Golden Rose smokey eye blyant black
Golden Rose Mascara city style
Golden Rose Black dipliner
Golden Rose Extreme eyeliner 
Ardell vipper 116

Ansikt;

Golden Rose mousse foundation
The balm frat boy blush
The balm betty-lou bronzer 

 

Leppene;

Make up store lipstick Delight 

#sminke #skjønnhet #leppestift #skjønnhetsblogg #goldenrose #makeupstore

Nyheter hos www.bbeauty.no

For noen måneder siden fikk jeg tilsendt en baby kabuki kost fra www.bbeauty.no , og den har vært en favoritt fra dag en jeg prøvde den. Nå har Golden Rose fått inn noen koster til hjemmesiden sin bbeauty.no der blandt annet denne baby kabuki kosten. Den er virkelig gull verd den kosten ! 

Jeg bruker denne til Blush og Bronzere/solpudder. P E R F E K T til akkurat den. Passe størrelse og alt. Til nå så er det kommer inn 4 forskjellige koster og dem ligger i pris fra 45 til 85 kroner. Har enda ikke opplevd at min røyter. Så der er et veldig godt tegn. Myk god kost. 

Golden Rose Mascara infinity Lash Volume & Lenght

Denne er akkurat kommet inn i nettbutikken sammen med mange andre nyheter www.bbeauty.no

”Stor god kost som gir utrolig volume , lengde og varer hele dagen! Pga den store koster vil også vippene ‘krølle’ seg fantastisk! Ultra black!” 

Først og fremst så elsker jeg at Golden Rose har så fantastiske farger og design på alle mascaraene sine.  Dem er ikke standar sort og grå. Denne mascaraen har en stor kost, noe som faller best i smak hos meg. Denne klumper seg ikke, fordeler og gjør vippene utrolig fine. Under ser dere bilde uten og med mascaraen. Har bare prøvd denne 2 ganger å så langt er jeg fornøyd med denne. Den drysser ikke utover dagen. Golden Rose tester ikke sminken sin på dyr.

Denne finner dere HER i nettbutikke som sagt nå til 90 ,-  

 

 

 

 

#GoldenRose #sminke #skjønnhet #produktomtale

Sminketrend høsten 2013

Grønne øyner, Matte lepper og dramatiske mascara er stikkordene for høstens sminke i år.

I høst kan man velge mellom klassiske sminkeuttrykk som matte feminine lepper og markerte sorte øyne, eller så kan du våge deg på noe mer eksperimentelt og kjøre på med en fargerik kajal og skygge.  I år så skal øyesminken gå i Grønne toner. Her er det ikke snakk om å være den vågale typen og følge trender. Jeg er ikke av den som drar det helt ut, men liker å følge fargetonene.  Grønn fremhever øyenen utrolig fint. Passer til alle.

En som aldri går av moten som vi hører om år etter år etter år. Sorte markerte øyner.

Rosanyanser på lipgloss og leppestifter er i følge høsten bare og pakke vekk.Til høsten skal leppene være matte i mørke farger som plomme, rødt og burgunder. et stort YES her og liker ! Jeg falt pladask for mørke lepper høst i fjor og liker den nesten enda mer nå i år. Dette skaper en dramatisk look og leppene dine kommer i fokus. Tips for å få en mer matt leppestift er faktisk å bare dytte den på med fingeren så blir resultatet mer naturlig.

Har allerede laget ett lite innlegg med sminke fra Golden Rose her som går på mørke høstfarger om dere vil ta en titt. Tips og nyheter fra nettsiden. Siden den er med mørke toner så legger jeg med her i dette innlegget sminke som passer perfekt til høstens trender. Grønne øyenskygger og annet. 

Produktene finner dere på nettsiden til Golden Rose – www.bbeauty.no

Perfekte produkter for å få smokey eye. Av disse så har jeg selv Smoky efekt eye pencil og kajal stick’en. Disse er supre og store favoritter hos meg. Sitter utrolig godt. Har silky pearl og matt skygger, men ikke i sort. Dem er også utrolig gode, super pigmenter i dem.

 

 

 

Ootd

Fikset og klar. Liten tur til jekta for å kikke, en mnd siden sist! ny jakka fra Bik Bok er på og skoene fra Nelly. Høsten er fint kommet inn i meg, har ikke noe mer sommerfølelser igjen.