Grønne Ray Bans

Dagen før jeg dro hjem på feire igjen så kom endelig de nye Ray ban solbrillene mine. Trodde ikke dem skulle komme før jeg dro, heldigvis. Dem er helt rå, har faktisk veldig lyst på dem i både blå å oransje. Forelsket i dem.. Litt lyse bilder og grønnfargen kommer ikke ordentlig frem, dere får sjekke intagram for bedre bilde.

 [email protected] 

Vinnerene & Sminke fra TiKei

Da har jeg fått hjelp til å trukke de to vinnerene av konkurransen. Nettet her er så utrolig treigt at jeg kommer meg ikke inn på innlegget med alle kommentarene. Gratulere til Kaja & Dina, vær så snill å sjekk mailene deres så fort dere ser dette  :}

Til dere som ikke vant denne gangen. Det kommer flere konkurranser på bloggen med b.la slike øyenskyggepaletter. 

 

For 2 dager siden kom det en liten pakke til meg, Noen prøver fra Tikei.no dette er en liten sånn Tikei Blogg kit som dem har kallet den. Det er noe alle kan få om du er heldig å bli trukket ut til det.
Valgte meg noen founation prøver, primer, concealer og øyenskygger. Man får også med en baby kabuki kost. Har ikke prøvd Tikei før så et utrolig spent. Hørt mye godt om merket da b.la store søsteren min er veldig fan av dem.

 TiKei Minealsminke består av 100 % knuste mineraler. Ingen kjemikaler, ingen skjulte ingredienser. Lar huden puste fritt, Samtidig som din hud får en perfekt finish.

* Kvalitet til Lave priser
* Ikke testet på dyr
* Inneholder ikke Bismuth oxychloride
* Produseres i Sverige
* Alle varer sendes fra Norge 

Man kan bestille sminkeprøver til 10 kr og dem varer lenge. Frakten er på 29 kr, så er det gratis frakt for ordre over 399. Mer kan dere se på nettsiden til Tikei.no 


Noen av dere som har prøvd sminke fra TiKei ? 


#sminke #tikei #konkurranse #skjønnhet #øyenskygge

Nye klær i skapet

Idag så fikk jeg en pakke på døren med en shorts og ett skjørt som jeg bestilte for under en uke siden. så fikk jeg også en pakke gomdajuveler.se med 3 fine saker. Skal få tatt bilde av alt på så dere kan se. Allerede postet ut bilde på Instagram med shortsen om dere vil se der @Martinekristine.

 Den hvite shortsen og highwaist skjørtet kjøpte jeg på ebay. Litt skuffet over at fargen ikke var slik som den var på bildet på nettet, men det er uansett utrolig fint. Blir fint å bruke til både høsten og i vinter/jul. Fin dyp rødfarge. på nettet vistes den som burgynder, så kjipt at det ikke helt var den fargen. Shortsen var selvfølgelig litt for stor, kom da ikke som et sjokk. Få ta fatt i sysakene å sy den inn. 

 

Fra Gomdajuveler.se  Fikk jeg en utrolig søt sort kjole, en utrolig fin blonde topp og en helt enkel sort jakke med knyting på. Er allerede stor forelsket i toppen og jakken. Så kommer bilde av det på så fort jeg får fikset strøm på kamera igjen.  Idag tidlig så fikk jeg mail fra dem med en rabattkode på 35 % som varer til den 31.juli om dere skriver inn SOMMARMARTINE . Dem har mye fint på siden så verd å ta en titt :}

 

I morgen så trekker jeg vinnerene av konkurransen, så dere har enda sjansen til å være med på den ! 

 

 

Starten på ny uke

Formen et litt opp å ned enda, har så lyst til å sminke meg å få testet ut den nye 168 paletten min. Men bare det å stå på bade er et ork akkurat nå. Så Biter tennene sammen i morgen å skal få gjort til da. Har jo så mye inspo å slikt som bare detter i hodet på meg og som jeg har sett hos andre. Er fortsatt usikker på designet mitt, så lysten på å blogge blir nesten litt borte på grunn av det. Nå til helgen så kommer mamma oppover for å hente lillesøsteren min + tanteungene, planen er da at jeg skal kjøre nedover igjen sammen med store søsteren min. Men må høre med henne hva som skjer der. 

 

Hvertfall i går så var vi å gikk en tur å bare koste oss i solen, har vært dritt vær her så utrolig lenge at det påvirker nesten humøret. Så tok kamera med meg og knipset litt bilder å bare koste oss. Er så glad for at jeg ikke bor i byen, har havet rett nede ved huset, store marker og slikt. Herlig ! Fått en pakke i posten med noen klær sist tirsdag, så skal få tatt bilder av det så dere får se :}

 

Husk jeg har konkurranse gående nå hvor dere kan vinne 168 øyenskygge palett,løsvipper & Hair extension. Også kan dere følge meg på instagram @Martinekristine

No makeup….

 

IsaDora Sugar Crush – Ocean Crush

En av tre fantastiske IsaDora sugar crush lakkene jeg har, så dette er den første dere får . Skal vise de to andre om ikke så lenge.

 

Først å fremst så er en er mye mer glitrende enn det ser ut på bildene. Også i tillegg til at det er mer sånn turkis,grønn glitter i lakken, Uheldigvis så kom det ikke så godt frem på bildene. Helt utrolig fin farge. Å snakk om holdbarhet. Den er helt utrolig! Sitter utrolig godt, eneste minus at den er litt vanskelig å få bort. Eller sitter litt fast.

Men der kan man bruke folie trikset. IsaDora har mange fantastiske farger i Sugar Crush kolleksjonen sin. Disse finner man på H&M, Cubus, lindex og ja nesten overalt dem selger sminke. Prisen ligger vist på 89 kr for lakken.

Har dere noen lakker fra Sugar Crush ?
#IsaDora #neglelakk #sminke #glitter #blå #grønn

Konkurranse – Vinn hair extension & Øyenskygge palett + vipper

Uheldigvis vært litt stille på bloggen, formen har vært litt dårlig i det siste, men nå er det klar for konkurranse med hele 2 premier. Så håper mange har lyst til å være med på denne og At dere liker den ikke minst! Hva dere kan vinne. Jo her får dere sjansen til å velge mellom premie nr 1 eller nr 2. Under ser dere bilde av hva som er hva. 

 

 

Hva dere skal gjøre for å være med i konkurransen

– Følg meg på instagram @Martinekristine eller lag innlegg om konkurransen (har du ikke blogg så kan du LIKE dette innlegget under på LIKER knappen ), og skrive hva dere har gjort. 
 


– Skriv ned Navn & Mail i kommentarfeltet


–  Hvilken av premiene dere vil ha 1 eller 2

Håper mange av dere vil være med !  Lykke til alle 🙂

#konkurranse  

 

Neglelakk – Color club age of aquarius

Gledet meg så til å teste ut Color club lakken som kom med i den siste Glossyboxen, men ble en smule skuffet over den. den tørket utrolig treigt, klupet seg (kanskje fordi den tørket litt sakte) og var ganske så tynn i konsistensen. På bildet har jeg brukt to lag. Men kunne fint brukt kanskje 2 til. Hvertfall så er det en veldig fin turkis farge. passer veldig nå til sommeren. Har også pyntet opp hver rinfinger med litt sølvsteiner. 

Color Club er et neglelakkmerke som har funnets i USA i mange år. Så er første gang jeg hører om dem etter at jeg fikk den i glossyboxen. Har sjekket ut litt andre lakker fra merkert på bl.a Instagram. Utroolig mange fine lakker!  Har ikke helt funnet ut hvor man kan kjøpe dem, men en sikker plass er Ebay, Så der finner dere mange fine lakker. Denne lakken som jeg har heter ”age of aquarius”.

Fin farge eller hva ?  

 

 

,

 

#glossybox #Neglelakk #sminke #skjønnhet #turkis #colorclub 

Juni Glossybox

Juni Glossyboxen lå så fint i postkassen i mårrest da jeg hentet posten. Dene månedens Glossybox har fått ett helt annet design på seg. Det er den anerkjente svenske Art Derectoren Therese Sennerholdt som har gjort dette unkike designet med Glossybox. En design med sitat som speiler nettopp det glossybox står for. Når livet er en berg- og dalbane, hjelper det ofte å bruke sin vilje og stolthet som en rustning i hverdagen. Med dette kan det for noen uttrykkes med litt ekstra farge på leppene til det. Dere kan se mer på hjemmesiden til Therese om kunsten {http://www.theresesennerholt.se}

Det ligger allerede ute på Glossybox.no hvordan juli boxen blir. Så fantastisk fin! Så om dere også har lyst til å unne dere litt ekstra så koster en glossybox 179 kr i mnd med fri frakt selvfølgelig. Da får dere hjem 5, av og til 6 hemmelige produkter. Jeg har vært utrolig fornøyd så langt med Boxene. Og dem blir som sagt bare bedre og bedre siden det kommer inn flere og samarbeider med dem. 

 

Dere som har fått denne boxen, er dere fornøyd med den ? 🙂 

 

 

 

I denne esken kom det 1. Sebastian Professional Volupt Spray. 2. Color Club Age of aqarius Nailpolish. 3. Emite Makeup Professional Eye Lash Curler. 4. Elisabeth Arden Eight hour cream skin protectan. 5. Hawaiian Tropic Silky Hydration SPF 15.

 

#glossybox #sminke #skjønnhet #produkter