Pakke i posten – Øyenskygge palett & Vipper x2

Idag så kom det en stor ebay pakke i posten, overasket over at den ikke lå som en hentelapp. Stor pakke men ikke så stort innhold, men skal ikke klage! Dem lå virkelig godt bakket inn å ingenting ødelagt. En ikke så liten 168 øyenskygge palett og to nye vipper. Begge vippene er ganske så like Ardell’s 116 som jeg bruker normalt og Ardell demi wispies. Å kjøpe Ardell vipper blir i lengden dyrt når dem koster 70 kr for parret, så etter litt kikking på ebay fant jeg disse som er nesten helt like til rundt 30 kr stk, og dem er handlaget. Tips på om dere skal lete etter vipper på ebay av disse – ta dem som ikke har sort kan på seg, dem er som regel ubrukelig! ganske så stive og funker ikke. 

Øyenskygge paletter har jeg vell egentlig nok av, men denne vakre her kunne jeg ikke helt legge fra meg. Den er som sagt på 168 farger, og mange av de fargene har jeg ikke enda. Så får håpe de har gode pigmenter i seg som den 120 paletten jeg har. Gleder meg hvertfall mye til å teste dem. Betalte rundt 100 kr for den om jeg ikke husker helt feil. Er bare å søke på 168 eyeshadow palette, så kommer den opp med engang. Lite ebaytips i samme slengen,hih.

 

 

 

#ebay #sminke #vipper  #ardell #skjønnhet #øyenskygge
 

Triangl bikinis

Like før jeg reiste hjem på feire klikket jeg hjem to nye bikinier. Dem er fra Triangl.com.au, Noen av dere har kanskje allerede sett dem på instagram og slikt. Dem koster rundrt 480 kr for 2 deler, noe som jeg synes såå er verd pengene. Det er ordentlig badestoff på dem. Ikke sånn billig som H&M, cubus osv. Dem blir ikke gjennomsiktige når man bader. Jeg fikk dem faktisk hjem til tromsø etter bare 8 dager, så det gikk utrolig raskt på få dem. Koster 20 dollar for frakt som er rundt 120 kr. 

Dem har så mange fine bikinier så tror ikke dette blir de siste jeg kjøper. Modellene jeg har heter ”Poppy lovebird” & ”Arizona sunset(link på navnene). Elsker følelsen av å ha nye bikinier, haha..Får bare håper solen kan komme frem snart så jeg får brukt dem. Jeg har XS på begge overdel/underdel. Eneste på ”Poppy lovebird” at toppen var litt for stor, eller stroppene, Men ikke værre enn å sy dem litt opp. 

 

 

 

Produktomtale – Golden Rose Multicolor Diamonds Lipgloss

I pakken som jeg fikk fra Golden Rose lå den siste av de 3 Multicolor Diamonds lipglossen. Denne Glossen finnes da i 3 farger som sagt og jeg et så fornøyd med dem. Har skrevet produktomtale av de to andre, så tar likså greit alle i ett samme innlegg nå.

Disse glossene lukter så utrolig godt, dem er ikke klissete som mange bruker å være. Dem har ordentlig med glitter i seg, det man ser på tuben får man på leppene. Det jeg synes er så fint med disse Multicolor Diamonds lipglossene er at når glossen i seg selv begynner og forsvinne, Så sitter det igjen en svak farge av selve glossen. Det synes jeg er utrolig fint. Dem er også veldig fine å ha over leppestifter. Lukter ganske godt også. Golden Rose tester ikke sminken sin på dyr. 

Disse glossene koster 70 ,- pr stk.
{Kom direkte til glossene her} 

 

p.s Siden Golden Rose nå på sin Facebook side har fått over 1000 LiKER – så har dere mulighet nå til
å få en rabattkode som gir dere 50 %.  Dere går bare inn her på Golden Rose’s facebook side. 

 

Pakke i posten – IsaDora

//Sponset


En av pakkene var det som inneholdt dette. Fikk disse 5 fantastiske neglelakkene og 2 twist-up gloss stick. Disse er allerede ute i butikkene. IsaDora er en av mine favoritt merker, er så utrolig fornøyd med mange av produktene. Også tester dem ikke på dyr. Gleder meg så til å teste ut alt. glittrer i øynene bare jeg ser på dem.  Noen av dere som har disse ?

 

 

#IsaDora #sminke #skjønnhet #glitter #neglelakk #leppestift

Contour Shading Concealer Powder Palette 2 Colors

Idag så kom det enda en Ebay pakke i posten til meg. Kjøpte denne Contour shading paletten. Har hatt litt lyst til å prøve sånn contouring som ala Kim kardashian og andre bruker. Så etter litt kjapp søk på ebay fant jeg denne. Betalte under 5 dollar, så under 30 kr med fri frakt. Så utrolig spent på hvordan det blir å gå, og hvordan produktet er. Er bare å søke på ebay etter ” Contour Shading Concealer Powder Palette 2 Colors” så kommer det opp 🙂

 

Pakke i posten – Bbeauty.no

//sponset

 

En av pakkene som lå å ventet på meg var fra min faste sponsor, Golden Rose. En utrolig søt pakke jeg fikk fra dem. Dem får inn så mye fint om ikke så veldig lenge på nettsiden dems bbeauty.no.
I pakkken som jeg fikk lå det en Blush, Multicolor Diamond lipgloss, Øyenskyggepalett , selective neglelakk og en precision liner. Har lagt ved under navn, nr og lenke på produktene. Skal selvfølgelig komme med bilder så dere kan se hvordan dem er og på. (produktomtale)

Noen av disse dere først vil se på ? 

 

Denne Paletten har dem enda ikke fått inn, så regner med den kommer i løpet av juli da det kommer inn andre nyheter. 

Selective Nail polish – Disco style nr 22

Multicolor Diamond lipgloss nr 09

Powder Blush – Candy pink nr 06

Precision Liner Intense Black

Ebay shopping in my heart

Ebay shopping….Åh, hvor skal jeg begynne. ELSKER DET ! Hallelujah for ebay. Dette er bare 2 av mange pakker jeg har klikket hjem, så til nå er det denne Concealer paletten og en foundation kost. Enda ikke testet ut dem, men det skal jeg så fort jeg får mulighet. Å det kommer selvfølgelig ut på bloggen.

Elsker med ebay er at det er såå mye billigere enn alle andre plasser. Har lenge vurdert å kjøpe meg en slik founation kost, men dem er litt dyre. Etter litt søking på ebay fant jeg denne til….15 kr og fri frakt ! Ligner veldig på de populære kostene som alle skal ha fortiden (kommer ikke på navnet i farten). Concealer paletten kom på rundt 40 kr med fri frakt. 

 

Flere som er svake for ebay shopping?
Husk dere kan følge med på instagram @Martinekristine 

 

 

#sminke  #skjønnhetsblogg #kost #concealer #palette #ebay #shoping

Mai Glossybox

Da jeg kom hjem så lå Glossyboxen for Mai og ventet på meg, måtte selvfølgelig sniktitte litt på instagram før jeg kom hjem for å se litt hva som ventet på meg.  Husk dere kan gå inn på nettsiden til glossybox Glossybox.no å bestille det hjem til dere selv. koster 179 kr hver mnde med fri frakt. Da får dere 5 produkter hver mnde, og det er alltid en overraskelse ! 

 

Er utrolig fornøyd med glossybox norge så langt. Elsker det søte designet boksene har, dem er så søte og Girly. Dere skal få flere bilder og info om produktene når jeg har fått testet dem ut. Gleder meg til å teste ut leppestiften! Dere som får glossyboxen hjem, er dere fornøyde så langt ?  

 

 

Mai boksen inneholdt;

Elizabeth Arden ceramide capsules daily youth restoring serum

Babor lip colour

Batiste dry shampoo original & Tancan bronze self tanning spray

Vichy normaderm hyaluspot

Jelly pong pong 2 in 1 eyeliner shadow

 #glossybox #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #Sminke #produkter #Rosa #jellypongpong #vichy #leppestift

10 pakker i posten

Ble nesten julaften da jeg kom hjem på fredagen, det lå over ti pakker å ventet på meg. Men var så trøtt å sliten den kvelden at pakkene ble først åpnet i går. Noen sponsor og andre er slikt som jeg har kjøpt på ebay og annet. Å enda flere ebaykupp er på tur hjem. Litt sånn oversikt over hva jeg har fått, men skal få tatt ordentlige bilder å vist dere alt nå til uken. Gleder meg til å teste å vise dere, mye fint!

Hva jeg faktisk ble mest overasket over er faktisk Fu dobbel c k, genseren som jeg kjøpte fra sheinside. Regnet med å verken se pengene eller genseren. Tok 4 måneder før jeg fikk den (!!!)
Fikk faktisk mange fine roser fra kjæresten og gaver da jeg kom hjem <3 

 

Nytt design på bloggen

Designet er nå blitt forandret på, vet selv ikke helt om jeg liker det. Men føler jeg trenger en ny start til jeg kommer hjem så blogglysten blir på topp. Enda ikke ferdig med det, så enda noen småting som skal fikses på. Men hva synes dere så langt ? Noe dere vil jeg skal legge til eller forandre på?

Har prøvd å tatt hensyn nå til dere som ”hatet” den små skriften jeg hadde her i innleggene,så håper dere klarer den som er nå 🙂