OOTD

Idag må ha vært den varmeste dagen av alle som vi har hatt. Trodde i noen minutter at min siste time var kommet da jeg lå ute, haha! Så innmari varmt å vindstille. Men skal ikke klage vi har til nå hatt bedre dager en tilsammens med hele sommeren i fjor! Tenkte å pynte meg med kjole idag (er egentlig ei kjolejente) men det ble rett å slett for mye. Så ble helt enkelt shorts å en løs topp. Endelig får jeg brukt toppen. Kjøpte den i fjor å har brukt den knapt 3 ganger. 

Husk å følg meg på Instagram @Martinekristine 

HAR DERE HATT EN FIN DAG ?

 


Shocking pink on your lips this summer

Shocking pink lips 

Som i fjor som i år..Knallrosa leppestift er inn til sommeren. Hjerte mitt er for denne Leppestiften fra Barry M. Finner ikke en mer sjokk rosa leppestift. Husker desverre ikke hvor jeg kjøpte den. Men Golden Rose har { DENNE } ultra rich leppestiften i samlingen sin som er veldig lik til 75 kr, som er da litt billigere enn denne fra Barry M. Jeg elsker leppestiftene i Ultra rich serien, dem sitter utrolig godt.

Fresh farge på leppene gjør automatisk at man blir gladere, hvertfall jeg. Føler meg ganske så fresh med den,hihi :}
HVA SYNES DERE ?

 


 

Produktomtale – Kicks hudpleieserie

På tide med meningene mine av KICKS nye hudpleieserie. Har bå fått testet dem ut siden jeg fikk dem, og første innlegg om det kan leses {her} , Litt om det og slikt.  jeg er så utrolig positivt overrasket over både pris, innhold og kvalitet! KICKS tester ikke produktene sine på dyr.

?Med den helt nye hudpleieserien Skin Treat var det for KICKS naturlig å innlede samarbeid med Fairtrade. Med Fairtrade-merkede, naturlige ingredienser holder ikke produktene bare høy kvalitet, men bidrar også til bedre forhold for menneskene som dyrker dem. Kicks? Skin Treat kommer i to serier: jomfruolivenolje og rene, naturlige oljer. Alle produktene er frie for petroleumstoffer og parabener. Pris fra 69 ? 129,- kroner?. 

 

Jeg elsker alt som har med Body lotions. Denne er blitt en stor favoritt. Denne gir næring, gjennoppretter hudens naturlige fuktbalanse og motvirker tørrhet. Disse dagene vi har hatt full sol å jeg uheldigvis har blitt solbrent og vært fri for aftersun og aloveragel, så har denne funket utrolig bra!  Jeg bruker å smøre med inn med denne morgen og kveld. Sånn passe drøy i bruk å lukter så utrolig godt. Er 250 ml & koster 89 kr.

Denne Håndkremen må være den beste jeg har prøvd. Har den med meg i vesken og ja, overalt ! Lukter like fantastisk som resten av produktene. Er i 100 ml & koster 69 kr.

En Dusjolje som er spesielt tilpasset tørr hud og som rengjør skånsomt med et mildt og fyldig skum. Gjør huden mye og glatt. Man får virkelig myk å glatt hud av denne, synes den er så god å bruke. Er 250 ml & koster 69 kr.


Sukkerskrubben har store korn, den er oljete og den tar skikkelig  godt tak på huden.  Jeg er veldig glad i å bruke skurbb og dette er førstegang jeg prøver en med skikkelig store korn. Den lukter fantastisk! Må si denne er perfekt for nå om sommeren for å skrubbe huden  ren og for å få en fin brunfarge. Nesten ett must denne. Denne boksen er i 200 ml & koster 129 kr.

Jeg er som sagt så utrolig positivt overrasket. skal helt klart hoppe innom KICKS neste gang jeg drar til sentre for å sjekke ut de andre produktene. 

NOEN AV DERE SOM HAR PRODUKTER FRA DENNE NYE SERIEN ?

Sommer sommer sommer

Sommer Sommer Sommer 


Det er meldt bokstvelig talt full sommer hele denne uken. Noe jeg ser veldig godt på, men det betyr da at det kan bli litt lite blogging her eller..Sminke looker må det bli, skal se om jeg får gjort noen. Men kan ikke helt love det. Er det fint vær og slikt så holder jeg meg somregel langt unna alt som har med sminke. MEN jeg har holdt på og holder på nå å lage noen forhåndskrevene innlegge. Så da kan jeg ligge i solen å svare på spørsmål og lese blogger på mobilen istede for å sitte inne på dataen.  Lenge leve den ordentlige appen til Blogg.no 


På fredagen reiser jeg faktisk hjem en tur sammen med søsteren min og ene tanteunngen. Skal hjem i en uke for å være sammen med lillesøsteren min mens de andre reiser på en jentetur til syden. Så det skal bli godt å komme hjem en tur. Har planlagt en stund nå å skifte litt på designet, men enda ikke kommet helt frem til hvordan jeg vil ha det. Er det noe dere savner her på bloggen så å dere gjerne rope ut. I innlegg, designet osv. Også må dere huske konkurransen jeg har nå med goodiebag . Skal få trukket den før jeg reiser på fredagen 🙂

 

Dagens Makeup : Let it fall

Dagens Makeup 

Spørsmålet som jeg får ganske ofte – Navnene til lookene. Jeg tar somregle å skriver det første jeg kommer på når jeg ser looken selv, eller så tar jeg den sangen jeg hører på 🙂 Turkis/blå eyeliner er veldig in i sommer. Jeg har på min favoritt som er vannfaste og fra Golden Rose. Den har så fin blå/grønn farge og er utrolig fin å bruke nå til sommeren. Kan kjøpes på nettsiden dems http://www.bbeauty.no koster 55 kr. 

 

Hva jeg har brukt :

Ansikt:
Golden Rose – Mousse foundation
Golden Rose – Bronzing terra powder spf 15

theBalm betty lou – Bronzer

Øynene: 
ArtDeco – Eye primer
Golden Rose 24  øyenskyggepaletten – shimmerhvit, beige , mørk brun
88 øyenskyggepaletten – shimmer mørk brun & shimmere lys brun
120 øyenskyggelapett – Turkis & shimmer mørk blå
Golden Rose silky matt eyeshadow – Blå
Golden Rose – Dipliner svart
Golden Rose – sexy black mascara
Depend vipper nr 8 
Ardell vipper 116  

 

Leppene:  Helena Rubinstein – Rosa (?)


 


 


 

Produktomtale – KICKS Shanmpoo & Conditioner

Shanmpoo & Conditioner
 

For noen uker siden så fikk jeg noen nye hårprodukter fra KICKS som er kommet. Jeg er så positivt overrasker ! Ut med det dyre inn med disse, jeg har fått nye favoritter også til så mye billigere pris.  Volumizing shampoo og balsam skal gjøre håret ditt tykkere, jeg selv som har tynt hår var veldig spent på om jeg kom til å merke noe, etter 3 vask så oppdaget jeg det. For en følelse ! Serien inneholder blåbær og keratinekstrakt som gjenoppbygger håret, gir glans og masse volum. Disse lukter så sinnsykt godt, kan stå å lukte på dem leenge.  Koster  79,- Så løp innom din Kicks-butikk å kjøp. Om du vil lukte noe som er helt fantastisk og om du vil ha fyldigere hår. Evt bare en ny shampoo å Balsam. Dem er på 300 ml & KICKS Tester ikke produktene sine på dyr.

Jeg fikk også noen stylingprodukter, men det kommer innlegg om senere når jeg har testet dem ut litt mer. Noen av dere som har noen hårprodukter fra KICKS serien ?

 

 

[Sponset & 100% min mening]

Sommerens Bikini er funnet

Bikini for sommeren

 

Endelig fant jeg en bikini. Var innom alle butikkene på onsdagen når vi hadde jentedag, holdt på å nesten gråte over at jeg ikke fant noen fine, å dem jeg fant hadde ikke min str. Heldigvis så tok jeg meg en titt innom nettsiden til H&M Før jeg skulle ta buss til jekta. Endelig hadde dem fått inn masse fine bikinier på nettet, da var det jo bare å håpe på at det var det samme på butikkene.  Lykke da jeg kom inn da dem sto å hang alle de nye. Så Sommeren er nå reddet med ny, haha!  faktisk første gang jeh kjøper meg en hvit. 

Idag så har vi ikke fint vær, noe som jeg egentlig er ”glad” for. Kroppen trenger virkelig ro fra solen. Er så solbrent overalt at jeg nesten går å gråter meg til sengs om kveldene, Haha! Kan jo ikke holde meg inne når det er fint vær. Så idag skal jeg se om jeg får laget en look. Også må dere huske Konkurransen jeg har hvor dere kan vinne en goodiebag fylt med litt diverse. 

HAR DERE KJØPT NY BiKINI I ÅR ? 

 


 

 

Pakke i posten fra Gomdajuveler.se

 

Beklager lite lyd fra meg her inne, men vi har fortiden full sommer her oppe i nord. Noe jeg veldig gjerne vil få med meg, så jeg har bare ligget ute å slikket sol om dagene og hatt en jentedag med søsteren min og tanteungen min. Vi har shoppet, spist mat, is og bare kost oss. 


Idag så kom den en liten pakke i posten til meg, pakken er sendt fra www.gomdajuveler.se. I pakken lå det to søte topper. En Knall oransje med peace symbolet og en søt i striper. Lagt min store elsk på den oransje allerede ! Føler meg så fresh i den.  Virkelig verd å ta en titt innom siden, har allerede funnet meg masse der jeg kunne tenkt meg, B.la mange fine Bikinier !  Tenkte jeg skulle lage ett innlegg med hva som er i en ”want” liste fra siden i løpet av kvelden. Gomdajuveler  Har en Facebookside {her} hvor dem kjører konkurranse hver dag, det er alt fra 1 til 2 konkurranser daglig. Mye fint å vinne, så LIK siden å få med dere dem og andre tilbud.

Den oransje toppen Finnes også i Neongul – det er også bare den som er inne på nettbutikken nå : -Finnes her – Denne Rosa/hvite finner jeg heller ikke på nettbutikken men den finnes i mange andre farger.

HVIKLEN TOPP LIKTE DERE BEST ?