Summer glow klar sminke til sommeren

Jeg har desverre klart å fått betennelse på ene øyet eller på de nedre vippesekkene, så å sminke seg da et ikke så lurt. Er på 3 dagen nå så håper det forsvinner sakte men sikkert raskt så jeg får laget looker. Er så giret og har så mange ideer i hodet som må ut.

 

Tenkte å gi dere noe tips på sminke fra bbeauty/Golden Rose som kan gi dere en fin glow nå til sommeren. Når jeg hører Summer glow, da tenker jeg automatisk – Gull, bronze, ,tan ,Brunfarger og slikt.  Golden Rose har mange utrolig fine produkter i akkurat det som jeg nevnte.  Under kan dere se noen av produktene jeg har fra Golden Rose, Disse vet jeg kommer til å bli brukt mye nå mot og til sommeren. Merket etter jeg tok bildet at det er noen produkter som mangler, men det får bli en oppdatering på senere.  

Dem vil gi den perfekte gløden og prikken over i’en på andre looker.  Alle produktene er fantastiske og dem holder det dem lover. Golden Rose er blitt en av mine favoritt merker, billige enn alle andre, designet er fantastisk, de tester ikke på dyr, fri for parabener og mye mer! for å lese litt mer om produkter som jeg har testet og tipset, da trykker dere bare inn på – Kategorier – Produktomtaler. Der vil dere finne det meste.  Om det er noe dere lurer på om produktene så rop ut, så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg har testet ut endel av dem. Golden Rose har fått inn mange nyheter på nettsiden som virkelig er verd å ta en titt på. http://www.bbeauty.no
 

 

Selvbruning & Tips

Tenkte å vise dere hva jeg bruke av selvbruning og tips. Jeg har vell som veldig mange ofte brukt Dove sin, det er ikke en jeg er særlig fan av, men for å bare få litt farge så bruker jeg å bruke den.  Mi favoritt av alle er i.d Bare Minerals – Bare Escentuals Faux Tan. Har skrevet om denne før så dere kan lese om den {HER}.

 

Siden jeg nå på denne tiden av året og vinter ikke har behov for å vise noe av ”kropp” og nedre del, så bruker jeg Dove sin selvbruning og resten Faux.  Tips til når man skal smøre inn hendene : Bruk en foundation/concealer kost. Da slipper du å få så mye på, og du kan enkelt pensel der du vil ha farge, pluss at du får en mye mer naturlig resultat. 

 

Noen av dere som bruker å gjøre det ?
Har dere noen favoritt selvbruninger? 

 


 

Produktomtale – E.l.f Blending eye brush

Denne Blende kosten fikk jeg fra E.l.f like etter påske, har nå fått testet den ut så omtale for den er vell da på tide. Akkurat denne kosten har dem ikke lenger på nettbutikken, da dem har skiftet ut alt og fått nytt design på både koster,holdere osv. {Denne} er av denne kosten som jeg fikk.

Jeg ble nesten ”sur” på meg selv for at jeg ikke har kjøpt denne tidligere, har hatt den i tankene flere ganger om å kjøpe den for å teste da jeg ikke har en slik blendekost som denne.  Mange bruker å si at blending er nøkkelsen til feilfri øyensminke, sant nok. Blending er alt. Og en slik kost er ett must i samlingen. Denne kosten røyter ikke, har faktisk ikke sett ett hårstrå falle av den ! Den er helt fantastisk å blende ut øyenskyggen med.

Da denne ikke lenger er å få tak i er veldig kjipt. Så har jeg lest litt rundt på andre blogger om den nye som er kommet inn. De fleste av dem sier at den Røyter, men den gjør jobben sin og er verd hver eneste krone.  
Koster 13.61 kr

Så om du mangler en perfekt blendekost så synes jeg denne burde prøves ut, ikke mange kroner som går i søpla om man ikke er fornøyd.

Har dere testet ut noen E.l.f koster og er fornøyde med dem ?

 

 

Shopping – Striped jeans

Endelig fått tak i stripet bukse!

Fant den på torsdagen da vi var å kikket på jekta, la den av til lørdag så kjæresten kunne stikke opp å hente den etter jobb. trippet å gledet meg til han skulle komme hjem med den..Needtur – Den passet ikke! Angrer så på at jeg faktisk ikke prøvde den på butikken, min rette størrelse å alt. Den var så trang at jeg selv trodde jeg hadde lagt på med 10 kg mer uten å vite det. Så kryssrer fingrene for at dem har inne 26 så kjæresten får byttet den i morgen når han drar på jobb.  Surt..Endelig hadde jeg de buksene. Får bare håpe jeg ikke må gi fra meg den, haha!

 

Husk spørsmålsrunden jeg har nå, om det er noe du lurer på:}

Hva synes dere om disse buksene ? 

 


Dagens Makeup : Dream and fantasy

I går så lå jeg over hos søsteren min, samt var på jekta med henne for noen nybutikker som åpnet da, så kom veldig sent hjem i går. Derfor ingen lyd fra meg i går. Men nå er jeg her igjen og med dagens look.

Fikk lyst til å gjøre en litt søt look med ikke så alt for mye glitter i seg, så ble bare på den rosa øyenskyggen, men vises ikke så godt på bildene.  Siden jeg ikke eier en babyrosa veldig lys Blush så brukte jeg den ene rosafargen i 24 øyenskygge paletten som jeg fikk fra Golden Rose, passet perfekt! Så der har dere et lite tips, bruk øyenskygger som blush om dere ikke har blush eller i en farge dere savner. Har også begynt å blande vippene mine nå, det for å få dem mer fyldigerer. En slags egen vri på vippene. Disse Ardell vippene jeg bruker og mixet dem med vippene fra Depend ble utrolig fint. 


Hva jeg har brukt :

Ansikt:
Golden Rose – Liquid Powder mineral foundation
Golden Rose 24 paletten lys rosa  som Blush
theBalm betty lou – Bronzer

Øynene: 
ArtDeco – Eye primer
Make up store – MS Satin
Golden Rose silky matt eyeshadow – Rosa
Golden Rose silky matt eyeshadow – Turkis
Golden Rose 24  øyenskyggepaletten – Hvit shimmer, beige  & Blå/grønn
Golden Rose sparkle eyeliner –  Lilla
Golden Rose – Dipliner svart
Golden Rose waterproof eyeliner nr 07 – Blå/grønn
Golden Rose Mascara – City style 
H&M Brynspenn + 88 øyenskyggepaletten – Brun
Depend vipper nr 8 
Ardell vipper 116  

 

Leppene: 
Golden Rose – Shimmer Gloss L.G nr 53   

 

 


 


 

 

Dagens Makeup : To the moon & back

Blir i så godt humør når jeg får til å gjøre looker, og ikke minst med farger.  Jeg må bare nevne det igjen – Mousse foundation fra Golden Rose er fantastisk, også silky matt  øyenskyggen dems.  Har også nå fått testet ut litt flere farger fra 24 paletten fra Golden Rose, men tenkte jeg skulle få prøvd ut de fleste før jeg kommer med produktomtale på den :} 

 

Hva jeg har brukt :

Ansikt:
Elf mineral face primer
Golden Rose mousse foundation
Golden Rose – Bronzing terra powder spf 15
theBalm frat boy – Blush
theBalm betty lou – Bronzer

Øynene: 
ArtDeco – Eye primer
Make up store – MS Satin
Golden Rose silky matt eyeshadow – Lilla
Golden Rose 24  øyenskyggepaletten – shimmerhvit, beige , Mørk blå & lys blå
88 øyenskyggepaletten – Mørk brun & lys oransje
Golden Rose – Dipliner svart
Golden Rose Smokey Eye blyant Deep – Mørk brun
Golden Rose – sexy black mascara
H&M Brynspenn + 88 øyenskyggepaletten – Brun
Depend vipper nr 8 
Ardell vipper 116  

 

Leppene: 
Make up store lipstick – Delight 
Golden Rose ultra rich nr 57 – Ferskenrosa 

 

 

 

 

Pakke i posten – Colgate ProClinical A1500

Jeg ligger helt strak ut på sofaen, er så dårlig og har sovet så dårlig i natt. Så sparer bloggen idag og meg selv for sminke. Klarer knapt å stå, så i morgen satser jeg på at formen er mye bedre. 


For en uke siden fikk jeg mail fra likenshare.no – Jeg var blitt trukket ut som en av de heldige til å prøve ut den nye tannbørsten fra Colgate.  Her får man ofte tilbud om å teste nye produkter, så virkelig verd å bli med på.

Måtte si til kjæresten ”Dette blir den første og siste tannbørsten jeg eier som er SÅ Dyr”. Jeg ble overrasket da jeg hentet pakken. Den var stor, i den så var det den elektriske tannbørsten, info og den nye colgate tannkremen.  Så det skal bli spennende å teste den ut. Har en gang i hele mitt liv eid en elektrisk tannbørste og det var sent i 99, haha.. Så får se hvor god dem har blitt nå i 2013. Førsteinntrykket av den å designet er veldig bra. Den ser ikke billig ut.

 

 

Er dere medlem i likenshare?

 


 


Pakke i posten – KICKS

For litt over 2 uker siden fikk jeg en mail fra KICKS, der dem fortalte litt forskjellig om at dem i 2012 startet med sminke i eget merke og har utviklet det i flere pordukter. Nyeste til nå er KICKS Hair! Så idag fikk jeg en søt sort pakke fra KICKS med noen produkert fra kicks nye lansering av egene hårpleie & Styling.  fikk også et brev med litt presseinformasjon.

KICKS lanserer egen hårpleie & Styling for profesjonelt resultat !

Nå lanserer KICKS et komplett sortiment innen hårpleie og styling med utgangspungt i at alle forskjener et profesjonelt resultat. Produktene er utviklet i samarbeid med ledende produsenter av profesjonelle frisørprodukter, og lover både høy kvalitet og fantastisk resultat til gunstige priser. Og selvølgelig dufert produktene godt!

KICKS fortsetter satsingen på sortiment under egen merkevare, og lanserer nå en hårpleie og stylingserie for profesjonelt resultat. Serien inneholder alt fra shampo og balsam for ulike hårkvaliteter og tilstander, til hårolje og innovative stylingprodkter for spesifikke behov og resultater.

I den store undersøkelsen av ”KICKS beauty report 2012” Svarer nesten halvparten av kvinnene at det er flatt og livløst hår de aller helst vil korrigere ved hjelp av skjønnhetsproduktet. Med utgangspungt i undersøkelsen som denne , kombinert med analyser av hva som selges mest av i KICKS’ 240 butikker, er det tydelig at nordiske kvinner først og fremst etterspør nettopp produkter som gir volum og liv til håret.

– Produktene er utviklet sammen med legende produsenter av salongprodukter, og som forhandlere har vi en unik mulighet til å gjøre det til en gunstig pris. Sammen med levereandøren vår har vi utviklet en tilpasset formula av den kunnskapen vi har om den nordiske kunden. ( Produktsjef hos KICKS)
– Da vi skulle gjennomføre denne store satsingen føltes det naturlig å ta i utgangspungtet kundenes ønsker og behov. Selvfølgelig skulle vi sørge for at hårpleien og stylingen vår inneholder alle tenkelige produkter som bidrar til å skape det etterlengtede volumet – samtidig som de pleier og beskytter håret.

Produktene inneholder spennende ingredienser som olivenolje, granateple, hvete , tindved, arganolke, kreatin , dure , sheasmør , avakado og blåbær – ingredienser som gjør dem både pleiende og innovative med utgangspunkt i hårets behov. Med deilige dufter som mango, fersken og vanilje, bevarer følelsen av nyvaskes hår i flere dager.

Det er 22 produkter på arket som jeg fikk å prisene ligger fra 39 til 119 kr. 

Life is too short not to have gorgeous hair every day! 

 


 


 


I pakken lå det ; Shampo, Conditioner,  Dry shampo, Styling powder & Thickening spray. 
Seriøst – Løp til nermeste KICKS å lukt på alle disse herlige produktene. Dem lukter himmelsk, pudderet, sprayen alt. Nesten til å spise opp! Så gleder meg utrolig mye til å teste dem ut.  Skal selv løpe innom nermeste KICKS når jeg drar til byen. Må bare se nermere på de andre produktene.  

SPENNENDE ELLER HVA ? :}