Neglelakk – Cute colors

Jeg elsker alt som er søtt. Søte farger, pastell,Duse farger og slikt. Får ikke helt til å bruke slikt nå siden det enda er vinter og snø. Men idag lakket jeg dem i søte farger og pyntet med litt kuler. Rett å slett bare for gøy. Disse to lakkene er favoritter i samlingen min. IdaDora Marzipan 729 & Golden Rose nr 50 en matt lys rosa. Golden Rose har nå salg på Mange Paris lakker {http://www.bbeauty.no}, som denne ene favoritten min er i. Har også en rabattkode til dere om dere vil ha, så bare spørr etter den så skal dere få.


 

Har dere noen favoritt lakker ?

 

 

 


Pearl frame sunglasses

Er det noe annet jeg har dilla på så er det Solbriller. Jeg kan rett og slett ikke få nok. Om dem så å si er liker spiller ingen rolle.  For noen dager siden klikket jeg hjem disse fra choies.com. Solbriller med perler er jo blitt ganske så ”it” fortiden. Hadde egentlig lyst på runde, men disse får holde til jeg finner de rette.

 

Hva synes dere om solbriller med perler ?

 

 

 

Pakke i posten – Sheinside.com

ENDELIG Kom 1 av 3 pakker fra sheinside.com, eller to nå. Var en hentelapp i posten da jeg kom hjem iste (tyypisk), men den får jeg ikke hentet før etter butikkene åpner igjen. Hvertfall etter jeg hadde bestilt alt oppdaget jeg masse dritt om siden. Folk som ikke fikk det dem hadde kjøpt, folk som fikk falske tracking (?) Nr, og en hel mye annet. Så da det akkurat var gått 1 mnd begynte jeg å få mine tvil, men 1 mnde å nesten 1 uke så kom det. Å nå har jeg jo også fått den andre hentelappen. 

 

Denne jakken eller jeg tror det meste på siden der er små på størrelsene. Denne jakken er i str M og helt passelig for meg, men den kunne vært litt lengere i armene for min del. Så spent på hvordan den andre jakken er og genseren. Jakken er ikke sånn typisk vinter jakke, mer høst/vår jakke. Så gleder meg til å få brukt den !Dere finner den {HER} Over til litt bilde spamming. Det tåler dere ♡ & Husk å kommenter, ser jo at mange av dere er innom. Men dere kommenterer så lite nå fortiden.

 

Har dere bestilt noe fra Sheinside ?


 

 


Pakke i posten – See by Chloé

I går så kom det endelig en hentelapp til meg som jeg har ventet på i 1 mnde å 4 dager. Så fikk kjæresten til å sjekke om han kunne hente den før han kom hjem eller om jeg selv måtte hente den. Han lo godt da han hentet pakken. Ei svææær eske, og det sykeste av alt – Sto mitt navn med hannes etternavn, haha! Så vi lo godt da han ringte å sa det. Hvertfall det var ikke hentelapp pakken min. Men en koselig gave som jeg skulle ha fått, men dem på posten hadde klart å gjort en feil så den ble sendt tilbake med en feil. Så hva inneholdt denne store pakken. 

Den nye parfymen fra Chloé.  Chloé er en anerkjent og vakker merkevare, og nå kommer underlinjen SEE by CHLOÉ med en herlig duftkreasjon. SEE by CHLOÉ duften gjenspeiler kolleksjonens lekene, trendy og urbane stil til punkt og prikke ” det er bare å glede seg! Flakongen er et designet som et nydelig ”fuglebur”. Lyset spiller herlig i de pene rillene , lekent og lett. Duften er en naturlig, chic og fransk blomsterduft med herlige noter av: Bergamot ” Epleblomst ” Sedertre

Den lukter helt anderledes enn hva jeg er vandt med av mine parfymer. Dette er en utrolig lett parfyme, lukter så godt.  Den blir mer jentete på en mindre søt måte som Britney, escada og slikt. Jeg LIKER den! Å se bare på designet på flasken, hvor søtt er ikke det ? Virkelig en parfyme å anbefale om du vil ha en som ikke er så sukkersøt.

 

 

Hvilken parfyme bruker dere? 

 


 


 


 


 

Dagens Makeup : You & I

Har prøvd meg på 3 looker idag, å ikke blitt fornøy med noen! Har så lyst til å gjøre looks og slikt, men får det rett og slett ikke til om dagene. Men kom sånn høvelig frem til denne jeg har nå. Planen var å dra til jekta for litt handling, men planene måtte avlyses siden kjæresten måtte jobbe overtid.  Så får se hva jeg finner på idag.. Husk konkurransen jeg har gående nå hvor du kan vinne sminke fra Elf – kom til konkurransen {her}.

 

 

Hva jeg har brukt :
ELF mineral face primer

Golden Rose – Liquid Powder mineral foundation
Golden Rose – 3 farget solpudder
theBalm betty lou – Bronzer

Golden Rose – Terracotta blush on – nr 08
ArtDeco – Eye primer
Golden Rose 24 øyenskyggepalett – Mørk brun, sort, Beige & Hvit
Golden Rose waterproof eyeliner – Grønn/blå nr 07
Golden Rose – cat walk black mascara

H&M Brynspenn + 88 øyenskyggepaletten – Brun

Ardell vipper

Leppene : 
Golden Rose Lipstick ultra rich – Ferskenrosa nr 57

 

 

 

 

Konkurranse ; Vinn sminke fra Elf {avsluttet}

AVSLUTTET ! Gratulere til http://fotomaritas.blogg.no

 

 

 I Samarbeid med Elf har jeg fått lov til å holde en konkurranse til dere med noen herlige premier, selv har jeg lyst på dem! Dette blir en helt enkel konkurranse. Elf har nå fått ett helt nytt design på siden og nye produkter. Dem har også blogg (link) som man kan følge med på, noe jeg selv gjør. Her får man nyheter, get the look, konkurranser og mye mer som er verd å følge med på. 

 ♡ Det eneste dere trenger å gjøre er å LIKE Facebook siden til Elf {HER}

 http://www.facebook.com/elfcosmeticsNO

Og selvfølgelig skrive at dere er med, har gjort det og legg med mailen din slik at jeg får kontaktet vinneren.  

DEL gjerne innlegget videre så flere kan være med og Elf kan få flere like’s på facebook siden sin. 

 

De 3 vinnerne i konkurransen – Hvilken look liker du best?

Tuusen tusen takk til alle dere som har deltatt i konkurransen. Det har kommet inn så mange fine looker, dere er så flinke! 

Da har jeg fått funnet frem de 3 som vinner hver sin liten sminke pakke fra Golden Rose. Men istede for at jeg skal velge hvem som vinner hvordan av dem, så skal dere få lov til å stemme på den dere liker. Så kan også dem 3 få lov til å be leserne sine stemme om dem har lyst. For å gjøre litt mer av denne konkurransen. Høres ikke det bra ut ? 

Så det dere trenger å gjøre er rett og slett bare å si den ENE dere likte best med tall , så teller jeg gjennom dem. Denne avstemningen står til neste uke da det er påske nå og dem som skal sende ut premiene reiser bort en tur. Her er bloggene til dem 3 som er med –  Lookene er av Agnes lovise , Siri & Linda .

 

HUSK å lik siden til Golden Rose på facebook – dem vil gjerne ha flere like’s der. https://www.facebook.com/Bbeauty.no?fref=ts

 

Produktomtale – Golden Rose Pearl Gloss

Disse Pearl Glossene fikk jeg nå i pakken fra Golden Rose , dem kan dere også vinne i konkurransen som jeg har gående nå  {her}. Jeg liker dem veldig godt, og kan virkelig anbefale dem. Har tidligere vist noen innlegg med den ene glossen jeg har. Da med og uten leppestift. Den første glossen på bilden har jeg allerede vist dere på en look {her}.  Under ser dere hvordan glossene er på. Jeg liker dem utrolig godt, når glossen sånn smått begynner og forsvinne så sitter det igjen farge på leppene etter hvordan farge som er på glossen. Noe som jeg synes er veldig fint. 

Dem finnes i 12 forskjellige farger. Dere finner dem Her. Koster 55 kr pr stk.
Golden Rose tester ikke sminken sin på dyr. 

 

 


Har du noen favoritt glosser?

MUA Makeup Academy Norge – ny nettside og rabattkode til dere

MUA har nå opprettet en helt ny norsk nettbutikk slik at vi nordmenn også kan få handle fra dette merket til en billig pris. Finnes jo ikke noe bedre enn det!Etter å ha googlet litt ang toll og slikt så kom dette opp.  De sender varene fra England, MEN du trenger ikke tenke på 200kr grensen som vi må tenke på når vi skal bestille fra utlandet. Legger du inn en bestilling på over 200kr deler de opp pakken din og sender den i flere pakker slik at du slipper toll og moms. Dette betaler du ikke for og dette trenger du heller IKKE å si ifra til dem om. MUA Tester ikke sminken sin på dyr.

Så enda en godsak til dere. I forbindelse med lansering av nettisden har jeg fått en rabattkode å dele med mine kjære lesere.  Rabattkoden gir 35% rabatt på din bestilling og varer til den 27 mars. Det er i tilegg 35% rabatt på frakt denne uken. Rabattkoden dere kan bruke er : MUA350

HUSK : Prisene er fra 9 kr (!!) og oppover. Jeg skal ta meg en titt nå for å se på godsakene som dem har!

Dere kan følge dem HER på facebook https://www.facebook.com/pages/Makeupacademy-NORGE/276882969104464
 BESØK NETTSIDEN DEMS : www.muanorge.com


 

Lyst på et splitter nytt kamera?

Lyst på et splitter nytt kamera ? det har hvertfall jeg. Dette er også et skikkelig jentekamera. ROSA! 

I samarbeid med Canon Norge gir vixen.no bort ett Canon IXUS 240 HS-kamera. Canon IXUS 240 HS kombinerer førsteklasses design, høy bildekvalitet, berøringsskjerm og Wi-Fi-funksjonsalistet som gjør det enklere enn noengang å ta bilder og HD-film som du kan dele med venner og familie med det samme.

Sjekk ut HER –  www.vixen.no for å være med i konkurransen!

 

Et lite kompaktamera er noe som er midt i blinken for meg, er ikke alltid like lett å drasse med seg store speilrefleksen. Så hvorfor ikke, her har man en sjanse om man blir med. Skader ikke, lykken kan snu!