Helt ærlig nå fortiden så gir jeg nesten blanke faen i bloggen.

Jeg har så lyst til å blogge, skal helt ærlig si at blogging er ikke det samme som det var for noen år tilbake.  Nå i mars har jeg blogget 5 år! (!!!!!) Det er lenge. Nå fortiden så har jeg så bloggsperre. ikke morsomt å ta bilder, ikke morsomt å legge sminke, ikke morsomt å blogge, ingenting er gøy lenger. Men jeg har liksom ting jeg har lyst til å blogge om, ting jeg har å blogge om, men før jeg kommer i gang med det så flyr det ut av hodet og det blir for ”kjedelig” å blogge om eller nei det orker jeg ikke nå.  Det er nesten et lite ork å blogge nå fortiden. Bloggen har jeg alltid sagt skal være for min del, mine interesser. Skal ikke påvirkets av å måtte få mest mulige kommentarer, en høy statistikk osv.  Helt ærlig nå fortiden så gir jeg nesten blanke faen i bloggen , om jeg skal være litt hard på ordene..haha. Av og til så flyr det forbi meg en liten DELETE martinekristine.blogg.no.. Men er vell kanskje bare inne i en liten periode hvor bloggen er litt jeg driter i det. Husker sist jeg hadde slikt. to nesten 3 uker før jeg blogget ordentlig igjen.  Men samtidig så har jeg ikke lyst til å ta meg ”pause” om dere skjønner ?  tiden får vise hva som skjer. Dagens bloggsnakk, hehe 🙂

 

 

Dagens antrekk 25.02.13

Mange av dere som vil jeg skal poste ut dagens outfit og slikt, har prøvd meg på det flere hundre ganger. Men faller like fort ut av det. Idag så tenkte jeg why not. Så ble innebilder siden det øser ned ute meg regn.  Titt på hvordan håret mitt også normalt er. Uten styling, sletting osv – Kråkereir. Nå skal jeg finne meg noe mat å lage og slikt 🙂

 

Dagens Makeup : Used to know

 På tide nå med en look, en uke siden sist. Har bare rett å slett ikke hatt noe blogglyst eller å sminke meg, så har gått en hel uke uten noe som helst som heter sminke. ikke engang mascara, nada nix makeup. Godt har det også vært. Men nå har jeg gjort en fargerik look i farger jeg liker utrolig godt, bare shimmer øyenskygger. Lilla,blå,grønn og turkis. Litt sånn påfugl farger. 

 


Hva jeg har brukt :

Golden Rose – Liquid Powder mineral foundation
Golden Rose – 3 farget solpudder
theBalm betty lou – Bronzer
ArtDeco – Eye primer
120 øyenskyggepaletten – shimmer:  Blå, Grønn, & Turkis
88 øyenskyggepaletten – Shimmer hvir
Make up store MS Flamenco
Golden Rose – Waterproof eyeliner –  Blå/grønn  nr 01
Golden Rose – svart eyeliner
Golden Rose – Maxim eye lash mascara

H&M Brynspenn + 88 øyenskyggepaletten – Brun
Ardell vipper 116 

Leppene :
Golden Rose  Leppestift Ultra rich nr 57 

 
Produktomtale – Ole Henriksen African Red Tea Exfoliating Lip Salvation

En leppebalsam uten vaseline med masse bløtgjørende og pleiende ekstrakter. Ole Henriksen African Red Tea Lip Salvation inneholder den effektive og naturlige antioksidanten afrikansk rød te. Den inneholder også små korn som setter i gang blodsirkulasjonen, men som vil løse seg opp. Brukes om morgenen under make-up, og om kvelden før man går i seng. For å oppnå best resultat skal balmen brukes flere ganger i løpet av dagen.

 

Jeg liker denne utrolig godt å har den med meg overalt. Man får utrolig myke lepper av å bruke denne. De små kornene som setter i gang blodsirkulasjonene oppløses veldig fort, så man føler ikke at man går rundt å gnikker leppene på masse korn. Lukter helt utrolig godt også, nesten så man vil spise den! Har enda ikke prøvd den under leppestift og slikt.  Man får litt rødfarge på leppene først ved påføring, men det forsvinner etter en stund.  Synes den virkelig er verd kronene. 

Koster 175 kr
Fåes kjøpt hos mybeauty.no 

 

 

Produktomtale – Golden Rose Diamonds powder

Denne kropp & Ansikts pudderet fikk jeg i pakken fra Golden Rose  sist. Så er vell kanskje på tide med ett innlegg nå om den.


Har egentlig aldri vært så fan av slike pudder som man kan ha på kropp og ansikt med glitter. MEN denne liker jeg faktisk, å jeg gleder meg veldig til fine sommerdager hvor denne kan brukes for å pynte opp en solbrun kropp. Man får en veldig fin gylden glød av og ha denne på. Ikke var den vanskelig heller å vaske bort..eller man sitter ikke igjen med masse glitter overtalt. Stort pluss med det. Utrolig behagelig kost, lukter ikke noe spesielt av det og man velger selv hvor mye som skal komme ut av den. Da den har en knapp man må trykke på for å få det ut.  Fikk helt til å ta bilde av det, men dere ser sånn høvelig hvordan den er. Skal få tatt bedre bilde senere. Noen av dere som bruker slikt ?

Koser 110 kr
Fåes kjøpt hos www.bebeauty.no

 

Golden Rose tester ikke produktene sine på dyr til dere som kanskje liker å vite slikt. 

 


 

Sequin clutch x2

Da kom endelig den siste glitter mappen/clutchen jeg har ventet på. Den i gull fikk jeg for noen dager siden som dere kan se & lese Photobucket her Photobucket . Litt mindre enn den i gull, noe jeg ikke hadde regnet med siden begge er kjøpt hos samme person. Men det gjør ingenting. Hadde faktisk trodd dem begge skulle være like små som denne i sort. 

 

To nye jakker på vei til meg.

Disse to jakkene er påtur hjem til meg. Gleder meg utrolig masse til å få dem. Har lenge ønsket meg jakker som ser slik ut, så da tok jeg likså greit to stk.Klarte ikke helt å bestemme hvilken av dem jeg likte best.  Har sett på noen på vero moda og andre butikker, men dem koster jo nesten 1000 kr!  Plusssen her er  at dem begge er billige og den ene er på salg. Fine jakker å bruke nå mot våren og til høsten kommer.

 

 Photobucket Hvite jakken finner du her Photobucket Svarte jakken finner du her.  Photobucket

 

 

Meld deg på ukens blogg!

Denne ukens blogger er trukket og fått bilde på sidemenyen 
Så nå har dere sjanse for å bli neste ukens blogger.

 

For å bli ukens blogg må du:
 

 Like fanpagen min HER (Jeg kommet til å sjekker om du har liket siden). 

 Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet om at du er med.