Går dere mest uten sminke eller mest med sminke ?

Spørsmål til dere. Går dere mest uten sminke eller mest med sminke ?

 

Jeg selv går faktisk mest uten sminke. Med enagng jeg er ferdig med det jeg skal om dagene og slikt så tar jeg bort sminke med engang. Er det dager jeg ikke skal noe så går jeg uten. og når det kommer til bloggen så tar jeg bort sminken ikke lenge etter, om det da ikke er noe jeg kan bruke utover dagen og skal noe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk å stem på meg i Vixen finalen for årets skjønnhetsblogg 


http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg 

Føler deg grå og sliten? Få inspirasjon fra videoen til kicks

Med over 20 års erfaring, og hundretalls engasjerte makeupartister og hudpleiere fra våre butikker, har KICKS utviklet sine egne skjønnhetsprodukter. All vår produktutvikling er basert på egenskapene våre kunder liker best i de forskjellige kategoriene –  alt fra farge til konsistens, forpakning og kvalitet slik at alle skal kunne finne sin favoritt. KICKS Make Up tilbyr profesjonelle makeup produkter med god kvalitet til en gunstig pris, fra kr 69 – 149.
Alle produkter i KICKS Make Up er uten parabener og mineraloljer samt at de ikke er testet på dyr. Hos Kicks kan man enkelt bli vårfin med makeup og dufter. Så om du føler deg grå og sliten får du kjøpt freshende farger på sminke hos dem.  Snakk om ”du føler deg grå og sliten” Videoen er et morsomt eksempel og laget på en morsom måte! 

//

//Sponset innlegg.

//

Dagens Makeup : Ginny in the lamp

Kan ikke si hvor godt det er nå at det er lyst ute lenger enn det har vært i det siste. Nå har jeg faktisk sjans til å gå ut å ta bilder før klokken blir 5 ! 

 

Inspoen idag..Først så var det vann, så dukket ånden fra aladdin opp så bare hopet det seg opp mer. Som dere skjønner inspoen kan komme fra overalt, hehe! liker hvertfall fargekomboen sammen veldig godt. Forskjellige blåfarger og gull. Liker bare mer å mer Silky matt øyenskyggene som jeg fikk fra Golden Rose, det er så sykt gode pigmenter i dem. Stor favoritt den blåe !  Kan kjøpes HER og finnes i 14 andre farger. 

 

Hva jeg har brukt; 

Artdeco foundation nr 5

Artdeco eye primer
Golden Rose 3 farget solpudder
120 øyenskyggepalett – Mørk blå & Turkis
88 øyenskyggepalett – Hvit shimmer

Make up store – MS Satin 

H&M Hvit eyeliner
Golden Rose – Silky matt øyenskygge blå
Golden Rose – Extreme sparkle eyeliner nr 04
Golden Rose – Maxim eyes lash mascara

H&M Brynspenn + 88 øyensygge paletten -brun

Ebay vipper + gull glitter

Leppene:
Multicolor Diamonds lipgloss nr 01

 

 

 

Husk å stem på meg i Vixen finalen for årets skjønnhetsblogg 


http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg 

Tea tree oil

Endelig fikk jeg tak i den….Sånn 1 år tok det meg å få tak i den. Har vært utsolgt i byen heletiden. Å nå som the body shop også er kommet til jekta, som faktisk har vært fri ellers. Så fikk dem inn idag! Lo godt da jeg pilte meg mot den. Da kunne hun i kassa fortelle meg at hun skjønte godt at jeg pilte mot den, for dem ble utsolgt med engang! Svært populærte. Ja nå lurer dere sikkert på hvorfor også. 1 år tilbake så leste jeg på bloggen til Mellaplace om denne. 

 

Tea tree oil får man kjøpt på  The Body Shop. Det er en slags olje som skal hjelpe mot uren hud,som antiback, betennelse irritasjon i huden. Oljen kan brukes til omtrent det meste. Et salgs alt mulig produkt! Så nå er jeg veldig spent på hvordan den er. 79 kr koster den. Noen av dere som bruker den? 

 

Husk å stemme på meg i Vixen blog awards Finalen.
Om du synes jeg fortjener å vinne I kategorien Årets skjønnhetsblogg. så kan du stemme her –
http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg

Innkjøp fra Shoppingen i går

Innkjøp fra den lille turen jeg hadde i går på jekta. Kjolen har jeg kikket på tidligere, men da var den til 299/399 kr ! I går kjøpte jeg den for 49,-. Haah, så da taper jeg ikke så mye, Tok den bare med meg uten å prøve den. Blir jeg ikke fornøyd så får jeg gi den videre til en av søstrene mine, Nye vipper og Noe som jeg har brukt 1 år på å få tak i fra The body shop. Hva det er kommer det innlegg om senere.

 

 

Hva var det siste dere shoppet ?

 

 Er videre i Vixen blog awards.
Så om du synes jeg fortjener å vinne I kategorien Årets skjønnhetsblogg så kan du stemme her –
 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

I Finalen i Vixen blog awards – Årets skjønnhetsblogg !

 

Åh, jeg er så glad!  Å våkne opp til beskjeden om at man er i finalen til Vixen blog awards 2012 så gøy ! Hadde faktisk ikke regnet med å komme til finalen i år siden jeg kom så

langt i fjor. Tuusen tusen takk til alle dere som har stemt meg til finalen. Det betyr utrolig masse. Ville så klart vært utrolig takknemlig om dere ville stemt på meg videre nå i finalen, hadde jo

vært stort og utrolig kult å vinne 😀

 Dere kan stemme på data, Iphone, og ipad !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

 

 

 

 I’m som happy! I’m in the final of Vixen blog awards 2012 ! 

Had actually not expecting to get to the finals this year, since I came to the final last year. So if you want, I’ll be more than happy if you would like to vote for me as year’s beauty blog ( Årets skjønnhetsblogg). It would make me so, so happy <3

Vote here http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg

Polished Paws Up

POLISHED PAWS UPTenkte å tipse dere om denne Tumblr profilen.Selv er jeg stor fan av gaga og digger henne. Navnet er polishedpawsup.tumblr.com – Hun gjør negler inspirert av mother monster!  Nail art/design av klær Gaga har på seg, konserter, musikken osv. Ble helt speechless da jeg oppdaget profilen hennes for første gang, har nå fulgt henne en god stund. Da jeg oppdaget siden så hadde hun rundt 10 innlegg ute. Jeg blir like overasket og sjokkert hun legger ut noe nytt. F.A.N.T.A.S.T.I.K. ! Så verd og ta en titt. Ble jo heller ikke mindre glad da hun faktisk fulgte meg på twitter, hallo ?haha, knapt jeg bruker det. Men gud så gøy å se det kom opp at hun følger meg. Fantastisk flink ?

 

 

 

 

Meld deg på ukens blogg!

Denne ukens blogger er trukket og fått bilde på sidemenyen 
Så nå har dere sjanse for å bli neste ukens blogger.

 

For å bli ukens blogg må du:
 

 Like fanpagen min HER (Jeg kommet til å sjekker om du har liket siden). 

 Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet om at du er med.

 

Video – Smokey brown eyes Tutorial

Her kommer en enkel video på Smokey eyes, bare med brun og litt sort. Følte rett og slett ikke for å gå med helt sort idag, så blir en litt mykere og varmere look.  En ganske enkel look, men mange av dere har spurt etter en video, så da laget jeg en kjapp video på det. Irriterer meg så at sminken ser så lite blendet ut. Den er ikke så hard på kantene. 

 

 

Pakke innholdet fra Mybeauty.no

Sånn…Nå har jeg fått tatt bilde av produktene som jeg fikk fra Mybeauty.no. 14 lekre produkter som jeg gleder meg til å teste ut. Har allerede begynt å teste noen av dem. Hva dem er gode for og slikt kommer jeg tilbake i eget innlegg når jeg begynner å teste dem, slik at dette innlegget ikke blir så langt å mye .

 

I love…Raspberry & Blackberry ? Moisturizing Body Lotion, Strawberries & Milkshake ? Lip Balm & Raspberry & Blackberry ? Lip Shine.

 

Artdeco…Long Lasting Foundation, Perfect Cover Stick & Eye Shadow Baser.


Duo vippelim.

Murad Pomegranate Exfoliating Mask.

 

Ole Henriksen…Herbal Day Creme SPF15, African Red Tea Exfoliating Lip Salvation & Walnut Complexion Scrub.

Formula 10.0.6 Pores Be Pure.

 


Murad Gaga For Glow.

REN Rosa Centifolia Cleansing Gel.

 

Noen av produkter dere bruker selv?

 

//sponset produkter