Det er like sårende å høre at du er for tynn, som å høre at du er for tykk….

 Fikk mail tidligere idag om jeg ikke kunne legge ut ett innlegg som jeg skrev tidligere i år. 

 

…..Det er like sårende å høre at du er for tynn, som å høre at du er for tykk..Slike innleggene som går om å om og om igjen. Men samtidig man kan aldri få for lite av dem! Dette innlegget skrev jeg for litt over 2 måneder siden, men har ikke følt for å poste det. Men nå er det så utrolig mye forkus om akkurat kropper. Om du er for tynn eller for tykk. Noe som har blusset veldig opp i det siste er tynne folk!  Da det kom fikk jeg nesten litt sånn ” Jess, Endelig settes fokus litt over på “den andre siden”  men blir liksom på en måte feil og skulle si det også. 

 

 

Jeg kjenner jeg blir lei meg når venner og bekjente poster ut blider som disse på facebook, det finne så mange stygge og grusome versjoner av dem. 

Altså er vi tynn bare dritt ? nada…Ingenting ?

 

og for ikke å snakke om kommentarer som folk faktisk sier. Jeg kan ikke telle på fingrene mine lenger på hvor mange ekle og teite kommentarer jeg har fått. Det er alt fra – 

Herregud, du ser jo ut som du skal knekke. Setter man seg på fanget ditt så knekker man vell deg. Spiser du noe? du er så tynn. Man tørr jo nesten ikke å ta i deg siden du er så tynn. osv listen er LANG!  Altså, Jeg hadde ALDRI…ALDRI i hele mitt liv kunnet gått bort til en overvektig person og sagt noe stygt rett i annsiktet på dem. Hvor ble det av Likeverdighet ?

 

Har en ”historie” fra da jeg gikk på ungdomsskolen. Tar den korte versjonen av den. 

 

En dag så lå det en legetime i posten til meg. hvorfor det? jeg hadde ikke noe der å gjøre,hadde heller ikke fikset time ikke min mamma heller. Var ikke syk, trengte heller ikke å sjekke noe. Så kom den dagen, Dro på skolen, så gikk jeg ned til legen. Der hun fortalte meg at Lærinnen min hadde fikset en time fordi hun var bekymret for meg. Altså Har hun lov til det? Tårene bare fosset ut, jeg har aldri vært så sur og sjokkert over at et menneske kan gjøre noe slikt. Da jeg kom opp på skolen igjen, der satt hun inne på klasserommet og latet som absolutt ingenting. spurte meg hvordan jeg hadde det osv.

 

Det er så forferdelig feil å si at tynne jenter er stygge. Alle mennesker er like fine uansett hvordan kroppsfasong de har. Desverre så er det uansett slikt nå at det finnes folk som må klage og være ekle. Det er like ille for dem med litt ekstra som oss – Selvmordstanker, dårlig selvtillitt, spiseforstyrrelse ja og alt annet. Noen sliter med det å legge på seg , og andre ikke. Slik er bare det, men man har uansett IKKE noen rett til og skulle henge ut noen av partene.  Istedet for å rippe ned på hverandre , kan man heller ikke støtte hverandre ? Droppe å legge ut slike dumme bilder på facebook og slikt.

Lyst til og legge med noe som jeg leste på en blogg tidligere

I mine øyne føles det nesten som om jenter som er tynne skal føle seg mindre verdt for at de som er feite/lubbne/overvektige skal føle seg bra! Det er min mening og det jeg føler akkurat nå rundt alt dette “former er best” snakket som jeg ser så mye av.

Noe jeg også har lagt merke til er at kvinner som forteller om overvekts problemer og hvor glad de er i kroppen sin blir hyllet og får masse positive kommentarer om hvor flotte de er. Jeg mener ikke at det er noe negativt i det i det hele tatt! Det er flott synes jeg! Bra at folk støtter opp hjelper folk og vedlikehode den selvtilliten istede for å rakke ned og kansje ødelegge noe så bra..for det at mennesker har selvtillit er ingenting annet enn bra. Det finnes i grunn ikke noe bedre enn å ha selvtilit.

 

Men med en gang ei som er tynn skriver om evt problemer men at de er gla i kroppen sin og har god selvtillit..da får de masse negative kommentarer om hvor syk de ser ut eller hvor stygge de er. Wtf ? Til alle dere som elsker kurvene deres. La oss tynne elske “beina” våre som dere så fint kaller dem…..  

 

Everything has its beauty but not everyone sees it !

Konkurranse: vinn 88 øyenskyggepalett – avsluttet

GRATULERE TIL irina. DU ER KONTAKTET PÅ MAIL.

 

Så utrolig gøy å se så mange som meldte seg på konkurransen hvor dere kunne vinne 120 øyenskyggepaletten. Mange som ville ha mer, og det sa jeg skulle komme.
Nå blir det da ikke den paletten som sist, men av den andre som jeg har.

 

Nå skal dere få sjansen til og vinne den andre paletten som jeg ofte bruker. Denne møke paletten med masse jordfarger og andre mørke fine farger, men anbefaler helst at man har en primer under. Noen av fargene har litt dårlige pigmenter enn andre.

 

 Hva jeg vil dere skal gjøre for å være med i konkurransen;

♥ Del dette innlegget videre på Facebook eller  liker facebook siden min HER 

♥ Skriv hva dere har gjort, HUSK jeg sjekker om dere har gjort som dere sier.
Samt husk Navn og mail adresse så jeg får kontaktet vinneren 🙂

 

 

ville blitt så glad om du ville tatt deg 1 .min til å gått inn her å stemme på meg videre til finalen i vixen blog awards i kategorien skjønnhetsblogg.  http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/


Dere kan stemme en gang daglig via iphone/telefon, data og ipad. så dere kan stemme helt til 13 januar.

you can now vote for me in vixen, you can vote on you mobile, computer & Ipad.  the voting is up to 13 january !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

Liten blogg anbefalning

Tenkte anbefale dere en blogg  – Nemelig beste jenta mi 🙂

 

Jeanett blogger om noe som vi begge har dilla på – negler (hun blogger også selvfølgelig hverdag) ! Så på bloggen hennes kan dere se mange kule, fancye negledesign som hun gjør. Hun er utrolig flink og sikler allerede over mange av lakkene som hun har.  Så om du har lyst på litt mer inspio ta en titt innom bloggen hennes. Tror hun ville blitt veldig glad for det! 

www.jeanettsimonsen.blogg.no

Skriv gjerne i kommentarfeltet noen blogger som dere liker, så kan jeg ta en titt

Deborah lippman – Mermaid’s dream swatch

Flere som spurte etter swatch av Deborah lakken, her kommer en helt enkel. Skal få tatt bedre bilde senere. Akkurat nå er det så mørkt overalt, så måtte bruke blitz. Sååå sommerlig og fin lakk. Ligner nesten på en Mermaid look jeg laget i mai . Bilde under lakkene 🙂

 

 

 

Dere kan nå stemme på meg videre til finalen i vixen blog awards i kategorien skjønnhetsblogg. 

ville blitt så glad om du ville tatt deg 1 .min til å gått inn her å gjort det http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/


Dere kan stemme en gang daglig via iphone/telefon, data og ipad. så dere kan stemme helt til 13 januar.

you can now vote for me in vixen, you can vote on you mobile, computer & Ipad.  the voting is up to 13 january !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

Dere er så fantastiske Lesere !

Det finnes ikke noe bedre enn å få slike kommentarer som disse, blir jo rørt! Setter så undelig stor pris på alle dere som leser bloggen min, kommenterer til meg og spør meg om alt mulig. Det er virkelig stas å få holde på med en blogg når jeg har så fantastiske lesere som dere. Dere er virkelig inspirasjon for at bloggingen bli gøy! Så har lyst til å dele noen fine kommentarer som jeg har fått på bloggen nå i det siste  

 


Vise en kommentar som jeg fikk like før jul, denne kom fra 
Mor til en ung blogger.

”Flotte bilder, Martine. Også synes jeg du er flink til å vise yngre bloggere at du er “innom” de, for det er viktig at de føler seg verdsatt. Dessverre altfor mange stygge kommentarer til enkelte, og det kan gå utover både selvtillit og at de slutter med å blogge. Takk vil jeg bare si. Vet du er populær, så at du har litt tid – det er kult for alle 🙂 Ønsker deg og dine en god jul – og håper at du vinner 🙂 ”


 

Julegave fra verdens beste

…..Julegave fra kjæresten..oh my god, trodde rett og slett jeg skulle dø på flekken da jeg åpnet dem. Han lager alltid system når det kommet til julen å hvilken pakker som først må åpnes osv.  Den ene gaven var jeg nesten sikker på hva som var i , den fikk jeg rimelig rett på men resten kunne virkelig ikke falle i tankene. Åpnet først en liten pakke med et nytt minnekort – Da jeg virkelig forsto hva jeg faktisk skulle til åpne opp. til syvende og sist så satt jeg faktisk bare der med esken,  uten å åpne den! Pappa satt på siden av meg lo noe sykt og kikket på meg. NYTT KAMERA ! NYTT STATIV !  jeg kunne faktisk ikke tro hva jeg satt i å holde på. Ett nytt kamera. Må jo virkelig ha verdens beste kjæreste som finnes, er verdens heldigste jente !! Photobucket Photobucket

Nikon D5100 er blitt min andre nye baby. Har enda ikke helt turt å holde på med det,haha! rare meg i know.. Er jo som å fotografere i en ny verden i forholdt til det andre kamera mitt, og ikke minst – Nå kan jeg filme! Må bare tørr det først,haha!

 

 

 

 

Hva har dere fått i julegave ?

Dere kan nå stemme på meg videre til finalen i vixen blog awards i kategorien skjønnhetsblogg. 

ville blitt så glad om du ville tatt deg 1 .min til å gått inn her å gjort det http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/


Dere kan stemme en gang daglig via iphone/telefon, data og ipad. så dere kan stemme helt til 13 januar.

you can now vote for me in vixen, you can vote on you mobile, computer & Ipad.  the voting is up to 13 january !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

Sniktitt på Nyttårs Outfit

Tenkte å vise dere en liten sniktitt på hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften.  Har klærne, makeupen klar nå må jeg bare finne ut hvordan håret skal være, så er alt i boks. stoor gleder meg! I år så skal vi ikke være hjemme,men sammen med over 30 andre stk en plass. Blir nok veldig gøy og koselig! Pappa har også bursdag på nyttårsaften så blir nok fullt med ting å gjøre. 

 

Flere som har funnet ut hva som skal på til nyttårsaften ?

Dere kan nå stemme på meg videre til finalen i vixen blog awards i kategorien skjønnhetsblogg. 

ville blitt så glad om du ville tatt deg 1 .min til å gått inn her å gjort det http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/


Dere kan stemme en gang daglig via iphone/telefon, data og ipad. så dere kan stemme helt til 13 januar.

you can now vote for me in vixen, you can vote on you mobile, computer & Ipad.  the voting is up to 13 january !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

Deborah lippman – Mermaid’s dream

Under juletreet i år lå det faktisk en Ny deborah lippman neglelakk! Fikk denne av beste jenta mi. Samme som i fjor, da fikk jeg happy birthday. Selv har nok begge vi to neglelakk dilla ,så ble veldig gla for en ny lakk! Dere kan se bloggen hennes HER.  Siden den kom ut har jeg alltid syntes den har vært så vakker å se på, også må den jo ha i mine øyner det fineste navnet! Gleder meg til å teste den ut 
Bildene lyver litt, den er ikke så blå men mer grønn.

 

Noen av dere som også fikk nye lakker til jul ?

 

HUSK;

Dere kan nå stemme på meg videre til finalen i vixen blog awards i kategorien skjønnhetsblogg. 

ville blitt så glad om du ville tatt deg 1 .min til å gått inn her å gjort det http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/


Dere kan stemme en gang daglig via iphone/telefon, data og ipad. så dere kan stemme helt til 13 januar.

you can now vote for me in vixen, you can vote on you mobile, computer & Ipad.  the voting is up to 13 january !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

Dere vet meg – Hvem er dere ?

Bloggen har blitt veldig mer innklikket siden i fjor, og det resulterer jo til mange fine lesere. Dere leser om meg og mine interesser.  jeg har fått mange fantastike faste lesere, men også en del som titter innom av og til. Så er vell kanskje ikke helt å skjule at jeg må si jeg er litt nysgjerrig på dere som leser bloggen min.

Så noen spørsmål til dere, så jeg vet litt mer om dere.

Hva heter dere?
Hvor gammel er dere?
Hvor i landet bor dere ?
Når begynte du å lese bloggen min ?
dere kan også svare anonymt om dere føler for det ! 

I am really curious about who is reading my blog, so who are you , where are you from ? 


HUSK;

 Dere kan nå stemme på meg videre til finalen i vixen blog awards i kategorien skjønnhetsblogg. 

ville blitt så glad om du ville tatt deg 1 .min til å gått inn her å gjort det http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/
Dere kan stemme en gang daglig via iphone/telefon, data og ipad. så dere kan stemme helt til 13 januar.

you can now vote for me in vixen, you can vote on you mobile, computer & Ipad.  the voting is up to 13 january !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/

Meld deg på ukens blogg!

Denne ukens blogger er trukket og fått bilde på sidemenyen 
Så nå har dere sjanse for å bli neste ukens blogger.

 

For å bli ukens blogg må du:
 

 Like fanpagen min HER (Jeg kommet til å sjekker om du har liket siden). 

 Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet om at du er med.

 

Dere kan nå stemme på meg videre til finalen i vixen blog awards i kategorien skjønnhetsblogg. 
ville blitt så glad om du ville tatt deg 1 .min til å gått inn her å gjort det http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/
Dere kan stemme en gang daglig via iphone/telefon, data og ipad. så dere kan stemme helt til 13 januar.

you can now vote for me in vixen, you can vote on you mobile, computer & Ipad.  the voting is up to 13 january !

 http://vixen.no/vba/arets-skjonnhetsblogg/