Går du med sånn sminke på skolen? Går du med sånn sminke til vanlig ? Går du med slik sminke ute blandt folk ?

Går du med sånn sminke på skolen? Går du med sånn sminke til vanlig ? Går du med slik sminke ute blandt folk ? Er det sminke du går med til vanlig ute?

Ofte spurt, og får hvertfall 2 sånne kommentarer om dagen,Haha.. Nei.. De mest dramatiske og fargerrike lookene går jeg ikke ute blandt folk med.  Det er vell  litt forståelig ? vell tydeligivis ikke for alle. Men men,  Mange av makeup lookene er for bloggen skyld, det er jo en hobby jeg har å synes er morsom og holde på med. Men å gå i full offentlighet med dem er ikke helt meg. Kanskje opp til postkassen eller for å gå ut med søppla, lengere går det ikke. Haha..

 

Golden Rose – Øyenskygge wet & Dry nr 06

Har nå 3 wet & Dry øyenskygger fra Golden Rose, er utrolig fornøyd med hver og en. Liker veldig godt det at dem kan blandes med vann. Er så og si det jeg blander dem med når jeg bruker dem. Sterke flotte farger, med masse pigmenter i . Og ikke minst dem holder lenge. Sminken fra GR er helt parabenfri, parfymefri ,oljefri og dem tester ikke på dyr. Har testet ut øyenskyggen på meg innlegget under om dere vil se.

Denne øyenskyggen finner dere HER til 125 ,- 
I wet & dry skygger så har jeg 01, 07 og denne.  

www.bbeauty.no 

 

Perfekte julerøde lepper

Endelig for min del så har jeg funnet det perfekte for fine røde lepper.  Bruk av  Leppestift og Lipgloss fra Golden rose Ultra rich color lipstick nr 49 og Golden rose Multicolor diamond lipgloss. 
Leppestiften koster 75 kr, glossen vet jeg enda ikke da den enda ikke er kommet ut. 

Kommer til å ha røde lepper ofte nå fremover. Er så fint 🙂 

 

Hva synes du om røde lepper? 

Golden Rose – Multicolor Diamonds lipgloss

Jeg måtte teste ut lipglossen først. Den har bare ropt på meg siden jeg pakket opp den i går. Nydelig rødfarge med glitter i seg, og vet dere hva – DEN LUKTER ! ikke stygt med veldig godt, fikk til å med kjæresten til å lukte på den.  Skal også få testet den med den røde leppestiften under for å se hvordan det blir. Har fra før av 2 lipglosser fra GR, er utrolig fornøyd med dem , og dem sitter veldig godt på. ikke for klisset og ekkel som ellers glosser jeg har testet.

Løp å kjøp om du vil ha en fin rød gloss til jul Photobucket

Den er enda ikke kommet inn i butikken, men regner med den er ikke langt unna.
Fåes kjøpt her www.Bbeauty.no 

 

Pakke i posten fra Rutstore.no

I går kveld så fikk jeg en hentemelding på at en pakke hadde kommet til meg.  Det var denne utrolig fine blusen fra Rutstore.no.

 

Den er så fin. Nydelig vinrød farge på den, føler meg så pyntet med den. åpen bak, som pynter den fint opp, også er den litt lengere enn normale bluser. Noe jeg selv liker veldig godt ! Nå skulle ønske jeg hadde kjøpt det store smykket på Bik bok i gull, da hadde det vært perfekt.   Så innom Rutstore.no nå at dem var utsolgt for den.  Forhåpentligvis så kommer den kanskje inn igjen. 

Bildene er veldig kornete, fikk ikke til med instillingene idag og det. også var det så isekaldt ute at der var det bare fort ut å inn. Blir nok ikke siste bildene dere får se med toppen på. Skal få noen til å ta bilde senere av meg med den slik at bildene blir bedre . jeg har den i størrelse 34.

Nå skal jeg sminke meg ferdig å det, byen står for tur når kjæresten kommer hjem. Noen få julegaver igjen og det. Dagens look kommer. 

 

 

//Sponsetprodukt

 

Var den ikke fin ?

 

Pakke innholdet fra Golden Rose #2

Disse 8 fine fikk jeg i går,å gud så jeg gleder meg til å teste dem ut! 

 

Se denne lipglossen. Er den ikke fantastisk ? Bare og se på den får meg til å tenke på jul.
Multicolor Diamonds lipgloss nr 04
Vet ikke hva den koster da den ikke er kommet inn i butiken enda. Skal få oppdatert når den kommer. 

 

 

Øyenskygge wet & Dry nr 06
125 ,- 

 

Disse Extreme sparkle eyeliner
Lilla nr 04 & Grønn nr 07
Koster 80 kr stk. 

 

Waterproof eyeliner
en dyp mørk lillafarge nr 02
55 ,- 

 

Maxim eyes lash mascara
70 ,- 

 

Fargen lyver litt på bildet. Ser ikke helt slik ut. dere kan se bilde HER, om hvordan den ser ut.
Ultra rich color lipstick nr 59
75 ,-
 

 

Denner er så fantastisk fin! en ordentlig kald og sterk rødfarge.
Ultra rich color lipstick nr 49
75 ,-

Noe dere vil jeg skal teste ut først ?

Pakke i posten – Bbeauty.no

Idag så fikk jeg en pakke i posten med 8 herlige saker fra min sponsor  www.bbeauty.no. Liten titt på hva jeg har fått skal dere får, men legger ut ordentlige bilder i morgen av produktene. Om dere selvfølgelig vil ha ?

Noen har kanskje ikke hørt om Bbeauty.no før, så kan jo skrive litt om dem. Golden Rose sier kanskje noe for mange. Hvertfall det er dem som står bak siden, Golden rose har vært nå i norge siden 2009. For bare litt under 2 uker siden siden åpnt dem endelig nettside hvor man kunne få tak i sminke og annet fra det merket. Jeg testet dette merket ut for første gang i sommer, og ble utrolig overasket. Golden Rose er nå blitt en av mine store favorittmerker. Sminken dems er parabenfri, og beste av alt IKKE testet på dyr! 

Masse utrolig bra sminke til fantastiske gode priser – Altså det er ikke dyrt ! . Har bare godt å si om dem! om dere går i kategorienene her på bloggen ”Produktomtaler” og ”Sminketips og annet” Så vil dere få opp mange av produktene jeg har testet. Alt fra Foundations, neglelakker, leppestifter, eyeliner osv.  Har også en liten banner i sidemenyen om dere skulle kom til å glemme av hva siden het.
Dere kan også følge dem på Facebook hvor dem oppdaterer med nyheter og bilder – www.facebook.com/Bbeauty.no

 

Gleder meg til å teste det ut,og ikke minst lage looks av dem! Gled dere til å se bilder i morgen. 

 

Har dere noen produkter fra Golden Rose ?

Meld deg på ukens blogg!

Denne ukens blogger er trukket og fått bilde på sidemenyen – Kariannsv.blogg.no
Så nå har dere sjanse for å bli neste ukens blogger.

 

For å bli ukens blogg må du:
 

 Like fanpagen min HER (Jeg kommet til å sjekker om du har liket siden). 

 Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet om at du er med.

 

anbefaling – Rutstore.no

 

Rutstore.no er en nettbutikk som nylig startet i Norge, og de er en av nordens raskest voksende online-butikker med rimelige og trendy klær. Jeg har vært så heldig å få tilsendt en nydelig burgunderfarget skjorte som kommer snart i posten. Skal poste ut bilde med engang jeg har fått den, Gleder meg utrolig mye!  Dem selger også klær fra merket Cheap monday.  Masse fint der, og alt til en veldig fornufitg pris.

Noen av mine favoritter hos dem, første skjorten er den som kommer i posten til meg. Har også fått en Rabattkode til dere ! Bruker dere koden  – martine15  så får dere 15 % på det dere handler. Gjelder til 02.12!

 

 

 

 

Hørt om siden før ?