Nominering til Vixen Blog Awards

15 oktober åpnet Vixen blog award for nominering og den 15 november stenges det.

Hadde vært veldig koselig om alle dere som leser bloggen min kunne nominert meg i kategorien for Årets skjønnhetsblogg.  Ville betydd mye, er jo så morsomt å komme videre i noe, og ikke minst se at leserne mine liker det jeg gjør. Ville betydd så mye for meg om dere kunne hjelpe meg med dette.  Bilder fra bloggen min kan også bli lånt om dere vil skrive innlegg, Så får dere selvfølgelig lov til å dele innlegget på facebook. Dere kan nominere meg så mange ganger dere vil! 🙂

P.s Kommer jeg videre så har jeg en stor overraskelse til dere! 

You can now nominate me as this year’s Beauty Blog at Vixen blog awards HERE


Trykk på dette bildet med en knapp så kommer dere videre til vixen.no 
Derfra ser dere samme bildet på høre siden , trykk på det og dere vil komme inn til nominerings skjemaet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konkurranse: vinn Justin bieber Parfyme Someday

Belive it or not…Men bloggen min får noen med en Mr. bieber å gjøre. Hadde faktisk aldri trodd det kom til å skje,hehe..Har vært så heldig å fått lov til og holde en liten konkurranse til dere hvor premien er parfymen til Justin bieber- Someday ! Flasken er i 30 ML. Koster rundt  270 kr.

Det du må gjøre for å være med i Konkurransen er ;
♥ Lik dette innlegget  – like kanppen er rett over kommentarer.
(dere må helt ut i bloggen for å se like knappen)

♥ Eller Lik Facebook siden for bloggen min HER
Begge deler også lov. 

 ♥ Og selvfølgelig skrive Navnet deres, mail og hva dere har gjort.
Du kan delta så mange ganger du vil
L.Y.K.K.E. T.I.L !   

 

 

Hadde blitt så utrolig glad om dere ville NOMINERE MEG FOR ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG – www.vixen.no    (dere kan nominere meg så mange ganger dere vil) 

 

 

Golden Rose Negelakk – Gull

I den herlige pakken fra Golden Rose fikk jeg to neglelakker. En av dem var denne i gull  

Måtte selvfølgelig teste ut denne først. Utrolig fin lakk. Har brukt 3 lag over på neglene nå, men kunne godt bare hatt 2. Pigmentene fra dette merket er utrolig bra , da jeg har 2 stk fra før av. Veldig julegull, og ser for meg den kan bli veldig fin til slikt.

Neglelakken er nr 78.
Paris kolleksjonen
Koster 50 ,-

♥ P.s Kommer konkurranse senere idag. Kan gi dere et hint på at det er Parfyme! 🙂


 

Var den ikke fin ? 

Pakke innholdet fra Golden Rose

Skrev i går at jeg skulle ta ordentlig bilde av hva jeg fikk fra Golden Rose, så her er bedre bilde av det. Gleder meg så til å teste alt ordentlig !

Wet & Dry eyeshadow Nr 07.
Se så fine farger, passer perfekt til julelooker og slikt. Har en i blåfarger fra før av ,og det er utrolig god pigmenter i dem.
Koster 152 ,-

 

Terracotta Blush – On  Nr 08.
Dette er en unik rouge som gir kinnene en reflekterende og fargerik effekt, og som gir en sunn og frisk glød til ansiktet. Rougen finnes i en rekke farger, fra naturlig til dramatiske toner med skimmer. Det er designet for å passe alle hudtoner og all type sminke. Paraben Free.
Koster 100,- 

 

3 farget solbudder med solfaktor 15.
Koster 80 ,-

 

Pearl Gloss – Lipgloss Nr 01.
Koster 55 ,-

Svart Dipliner
Koster 55 kr. 

Vannfast eyeliner –  Brun Nr 05. Har denne også i Grønn/blå, en stor favoritt !
Koster 55 ,-

 

Mascara Wonder lash. Med sin myke fiberbørste gir denne volummaskaraen øyenvippene dine opp til 12 ganger mer volum og lengde. Den har en intens, svart farge som skaper en dramatisk look. Pro-Vitamin B5 styker og ernærer dine vipper. Maskaraen er parabenfri.

Koster 90 ,- 

 

 

Liquid powder mineral foundation Nr 02. Denne mineral foundationens avanserte teknologi tilfører fuktighet til huden, og gjør den myk, den gir huden en naturlig look hele dagen. Vitamin A og E, og ikke minst solfaktor 15 er med på å beskytte huden. Den er parfyme-, talkum-, og parabenfri.

Koster 100 ,- 

Liquid Concealer. Nr 05.
ikke denne inne på hjemmesiden dems, så får oppdatere senere når jeg finner det ut.

Paris lakker Nr 50 og 78.
Matt Lys Rosa og Gull. Dem har veldig bra pigmenter, tørker fort og holder lenge.
Koster 50 ,- 

Har allerede testet ut lakken i gull, så det kommer bilde på bloggen senere med den.

Noe dere vil jeg skal teste først ut ? 

 

Hadde blitt så utrolig glad om dere ville NOMINERE MEG FOR ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG – www.vixen.no    (dere kan nominere meg så mange ganger dere vil) Lover dere at kommer jeg videre så kommer det en veldig bra konkurranse til dere! For å røpe litt – Sminke , Make up store ++++ 🙂 

 

Golden Rose

For ikke så lenge siden mottok jeg en koselig mail fra en nettbutikk som ville bli fast samarbeid med bloggen min. 

Jeg da skal reklamere for sminken deres når det kommer inn nytt og slikt. Har tidligere mottat en pakke fra dem med masse herlige godsaker, og mye av det er stor favoritter!  flere av dere lurte på hvor man kunne få tak i dem. Nå har dem hold på og holder enda på med fikse nettbutikken for seg – www.bbeauty.no !
Skal få tilsendt rabatter til dere og annet, så det er bare og følge med!

 


Så nå får dere muligheten til og kjøpe det dere har spurt om. Prisene er heller ikke dyre ! Noe som er veldig bra. 
Gleder meg til å teste ut produktene jeg har fått tilsendt! Klør i fingrene. Masse bruntoner og det, veldig varme farger og jul tenker jeg.

Liten titt på hva jeg har fått. Gleder meg veldig til å teste ut den gull neglelakken ! Skal ta bilde av alt i morgen så dere får se .

 

  

 

 

Hadde blitt så utrolig glad om dere ville NOMINERE MEG FOR ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG – www.vixen.no    (dere kan nominere meg så mange ganger dere vil) Lover dere at kommer jeg videre så kommer det en veldig bra konkurranse til dere! For å røpe litt – Sminke , Make up store ++++ 🙂 

Nicki minaj pink friday parfyme

Nå kommer selveste Nicki minaj ut med egen  første parfyme.  Som man kan se så er flasken henne selv og fått navnet Pink friday!
Utrolig spent på hvordan den er !  Om den blir sånn typisk kjenids parfyme lukt, som de fleste.

 

Den amerikanske popartisten Nicki Minaj lanserer nå sin første duft. Pink Friday dufter som engler som leker. I form av duftnoter kan det oversettes til stjerneanis, mandarin, gardenia, sjasmin og vanilje.

EdP 50 ml kr 340 (kr 399 )
Bodylotion 200 ml 199

http://www.kicks.no 

 

Hva Tror dere om parfymen hennes ?
Enda en typisk kjendis lukt ? 

 

Hadde blitt så utrolig glad om dere ville NOMINERE MEG FOR ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG – www.vixen.no    (dere kan nominere meg så mange ganger dere vil) Lover dere at kommer jeg videre så kommer det en veldig bra konkurranse til dere! For å røpe litt – Sminke , Make up store ++++ 🙂 

Nye løsvipper i samlingen

Har fått to nye løsvipper, et par litt sånn crazy store også et par andre litt mer ikke fult så ”WOW”…okei begge er store så dem er WOW,hah! Gleder meg til å teste dem ut !

 

 

Hadde blitt så utrolig glad om dere ville NOMINERE MEG FOR ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG – www.vixen.no 

 

 

 

 

 

Tutorial – Klassisk makeup som passer alt

Denne la jeg ut i fjor, men fikk spørsmål om en enkel tutorial.. Så da poster jeg bare denne ut igjen 🙂

Tenkte å vise en klassisk makeup som passer til alt og alle. Perfekt for dem som kanskje ikke vil ha så mye. Selv bruker jeg denne veldig ofte.

Det du trenger er en lys shimmer eller matt øyenskygge. Det skal legges over hele øyelokket. Så tar du en brun skygge å legger i globalen. Svart eyeliner/dipliner og svart mascara.

1. Begyn med å legge den lyse skyggen over øyelokket. Slik som dere ser på bildet.
2. Så tar du den brune skyggen og legger den i globalen, ta penselen frem og tilbake etter som hvordan formen din er på globalen. Da er det best å bruke en litt flat pensel og da bruker du den slik at den er vannrett,da blir sminken som en strek.

3. Ta nå en myk pensel da får du duset ut linjen du nettopp la til i globalen. Dus ut litt på ytterst av øyet og nermest mot nesen, om dere fortsår.
4. Ta på dipliner/eyeliner og mascara

Håper det var lett forståelig, så da er det bare å sette igang og smink dere.  Noe mer dere lurer på så ikke nøl med og spør. Skal svare så godt jeg kan.

Hva vil dere se på bloggen ?

Nå spør jeg dere kjære lesere og håpere dere kan være så snille og hjelpe meg. For at jeg skal kunne få blogget litt mer så trenger jeg tips fra dere, om hva jeg kan blogge om. Er den noe spesielt dere vil se/ha?  Tips , prøve ut andre kjendis looks, andre looks  osv. Bare og komme med så skal jeg se hva jeg får gjort.