Før & Etter bilde – Soar Clip-on Extensions

Bildet ligger inne på Soar.no hjemmeside  HER for før og etter med clipsene deres.  Tenkte å fortelle litt om hva jeg synes om clipsene deres og slikt.
Jeg har #1B Naturlig Sort 66cm 105g. Kvaliteten på håret er helt utrolig ,og ikke minst selve clipsene. Dem sitter som lim ! Så det skal mye for at dem faller av Eneste minuset er jo at 105 g er for lite. Jeg regner med at det kom til å bli nok for meg siden jeg fra før av har tynt hår, men det i seg selv er enda tynnere. Så kan være lurt å mikse litt om man har flere sett med clips. Har krøllet, slettet og vasket det. Like fint som da jeg fikk det.

Akkurat nå så har Soar lagt ut at du kan sende dine før/etter bilder til dem, så vil du motta en overraskelse i posten fra dem! 
Spent på hva der er, og skal selvfølgelig få lagt det ut når jeg får det. 

 

 

 

Har dere clips / Extensions ? 

Essie decadent diva + H&M Matte top coat

Fikk spørsmål om jeg kunne vise hvordan neglene ble etter å hatt den matte lakken over. Har brukt Essie lakke først og så den matte. Liker utrolig godt hvordan neglene blir med den. Så skal vise når jeg har brukt den på andre lakker. Om dere vil se hvordan Essie lakken er normal, så er det bare å bla ned så kommer innlegget.
 

 

 

Hva synes dere ?  

Baking av Milan Cookies

Idag så blir det en ren sløvedag med litt rydding og endel baking. Idag så eller..Er allerede i gang med å bake Milan Cookies. Må unne seg litt usunt, da vi ellers lever ganske så sunt nå fortiden. Oppskriften er selvfølgelig ifra ingen andre enn Manuela.  passionforbaking.com ! Dem ser så utrolig gode ut, så idag fant jeg ut at jeg bare måtte lage dem. Så spent på hvordan dem blir. Så langt så ser det veldig bra ut og første brett er i ovnen.

Oppskriften finner du HER og bildet er lånt fra Bloggen hennes.

 

Ser det ikke godt ut ? 

Små innkjøp fra i går

Det ble ikke store innkjøpet i går ,da formen er helt grusom for tiden. Lurer på om influensaen er på tur eller noe. Hvertfall for ikke så lenge siden så klarte min kjære kjæreste å knuse den matte lakken min, så da måtte jeg finne en ny. Googlet litt rundt på neglelakk blogger for å se, og fant ut at H&M sin lå ganske høyt oppe. Så En fort tur innom H&M å kjøpe lakken og en dipliner da min er tom. Skal teste ut den nye Essie lakken min med den matte. Googlet den da jeg fikk den for å se hvordan den så ut, og elsket den matte lokken den fikk 

Så om dere er utetter en Matt lakk som er billig – Dra innom H&M. Kostet 39 kr om jeg ikke tar helt feil. 
P.S – Husk konkurransen jeg har nå, vinneren trekkes på Søndagen ! 

 

 

Essie decadent diva

 

Har sittet å lakket neglene mine med den nye lakken fra Essie.  Helt nydelig farge! Jeg skulle ønske jeg enda hadde den matte lakken som jeg kunne ta over, googlet bilde av den i går, og den var så nydelig i matt! Over til det som ikke var fult så positivt. Konsistensen på lakken er utrolig tynn (!!!) . Har brukt 3 lag, men kunne godt vært 4. Synes også den tørker en smule tregt. Evt at jeg kanskje har litt dårlig tålmodighet. 

Husk konkurransen jeg har nå på bloggen !

Pretty color or whaat  
I love it ! 

Konkurranse: vinn gavekort på og designe ditt eget Iphonedeksel

 

 

Har fått til en liten konkurranse til dere. Denne er i samarbeid med caseapp.no !

Det dere kan vinne er et gavekort. Gavekortet er slik at dere kan få designet deres eget Iphonedeksel. Ganske kult, så det er bare du som har det iphonedekslet. Design i vei. Justin bieber, lady gaga, bilde av deg selv og din bestevenninne osv. Du bestemmer !

Det jeg vil dere skal gjøre er Skrive kommentar om at du er med ( Navn og mailadressen din)
Liker dere dette innlegget så kommer det 1 ekstra poeng.

Ny Essie lakk – decadent diva

For 2 dager siden så fikk jeg en liten pakke i posten. En utrolig fin neglelakk fra Essie. Fikk et gavekort på 100 kr og da brukte jeg det på en mørk fin lakk som passer fint nå til høsten.
Decadent diva heter den. Skal få testet den ut i morgen å legge ut bilde til dere. Er utrolig spent på hvordan den er, fargen ser utrolig fin ut! Min andre lakk fra Essie.

I morgen så kommer det en konkurranse til dere 🙂

 Har dere mange Essie lakker ?

Wonderstruck by Taylor Swift

I går så dukket det plutselig opp en pakke til meg i posten. Ganske så rart ,helt til jeg leste hvor den var fra. Blogg.no ! Ble en av de 1000 som fikk tilsendt parfymen og ….. av taylor swift ! Det var utrolig morsomt. Hadde ikke regnet med det i det hele tatt.

Parfymen i 50 ml og body lotion kom det i pakken. Da jeg føst kjente lukten av Parfymen så minnet den meg faktisk om den Rosa britney spears.

Parfymen er bygget opp slik med dufter :

 

Designet på flasken er utrolig søtt.

Den nydelige duften er omgitt av en vakker, dyp lilla flakong. Den iriserende regnbuefinishen, som aldri før er brukt i duftens verden, gir flakongen et magisk skjær. De patinerede gylne anhengene som pryder flakongen, er valgt av Taylor selv og leder tankene til hennes unike stil. Anhengenes motiv er den mähriske stjernen, duen og fugleburet ‒ signatursymboler som gir assosiasjoner til Taylors egen personlighet. Anhengenes motiv går igjen som pregede symboler på flakongens hette og avspeiler Taylors forkjærlighet for skjulte budskap. Esken er en moderne tolkning av patchworket ‒ en hyllest til de mange spennende stoffene som Taylor har kjøpt på sine reiser. Prikken over i?en på esken er et gyllent, preget 13-tall som er Taylors lykketall, noe alle hennes fans vet. 

 

 

 

 

 Eau de Parfum Spray, 30 ml259 kr.
Eau de Parfum Spray, 50 ml325 kr.
Scented Body Lotion, 200 ml179 kr.

Hva synes dere  om lukten (dere som har luktet på den)  

tay12utvalgt

Spør om lov fra eieren før du publiserer!

Hva i den setningen er det mange av dere ikke skjønner ? 
Har tatt dette opp tidligere men føler at det kan egentlig ikke bli tatt opp for mye. 

Det er ikke ofte jeg setter meg ned for å google meg selv, men av og til gjør jeg det for å se hva som ligger ute. Evt hva andre har publisert uten lov. I går så kom jeg fort over 2 jenter som driver og tar bildene mine uten lov og poster dem på Wehearit. Og det gjør meg faktisk rimelig forbanna og utrolig provosert. Det er faktisk ulovlig å bruke andre sine bilder uten tillatelse. Dette gjelder uansett om du publiserer et bilde på din/en blogg, facebook, weheartit ,instagram osv listene er lange. 

Dette er en irritasjon som har bygd seg opp etter et bilde av meg ble postet for første gang ut på weheartit. Det spredde seg som ild i tørt gress. over 70.000 delt på tumblr (sist jeg sjekket), og inne på selve weheartit der har jeg mistet tellingen på hvor mange det er. Har til og med raportert over 30 bilder på Facebok fra helt rare utenlandske grupper. Har ei jente på istagram nå som IKKE sletter et bilde av meg. altså..

Folk som er rimelig godt nettvante vet at dette ikke er tillatt, også de som ikke helt skjønner hvordan dette fungerer synes nok det er stor ”drama” for nada – ingenting. Å ikke nok med det så tror jeg at folk flest tenker at ”så ille kan det da ikke være?”.man høre at det er jo ”såkalt gratis” reklame. Man reklamerer jo bare for bloggeren/eieren av bildet. Joda ja, fin tanke ! MEN når det ofte ikke blir kreditert til eieren så funker det ikke. Alle bildene som ligger ute ,speielt fra tumblrn. Hvor mye trafikk tror dere det har gitt meg pluss alle de andre?  så og si NULL!  nada..

 

Det værste er jo at folk kan putte vannmerke på dem og si at det er deres, evt nettsider kan missbruke bildet av meg for å tjene inn penger. Det får ikke jeg gjort noe med !  Jeg bruker mye tid og penger på min blogg, og derfor er det ikke noe gøy å se andre berike seg på dette. For jeg tjener jo ingenting på det. Jeg håper dere skjønner hvorfor jeg skriver dette innlegget, og samtidig så håper jeg at DU som ikke har vært helt klar over hvordan dette med Bilder osv og internett funker så kanskje du lærere litt nå. Det er tross alt ulovlig, og det kan i værste fall ende stygt.

 

 Det værste med når jeg får tilbakemeldinger fra dere som tar bildene mine er at ”unnskyldingene” deres er så teite. altså det lyser nesten at dere må være ståkk dum ! ikke vondt ment..men ja.
Les dere her på Lover om opphavsrett  Clara.no , Her er evt en historie som du kan lese om http://www.studio36.no/wp/?p=27 eller et bra innlegg som Neglelakkmani.com skrev i går.  http://neglelakkmani.com/2012/09/19/hjertesukk/

(Innlegget kan deles om dere vil det)