Plutselig snart over

ny uke snart over…2 dager igjen så kommer Mamma og pappa hjem fra ferie, og vi to minste har da offisielt klart oss 1 uke alene, haha.. Idag så har vi kost oss med å dratt på Cafe sammen med vilde, spist is og kost oss ute. Har vært hele 19 grader og så varmt å deilig. Har også fått tatt noen bilder av søsteren min, Endelig.

 

 

Flere som synes dagene går fort  ?  

Blueberry love

 

Endelig fikk jeg meg opp for å kommet på tur. Var det noe jeg sa til meg selv så var det – Når jeg kommer hjem så skal jeg gå masse turer,på fjellene osv. Har da sånn smått fått begynt nå. Nå så dro jeg med meg lillesøsteren min, så koste å slet oss oppover til fjellet midt i smørøyet her på Myre. På nedturen ble det også plukking av masse deilig blåbær! Er det noe jeg virkelig kan spise og spise av, så er det blåbær, også er det jo så sunt  ♥ 
Tok selvfølgelik ikke med meg kameraet for å ta bilder, så iphoen fikk duge til vi kom hjem. 

 

 

Har dere noen favoritt bær ?  

Høsttrend – Lepper i fokus

Det er ikke bare neglelakken som blir mørkere denne høsten. Også leppene skal farges i dypere nyanser.  Både knallrøde varianter til de mørkere rødsvarte og auberginetonede.  Jeg selv synes det er så utrolig fint, og har selv siklet over Isadoras zinfandel siden i fjor høst etter jeg så Kristinefargerik hadde kjøpt den. Så nydelig farge!  Fant den sist jeg var i byen, og angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte den!

 

Hva synes dere om trenden, noe dere kommer til å teste ut?  

 

Take me to Paris

 

Åh, har så lyst til å reise til Vakre paris. I flere år har jeg hatt lyst til det. Får liksom ikke mindre lyst når jeg leser blogger som har vært der, alle de fantastiske bildene som blir tatt og ikke minst – Eiffeltårnet  
Kan drømme meg bort i timer på masse fine bilder som er på weheartit. 

 

 

Flere som drømmer om å reise til Paris? 

Amethyst necklaces

For en stund siden så bestilte søsteren min noen utrolig fine smykker til Meg, mamma og henne selv. Smykke med en ametyst sten på, fikk ikke sett min før nå når jeg kom hjem til mamme og dem. Åh den er så fin ! 

 

 

Pretty or what  

Skal få tatt bilde med det på ,slik at dere får se størrelsen osv.

Linkerunde

Da tenkte jeg å sette i gang en ny linkerunde. Blir da min andre gang , å det virker som dere liker disse Linkerundene og ukens blogg.  Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet  så velger jeg ut de jeg liker best som får link og bilde i eget innlegg. Innlegget kommer i løpet av uken.

 

No makeup and…

Å være uten sminke og slikt annet dill dall er av og til bare så gooodt..Selv har jeg da på meg litt sminke på bildene for utenom mascara, eyeliner, øyenskygge osv. Sånt som man legger merke mer merke til. Har jo også fått spørsmål om hvordan jeg ser ut uten sminke. Here you go..Men som sagt ikke helt uten..Går vell egentlig mer uten sminke enn med om jeg tenker meg om. 

 

Går dere ofte uten sminke?  

Skappel-genser

Jeg er vell kanskje ikke den eneste som er bitt av den fine enkel Skappel-Genseren. Siden jeg så den for første gang nå i begynnelsen av sommeren har jeg ikke fått den ut av hodet.  Og hvertfall ikke når jeg så Camilla pihl laget den for ikke så lenge siden. Så nå vurderer jeg sterkt å skal få min bestemor til å strikke den til meg, hun er jo da en racer på strikke.  Nå reiser jeg jo hjem på Onsdagen så er jo en fin mulighet for å ønske seg den da. 

Jeg selv vil da ikke ha genseren så fluffy, og med det garnet som Maria skappel bruker. Er jo da heller ikke det billigste av garntypene, med tanke på hvor mange nøster man må ha. Åh, dette kommer jeg til å gruble å gå frem og tilbake mye på. MEN genseren skal jeg ha. Vil ha den i hvit, vinrød, beige, brun….♥ Er helt forelsket i trikk, kunne godt gått med det heletiden..Har alltid likt det.

 Genseren til Camilla pihl kan dere se her, bildene er også lånt fra henne.

 

 

 

Hva synes dere om skappel – genseren?