Red nails by make up store

Praten i går om rød leppestift å negler fikk meg til å rote frem denne fra negelakk boksen min. Den er så fin, passer vell egentlig mest til julen vil jeg si. Den er mye mørkere enn på bildet og har så fint shimmer i seg. 


Har litt sperre med looks akkurat nå, har mange inspo looks. Men er ikke så keen på å lage dem. Kom gjerne kom med tips om dere har! Bestilte i går faktisk min favoritt selvbruningskrem.  Endelig litt brun hud på denne kroppen, kan jo ikke skryte over  at sommeren har gjort noe. Så da får man ty til noe som det –  Gleder meg til den kommer! 

 

Nytt i garderoben

For litt over en uke siden var jeg i byen sammen med Henriette, dro innom Vero moda for å kikke på litt av nyhetene som var kommet. Oppdaget fort en topp jeg hadde lyst på. Men standar meg , så må jeg tenke på det hundre ganger før jeg kjøper det. I helgen så var jeg på en liten shoppingrunde alene så da ble toppen med meg hjem.

Elsker den grønnfargen. Kommer til å bli så fin å bruke nå mot høsten og ikke minst i juletiden. Sort skjørt/bukse , Røde lepper og negler til  ♥ 
Åh, vi har hatt så lite det som kalles sommer. Jeg føler rett og slett nå at høsten er her. Gosh nesten så jeg gruer meg. Mørkere ute osv.  

New shoes – Wedges Zara

Har fått et par nye sko i samlingen min. Disse wedgesene fra Zara. Kjæresten som plutselig kom over ei skom skulle selge dem, var ganske så snar da og si ifra at dem ville jeg ha! Og mine ble dem. Blir så fint å bruke dem nå til høsten med trench coat . Koster 699 kr ny og fikk dem for 250 kr! Snakk om kupp ♥ Fine eller hva ? 😀

 


 


 


 

Vil du bli ukens blogg?

Da setter jeg igang ny runde på Ukens blogg. Akkurat trukket vinneren for denne uken som vi er i nå.

 

Ukens Blogg,det finnes så utrolig mange gode bloggere som burde bli mer sett. Bilde og link til bloggen vil ligge i sidebaren. Så håper så mange som mulig melder seg på, Dere kan selvfølgelig også skrive ned favorittbloggen din,eller en blogg dere synes fortjener det. kommenter så mye dere vil, også Trekker en vinner på søndagen.

Vil du bli ukens blogg?

 

4 blogganbefalinger

Sånn , her er de fire Blogganbefalningene. Blir nok litt opptatt idag også. Familien min hjemmefra er kommet, så vil bruke tiden min på dem. Er akkurat ferdig ordnet å klar for å dra til byen med Mamma og søstrene mine. Shopping og Kafe. ♥ Husk jeg har instagram hvor dere kan følge meg @Martinekristine

 

www.Christina.femelle.no

 

www.Stina.blogg.no

www.amaliekfje.blogg.no

www.stiiiinest.blogg.no

 

  

 

 

Leser du noen av disse fra før av ? 


Lukte Lady gaga ?

Fleste har vell fått med seg at Lady gaga kommer med en parfyme nå til høsten. Det er Gagas første parfyme og heter Fame. Første parfymen som faktisk har sort innhold. Parfymen kommer til å lukte Safran, honning og aprikos ! Flasken skal vist forestille en klo, som kjennetegner handa hun pleier å forme som en klo for sine fans/monstre. Gaga hadde faktisk et pr stund hvor hun sa at parfymen skulle lukte blod og sperm. 

Jeg er utrolig spent på hvordan den er, hadde nok ikke sagt nei takk til den !  Hva tror dere ? 

 

 

Tips til hvordan ta vare på lesene dine

Som en blogger er man ofte opptatt av leserne sine, ikke sant ? Jeg er hvertfall en smule det. De fleste liker jo å få respons på hva man legger ut, og jeg er som sagt intet unntak. Så har laget en liten liste på hva jeg synes man kan gjøre for å ta vare på leserne våre.

 

1. Svar leserne dine. Er ALT For mange bloggere som er så selvopptatte å bare skal svare på sin egen blogg og that’s it!  Jeg synes alltid det er utrolig hyggelig med tilbakemeldinger, Omså det bare er et lite Takk med smiletegn. Da vet man at dem har lest hva du kommenterte. Vis takknemmlighet for ros og kritikk. Mange har kanskje merket at jeg svarer både i mitt eget kommentarfelt og tilbake til den som har spurt.  Da kan evt andre lese svaret om dem kanskje lurer på noe, også står det der. Jeg Mener at UANSETT hvor mange lesere man har så skal man alltids anstrenge seg litt lengere for å svare leserne.  inn på bloggen dems. Hvor overlykkelig blir ikke du om du får svar fra din favoritt blogger ? Jeg blir hvertfall det 🙂

2. Ha konkurranser for leserne dine. Dette finner man jo egentlig overalt nå. Men det trenger nødvendigvis ikke bare være solkort til 3000 kr å andre dyre ting for og vise takknemelighet. Er man flink i for ekesmpel  Headere eller bloggdesign. Så er det veldig mange som liker det. Er du flink til å lage hjemmelaget accessories er det en fin premie. Det finnes altså ingen grenser for hva man egentlig kan gi bort, men det bør være noe av kvalitet. Ellers gidder ikke folk bli med. 

 

3. Be leserne sende inn bilder. Om det er headere dem har laget til deg, bilder , looks eller noe dem har fått inspirasjon fra deg. Lage innlegg om det. Vise at du setter stor pris på det. Linke til hvem som har gjort hva.  Og vis det til leserne dine.

 

4.Ha ukens, helgens eller månedens leser. Linke til noen som du synes har vært spesielt synlig. Alt fra et lite innlegg eller en link i sidemenyen. Er koselig å vite at man blir lagt merke til. Legg ut en kommentar som kanskje har gjort dagen din litt bedre.

 

5. La dem komme med tips. I mitt tilfelle la dem linke til en look du kan prøve deg på og teste ut. 

6. Gi dem tips og triks.  Folk elsker å bli inspirert. Tips dem med hva du kan, eller kanskje lage lite innlegg med tips fra leserne dine.

 

Del gjerne innlegget videre om du likte det 

velger 4 blogganbefalinger – Meld dere på!

Ofte når jeg kjeder meg så liker jeg å se gjennom blogger, Å da så kommer jeg over blogger som jeg blir fast leser av. Så tenkte at dere kan Legg igjen bloggadressen din, eller en blogg som inspirer deg veldig, i kommentarfeltet under. Så velger jeg ut de 4 beste bloggene i kveld(lørdag) som blir anbefalt på bloggen min 🙂

 

Kanskje dere selv får en  ny eller flere favoritt bloggere ♥

 

New shoes

Nye sko kom i posten til meg i går. Har lenge vært på utkikk av et par sorte høyhælte sko som jeg kan bruke til alt. Alltid er det noe når jeg finner noen jeg liker. Dem er for høye, feil stoff, feil str osv. Listen bruker og bli lang. Så hoppet inno Ebay bare for å se. Fant noen som så helt greie ut.Kjæresten Klikket dem hjem (har ikke ebay konto), og litt skuffet over at dem faktisk ikke lignet heeelt som dem gjorde på bilde. Men det får bare være, nå har jeg hvertfall et par sorte som går til det meste