Video – hvordan jeg gjør øyenbrynene mine !

video:hvordan jeg gjr yenbrynene mine3

Bruker Brynspenn fra H&M, og den ene paletten min for og fylle inn fargen. Har ikke orket og kjøpe noe annet, også passer den ene fargen godt inn.

Er det noe jeg får spørsmål om så og si hver dag, så er det hvordan jeg gjør øyenbrynene mine. Har vist det med bilder i steg for steg, og fortsatt kommer det spørmsål om det. Haha…Så
Da har jeg prøvd meg for første gang på en liten video på hvordan. Har som sagt bare kamera som er på denne dataen min, og kvaliteten er så dårlig at jeg vil grine! Derfor orker jeg som regel ikke å lage videoer til dere.

Men detter får gå. Så håper jeg alle dere som har spurt er fornøyde, for det er virkelig kleint! Å bare ignorer det trøtte care ansiktet mitt,heh..

Håper dere får en fin fredag videre, fine lesere  
Er det noe dere vil jeg skal skrive om osv så er det bare og si ifra ! 🙂
 

Pakke i posten

Endelig kom en pakke i posten som jeg har ventet på. Nemelig de nye joggeskoene 8+ en cardigang og en genser) ! Så endelig kan jeg begynne å jogge igjen. Savnet det så utrolig mye, endelig få bedre kondis og alt annet.  Gruer meg litt siden det er nesten 2 år siden sist jeg jogget. Sluttet med det da jeg fløyttet opp hit til Tromsø, men nå skal det bl andre saker.flat mag/ Sicks pak, muskler i armene, lårene , sprettrumpe ja. Mer former og bedre kondis..haha, i wish..

Har heldigvis begynt å spise frokost igjen, sunn frokost ! noe som jeg en stund nå ikke har klart. Mye mer sunnere mat er kommet i hus, og med en kjæreste som trener er jeg veldig glad for at masse er skiftet ut.  Mange tenker sikkert så tynn som jeg er, også sitter jeg og snakker om slikt ? Altså det er ikke snakk om slanking fra min side. Det er bare at jeg selv har nå prøvd i flere år og legge på meg. Men ingenting funker, da har jeg godtatt at det er slik jeg er, og slikt blir det.  Jeg har lyst på mer former, fordi jeg føler meg som en strek, ”flatere” mage, da de 2 årene med usunn mat har faktisk resultert fra min side en fæl liten ølmage. Høre at det ikke ser slik ut fra andre osv, men for det første så er det meg og min selvtillit, det er min kropp og jeg som skal være fornøyd med den. Jeg er enig i det at man må godta slik man er,og det gjør jeg. Er bare at nå er jeg slik som jeg er å da kan jeg heller forme det.

Til syvende å sist så er det min kropp og jeg som skal være fornøyd med meg selv, og hvordan jeg ser ut – Da selvbildet aldri har vært helt på topp. 

Flere som liker å jogge?  

Dagens Outfit – Space dress

Kjøpte denne kjole på Nelly i fjor sommer. Den er så utrolig fin med fargene og det. Eneste minus er at den er såpass kort at man MÅ ha på seg  noe under – en kort tights helst. Så jeg bruker å ta på meg en slik sort med blonder. 

Belive it or not…Men har prøvd meg på en liten video idag. Er så mye mas om hvordan jeg gjør øyenbrynene mine :p og ikke minst lage video! Så har prøvd og filmet det, ikke beste kvalitet men tror det skal funke.. Hjelp! Spørs om man tørr og poste det ut !  
 

 

Ish, er det noe jeg virkelig hater, så er det blodårer…hvertfall når dem står skikkelig ut! ush…

Cool or what? 

Flower headband

Har kikket flere ganger på Ebay om det var noen fine blomster hodebånd, men alle var så enkle. Ville ha noe med som hadde en farge, store blomstrer og ganske så søt. Så etter shoppingrunden på Fredagen dro vi innom H&M, og dem hadde fått inn disse. Ganske så poppulært nå å gå rundt med slike fine hodepynt. Vil ha flere ! 

 

 

 

Hva synes dere om slike Blomster hodebånd? 

I love….

Shoppingrunden på Fredagen fikk jeg to produkter fra I love hos Kjæresten. En håndkrem og dusjgele. Håndkremen er helt fantastisk, gir mye fuktighet og man får helt beibi myke hender. Smører meg inn med den heletiden. Alle produktene fra I love lukter helt fantastisk, så dette er ikke siste gangen jeg kjøper noe fra I love. Her i Tromsø så kan man få tak i det på Skin tonic og Åhlens.

 

Har dere noen I love produkter ? 

Vi gjør det samme som i går ..

I går så ble vi så heldige og fikk grader opp i 18! Så var bare og hoppe i shortsen å lettere klær. Helt herlig, og enda bedre siden det skulle feires st.hans senere. Så vi koste oss skikkelig mye i går. Dro til søsteren min og var der sammen med masse andre folk nede i fjæren. Stort bål og grilling av god mat. Idag så holder solen seg heldigvis slik som i går, så det blir grilling idag også om ikke så veldig lenge.

 

 

 

Hadde dere en fin St.hans feiring ? 

 

 

Dagens outfit – 23.06.2012

I går så var jeg og kjæresten på stor shopping, fikk så mye fint hos han. Så skal få blogget om det senere. Nå så har vi besøk av de to største tante ungene mine, bare stor koser oss ute i 19 grader. Og enda bedre blir det til senere når vi skal grille å kose oss med masse folk! 

 

 


Håper dere får en fin St.hans feiring 

Husk jeg har instagram som dere kan også følge meg på –  Martinekristine