Nytt design

Sånn, nå har jeg sittet i noen dager å tenkt, testet ut, osv på et nytt design. Nå begynner det endelig å se ganske så ferdig ut. Litt likt et design jeg har hatt tidligere. Har noen småfiks her og der, men det får jeg ta som det kommer. Kjenner at 3 dager med dette er nok.  Bare liiiiitt usikker på headeren, men den får bare stå slik inntil videre.  
 

 

Hva synes dere om det ?    

Ferdig resultat av Batikk buksen

Nåå har jeg fått vasket og tørket buksen som jeg fikset og bleket. Så slikt ble resultatet av min første batikk bukse.  Da jeg først fikk se resultatet så ble jeg ikke så fornøyd, for resultatet ble ikke helt slikt jeg hadde sett det for meg. Men greia med batikk er at – Du  gjør aldri noe feil. Så nå har dem ligget en stund på badet, sett på dem et par ganger, og nå liker jeg dem ! Har planer om og fikse en shorts også, men ikke slik som denne. Skal lage innlegg om det senere. 

Hva synes dere ?  

 

 

Mineral Hygienics

Har da vært borte nå i noen dager så derfor har det vært ganske så lite liv her inne. Dro hjem i Dåp og konfirmasjon, Men nå er jeg tilbake.

Fikk idag en liten pakke i posten fra Mineral Hygienics.  Så det gleder jeg meg til og få testet ut. Har lest mye bra om det, så skal komme tilbake om en uke om hva jeg synes om det.

 

 

Noen som har testet det ut ?

Bruker dere koden Martinekristine – Da får dere 10%  

Batikk buser – Hot or Not ?

Er så utrolig mye fint som er mote for nå i vår/sommer. Bla Batikk! Jeg selv har alltid syntes det har vært litt…sært – rart, men etter å ha sett bilder på catwalken, inspobilder , bilder hos bloggere osv. Så har jeg bare fått mer og mer sansen for Batikk bukser. Så istede for å  kjøpe ei til flere hundre kr, så har jeg satt igang ”do it yourself”-  Så akkurat nå ligger buksen i bøtte på bade. Så er utrolig spent på resultatet ! 

 

Bilde lånt fra victoriatornegren.devote.se

 

Hva synes dere om det ?

Testet – Effortless extensions fra dreamextension.no

Har fått testet ut nå Effortless extensions som jeg fikk fra dreamextension.no. Dette er ikke clips ,tape osv, men en slags nylontråd med hår på. selv om dette er syntetisk hår så er det et helt unikt syntetisk hår! Dette syntetiske håret er ikke som annet syntetisk hår, det både ser og føles akkurat som ditt eget. Og ikke minst, du kan vaske, krølle, rette og style dette håret. OG det floker seg ikke. Dette extension varer langt over 1 år! Er veldigimponert over kvaliteten på håret ! også får man med holder for og ha dem i ,slipper dem og ligge slengt i en skuff.. Har tatt bilder tidligere HER.

Jeg selv har da som nevnt ikke den hårfargen lenger, men da jeg testet det ut og slikt, så ble det egentlig et ganske kult spill i håret. Spesielt når man fletter det og alle fargene kommer sammen.
Håret var så og si nesten like langt så mitt, så det ble ikke noe lenger. Men noe annet som jeg alltid har ønsket –  Tykkelse i selve håret ! Det fikk jeg med dette, å synes det er så herlig og kjenne et tykt hår- Da mitt er tynt!  Så om du har lengde, men ikke tykkelse så anbefaler jeg virkelig dette om du vil ha tykkelse på ditt hår. Litt minus er at tråden er blank, da den kanskje helst skulle vært Mørk til dem som har mørkt hår.


Dem har  forskjellige typer og modeller. Du kan velge mellom straight ,body wave, eller flare.
Her på facebooksiden deres kan du følge oppdateringer, konkurranser , tilbakemeldinger fra andre osv.

 

Legger med en video fra dem på hvordan man fester håret. 

 
 

 

 

100 % ærlige meninger.

Noen som har testet det ut før ?

Svar fra spørsmålsrunden

hva er ditt favoritt sminkemerke?
Har vell egentlig ikke noen, men liker veldig godt Makeup store og Mac.
 
Har du noen kjøp av sminke som du angrer på? Ja ,det har jeg nok. Nå sist så var det den ene MAC leppestiften. Fargen passet ikke meg i det heletatt. Stor nedtur. 

Hva ville du gjort med 1 million?
Hm, Ville nok spart det. Beste minne? Har så mange så klarer ikke og velge ut. Ville du dratt til Florida eller Thailand? Begge plasser, Hehe! Kanskje Florida først.

 Kan du ha sminkevideo? Får helt ufattelig mange spørsmål om det hver dag. Så nå svarer jeg for alle som har spurt på denne spørrerunden om en video. Jeg har desverre ingenting og filme med. Har bare kamera som er på dataen min, og kvaliteten på det er til å skrike av. Dere vil ikke kunne se noe. Så får da desverre ikke laget noe veideoer til dere som vil ha.

Har du det bra?Ja, det vil jeg si at jeg har  Studerer du? Nei, gjør nok ikke det. Har du kjæreste? Verdens beste!  Kan du lage et design hvor man får plass til bilder i 1000x? Oi, ja kan vell se om jeg får gjort det med det neste som jeg lager.

Favoritt sang? Har alt for mange. Så blir vanskelig og skulle plukke ut. Morsomste du har opplevd i 2012? oi,hmm..vet egentlig ikke helt.  Hvor bor du ?  Tromsø   Har du dyr ?Nei men har så utrolig lyst på, kan ikke stjele med meg mamma og deres hundKjæresten å jeg går nå og sikler over en nusselig liten pomerania. 

kan du beskrive deg selv med 3 ord ? Glad, kreativ og omsorgsfull ? Leser du noen norske sminkebloggere ? Titter innom noen av og til, men er som regel svenske og engelske jeg leser. Hvordan kamera bruker du? Nikon D60.


Hvordan sminke bruker du til hverdag? Det variere litt, men havner vell mellom disse for det meste.

 

 

fav. Blogg?
Ingen stor farvoritter. Er innom så mange forskjellige.

Yndlingsantrekk?
drømmeyrke? Har faktisk ikke peiling. Står fast på det.

Hvordan parfyme blir du og bruke i sommer ?
Blir nok til og  variere mellom Escadas Rock in rio, Sexy grafiffy og Britney spears Midnight fantasy.

Hvordan sminke ?
Alt etter hva jeg har på meg, søte farger og slikt som i fjor. 

Hva sminkefjerner bruker du ? Bruker faktisk ingenting. Bruker lunket vann, av og til så bruker jeg de serviettene fra…ja nå kom jeg ikke på i farten hva dem hete.

Favoritt parfyme ? Britney spears midnight fantacy.

Hva er den beste/fineste sminken du har ? Åh, har så masse. Men er den noe jeg virkelig har min kjærlighet for nå så er det Gaga leppestiften min fra MAC. Fargen er så utrolig fin.

Billig sminkemerke å annbefale? ELF har mye bra, men anbefaler at man holder seg til Studio og mineral kategoriene.  H&M bruker og ha litt.
Yndlingsfarge? Jeg liker egentlig alle fargene. Men har vell Blå, grønn og oransje som stor favoritt.

Beste sted/butikk/nettside å kjøpe sminke på?  Jeg bruker ikke å kjøpe så mye sminke på nett. Er da som regel innom Elf og ebay.

Hvor lenge har du blogget? Jeg har blogget siden 2008, så har blogget nå i 4 år.

Hvordan lager du designene dine?  Hvordan, nei jeg har min egen blogg for det hvor jeg prøve meg frem med alt av koder, leser og slikt. 
Bestevennner?  Dem som står meg nermest  er Vilde og Jeanett.  Om jeg skulle tatt flere så hadde det blitt søsteren min osv. men nå bare sånn i venner.

Komenterer du tilbake? Det gjør jeg alltid. Blir så irritert over andre bloggere som ”er så store og aldri kommentere tilbake” / late. Ingenting er bedre enn og få tilbake 🙂

Hvor mange lesere har du? Det varierer veldig. Alt fra 400 til 1000 – 1500. 

hva syns du om at 12-13åringer bruker sminke på hverdagen? Jeg vil si at det blir bare mer og mer normalt nå at jenter i den alderen bruker sminke,.
Selv har jeg ikke klart og venne meg helt til at lillesøsteren min på 13 bruker sminke.

 

om det er noe mer dere vil vite, så er det bare å spørre i kommentarfeltet så svarer jeg der.

Escada Sexy Grafitti

Plutselig for noen dagersiden så kom det en hentelapp i posten til meg. Jeg ble vist igjen 1 av 50 som fikk en ny escada parfyme. Første jeg vant var Rock in rio, nå sexy Grafitti. Skikkelig søt pakke man fikk med denne, love hearts, pynt og klubber. Den lukter så helt fantastisk godt! Enda en ny favoritt nå til sommerene.

 

inspirert av det magiske øyeblikket om sommeren da den late ettermiddagen i New York overgir seg til en energisk partystemning der drinkene flyter, musikken spiller og vakre mennesker er på vei til kule barer på byens tak. Stemningen er lett og energisk og minnet fra kvelden vil for alltid gi et smil om munnen.

 

Sexy Graffiti er en frisk og lett anvendelig red fruktig floral duft. Toppnotene bugner av fruktig sorbet fra markjordbær og bringebær, som tilspisses av grapefrukt og mynte. Duftens hjerte er livlig med noter av liljekonvall, rød peon og fioler. I bunn finner vi kasjmir, vanilje og musk.

 

 Flere som har denne ?

ESC2RR