Pakke i posten

Se hva jeg fikk i posten idag. Min egendesignet Notatbok fra Personligalmanakk.no !  Er utrolig fornøyd med den. Søsteren min fikk den personligealmanakken jeg fikk hos dem, og den er like fin.
Så anbefaler virkelig Personligalmanakk om dere har lyst på en egendesignet Notatbok eller almanakk. Dem har begge deler i 3 forskjellige størrelser. Jeg selv har den største.

 

 

Har dere Almanakk Eller Notatbok fra dem ? 

Produktomtale – Golden Rose – Lip plumper

Har nå fått testet ut ordentlig Lip Plumperen jeg fikk fra Golden rose…

Først å fremst så er det en utrolig fin farge på den.Litt klissete gloss men den er ganske fin. Liker den utrolig godt, Holderen like fin, nesten som dior. Jeg vil si at etter bare 1. min så kjenne man det begynner og småprikke på leppene. Etter 5.min så ser man tydelig smått resultat, og jeg vil si det holder kanskje seg slikt etter da. Kanskje litt forandring etter .  Merker hvertfall at leppene mine ble litt større enn hva dem er.  

Gir den Karakter 4/6.

 

Glemte og ta et ordentlig før bilde, men dette er tatt akkurat da jeg hadde tatt det på leppene. 

Noen som har prøvd den før,
Eller har en og anbefale? 

 

Slik ser man Nesten ut om man vil sminke seg som ei Barbie!

Valeria Lukianova, Hun blir snakket om veldig mye fortiden. Forbildet er da Barbie, Det er altså hun og som flere andre henger seg på den Barbie look alike trenden. Flere og flere vil nå ha det Livingdoll utseende. Fikk spørsmål her på bloggen om jeg ikke kunne prøve å sminke meg som ei barbie. Haha, jeg måtte le mye da jeg fikk kommentaren og testet ut det å sminke meg slik. Ble nok ikke helt fornøyd, så skal prøve en gang til på det.

Mange lurer nok på hvordan man gjør det. Øynene sminker man med lysefarger, det er fordi mørke farger forminsker. Så dra ut sminken med lyse farger og gå så over der etter med litt mørkere. Mal nesen smalere og munnen. Rosa kinner, løsvipper, tynne bryn og litt photoshop for og få 100% glatt hud .

  Haha, tror jeg dør!
  
  

 Haha, Hva synes dere ? 😉


 

Tutorial – Ombré Negler

 HVA DU TRENGER 

1. Trekant sminke svamp 2. Neglelakkfjerner  3.q.tips/ Bomull  4. Liten bolle med vann 5. 3 – 4 Lakker fra mørk til lys.

1. Legg svampen i bollen med vann, og der etter klemme ut nesten alt av vannet. Svampen skal ikke være våt. Det er slik at lakken ikke suges opp så fort.
2.  Begynn nederst på svampen, Lag en linje med den mørkeste fargen, kan hende du må ta lakken over 2-3 ganger for at det skal komme ordentlig frem. slik gjør du så med alle de andre fargene som du skal bruke. Lange dem i tynne linjer etter hverandre slik som på bildet.

Når du er ferdig med det så trykker du svampen forsiktig på arket slik at du ser om lakken er festet, og hvordan dem blender seg sammen. kan hende du må gå en ny runde over med lakkene.
3. Så legger du bare svampen den veien som du vil at fargene skal gå. Jeg har da gjort det slik at det starter lyst og slutter mørkt. Husk at du må legge på ny lakk for hver negl som du skal ta på.

Til slutt tar du q-tips eller bomull for og ta bort lakken som kommer utenfor og fikser på det. voila!
Slik får du Ombré Negler.

 

Dagens outfit & klar til bursdag

Sto vell opp ganske så rimelig tidlig jeg da, så har vært våken nå en god stund. 
Er akkurat ferdig med og fikse meg, skal i bursdag nå om ikke så lenge til to av mine tantebarn. Så det skal bli så koselig, sikler allerede etter masse god mat og kaker. Var allerede en liten tur i går hos søsteren min for og hjelpe henne litt. Så derfor lite blogging i går, skal selvfølgelig prøve å komme tilbake igjen med med blogging. Mange av dere har vist nok savnet det og synes det er litt for stille her. Hvertfall har for første gang på år tatt ”outfit” bilde, og sminken kommer senere, for nå må jeg suse avgårde.

”Outfiten” for idag.

Se bort fra de rosa sokkene, skal et par sorte ballerinasko der 😉
Hva skal dere idag ?