Dagens detaljer

Sorry for litt lite blogging her, er litt opptatt med andre ting. På onsdagen så reiser jeg faktisk hjem på påskeferie og blir i litt over 2 uker. Åh dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg..Skal nok få tatt med meg dataen så jeg får blogget litt, men er ikke helt sikker på hvordan det blir når vi er på hytta. Får se om jeg får lage noen forhåndsskrevet innlegg 🙂

Har dere hatt en fin helg? 

Husk konkurransen jeg har nå! 

 

 

Facebook   | tumblr

 

Neglelakk – Brown & pink

Fikk et spørsmål for ikke så lenge siden, om jeg lakker neglene min hver dag ?  Hehe, Nei det gjøre jeg nok ikke. har fortsatt de fargerike regnbue neglene. Er bare blitt litt mer flink til og ha endel forhåndsskrevet innlegg, i tilfelle jeg får litt bloggsperre. Noe som er litt lurt og ha. Har egentlig ganske masse som ligger i utkast, men har liksom ikke postet det.

Hvertall som dere ser her har jeg brukt Essie sin lakk, viva la diva og den Matte fra ELF.

 

 

Hva synes dere ? 

Husk konkurransen jeg har nå! 

 

 

Facebook   | tumblr

  

Neglelakk – Rainbow on my nails

Fikk ett spørsmål for ikke så lenge siden, da jeg la ut de blå neglene med glitter om jeg ikke kunne gjøre en med regnbuens farger. Har hatt det litt i tanken og prøve meg på det, men aldri gjort det. Men nå har jeg det. Kan ikke si det var fullt så enkelt, hadde vært en smule enkelere og gjort det på noen falske negler. 

Men her er hvertfall resultatet. Brukte først en mørk lakk under før jeg tok alle fargene, da dem var tørket gikk jeg over med glitter i nesten samme farge. Ble jo egentlig ganske søtt, haha!

 

Hva synes dere ? 
Husk konkurransen jeg har nå! 

 

 

Facebook   | tumblr

Konkurranse – Vinn solkort 300 kr + øyenskygge og neglelakk

KONKURRANSE


Nå har jeg fått fikset i hopen en liten konkurranse til dere. Har endel sminke, neglelakker og mye annet som er dobbelt av. Noe jeg da selvfølgelig ikke har bruk for. Så til denne konkurransen er premien en øyenskygge fra Pierre Rene, neglelakk fra depend og solkort verd 300 kr. Høres ikke det bra ut ? Øyenskyggen og lakken er selvfølgelig ikke brukt, da jeg har dem fra før av. og disse var noe jeg fikk i goodiebags. Lakken viste jeg her på bloggen for ikke så lenge siden. utrolig søt rosafarge og øyenskyggen er i hvit shimmer. Liker den utrolig godt! 

Hva dere skal gjøre 

Rett og slett bare legge igjen en kommentar om at dere har lyst på det.

Liten ekstra sjanse om dere LIKER facebooksiden for bloggen. Opp til dere selv hvor mange ganger dere vil kommentere. Men ikke ta helt av!
Om dere også vil lage innlegg om konkurransen så får dere lov til det. 

 

 

Facebook   | tumblr


Svar fra spørsmålsrunden

Kan du lage sminke video? Spørsmål som ofte kommer inne, jeg har desverre ingenting og filme med. For da uten om det fancye webkamera som jeg har på dataen min. Frister ikke helt å filme med det, da kvaliteten er utrolig dårlig.

Jeg har ofte tørr hud rundt nesen og punktet mellom øyenbrynene, og jeg lurer på hva du anbefaler mot det? Jeg selv bruker og være plaget med det. Jeg skrubber annsiktet 2 til 3 ganger i uken, også smører jeg meg med A-crem, den er utrolig bra, så anbefaler den virkelig. Var på tilbud  på vita for 109 kr, vet ikke om den enda er det.
 

 

For tiden er det mange som blogger om ELF produkter, jeg er en av dem. Men har du testet noe derifra? Liker du, eller liker du det ikke evt? Jeg har noen produkter fra ELF. Men har ikke skrevet om så mange av dem enda på bloggen. Noe er faktisk bra andre ikke. Om du går i kategorier ? Produktomtaler så ligger det noe der.

Hvor får du all inspirasjonen ifra? Ang sminke. Det får jeg fra egentlig overalt. Man finner det overalt. Det kan være fra en blomster jeg ser, eller noen klesplagg.

Bruker du mye tid på å lære deg nye looks? Ikke sånn veldig lenge. Fleste looks kikker jeg på et par ganger før jeg tester dem ut. Er mange looks jeg ikke har lagt ut da dem ikke har blitt slik som jeg ville dem skulle bli.

Hvor gammel var du når du startet med sminke? Da jeg startet med sminke så var det først bare mascara og eyeliner, det var vell i slutten av 6. klassen om jeg ikke husker helt feil.


Når startet du denne bloggen? Jeg startet denne bloggen 5. Mars 2008, så har altså blogget i 4 ÅR!! IK, det er lenge. Trodde virkelig ikke jeg skulle holde ut så langt.

Hva Heter barry m leppestiften? Den heter Shocking Pink 52 .

 Hvor fikk du inspirasjon til å begynne å blogge slik du gjør? Da jeg først startet bloggen så var det bare for å ha noe å gjøre, så ble det til for og oppdatere søsteren min som skulle flytte langt bort, Utviklet seg mer til flere emner også nå over til skjønnhet og slikt. Inspirasjonen har bare kommet ettersom jeg har blitt lei av og blogge om det jeg har blogget om, satse mer på det jeg har interesser for.

Hva er ditt absolutt favoritt sminkeprodukt? Den ene du ikke klarer deg uten? Tror det må være brynspennen. Man ser alltid så våken og fresh ut om man har fikset brynene, hehe..

Hva drømmer du om å jobbe som da du er ferdig med all utdanningen? Jeg har faktisk ikke peiling, jeg er uheldigvis av en av de som ikke vet hva jeg vil bli.

Hva er din absolutte favorittblogg? Har egentlig ikke EN storfavoritt. Har mange jeg bare er innom.

Har du din naturlige hårfarge? Det passer perfekt til deg! Hehe,Tusen takk! Ja det er faktisk min naturlige hårfarge. Kan faktisk ikke huske sist jeg farget håre mitt. Har lenge skulle gjort det, men har vært så redd for og angre.

Kunne du listet opp nettsidene du bruker mest når du handler sminke? Jeg handler ikke så mye sminke på nettet. Til nå så har det blitt Ebay, Elf coverbrands.no og Blush.

Hvor lenge har du interessert deg for sminke? siden jeg var 16 år!

Kunne du tenke deg å utdanne deg til makeupartist? Nei, tror ikke det. Er mest bare en stor hobby jeg har.

 

hva fikk deg til å blogge? Kom plutselig over blogg.no en gang, så bare laget jeg en for morroskyld. Resten har jeg skrevet lengere opp.

hva liker du med å blogge? At man kan få vise interessene sine, få respons tilbake, Ha noe og gjøre.

Favoritt sang? Hm, må være All good things come to an end av Nelly furtado. Vært stor fan av henne siden 2001.

 


Lager du sminkelooksene dine rett før du legger ut innleggene, eller lager du flere på en gang og legger dem ut etterhvert? Det varierer. Noen ganger så gjøre jeg det andre ganger ikke.

Kan du ta bilde av all sminken og neggelakkene dine og legge ut som svar på dette spørsmålet? Orket faktisk ikke å ta bilde av all sminken jeg har, da det ligger litt strød overalt. Burde får meg et ordentlig system i det. Men kan få se om jeg får laget ett eget innlegg om ikke så lenge!

Jobber du eller går du skole? evt hva jobber du med eller hvilken skole går du? Ingen av delene. Er nok blitt så uheldig med at jeg er av den som aldri vet helt hva jeg vil bli. Hva skal du utdanne deg til om du er under utdanning? Ingen aning.

Hvilken blogger leser du? Det er utrolig maange forskjellige. Dem jeg har linket her på bloggen, venner, Familie og noen andre.

Kan du legge ut en sminkelook med skikkelig fest-sminke? da mener jeg en look man kan bruke når man virkelig vil se super ut. Det kan jeg få se om jeg får gjort! 🙂

Har du en eller flere blogger du henter inspirasjon til sminken din fra? evt hvilken? Ikke så mange, men har noen svenske og andre utenlandske jeg bruker og kikke på litt på.

Hva ser du etter i en blogg? Gode bilder, ikke så alt for mye tekst og selvfølgelig ting som jeg synes er interesangt og lese om. Favoritt farge? Akkurat nå så er det Grønn, Rosa, oransje og blått. Favoritt dyr? Hund. Favoritt drikke? Grønn kuli og fersken is-te.

Hvilken jobb har du? , Jobber du med sminke eller? For øyeblikket så jobber jeg ikke, er på leting etter en. Har du et minne du husker spesielt godt fra da du var liten? Hm, nei har mange 🙂

 

 

Sånn. Er det noe mer dere lurer på, så er det bare og spørre her i kommentarfeltet.

 


 

 

 

 

Facebook   | tumblr

 

Golden rose – style liner metallic

I pakken som jeg fikk fra Golden Rose, så fikk jeg en Style liner i fargen Metallic. Har nå fått testet den ut.

Søt holder med fint enkelt design på den, Selve kosten er lang og tynn. Jeg synes den var litt vanskelig å holde på med, synes den ble en smule for våt , bommer du litt med for mye så renner det og man må gå over litt her og der for at fargen skal komme frem. Hjelper ikke helt og dra den en gang. Så man må jobbe litt med den.

Men skal nok prøve meg litt mer på den. Blir ikke siste gangen. 

 


 Photobucketsponset produkt   
 

 

Facebook   | tumblr