Vunnet Parfymen fra Escada

Skulle sjekke facebook en siste gang i går før jeg skulle legge meg, Da hadde mitt kjære søskenbarn Sara skreve til meg at hun og jeg hadde vunnet hver vår parfyme. Skjønte først ikke helt hva hun bablet om. Så Kampanjen som blogg hadde nå for en liten stund siden ble ble jeg en av de 50 heldige! 

Så det var jo utrolig morsomt. Gleder meg til å få den i posten, ikke minst lukte den. Kanskje det blir en ny favoritt.

Noen av dere lesere som også ble en av 50 ?

På tide og rydde opp i sminkevesken ?

Her kommer noen nyttige tips på når du skal bytte ut dine skjønnhetsprodukter. Mange vet faktisk ikke at sminke og  andre skjønnhetsprodukter faktisk har dato!  Vært innom flere bloggere som har fortalt om sminke som lukter stygt og andre skjønnhetsprodukter, da jeg har spurt dem om når det ble kjøpt da har dem svart 1 år eller 2 år siden! Iiiik…

Hvordan kan man se dato på sminken sin. Jo, som regel der hvor det står skrift og innhold osv om det produktet så bruker det og stå en liten boks eller noe med et nummer inni seg. Det er alt fra 3,6 ,12,24.  Men husk det er alltid forskjell fra hvordan merker det er og slikt, så alltid sjekke holdbarheten. 
Det er da veldig viktig og ikke ha produkter som er gått ut av dato da man kan få forferdelige utbrudd av det. Som da er alt fra hudirritasjoner, og hovene øyner.  

Tørre produkter som Pudder, øyenskygge og rouger varer lenger, Da det er tørt og trekker ikke til seg bakrerier på samme måte som våte produkter. Hud og krem produkter har som regel ikke veldig leng holdbardato på seg, da fordi de inneholder aktive stoffer som helt enkelt blir gammelt, og ikke virker lenge. Er da ca 6 mnder på dem.

 

 

Photobucket Foundation: En foundation varer ca et år om du holder den kjølig og ganske mørkt. En gammel foundation kan forårsake hovne øyne, utslett og hudirritasjoner i ansiktet.

Photobucket Øyenskygge: En skygge har nesten evig liv om du unngå å bruke fingrene og rengjør den regelmessig. Husk å være nøye med og lukke lokket på øyenskygge. Og som med alle sminkekoster vær nøye med å holde dem rene. Får du problemer med øynene etter at du har brukt øyeskygger kan være fordi du har brukt fingrene i øyenskyggen, Da er det egentlig lurt og bare kaste hele øyenskyggen!

Photobucket Mascara: En mascara bør byttes hver tredje måned, men på produktet så står det vanligvis 6 måneder. En gammel maskara kan gi deg øyeinfeksjoner. Og for all del IKKE del mascaraen din med andre. Man skal altså ikke pumpe børste opp og ned i tuben, da blir mascaraen fortere tørr. Og Får du øyeinfeksjon så MÅ du kjøpe en ny.  Da det ligger bakterier der, og føre det til et øye som er friskt da blir man smittet!

Photobucket Leppestift: En leppestift varer ca 1 år hvis du bruker den direkte på leppene. Du bør alltid tørke leppestift etter bruk, dette for å unngå bakterier som kommer på. Det kan vare litt lenger hvis du bruker en leppe pensel. Og samme her som med andre pensler Ikke glem å vaske den regelmessig. Og MÅ ikke brukes hvis du har munnsår.

Photobucket Neglelakk: En neglelakk kan vare til ett år til to år ifølge skjønnhetsider, eller til den da blir seig. Da kaster du den!

Mange av dere vet nok av dette fra før av, men det er ikke alle som gjør det.
Er dere nøye med og skifte ut sminken?

Vårens leppefarger, Men gule tenner ?

Som kanskje mange har fått med seg, så skal leppene i vår males i de friske fargene som Knall rosa, fersken og Korall. 

Men mange kan nok oppleve at tenneene blir gule, det skyldes da at du har bommet på leppestiftfargen. Du har da mest sannsynlig valgt en med for kald nyanse i seg, med da for mye blåskjær i seg. Kalde rosa leppestifter, Har de shimmer – enda verre. Så når man skal kjøpe seg en ny leppestift så er det faktisk lurt å teste den på butikken, husk da og smile slik at du ser resultatet.

Hvordan du lett unngår det er og velge en i  rett rosanyanse som passer dine lepper perfekt. Som sagt prøv i butikk og se i speilet før du kjøper. En leppestift i en varm farge. En varm farge med riktig undertone er dessuten avgjørende.Hvis du synes tennene blir gule, og du ikke får helt til rosafargen, er et trygt valg en lyserosa litt shiny gloss, eller en annen varm farge. Også må man jo huske at glans og gloss får leppene til og se mer fyldigere ut! 

Har gule tenner: Da bør du se opp for røde lipglosser / leppestift med mye gult i seg.

Velg riktig farge: Ta utgangspunkt i din egen hud-tone.  Om du har kalde undertoner i huden, skal du velge en kald farge dvs. en farge med en anelse blått i seg.  Har du varme toner i huden, bør du velge en farge med en anelse oransje eller brunt i seg.

Noen som bruker og oppleve det?  

kk.no 

Put on you Ray ban’s & Barry M

God morgen, søndagen er endelig her..Jeg blir så glad når jeg ser hvor mye dere kommenterer! Åh, det er så koselig, og man får virkelig så lyst til og blogge masse masse mer da.

I går så tok jeg og testet ut den nye Barry M leppestiften. Gud for en herlig farge!  Skikkelig sjokk neon rosa. Den kommer til og ligge fint i vesken min fremover. Herlig med blå himmel og masse sol, så måtte ta på meg leppestiften igjen slik at jeg fikk blogget om den. 

 

 

 

 


Hot or whaat ?

Håper dere har hatt en herlig helg, det har hvertfall jeg! 🙂

Har dere lyst til og nominere meg i BloggAwards 2012 for Makeup, hud & hår ?Hadde blitt så utrolig glad! Alle som nominerer en blogg, er med i trekningen av MacBook Pro !! Dere kan nominere meg { HER } 

Knall blå Jeans

I går så dro vi på en liten shoppingtur og for å se på noen nye butikker. Endte opp da med disse herlige knall blåe busene som kjæresten var så snill og kjøpte til meg. Har helt dilla på blått nå, og det kommer til og bli så fint til sommeren!

 

Hva synes dere om alle disse knall fargede buksene ?  

Har dere lyst til og nominere meg i BloggAwards 2012 for Makeup, hud & hår ?Hadde blitt så utrolig glad! Alle som nominerer en blogg, er med i trekningen av MacBook Pro !! Dere kan nominere meg { HER } 

Gina Tricot lanserer skjønnhetsserie

Gina Tricot lanserer skjønnhetsserie

 

Kom over en artikkel der Gina Tricot skal begynne sminke og skjønnhetsprodukter. Og det til en billig penge!
Gina tricot utvider nå sortimentet med egen sminke- og skjønnhetsserie bestående av blant annet leppestifter, neglelakk, øyenskygger, sminkekoster og kremer.

 

I første omgang slippes 40 produkter, og at det vil komme flere produkter utover våren. Prisene er fra 19 til 69 kr og vil være å finne i 69 utvalgte butikker i fem land og på hjemmesiden deres Ginatricot.com  fra torsdag 15. mars. Noe som er VELDIG bra er at produktene er verken testet på dyr, eller tilsatt parabener.  Er spent på hvordan alt er og ser ut.

Hva tror dere om det,Kommer dere til og kjøpe sminke fra GT ? 
 

ELLE hjem i posten til meg

Er det noe jeg virkelig liker å kose meg med så er det og lese forskjellige Magasiner . For å lese siste nytt, få inspo og mye annet. Har nå gjort det slik at jeg abonnerer Hos bladkonge.no , og får 3 utgaver av ELLE hjem i posten. Med det så betaler man bare 99 kr. Så mye penger spar! Kjenner flere som faktisk abonnerer hos dem og er fornøyde. 

Gleder meg masse til og få dem, slipper å gå inn på butikken de dagene bare for å dra innom og kjøpe et blad. Nå kommer det rett utenfor husdøren. Hadde jeg kunnet så ville jeg ha Abonnert i flere blader, men får holde med dette til nå.  Et lite tisp også, på facebooksiden HER til dem bruker dem å ha konkurranser med ganske så fine premier og eksklusive tilbud. 

Har dere et favoritt blad ? 

 

Annonse.

Hvordan skal jeg velge ?

Jeg sitter i noe svært vanskelig, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Haha, neida jeg bare tuller. Men greia er at jeg kommer ikke frem til hvordan av disse jeg skal kjøpe. Så hjelp meg dere! Jeg vil ha en rosa, egentlig en som er lik Barry M leppestiften min, men alle disse var så fine. 

Hvordan av disse Essie lakkene skal jeg velge?