Hvordan jeg ordner øyenbrynene – Tutorial

Har flere ganger fått spørsmål om hvordan jeg ordent øyenbrynene mine. Det varierer litt. Noen ganger så bruker jeg bare eyebrow liner, og andre ganger er det eyebrow liner og øyenskygge. Bruker man bare linern så får man et ganske så hardt utseendte på dem. Bruker man skygge får man et mer mykere utseende på de. Blir bare sånn fort og enkelt vist nå. Kan lage en bedre tutorial senere.

Måten jeg bruker mest nå er da bare to steg. 

1. Tegner form på brynene først, slik som man kan se på bildet.
Tegner formen under fra.

2. fyller med skygge og justerer litt her og det.

 

Hvordan gjør dere det?  
I morgen kommer det ut hvem som er med i Finalen i vixen! wæh. 

Dagens ”outfit” – 31.01.2012

En slags ”Dagens outfit”. Blått blått blått..Har skikkelig dilla på det nå fortiden, ikke at det da er så ille, For det er en utrolig fin farge.  Er så utrolig fine farger ute nå på himmelen, så måtte ut en tur for å se og ta litt bilder.

 

 


Husk konkurransene jeg har gående nå, Du kan vinne selvbruning fra tan towel HER og Solkort på 300 HER.
Hva synes dere? 

Konkurranse – Vinn selvbruning fra Tan Towel – AVSLUTTET

AVSLUTTET – vinneren er kontaktet.

 

Da er det klart for en ny konkurranse her på bloggen, har spurt litt hva folk har lyst på som preime. Og det var mye forskjellig. Denne gangen så blir det Selvbruning fra Tan Towel. Høres ikke det bra ut ? Selv bruker jeg den , og man får en veldig fin gylden farge. Dere kan se resultatet {HER } fra hvordan den ble hos meg.

Så for og være med må du gjøre 

 
– Skrive et innlegg om denne konkurransen og ha med dette bildet som hører til.
– Legg igjen link til ditt blogginnlegg om dette i kommentarfeltet mitt. 
– Har du ikke blogg, send meg en mail da på hvorfor du skal vinne. 

Om du vil øke sjansen, så kan du 
 
– Lik Facebook gruppen min {Her} .

LYKKE TIL   

Vil du bli ukens blogg? #10

Har helt glemt av denne faste ukens blogg. Men nå kommer den. Ukens Blogg,det finnes så utrolig mange gode bloggere som burde bli mer sett. Bilde og link til bloggen vil ligge i sidebaren. Så håper så mange som mulig melder seg på, Dere kan selvfølgelig også skrive ned favorittbloggen din,eller en blogg dere synes fortjener det. kommenter så mye dere vil, også Trekker en vinner på søndagen.

Vil du bli ukens blogg?  
 

 P.s – Har også nå igang en konkurranse du kan vinne solkort på 300 kr

Neglelakk – Black & Pink glitter & ny konkurranse ?

God morgen, endelig fredag…igjen ?!

Dagens negelakk på neglene. Sort og rosa med glitter. Kjenner jeg gleder meg nå til varmere vær, og våren skal komme. Ikke minst også for oss Neglelakk elskere. Vårfargene er så utrolig herlige, fine friske farger som skal pynte neglene våre i vår.  Sukkertøyrosa, brungrå, matte neglelakker, hvit, blått ,grønt , fersken, og lilla. Så mange herlige farger.

Tenkte å kjøre i gang en konkurranse over helgen, så det jeg lurer på er da….hva vil dere ha som premie?

 

 

Har dere en favorittfarge nå fortiden ?

Hva synes dere?

Vurdering – ELF mineral infused face primer

For en god stund siden bestilte jeg endel produkter fra ELF. En av det jeg kjøpte var ELF’s sin primer. Så siden det er endel som har spurt hva jeg bruker i ansiktet. Har tidligere prøvd den fra GOSH, men syntes ikke noe om den. Fikk litt kviser av den, og det er man jo ikke så utrolig fan av. Så tenkte jeg skulle da teste ut ELF sin og gi den en sjanse.


Den er utrolig god og påføre, man får helt utrolig silkemyk hud. Og man trenger bare og ta litt på, så dekker den godt hele ansiktet. Eneste minuset må vell være at den lukter litt smårart, men det går ganske så fort bort etter man har tatt den på. Den holder utrolig lenge, jeg kan sminke meg kl 07:00 og den sitter like fint klokken 20:00!

 

Så om du har lyst til og teste ut en bra billig primer, prøv denne.
Koster 
 54 ,- 
eyeslipsface.no  

Andre som bruker den? 

Neglelakk- Lady gaga inspo nails

Inspo fra looken jeg laget av Gaga, og litt fra et bilde jeg så for noen dager siden på weheartit. Likte fargene sammen, blått og glitter grønt ! 

Må bare si jeg har altså ikke smurt meg inn med selvbruning…Kan nesten ikke huske sist jeg gjorde det. Er nok bare skyggen på siden av som får det til og se slikt ut på handen.

 

 

Hva synes dere?

Neglelakk – Blue & the one white

Måtte jo matche strikka genseren jeg har på meg idag. Likte veldig godt hvordan det ser ut.. Har nå for ikke så lenge kommet inn døren. Har vært sammen med søsteren min i heledag, kost oss på bryggejentene, en tur på jekta og K1. Så nå har jeg pyntet med masse stearinlys og bare koser meg. Kjæresten er på jobb til i elleve tiden, så blir sen middag her idag..

 

 

 

Hva synes dere?

Sjokolade cakepops

I går så var jeg i skikkelig bakemodus. Laget ferdig sjokolade cakepopsene som jeg begynte med på søndagen, også blåbærpai!  Cakepopsene var utrolig enkle og lage, gleder meg så enormt til og smake på dem. Oppskriften jeg brukte er fraManuela, hun som har laget boken Love Manuela. Og som står bak bloggen  www.passionforbaking.com. Er så utrolig mange herlige oppskrifter der. Må innom hver dag for å se hva hun legger ut, så dette er nok ikke det siste jeg skal lage. Har planer om flere ting som jeg har sett ut der.

 Ser dem ikke gode ut ? 

 

Leppestift fra E.l.f #2

Mottok en pakke fra Elf like før jul. Fikk da en leppestift og en neglelakk. Begge i en slags rosa farge. Har nå fått prøvd leppestiften for andre gang, og dette er da den andre leppestiften fra elf jeg tester ut. Utrolig fin farge på denne, men den falt ikke i smak hos meg, syntes heller ikke den kledde meg. Fiery Fuchsia heter den.  31 kr koster leppestiften. Ligger i kategorien Mineral.

 

 

 

Har dere noen leppestifter fra elf ?