Pakke i posten – Noe rosa & steiner

Bestilte noen ting på ebay for ikke så lenge siden. Blandt annet denne babyrosa leppestiften fra HR – Helena Rubinstein. Gleder meg til å teste den ut!  Også noen noen blanke diamanter. Enda ikke fått alt som jeg bestilte så håper det er kommet til jeg kommer hjem igjen til Tromsø. Da blir det flere looks. Pluss en tur innom Make up store. Dem var jo selvfølgelig utsolgt for det jeg skulle ha da jeg var der, så dem ba meg komme tilbake etter nyåret. Nå sitter jeg og kjæresten godt plantet i hver vår sofa, ser på tv og sniker på nettet. Tenkte å lage meg en stooor kopp te nå. Opp tidlig i morgen, så blir det en liten bytur.

Hva er deres planer ?


HUSK OG STEM PÅ MEG HER I VIXEN BLOG AWARDS 

Dere kan stemme så mange ganger dere vil!

En stor kopp te, og kos..

Blir litt lite makeup looks nå i disse dager. Har for det meste bare sminken meg helt likt alle dagene. Sort,sølv og ja i de fargene. Så ser ikke noe vits i å poste det ut hver dag. Sitter nå å koser meg med en stor kopp te. Heldigvis fikk jeg denne supersøte kruset sammen med fat i julegave hos Tanten min & co. Akkkurat hva jeg trengte, har ikke ordentlig krus for å drikke te’en min i og har enda ikke funnet det perfekte krus, haha.. Så den ble helt perfekt! 

Har fått spist utrolig god ribbe idag også. Så nå resten av kvelden blir det bare å slappe av få bort de fæle mensen smertene og kose seg med diverse på tv og snacks.  

Hva har dere gjort idag ?  


HUSK OG STEM PÅ MEG HER I VIXEN BLOG AWARDS 

Dere kan stemme så mange ganger dere vil!

Dephora lippmann – Happy birthday

Fikk denne herlige saken i julegave hos bestevenninnen min. Har akkurat testet den på. Herregud for en søt neglelakk! Nesten så jeg kan si at alle brude ha en slik i samlingen sin.

 Planen var å gå ut å ta litt bilde, sånn at det ble lyse bilder. Men rakk ikke det når det var på det lyseste. Så får heller ta senere.

Fikk også i julegave hos andre bestevenninnen min 3 stk EOS. Vinteren er reddet!

Noe av det som lå under juletreet #1

Orker ikke å ta bilder av alt med engang, så legger ut noe. Fikk faktisk to stk av Britney parfymen i år. Klager ikke! Har ønsket meg den nå 2 år på rad uten å få den, så ga den en siste sjanse i år. I år så lå det TO stk, hehe.En herlig Deborah  Lippmann lå under treet i år, happy birthday heter den. Også to av øredobbene som jeg har siklet lenge etter.

 

 

FIKK DERE MYE FINT ?  

jule outfit 24.12.2011

Et raskt bilde av meg og tante ungen min. Nå har vi spist masse pinnekjøtt og kost oss. Skal om ikke så lenge pakke opp gavene, siden vi har så utrolig utolmodige unger. Så må vell finne frem penn og papir for å skrive opp nå. Kos dere resten av julaften, det skal hvertfall jeg gjøre!

HA EN FIN JULAFTEN VIDERE  

Den er en grunn for at jeg står opp tidlig på julaften

…Det er fordi jeg MÅ se som flere tusen andre MÅ gjøre på julaften. Askepott og de tre nøttene. Jeg må se det for at julen skal bli.. JULEN!…for 3 år siden klarte jeg å sovne av i godstolen det var 10.minutter til askepott skulle begynne,og jeg sov til det var ferdig. Åååh,jeg husker jeg syntes julen var så rar. Hadde jo ikke fått med meg askepott. Enda jeg har sett på det i over 13 år på rad. Nei tradisjon er tradisjon.

Så nå er Askepott strøket bort fra menyen, og nå er det reisen til julestjernene. I natt så ordnet jeg skattejakt til ungene, dem var helt i hundre da dem måtte lete huset rundt etter pakkene. Til slutt så fant dem pakkene helt nede i badstuen. Og det ble både hyl og store smil da dem åpnet gavene. Nå lukter det allerede pinnekjøtt og kålrabistappe i hele huset, gleder meg så enormt til å spise.

 Har dere sett på Askepott ?


 
HUSK OG STEM PÅ MEG HER I VIXEN BLOG AWARDS 

Dere kan stemme så mange ganger dere vil!

Ønsker dere alle en riktig god jul

Nå er jeg ferdig med alt..ABSOLUTT alt av hva som skal gjøres. så har nå satt av tid til meg selv, Har tatt en lang dusj, skrubbe kropp og ansikt, smørt meg inn med selvbruning og lakke neglene. Så er man klar til i morgen. Har også kost meg med alt på tv’et som er fast og se. Gleder meg utrolig til å våkne opp i morgen, se på askepott, spise frokost, pynte meg og alt det..Elsker julen, men fy fader så stress det er. Skal nok få se om jeg får blogget litt i morgen, legge ut sminken, og hva jeg har på meg. 

Har nå trukket vinneren av smilelab + solkort konkurransen, så sjekk mailen din nå om du ble den heldige vinneren. 

Vinneren ble  Mariella, så sjekk mailen din. 
God jul til deg, og håper du blir veldig glad når du ser e.posten! 

Lillejulaften er her

Endelig lillejulaften. Idag så kommer dagen til og gå ganske så i ett. Siste del av handlingen skal gjøres,ut med pakker, siste av bakingen som ble gjort i går, så får vi masse besøk og holder de faste tradisjonene våre. Vi spiser grøt med mandel i, ser på grevinnen og hovmesteren og pynter juletreet.. Nå skal jeg hoppe i vanlige klær,sminke meg så jeg får dratt ut med mamma. Håper dere alle får en fin lillejulaften!

 Hvilken tradisjoner har dere?