Vil du bli ukens blogg? #6 – Avsluttet

Woopsi…Helt glemt av ny ukensblogg. Kommer en liten konkurranse i kveld eller i morgen.
 

Ukens Blogg,det finnes så utrolig mange gode bloggere som burde bli mer sett. Bilde og link til bloggen vil ligge i sidebaren. Så håper så mange som mulig melder seg på, Dere kan selvfølgelig også skrive ned favorittbloggen din,eller en blogg dere synes fortjener det. kommenter så mye dere vil, også Trekker en vinner på søndagen.

Vil du bli ukens blogg?  
 

 P.s – Ville blitt veldig glad om dere ville ha nominert meg HER for årets makeupblogg!
Har også nå igang en konkurranse du kan vinne smilelab og solkort for 500 kr.

Lyst på en ny Header ?

Fikk sånn lite kikk på å lage header nå. Så har du lyst på ny header?  kommenter at du vil ha, så skal jeg trekke ut et par stykker som får. Har noen krav da : 

Photobucket Bildene må være i GOD kvalitet.
Photobucket Hva som skal stå på headeren.
PhotobucketFarger og slikt. Omså link/bilde på noe du vil ha likt. 

Legger med noen bilder av headere som jeg laget tidligere i år.  Også kan du se noen HER. Har tidligere laget til Ida wiik, The giant , Bea ,Fashionjunkiie og flere. 
 

Trendspot.no

TRENDSPOT.NO

Tenkte å dele med dere at nå har Trendspot fått helt nytt design. Utrolig fint! 
For dere som ikke vet hva Trendspot.no er, så er det en ny nettside der du får alt fra 
stylingtips til motetips. Siden ble startet i oktober og er allerede blitt veldig populær. Cecilia Keinapel er hun som har fått denne siden igang, noe jeg og flere er så heldige i og få tatt en del i . Så jeg anbefaler denne siden mye om du har interesse for mote og alt innom. En utrolig bra side som kommer til og bli enda større. Så ta en titt innom om du ikke har gjort det før.

Følg Trendspot.no HER på facebook.

 Er ikke designet fint ?
Bruker du å være innom Trendspot ?

Julefin negelakk

Bestilte denne med i pakken som jeg kjøpte fra elf. Søt Julerød farge, perfekt til å ha på seg til jul. Helt nydelig farge. Heter Cranberry, og koster 13 kr. Tørker utrolig fort, så er spent på hvor lenge den holder. Tok den matte lakken over, og normalt på tuppene. Må si jeg synes den ble finere enn hvordan den er normalt.

 

Fin farge?

Juleønsker for 2011

Jeg tror aldri jeg har slitt så mye som i år med å finne ut hva jeg ønsker meg.  Men har hvertfall fått i hopen en liste på ting som plopper opp.

Objektiv til Kamerea: Har lenge nå ønsket meg nytt objektiv til kamera mitt, etter å ha hatt standar objektivet i over 3 år fikk jeg nok. Har lenge ønsket meg en 50mm, noe som jeg da endelig hat fått hos mine kjære foreldre. HAPPYHAPPY! Så nå ligger 50mm f 1.8 g og venter på meg. 

Deborah Lippmann neglelakk: Ah, hvem har vell ikke lyst på et par av det merket ? Neglelakk dilla som jeg har. Finnes så mange utrolig fine,Selv kunne jeg tenkt meg alle! Men har øynene mine for : today was a fairytale, Happy Birthday , Forget you, Across the Universe, Bad Romance og Lady Sings The Blues . 

Parfymer :  Man kan jo egentlig ikke få for mange. Og akkurat nå så har jeg to stk igjen, og dem holder kanskje ut en måned til. Så på ønskelisten i år er det Britney spears midnight fantasy, Escada ocean lounge ,  og Cacharel amor amor.

Sko :  Jenter kan aldri få for lite sko. Høyt på listen akkurat nå er et eller flere par Litas fra Jefferey Campbell. Litas i taupe suede står nok høyest, Men sorte og brune er like mye velkommen. Fine til fest og hverdag.

Krølltang: Nå har jeg slettetang og bølgetang. Krølltangen synger ganske så mye nå på sitt siste versj. Så den er vell mer eller mindre klar for søppla.  Der kommer Gorgeous curl wand fra Makestyle inn. 

Smykker, Ringer og slikt:  Sier aldri nei takk til nye øredobber, ringer osv. Jeg elsker det og kan ikke få nok. Bedre å ha for mye enn for lite.
Sminke : Kan jo ikke få for lite av det. på listen nå så er det  Isadora, #155 Zinfandel leppestift. Omså gavekort slik at jeg får kjøpt noe .

Gavekort, interiør:   Alt fra klært til intriør tar jeg imot. Kanskje mest klær siden jeg føler jeg har såå lite nå. Ønsker meg også gavekort på sminke. Alt fra Mac, Make up store osv.

Dyre ønsker :  Hvem ønsker seg vell ikke noe utrolig dyrt ? Jeg gjør hvertfall det. Sikler etter en Alexander wang rocco veske i sort , Mulberry alexa, og en mulberry bayswater. Herrejesus..Det ønske skal man få ønske lenge.

Jeg blir glad for hva enn jeg får!  Det er tanken som teller.
 

 Hva ønsker du deg til jul?

Mitt forhold til sminke , fra start til nå

Vi jenter vi får automatisk et forhold til sminke. Mitt forhold med det startet i 6.klassen, faktisk. Men det var ikke mye, sort eyeliner og litt mascara. Mye mer fikk vi ikke lov til å ha på oss på skolen.  Mer ble det da ungdomskolen sto på menyen, og etter da har det bare gått.

Jeg har alltid likt å eksperimentrere med sminke, Men aldri vist det til noen. Større interesse kom tidlig i sommer. Etter at jeg syntes bloggen min ble bare kjedeligere og kjedeligere, vurderte jeg og slette den. Men noe i meg ville ikke det. Minner på bloggen, hvorfor jeg laget den, folk som fortsatte og følge den enda jeg blogget lite. Heldigvis så snudde det seg og bloggingen tok seg opp.  Fikk kjæresten min til og bestille meg litt sminke på ebay, og fra der gikk det. Man trenger alltids ikke å kjøpe det dyreste og beste først. Så jeg startet med det jeg hadde og sminke til litt over 100 kr fra ebay. Prøvde meg frem,  Failet, prøvde igjen og fikk til.  Leste , kikket på andre sider og filmer. ALT er selvlært, jeg har ikke gått på kurs eller noe. Når man bestemmer seg for å få til noe så gjør man det. 

Jeg lærer fortsatt noe nytt hver dag, og prøver meg frem. Failer å gjør det om igjen til jeg er fornøyd og klarer det.  Som man ofte får høre ” Øvelse gjør mester” ! Det er sant, har fått masse spørsmål om hvordan jeg får det til, om jeg har gått på kurs osv. Nei, alt er selvlært. Vil du så får du til.  Derfor så satset jeg mer på og legge ut makeup looks her, tips og triks.  Og det ble veldig positivt motatt av lesere og nye. Noe som jeg er utrolig glad for, ingenting er bedre enn folk som forteller at det du gjør er bra. Ris og ros.  Har fått utrolig mange tilbakemeldinger på at jeg er så flink og tøff med at jeg lager ikke bare vanlige looks. Men med masse farger og slikt.  Utrolig morsomt at folk også linker meg ,spør meg om looks jeg kan lage og ikke minst om jeg kan vise hvordan. Så  der fikk dere en liten historie og svar på hvordan det er med meg og Føken sminke.

 

Når startet dere med å sminke dere ?

 

Vil dere se flere look så er det bare å trykke i kategorien.Er ikke alle som kommer opp der så da må dere trykke i arkivet. Da kommer alt frem.

E.L.F sminke i posten

God morgen  
Jeg har da allerede vært våken snart i 4 timer. Så ikke helt god morgen her.

Endelig kom pakken jeg har ventet på i går. Sminen er fra E.L.F ! Har aldri kjøpt sminke der fra, så tenkte det skulle få sjansen.  Tok 9 dager før jeg fikk pakken, er jo ikke ille det. Soory for eleeeendige bilder. Dårlig lys nå som det er så mørkt ute. Anbefalninger  og  kritikk kommer senere om dere vil ha ?

 

 


Sminken er  ikke sponset eller noe.

 P.s – Ville blitt veldig glad om dere ville ha nominert meg HER for årets makeupblogg!

Konkurranse – Vinn smilelab og solkort på 500 kr

Denne gangen blir det ikke et par solkort eller noe slikt. Nå kan dere faktisk Vinne Tannblekning fra Smilelab og solkort på 500 kr. Høres ikke det bra ut ? 

Kommer til å la denne konkurransen gå en stund,siden det er en litt  dyr premie. Har selv smilelab, men enda ikke fått testet det. Tenkte jeg skulle begynne nå til helgen. Så skal vise dere før og etter resultat.

 

 

 

 

 LIKE Facebook siden min HER
(Om du allerede liker den,så kan du bare legge igjen en kommentar om det)


 Fortell meg hvorfor akkurat du skal vinne dette.
Føler du at det blir for personlig til å legge ut her , så kan du selvfølgelig sende meg en mail. 


 Legg igjen en kommentar at du er med,og har likt siden.

Hvor mange ganger du kommenterer er opp til deg selv,større sjangse selvfølgelig.

Konkurransen er for alle med og uten blogg. BTW jeg ser hvem som er med og ikke,hjelper ikke og bare kommentere og ikke fylle ut alle kravene. See hvem som liker facebooksiden.

 

 P.s 
 
HUSK OG STEM PÅ MEG HER I VIXEN BLOG AWARDS 

Dere kan stemme så mange ganger dere vil!

Clip On Extensions – Rof & Soar

Jeg ble spurt om jeg kunne skrive litt om Extensions, hvordan jeg har og bruker. Så det kan jeg jo selvfølgelig. Vet det er mange som investerer i det nå til jul/nyttår og flere ønsker seg det.

Rapunzel of sweden 

Jeg vant clips fra Rapunzel of sweden, i sommer og  dem er jeg veldig fornøyd med. Har 60 cm og i fargen #2 – mørkebrunt. Fargen var perfekt, og helt lik min. Ja, jeg har lest at folk klager på dem. Men det er noe jeg da ikke har opplevd. Er selv veldig fornøyd med det håret. Har ikke noe negativt og si om dem eller clipsene. Eneste at festene er litt små, men en pluss  for dem vises jo da ikke i håret.  Jeg sletter det, krøller ,har i styling osv. Noe som da er veldig viktig er å kure det etter at man har vasket det, og innvister i en ordentlig hårbørste.  

Bilde med håret på her  {HER}  og  {HER}

Pris : 647.- 

Soar 
Har også et par clips jeg fikk fra Soar. Det er faktisk norges billigste extensions. Det jeg fikk fra dem er 66 cm, og i mørkebrunt. Veldig fint hår, eneste minus er at håret er tynt. Så vil du ha mer fyldig hår så burde man kjøpe en pakke til.  Festene er STORE, men når du har festet dem så sitter dem som et skudd! Noe jeg synes er veldig bra, for hvor irriterende er det ikke når clipsene sklir av ? Er en stund siden jeg har brukt dem. Tok og krøllet dem til bryllupet i sommer, men brukte ikke alle clipsene i. Krøllene sitter faktisk enda i, og har brukt dem sånn av og til når jeg ikke har orket å krølle de andre
Bilde med håret på her  {HER} 

Pris : 599 .- 

Tok et bilde slik at dere kunne se forskjellen på clipsene.

Noe mer dere lurer på, så er det bare og spørre