Sminktips – Eyeliner

Viste dere at man kan bruke øyenskygger til litt mer en bare øyenskygge ? Mange av øyenskyggene kan blandes med vann og brukes som Eyeliner! kult ?  Så måtte jo selvfølgelig teste det ut selv.  Og jeg likte det kanskje godt.

Det du gjør er å f.eks ta et lite fat eller kok omså, med lite lite lite  vann i, og blander. Om det er for lite vann så tar du mer, og bare prøver deg frem. Så tar du bare i bruk av en vanlig eyelinerpensel og maler på.

Jeg selv tar bare litt vann på handen og blander det ut der.

 

Man kan også selvfølgelig bruke det til annet. Tegne opp ting og slikt.
Hva synes du?

Skal jeg fortsette med slike småtips? 

Siste dagen i oktober, Ny uke og Halloween idag. Det kan bli spennende. Neida. 
Håper dere får en fin dag og  fin start på ny uke . 

Sleeping beauty ..

Er så tappet for energi fortiden. Har småpungt der jeg blir utrolig rastløs, men så forsvinner det igjen etter en liten stund. Derfor det har vært så lite med blogging. Har ikke orket eller hatt noe å blogge om, så da lar man likså greit være bare å blogge. Holder nå fortiden å skal finne meg et nytt objektiv til kamera mitt. Å fotografere har vært et stort savn nå i flere dager. Er så mye jeg vil ta bilde av og slikt. Så nå som jeg endelig har fått i bursdagsgave penger hos foreldrene min for å kjøpe meg det, så skal jeg jammen meg gjøre det! Skal ikke si igjen – Nei, tar heller og ønsker meg det i julegave. NEI ! Nå skal jeg ha det, slik at jeg kan få tatt mer bilder. Bare det å faktisk ha standar objektivet til kamera er en nedtur. Har hatt det nå i snart 3 år. På tide med nytt. Eneste nedturen er at objektivet er så og si solgt ut overalt. Så man må bare smøre seg inn med tolmodighet….Tolmodighet. Hater og vente nå som jeg endelig kan kjøpe noe jeg har ønsket meg lenge. Flere som har det slikt ?

Om det er noe dere vil jeg skal blogge om, så må dere bare si ifra. Siden det er litt stille her på bloggen.
Holder nå også å koke i hopen en konkurranse til dere,må bare vente til jeg har fått samlet alt inn. Høres ikke det bra ut ?! Så er bare og følge med innom på bloggen. Eller du kan Like Facebooksiden til bloggen, så får du beskjed der. Finner link oppe ved profilbildet mitt.
 

Får håpe jeg ikke er alene om og ha det slikt

↓ 

Facebook   | 

Ny uke nesten over,bra uke så langt ?

Det har vært dårlig med blogging disse to dagene. På kvelden på bursdagen min så dro jeg hjem til søsteren min for og være, siden Kjæresten måtte dra nedover til oslo. Så da jeg kom utover til dem var det pakker, kort og muffins! Kjempe koselig. Så film og bare slappet av.  I går fikk jeg sovet lenge, etter å ha vært våken et par ganger i natt på grunn av ene tanteungen. vi har Snakket og mimret om jul, så herregud nå tror jeg at jeg og søsteren min er ganske så klar for jul og alt så har med den og gjøre. Ut på kvelden kom endelig kjæresten hjem igjen, så det ble rett hjem å pakke ut, fikse i hopen en ganske så rask middag…sen middag, så var det rett til sengs. God og sove i armkroken til kjæresten igjen!

Har dere hatt en fin uke så langt? 

 

Vil du bli ukens blogg?#1

Ukens Blogg,det finnes så utrolig mange gode bloggere som burde bli mer sett. Bilde og link til bloggen vil ligge i sidebaren. Så håper så mange som mulig melder seg på, Dere kan selvfølgelig også skrive ned favorittbloggen din,eller en blogg dere synes fortjener det. Trekker en vinner på søndagen.

Vil du bli ukens blogg?  
 

Hvordan sette på Løsvipper..

Det er ingen enkel kunst å sette på løsvipper, Man må være stødig på hånden, nøyaktighet og ikke minst tålmodighet ! Selv er jeg ingen kløpper på det, men øvelse gjør mester,er det ikke sånn folk sier det ? Jeg bruker nå ofte løsvipper, fordi det mye lettere en mascara. Selv bruker jeg mest bare sånn halv vipper på kanten.

1.Første du trenger..ØYE DITT. Veldig viktig!

 

2. Det du trenger,Vippene såklart og lim. 

 3.  Påfører en tynn stripe med lim over hele løsvippen, pluss litt ekstra på tuppene, sånn at de sitter ordentlig på tuppene. La limet sitte på vippene i noen sekunder og ”tørke” før du tar dem på.

4. Voilà! er vell egentlig ikke så vanskelig,bare å øve. Noen synes kanskje det kan være enklere å bruke en pinsett.

Hva synes dere?
Bare å rope ut om det er noe dere vil jeg skal vise. 

 

 

 

Facebook   | 

 

Vixen Blog Awards – Nå kan man nominere

Nå kan man nominere favorittbloggerne. Hadde blitt utrolig glad om dere ville nominert meg,i kategorien årets Makeup-blogger eller inspirasjonsblogger !  

Skal nominere selv en blogger. En ting er sikkert,Det blir INGEN av dem som var med i fjor. Og INGEN av toppbloggerne. Hvorfor? jo rett og slett fordi jeg synes andre skal få muligheten. Finnes så mange bedre bloggere som fortjener det. Det er altså MIN mening. Nå skal jeg kose meg videre siden det er bursdagen min,kjæresten reiser bort i noen dager. Så vil være mest mulig sammen med han og bare kose meg. Tusen takk for alle gratulasjoner hittil. Ååh,blir så glad!

 

Ukens blogg trukket & 1 dag igjen ..

Vet dere hvem som har bursdag i morgen ? jeg. Aah,tiden flyr jo. Husker jo enda da jeg ble 15 år.  Og det året jeg flyttet opp til Tromsø da jeg ble 18 år. Hvertfall,har nå trukket ukens blogg! så dere kan se på sidemenyen. Kommer ny sjangse til uken.

En rolig søndag frem til nå,sto opp og hadde verdens sunneste frokost. JULEBRUS og bolle. herregud,dreper jo jula før den er kommet i gang.  Har nå dusjet,smurt meg inn med selvbruning og skal bare slappe av. Senere stikker vi på besøk til et vennepar av oss. Dem kjøpte seg leilighet for ikke så lenge siden. Så må jo innom å se. Håper dere får en fin søndag,og har hatt en fin helg! 

Hva skal dere gjøre idag?   

 

Vil du bli ukens blogg?#2

Da har jeg tenkt til å starte med Ukens Blogg,det finnes så utrolig mange gode bloggere som burde bli mer sett. Bilde og link til bloggen vil ligge i sidebaren. Så håper så mange som mulig melder seg på, Dere kan selvfølgelig også skrive ned favorittbloggen din,eller en blogg dere synes fortjener det. Trekker en vinner på søndagen.

Vil du bli ukens blogg?