Dagens outfit 310811

Dagens sminke er også lagt ut tidligere..

 

 

Nå har jeg vært litt rundt omrking å gjort æren sammen med mamma,vært på Cafe,spis en utrolig god middag. Så nå skal jeg bare slappe av resten av dagen. I morgen så reiser jeg hjem igjen til Tromsø. Så må vell sånn smått begynne å pakke til i morgen.

Hva synes du ?2vbrcqd_th.gif

 

Her er høstens makeup-trender

Høstens makeup-trender er veldig varierte, så her er det noe å velge mellom for enhver smak. Enten du liker mye og dramatisk makeup, eller du er mer forsiktig og klassisk, du vil uansett finne en trend du kan kaste deg over og gjøre til din egen.


Dette er sesongens mest tydelige trend. Sjelden ser man så mye røde lepper på visningene som man har gjort denne sesongen. De røde leppene kom i flere nyanser, alt fra orangerøde til dyperøde og bærfargede lepper ble sett på catwalken. De kom også i forskjellige kombinasjoner, og ble brukt sammen med sotede øyne, kraftig eyeliner og helt nøytrale øyne. Her er det bare å finne sin favoritt! 


De siste sesongene har det vært mye fokus på ren og glødende hud, og dette fortsetter også til høsten. Huden skal se naturlig og plettfri ut, og verken være for matt eller for blank. Til høsten og vinteren skal huden også være lysere enn om sommeren, så legg bort solpudderet de neste månedene, og invester i et løst pudder som gir et silkeaktig resultat.


Eyelineren er også en viktig trend i høst, og ble sett i alle mulig kombinasjoner. Det ble sett mange teatralske versjoner hvor eyelineren var tegnet over vippene på selve øyenlokkene og trukket ut til sidene, mens den klassiske, tykke eyelineren passer perfekt til høstens røde lepper.

Tykke øyenbryn var en stor trend i forrige sesong, og når 80-tallet er tilbake for fullt forsvinner ikke brynene med det første. Høstens øyenbryn skal være tykke og brede, og gjerne ekstra markerte, så her er det bare å legge vekk pinsetten og ta fram øyenbrynsblyanten.


Høstens fargepalett er mørkere og mer dyster enn sommerens glade pastellfarger. Ofte kommer jordfargene tilbake om høsten, og den mest brukte fargen på høsten visninger var brunt, gjerne med nyanser av bronse. Chloé hadde en nydelig bronsebrun øyenskygge på sin visning, som ble lagt helt opp til øyenbrynene. En veldig enkel og kul look å kopiere til fest, og du kan selvfølgelig selv velge hvor høyt du vil legge øyenskyggen.


De sotede øynene er alltid i trendbildet, og denne høsten er inget unntak. I år finner vi både de klassiske sotede øynene med gråtoner, og i forskjellige metaliiske nyanser. Flere designere viste hardere øyensminke enn vanlig, nå er det ikke så viktig med den perfekte sotingen, øyenskyggen kan gjerne se mer tilfeldig ut med hardere kanter.
Denne har jeg sett bilder av i det nye MAG som jeg kjøpte. Roberto cavalli hadde det på catwalken.
Utrolig kul,så kommer garantert til å teste den ut en av dagene nå.

Selv om de mer nøytrale jordfargene dominerer, er det likevel noen innslag av farger i høst. Først og fremst de røde leppene, men også på øynene. Farger som ble sett på høstens visninger var rød, rosa, lilla blått og forskjellige metalliske blåtoner.

 

Testet selv ut den med på/turkis for ikke så lenge siden. Og dem kommer jeg garantert til å bruke flere ganger. Er en utrolig fin farge. Så er lekkert at den er inn nå til høsten. Kan se det HER.


Den naturlige looken er alltid gjeldende. Her handler det om å få fram ansikstrekkene sin uten å se sminket ut. Det er huden som skal være i fokus, så jevn og naturlig sminket hud er viktig. Definer øyenbrynene lett, få fram ansiktstrekkene med øyenskygge og rouge i naturlige toner. Et lett strøk mascara og leppepomade på leppene, og den naturlige looken er i boks.

Som sagttidligere er 80-tallet overalt i høst. En viktig del av denne trenden, er å jobbe med konturer i ansiktet. I stedet for å legge rosa rouge rett på kinnbeina, legger man heller en beigebrun rouge (noen nyanser mørkere enn huden) under kinnbeina, for å markere dem. Det handler om å bruke naturlige fargetoner og prinsippet om lys og skygge, for å få fram benstrukturen i ansiktet.

minmote.no 

Høstbilder fra i fjor

Elsker og være ute på høsten å ta bilder,er så masse fine farger..I fjor så ble vi så heldige og fikk en dag det var kjempe varmt ute. Så da tok jeg og søsteren min masse bilder,så tenkte jeg skulle dele noen av dem jeg tok. Mener å huske at noen av dem ble lagt ut i fjor. synes ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Husk dere kan LIKE facebook siden for bloggen min HER.
Også har jeg konkurranse nå hvor du kan vinne header, HER. 

Innkjøpet fra helgen..yeah..

Satt oppe i natt til halv 5! Så på mtv video music award. Syntes faktisk ikke det var så spennende og bra som det ellers har vært,så droppet å se hele showet og gikk å la meg. Trodde selvøflgelig det skulle bli utrolig tungt å våkne idag,heldigvis ble det ikke det. Var oppe allerede halv ti og helt uthvilt..Hurra for det!

Dagen idag tror jeg kommer til og være ganske så rolig. Har ingen planer å føler vell egentlig heller ikek for å gjøre så utrolig mye..På bildet har jeg faktisk på meg den nye buksen jeg kjøpte på lørdag. Skulle egentlig finne meg en bokse som var i fargen beige. Men….den var for kort i føttene. Har flere bukser av det merket i flere farger,og selvfølgelig når jeg virkelig vil ha i den fargen,så er den for kort..Så ble en dongeribukse! Kan ikke huske sist jeg gikk med det,for finner aldri en som er fin og passer meg. Kan si meg ganske så fornøyd med denne.. Flere som også sjelden går med dongeribukser ?

Blogger og bretter du ut om livet ditt ?

Fikk et spørsmål om jeg blogger om alt som skjer rundt meg og slikt?

NEI.Det gjør jeg absolutt ikke.Det er utrolig mye som ikke blir nevnt på bloggen,på grunn av at jeg synes ikke alt burde komme ut her. Det kan kanskje virke som det,men er utrolig mye som ikke blir tatt med. Enkelte ting er privat. Jeg kan jo ta bilder av meg der jeg smiler og er blid. Virker som jeg har det så bra osv,men det behøver jo ikke å bety at slikt er det heletiden eller den og den dagen. Jeg vil heller ikke fremstå som en perfekt liten dukke som aldri gjør noe galt.  Det vil jeg virkelig ikke,Så skriver jo litt om nedturer jeg har,men veldig mye holder jeg privat..Selv HATER jeg med store bokstaver H A T E R bloggere som bare sutrer og syter om hvor vondt dem har her og der,hvor gruomt alt er.Ja,dere sjønner..Finnes uheldigvis mange av dem. Blir dårlig bare jeg kommer over en slik blogg.

Man trenger ikke å ligge på topplisten av å ha brettet ut om livet sitt. Ikke at jeg da sier alle toppbloggerne gjør det. For det er jeg garantert 100% sikker på at INGEN av dem gjør. Er utrolig mye som ikke nevnes. Hvorfor ikke liksom? Man må jo få ha ting privat. Blir utrolig sint når jeg ser blogglesere klikker på bloggerne bokstaveligtalt i kommentarfeltet. Der dem klager over ting som ikke blir sakt osv. Enkelte tenker jo ikke lengere enn frem til nesetippen sin..Jeg synes virkelig ikke at man skal måtte  føle seg presset til å brette ut om livet sitt bare på grunn av at man skriver en blogg. Bare på grunn av at dem er nysgjerrige på andres privatliv.