Man skulle nesten tro det var eksamen..herrejesusfader

Heldigvis er dagen snart over,og Mannekjøttet kommer hjem fra jobb. Søndagene er ekstra lange når han er på jobb og det er lite å gjøre her. Ikke at jeg har gjort så utrolig lite idag. Har fått lagt ut Dagens sminke,tatt på meg clipsene fra Rapunzel of sweden,Begynne og teste dem ut. Vasket litt smått og ja. Snart skal jeg begynne med å lage pizza. Herregud og fader. Gruer meg jo mer til det enn å skulle måtte dra til en tannlege!

Med andre ord,jeg suger når det kommer til og lage pizzadeigen. Den tar som regel Daniel seg av. Eller hvem nå enn andre det jeg er sammen med. Hater hater og lage den. Skulle nesten tro det var eksamen i heimkunnskap som man hadde på ungdomskolen,hehe..Var og sjekket Siden på facebook isted. nesten 60 stk allerede som har LIKER den. Ååh,det er så koselig. 

Andre som suger i å lage noe mat ? haha,let me know..så slipper jeg å føle meg så alene. 

Testing av Clips fra Rapunzel of sweden – Første gang
Vant som sagt en pakke fra Rapunzel of sweden for litt over 1 måned siden. Prøvde dem for første gang idag. Håret kjentes utrolig godt ut.har allerede slettet det litt pga det va litt bøy her og der i håret etter å ha ligget brettet i pakken. Det gikk helt fint,håret ble slett som bare det! 

Festene er utrolig små,så man merker dem nesten ikke. Pluss til det,liker ikke når festene er så store. Skal skrive en ordentlig vurderin senere. Skal prøve dem ,krølle dem osv før jeg sier noe mer om dem. Jeg fikk 60 cm fra dem. Litt lengere enn mitt hår selv. Man ser ikke at jeg har i clipsene,det går så i ett med mitt eget hår,og bra er det! Pluss å,jeg selv har tynt hår,så nå ble det mer fyldigere. Herlig!  og siden festene er så små,så kan man faktisk sett opp håret i en hestehale! Glad er jeg for det.

Husk dere kan LIKE siden min på facebook –HER

Pakke i posten,noe som jeg vant

For litt over 1 måned siden lå den en mail til meg fra Rapunzel of sweden. Jeg hadde vunnet 60 cm clips. Så det var jo utrolig hyggelig,har aldri brukt eller vunnet Extensions før. Så gleder meg til å teste de ut. Skal selvfølgelig skrive omtale om det osv 

Idag så kom det til meg etter litt frem og tilbake,var også havnet i posten til naboen laanagt borte her. Høstens farger på neglene

Om ikke så veldig lenge er høsten her,og fargene skiftes ut. I sommer har neglene vært pytet til årests sommerfest i spreke farger som neonrosa,oransje,turkis osv. Høsten er mørkere og det blir fargene på Negelene også.

På catwalken til Chanel og Dior var neglene malt svarte, mens Gaultier går for metalliske skimmerlakker.  Og kjendisene er allerede ute med mørkefarger. Glad jeg allerede har noen mørke farger,men går nok garantert i innkjøp av noen flere.

Vinneren Av Bloggdesign konkurransen blir trukket på nytt. Har ikke hørt noe fra vinnern på 2 dager.
Noe som da var fristen. Så blir trukket ny i kveld. Så bare følg med. 

   Photos: we2vbrcqd_th.gifit.

Konkurranse senere idag..hva kan det være?

Herlig det er fint vær ute! Skal snart ordne meg og dra hjem til søsteren min. Orker ikke å sitte hjemme mens Daniel er på jobb.  pluss hadde en helt forrferdelig drøm i natt om i leiligheten her,haha..så ja.Da vil jeg hvertfall ikke sitte her alene.Kommer konkurranse senere! Så er bare å glede dere. Kan gi dere ett hint – Bling Bling.

Ha en fin dag videre!
Dere får lov til å si hva dere tror det er i kommentarfeltet .

En rolig dag hjemme & Ny varm dag i morgen

Wii,er meldt fint vær i morgen. Kanskje jeg endelig får brukt Ny kjolen fra Nelly.com!
Er meldt 18 grader,å da bruker det som regel å bli varmere..Tenker hvertfall jeg,og oppdager jeg,Hehe.. Det har vært en utrolig slappe av dag idag. Har vasket masse klær,alt etter ferien og annet. Snart skal jeg gå over gulvene,ser jo ikke ut! så blir det å være snill med seg selv,dusj og pleie før kjæresten kommer hjem fra jobb. Da blir det søppelmat (burger) og filmkos. Gleeder meg. Andre som har hatt en helt rolig dag ?2vbrcqd_th.gif

Må også bare få si,tuusen takk til alle dere som leser bloggen min,kommenterer den og forteller meg at dere liker den. Betyr utrolig mye !2vbrcqd_th.gif 2vbrcqd_th.gif


 

Anbefaling av Soar extensions

Tenkte å skrive litt om hva jeg synes om Clipsene jeg ble sponset av Soar.no

Tyngde og tykkelse : Håret er utrolig lett,merker nesten ikke at man har det på seg. Det er 105 gram man får i en pakke. Selv synes jeg håret var litt tynnere enn jeg hadde trodd. Selv har jeg tynt hår,så kunne vær noen ekstra hårstrå på dem.
Spenner/feste: Synes dem er litt vanskelig å feste til håret,må klemme litt for å få dem på.Men når det er gjort så sitter dem utrolig godt på! sklir ikke fort ut av håret.
Styling av dem: Har nesten ikke gjort noe med dem enda pga jeg ikke har brukt dem så mye. Har hatt i litt saltvannspray og oasis dust it. Og det funket flott! Har hatt lang flette og hatt det rett ned. skal teste ut krøller med tang om ikke så lenge,har slettet det to ganger tidligere. Jeg liker det best når det jeg har saltvannspray på dem og klemmer frem krøllene.
Service fra soar: ikke hatt noe særlig mye kontakt med dem, men de er veldig hyggelige og raske til å svare på kundemail. Noe som er veldig bra,får svar nesten med med engang.
Pris: Jeg fikk 66 cm og ligger i pris på 899,- Dem i 50 cm koster bare 599 ,- Så det gjør dem til Norges billigste for kjøp av clip on extensions. Er fornøyd med det.
Skal legge ut flere bilder senere når jeg har tatt. Så ta en titt innom www.Soar.no


Shopping : Innkjøpene fra Ferien & Vinner av Konkurranse

Her er litt av det jeg endte med da vi var i bulgaria. Kjøpte masse sokker også,men orket ikke å ta bilder av dem.
også en pengebok. 

 Tok jo selvfølgelig et bilde der ringen vistes,men slettet det med et uheld..så da blir det bare dette.


Dem hadde kjolen i en annen farg også,men gikk veldig frem å tilbake om å kjøpe den også. Endte da bare opp med denne.

Vinneren av Bloggdesign konkurransen er trukket. Om hun ikke har gitt lyd fra seg etter 2 dager blir designet trukket på nytt!

Det ble http://frokens.blogg.no! Gratulere til deg.
Har dere lyst på en ny bloggdesign konkurranse? 

Endelig hjemme igjen.

Da var man kommet hjem.Hjem til ”kalde” norge. Okei så kaldt var det ikke,er 17 grader her. Så folk sto ikke å hylte da vi kom ut av flyet på grunn av den store forskjellen på tempraturen. For en utrolig grusom flytrur. I hvertfall i mine øyner med tanken på hvor redd jeg ellers er for å fly. Ush,lenge til neste gang nå. 

Det første vi gjorde da vi kom ut av flyet ,hentet kofferten var å dra rett på big bite. Hadde savnet det så utrolig mye,så det ble lunchen idag. Nå er alt pakket ut,kastet til vask og,ja.. Merket også nå at jeg var på topplisten. Nr 82 !
Er så utrolig koselig med kommentarer fra dere,og at dere liker bloggen min. Gjør jo at blogglysten er mer på plass en ellers. Tenkte jeg skulle senere vise dere hva jeg har kjøpt der nede. Nå skal jeg bare slappe av ,for var umulig å sove på flyet og sov nesten ikke noe før vi skulle dra til flyplassen.