Var sikkert den fluen jeg svelgte som hadde innfluensa som smittet meg.

Det er så deilig..Har tydeligvis fått innfluensa,så har virkelig ikke gjort noe på 2 dager. Orker nesten ikke å sitte på dataen. Er nesten helt sikker på at den dagen jeg og mamma gikk tur på fjellet her,var da jeg ble syk. Var sikkert den fluen jeg svelgte som hadde innfluensa som smittet meg. haha,who knows?!

Virkelig ikke bra timing å bli syk på . Helgen her hjemme blir bare kos. Broren min har bursdag og fyller 21 år,  Vi skal kose oss med Hvit vin og reker,ut å spise. Ja bryggedansen. Ja altså,ååh dårlig timing. Nesten så jeg tror det ligger en forbannelse over meg når jeg reiser hjem. Blir ofte syk når jeg reiser nedover hit. vi har faktisk allerede vært over en uke hjemme nå,så på Mandagen reiser vi opp igjen til Tromsø. Skal bli godt. Gleder meg til å sove i armkroken til kjæresten min igjen! Det er så mye vanskeligere å få lagt seg når man er alene i sengen..

Men nå skal jeg kaste i meg litt ibux så jeg ikke fryser meg i hjel her og dør av hvor vondt man får i kroppen av det!
Så er det Night Night.  Ønsk meg god bedring,kanskje jeg blir bra over natten………hvertfall låv til å håpe det. 

KONKURRANSE – VINN HEADER

AVSLUTTET.
 

Okei,siden det er så utrolig mange som spør meg om ny konkurranse og slikt. Er kjedelig å ha solkort hver eneste gang. Så nå tenkte jeg at jeg kunne ta i gang en der  2 stk vinner Headere. Høres ikke det bra ut ? Så det dere trenger å gjøre er rett og slett bare å skrive at dere vil ha headere,så trekker jeg vinnerne med random.org. Så kommenter så mye dere vill,om dere føler dere har større sjanse på det.

Tidligere headere jeg har laget –  
evt.Trykk HER for å se flere. 

 

Følg bloggen min på Facebook – 

Vinnerne :
karrosin.blogg.no 
Lilleceliine.blogg.no

Gi meg noe å blogge om ..

Ganske så lite å blogge om idag. Har vært snill å laget noen headere,kjørt tur sammen med søsteren min og bare ligget på sofaen å slappet av. Har faktisk vært over 20 grader idag,men null sol og masse regn. Huff,nå har jeg utrolig lyst på potetgull,tror jeg må få med meg søsteren min på butikken.

Svar fra Spørrerunden

Ikke kommenter i dette innlegget,om du da ikke har noen spørsmål som ikke er spurt.

Hvorfor blogger du? Rett og slett for å ha noe å gjøre.Jeg synes det er koselig ,også liker jeg å dele ting.
Hva ønsker du å oppnå med bloggen? Egentlig ingenting.
Hvem/hva inspirerer deg til å blogge? Alt jeg leser,ser og hører. Får inspirasjon overalt.
Hva er dine favoritt blogger? Dem som jeg har linket selv her på bloggen,også noen uten om.
Hvilke blogger leser du? Som sagt,dem jeg har linket,og noen uten om. 
Hvorfor begynnte du å blogge? Hm,ja si det. Det var vell fordi min kjære storesøster skulle flytte lengere bort. Og jeg kom ikke til å se henne så ofte og tanteungene. Så laget meg blogg for at hun kunne se hva jeg drev på med hjemme og slikt. Så bare vokte det mer. 
Når trekker du vinner av solkort konkurransen ? Snart snart!  



Har du dyr? Ja,En hund. Eller den er jo hele familien sin.
Hvor handler du klærne dine? Overalt,men har vell kanskje Bik bok som favoritt. Er garantert å finne noe der. og H&M. 
pc eller tv? Må nok bli Pc. Der kan jeg omså se det jeg kan se på tv.
Hund eller katt? Blir nok Hund.
Hva er det beste med sommeren? Det er vell at det er sol og sommer. Ferie,kan være med venner,reise bort og bare rett og slett kose seg.
Hva er det flaueste du har gjort? Hm,kommer egentlig ikke på noe skikkelig FLAUT jeg har gjort. Blir litt domt og gå rundt og være flau for mye man har gjort. Jeg har hvertfall ikke gjort noe sånn at jeg tenker på det.
Nevn 3 ting du angrer på at du har gjort? Hm,jeg kommer ikke på noe i slengen.  
Hva liker du best og gjøre om vinteren? Veldig lite. Sitte inne pakket godt inn i pledd å bare kose meg. Er utrolig lite glad i den vinteren,så bor jo i grunn ganske feil.
Hva skal du i sommer? I sommer skal jeg slappe av,reise på ferie sammen med kjæresten,være i bryllyp til min kjære søster,og ja for håpentligvis finne meg en jobb.
Hva liker du å gjøre?  Veldig mye,liker å fotografere,shoppe,være med venner ja,gjøre ting jeg liker å gjøre.
Hvilken film type liker du ? Grøsser tror jeg. Men blir jo piss redd hver gang!
Har du vært i USA? Nei,men har utrolig lyst til å dra.
Liker du grønn? Jada.
Hvor gammel er du? Er 19,blir 20 i oktober.
Hvem er forbildet ditt? Har ingen. Mamma kanskje? det nermeste som kommer forbilde.
Hvordan møttes du og kjæresten din? Ja hvordan møttes vi. Han tok kontakt på nettby,så møttes vi noen uker senere og dro til han.
Har dere vært lenge sammen ? Vi har vært sammen i snart 9 måneder! 
Bor dere sammen ? Hm,nei ikke akkurat. Hehe..
Er han mye eldre enn deg? Jaa,gud,alt for mye eldre enn meg! Neida,han er 3 år eldre enn meg.
Har du god selvtillitt ? Den er ikke helt på topp,nei.
hva sminker du deg med til vanlig ? Det er forskjellig.Mascara,dipliner,solpudder og øyenskygge.
hvor kjøper du sminke? H&M,cubus jaa er litt forskjellig.



Hvilket redigeringsprogram bruker du til og lage headere?  Jeg bruker Photoshop cs3. 
kan du lage header til meg også? Kanskje,du får sende en mail.
Kan man laste ned det du bruker gratis for å redigere?  Jeg fikk det,så om man har noen snille personer som har det.Ellers så koster det vell rundt 1000 kr.
Hva fotograferer du med? Nikon D60.
 


Sol & varme = Fint vær!

Endelig fikk vi litt fint vær. Er utrolig varmt her på verandaen,vet jo nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Men går man ut ellers så er det en ganske så kald vind. Er da man sier Lenge leve veranda der det er så og si null vind! 

Sto opp tidlig idag,så var det bare og ordne seg for å dra på kafe sammens med søstrene mine og tanteungene.Har spist oss en god frokost,og en is til dessert. Så nå er det bare jeg og lille thilie som er hjemme,så prøver å kose oss mest mulig i finværet. Så har tatt litt bilder og slikt. Har nå begynt å bruke clipsene fra soar,så om litt over en uke,skal jeg fortelle hva jeg synes om dem.  Har dere hatt fint vær idag?

Pakke i posten

Det er så herlig å få pakker i posten. Nå når jeg kom hjem så lå det en pakke til meg fra soar med extensions! De er kjempelange, og i en fin mørkebrun farge. Å til nå virker de helt fantastiske. Skal bruke de i ca en uke og sånt før jeg skriver omtale om dem. Så det gleder jeg meg til! 

Fikk med en pakke med Clips 66 cm, hårbørste som er utrolig bra for håret. Den sliter ikke tuppene,også det herlige osis dust it pulveret!



Hjemme igjen fra Hytta

Sånn sånn,sånn!

Nå er jeg hjemme igjen til data,internett osv. Etter å ha vært på hytten siden st.hans aften. Er ikke helt digg å sitte på en liten iphone å blogge,svare kommentarer, på mailer og alt slikt. Så nå skal jeg bruke litt tid på å få gjordt det. 

Hadde en herlig St.hans aften,vi var nesten 30 stk på hytten hos oss som bare koste seg med mat,latter og hygge. Hele mamma sin slekt var der,så var utrolig koselig. selvfølgelig minus noen. Er utrolig glad for at vi endelig fikk fint vær på st.hans aften,har bare hadd regn og dritt vær de siste årene. Så nå fikk vi endelig sitte ute leeenge å kost oss. Så har bare nå vært noen rolige dager,har vært noen turer innom sortland for å kikke etter bikini og slikt,men enda ikke funnet. Regner med det blir en tur til før vi reiser hjem til Tromsø. Hadde dere en Fin St.hansaften ?

Kommer flere innlegg senere,og ang pakken som jeg fikk i posten!