Grilling & skrekkfilm

Det ble Grilling i går,Tross for at det var utrolig mye vind. Men funket helt greit. Alle var sulten så tror den vinden og alt det andre ikke stoppet oss. Hvertfall ikke meg. Grillet å koste oss i ca 2 timer tror jeg. Masse tull å tøys,fra planking til andre ting. Så da vi var ferdige å grille dro vi rett hjem for å se film. Ble da paranormal activity 2,siden noen ikke hadde sett den enda. Jeg selvfølgelig ble drit redd. Enda jeg så den på kino! Halloh,ååh. Skal slutte å se slike filmer. I Tilegg til at når man er ferdig å se slike filmer,så er det jo standar at man begynner å snakke om diversje ting som har skjedd. Ting vi har hørt hos folk osv. Var så vidt kjæresten fikk lov å dra på jobb. Men nå sitter jeg jo her alene,så regner med at den lille skrekken å slikt ble borte i løpet av natten..Får hvertfall håpe det. Er så utrolig lettskremt. Blir redd alt slikt. For jeg tror virkelig det finnes noe mellom himmel og jord. 

Andre som er like lettskremte som meg ?
Haha,vi er så heldige på bilder sammen..Jeg er heletiden så seriøs,mens han bare skal tulle. Eller så er det omvendt!
Vinn vinn !

 

Konkurranse på bloggen Wicked Mango hvor du kan vinne et NYX Nude on Nude palett med 20 øyenskygger og 10 lipglosser. Gå inn på bloggen for å lese hva du må gjøre for å delta på konkurransen. Dette palettet har jeg utrolig lyst på! 

Ps.Hva skjer med bloggen ? Plutselig merket jeg at jeg hadde en MIIIIILE Lang Arkiv liste,og alt kommer om og om igjen. Samme med kategoriene. Hva skjer ? ser jo helt på bærtur ut. Ser dere det å bloggen min ? 

R a p u n z e l o f s w e d e n

Konkurranse: Lyst på Hair extensions?Om dette skulle vært en konkurranse.Hva ville dere valgt?( bare trykke på bildene så kommer dere rett inn på siden) Kanskje det skjuler seg noe bak dette.

Hørt om den nettsiden før?..Det er en side med masse hair extensions. Clip on,kreatin nail hair,Tape on
osv. Du finner alt der. Rask levering innen 2-5 dager.Som sakt,de har da et stort utvalg av farger, lengde og festemetoder mm. og prisen er på ingen måte gale heller, i og med at det er så god kvalitet. Har lest på flere sider om folk som er ganske fornøyd med håret fra dem.

Dem har ganske varierte lengder med cm til håret. Alt fra 30.cm til 70 cm!  70 cm høres bra ut for min del om jeg skulle hatt Extensions,med tanke på at jeg har litt langt hår. Men det er like tynt som en snor. Får det mer fyldigere da,noe som jeg ønsker. Eller,alle av oss som har tynt hår ønsker vell mer fyldigere hår.Alt av utstyr og slikt har dem også. Fra rett shampoo,balsam,silver-shampoo,kreatin tang osv. Alt man trenger til hair extensions.

De garanterer deg et bra resultat som du blir fornøyd med. Samtidig har de før og etter bilder.Hvor du da kan se hvordan jenter så ut før de tok i Håret og etter de har tatt det i. Det gir et positivt inntrykk når du skal kjøpe hair extensions.Ser resultatet selv fra andre som er fornøyde. Mange sliter med å spare til langt hår, eller så har de kanskje veldig tynt hår (slikt som meg), og det er da Rapunzel of Sweden ønsker og gi deg denne muligheten til å få et langt og fint hår! Til en ganske så billig penge.Så ønsker du å kjøpe deg extensions,trykk deg innom Rapunzel og sweden. Granterer at du finner det du leter etter der inne. Mange store bloggere bruker hår fra dem. Blondinbella,dessie osv.

Dragracing & Ut i fin været å grille

Faktisk eneste bildet som ble tatt i går. Enda Kjæresten hadde med sitt kamera. Men men,Så nå har jeg offesielt vært å sett mitt første Dragracing.  Mange fansye bilder fra år gudene vet hva, til år ja gudene vet  va. Sikker 2011. Om den da i det heletatt var noen bilder som var så NY. Masse folk og ”masse” liv. Utrolig kult da å se så mange bilder kapp kjøre. Koselig også med at søss og dem også ble med.Så det merktes fort på bena etter noen timer at man hadde stått lenge der. Til slutt klarte jeg nesten ikke å gå. Skalv å frøs så at jeg fikk vondt i nakken. DA er det ille,hehe..så ja etter å ha stått i 4-5 timer dro vi rett over til Kvaløya på burgerman for å få oss litt mat. Og det kjentes at man trengte. Etter det var det bare rett hjem å slappe av.
 
Om ikke så veldig lenge skal vi ut på hella,sammens med noen og grille. Det blir ikke bedre,Fint vær og grilling. 
Får håpe det er like varmt denne gangen som det var sist når jeg å Daniel var der. Da blir det kanonbra! Så skal se om jeg klarer å huske å ta mitt kamera med.

Har dere vært på dragracing før ?
Hva skal dere gjøre idag ? 

Endelig fredag,så hva skjer ?

Helgen er her,eller rettere sagt fredagen er her. Nå har jeg virkelig tatt helgevasken for 2 uker fremover. Vasket og skrubbet. Herregud,høres jo nesten ut som ei husmor kjerring sånn som jeg skriver. Sitter nå å kaster i meg masse nudler,fikser litt på designet mitt og bare tar det helt med ro. Har ikke tenkt til å gjøre noe de nermeste timene. Kjæresten er på jobb til i elleve tiden,så jeg blir ene og alene i hele dag.  Så lurer jeg på er det noe spesielt dere vil se her på bloggen og slikt ? kom med forslag. Hater og komme i bloggsprerre når alt går så bra.

Ellers så ønsker jeg dere alle en fin fredag videre.
Hvordan planer har dere for helgen ? 

 

Sjekk ut donnaogsara.blogg.no !

Hvor blir det av tiden ?

Svar på spørsmål som har blitt spurt flere ganger idag. Hvem har laget designet ditt? Deg er jeg selv.
Hva bruker du når du lager headere og design : Photoshop cs3.
Da vet dere det.

Herregud timene går fort. Sist jeg sjekket klokken var den bare 18:55.  Da jeg tenker tilbake å virkelig lurer på va jeg har gjort idag. Ryddet,laget cookies,sett på tv,laget design og noen headere. Hm,ja var vell bare det.  Eller har også søkt på en jobb,så har jo da sittet en stund med den,og da går tiden. Har bare vært regn og grått vær de siste dagene. Nå savner jeg virkelig den gule tingen på himmelen,veldig! Blir jo deppa av å gå innom blogger der dem soler seg i bikini og kan gå med shorts nå. Men skal ikke klage,tempraturene er” oppe” og det er endelig blitt ordentlig grønt de fleste plassene her. Så har jo litt sommerfølelse,eller egentlig ikke. Får det mest når jeg er hjemme på myre. omså det er masse snø på fjellene. Idag kom det en lapp til meg på posten. Så blir vell å hente pakken i morgen. Ellers nå i kveld skal jeg bare slappe av sammens med kjæresten. Eller hvor mye jeg blir med han må gudene vite. Han er opptatt med Fifa og jeg sitter her. wooh,bra sosiale da.

Slenger med en sang som jeg har helt dilla på nå fortiden. Har du dilla på en sang nå fortiden?
 Wynter Gordon – Dirty Talk