Påsken er over for i år

Påsken i år er over,og den har vært utrolig koselig! Har kost meg maks mye. Vært på hytten så å si alle dagene,grillet nesten alle dagene. Hatt besøk av venner og familie,ja har rett å slett hatt en fantastisk påske. Har feiret Matheo sin 1 årsdag. Har også kommet frem til at jeg skal bli igjen her hjemme til den 11.Mai. Så da reiser jeg hjem igjen til Tromsø sammens med ene tanteungen min som også blir igjen her nede.. Så ja,påsken min har vært herlig ! ikke mer og si om det.

Hvordan har påsken deres vært ? Fine kjæresten min ♥

 


Dagens outfit

Hjemme en liten tur før vi reise på hytta igjen. Har knapt vært hjemme,har kos oss så mye på hytta! Har grillet med masse folk å bare kost oss! Så idag dro vi en liten tur hjem. Så jeg og søss har akkurat vært å gått tur i finværet,og bare kost oss. Fikk jakken hos pappa!!! Ble så glad,alle fikk påskegave hos mamma og pappa. Så jeg og søsteren min fikk hver sin trenchcoat. Lykke! Så har brukt den for første gang idag,tar seg ikke så ok ute i bushen å gå med trenchcoat, clutch og små ballerinasko..

Kommer flere bilder og slikt i morgen eller på mandagen. Har faktisk vært utrolig godt å ikke har hatt data eller internett på 3 dager. Herlig! Hvordan har påsken deres vært så langt ?


Solbriller – Ray ban pilot trenchcoat – cubus – Sorte jeans – Bik bok – Ballerinasko – H&M Leo clutch – H&MHA EN FIN PÅSKE VIDERE!

Flere Gratise bloggdesign og hjemreise i morgen

Bursdagsfeiring,masse kaker og godt å spise. Har endelig begynt å pakket litt,men er ikke helt ferdig! Huff,og er barelitt over 2 timer så kommer Daniel å henter meg. I morgen så kjører vi i 12 tiden nedover. Gleder meg enormt,og håper virkelig været holder seg fint! Er akkurat ferdig med å laget et design, Det er noen som har spurt ang mitt eget design. Så har laget et annet ett som er nesten helt likt. Ser slikt ut :

Er utrolig koselig å høre at dere liker Designene jeg lager,og ikke minst at dere spørr om jeg kan lage. Så om dere vil ha noen så er det bare å stikke innom http://Martinekristinedesign.blogg.no. Hyggelig om dere sier ifra at dere tar designene mine i bruk!

Nå skal jeg kose meg videre med kaker å brus,og ikke minst pakke videre..

Jeg lager gratis Bloggdesign !

Mange har sakt dem liker bloggdesignet mitt ganske godt. Så har sottet meg inn i det å lage design nå i helgen. Så har laget en egen blogg for Designene mine. http://Martinekristinedesign.blogg.no

Mitt design:

Designet for designbloggen..Ganske enkelt,men som sakt jeg jobber med flere.
Noen som spurte om jeg kunne lage et som lignet litt på det jeg selv har,så skal se hva jeg får til! 
Syns så langt ? 

Me & my Mr.shopaholic

Nå er det bare 2 dager igjen til vi reiser nedover. Ååh,jeg gleder meg,men kan ikke akkurat si å kjøre så langt er noe å glede seg til. Idag så sto jeg og Mr.shopaholic’ern min opp tidlig for å dra til byen å gjøre diverse småting. Han på død og liv som mente han IKKE skulle kjøpe noe. Neida,er jo ikke for noe jeg kaller han Mr.shopaholic. Han kom fra byen med klær og spill,jeg Nada.. Fant virkelig ikke noe jeg hadde lyst på. Så nå blir det bare å slappe av resten av dagen/kvelden,senere stikker jeg hjem. Han skal på jobb i morgen og jeg må pakke. Huff er jo da ikke akkurat den som er kjent for å være rask med det! Så er det å kose seg hjemme med søss og tanteungene. Selv om at dem allerede kommer 2 dager etter oss. 

Jeg ler hvergang jeg får spørsmålet : Er du adoptert ?.. Hehe,Nei.Nei.Nei! Jeg er ikke adoptert.  Tenk Kjæresten min trodde også jeg var det,men han turte ikke å spørre om det før jeg begynte å fortelle at folk trodde det,Haha..Fikk oss en god latter da. 

Vil du bli Dagens blogg ?Siden jeg ikke har så veldig mye å blogge om fortiden,så tenkte jeg at jeg kunne ta dagens blogg. Så er bare å skrive at du er med,så går jeg gjennom bloggene i morgen.

 Hadde også blitt veldig glad om dere følger bloggen min på Facebook. Kommet til å komme noen kule konkurranser om ikke så veldig lenge! Så er bare å trykke på Ikonet,og Liker!

 – Følg bloggen min på Facebook – 

 

Ny shoppet & Konkurranse fra Brun & blid !

Waah,Dro dagen etterpå inn på den andre H&M Butikken i byen. Da hang dem der,men bare 2 stk igjen. Så snakk om at dem blir fort utsolg! Men nå fikk jeg tak i dem. Har også fått solkortene fra brun & blid. Så nå blir det konkurranse på bloggen om ikke så veldig lenge !

I går så var det 10 år siden jeg ble tante for første gang! Så i går var vi hjemme for å feire at simen ble 10 år. Tenk 10 år siden. Jeg var bare..9 år selv. Ååh,husker hvor glad jeg var. Nå har jeg 3 tante unger,og Allerede på Torsdagen blir han minste 1 år. Tiden flyr utrolig fort.

 

Følg bloggen min på Facebook –