Nye innkjøp

Har lagt ut bilde av smykke tildigere,men det var med webcam. Så ble spurt om jeg ikke kunne legge ut et nytt.
Så når har dere fått nytt bilde av smykket. Elsker det! Gleder meg så til sommeren,fresht! 

Ikke minst,neglelakk i sølv farge. Lekkert på neglene! 

At ikke snøen selv blir lei av å snø

Det har snedd nå i flere dager uten stop! Et under at solen faktisk finnes.Ble plutselig sol her og det.. Det har snedd så mye at man ser ikke nabohusene! ikke engang huskene som står her i hagen vises. Det er helt ekstremt. Til å med verre enn det var i fjor.. Nå har jeg hatt kosetid for meg selv med en lang dusj,smort meg inn i selvbrunig.Så nå sitter jeg å kose meg sammen med Ane. Resten er ute å kjører seg tur og leverer bryllupps invitasjonene. Helt sykt at det allerede er søndag igjen. Så idag skal jeg bare gjøre det som jeg gjøre ellers om søndagene. Slappe av! 


Ei som er så glad over å endelig ha fått rosa neggelakk på seg..


Herlig med sol..ikke fult så herlig å tenke over hvor mange cm det faktisk er med snø uttafor her..

Fredagskos

Er virkelig ikke mye å si om dagen idag,har bare slappet av. Sittet på ræva å knasket i meg søppelmat. For uten om å da ha lekt mye med Mini her i huset,kastet masse klær.. Og ikke minst! IKKE MINST sett på alt av snøen som er kommet. Det er helt grusomt..Kan ta i morgen bilde av de siste jeg har shoppet. Nå som jeg har kamera her og er hjemme. Håper dere får en fin kveld videre! 

 

Ikke noe annet å gjøre når stormen er her

Har pakket meg godt inn i ullpleddet å ligger i sofaen. Ikke så veldig mye annet å gjøre når det er full storm ute. Ser ingenting når man ser ut vinduet! Helt syk. Jeg var så klart til våre,også ble det meld slikt vær som nå! ååh det er deprimerende. Til og med strømmen driver og går heletiden,så tar ho hundre år før jeg får postet dette innlegget.

For bare 3 dager siden hadde vi asvalt,sol og lite snø! så virkelig ut som at våren var på tur.Er så ufattelig lei av denne snøen nå. Har lyst til å pynte meg,gå med mindre klær. Er jo helt umulig i dette været. Så håper virkelig dette er siste gangen det snøer skikkelig! Krysser også fingrene for at det er bar asvlat å slikt til påskeferien når vi kjører nedover til mamma og dem.Men nå skal jeg kose meg videre med tv og doc,mens jeg venter på at kjæresten skal komme hjem..

Flere som koser seg i uværet? 

Trenger du sponsor til bloggen din?

Jeg vil anbefale dere en side som gir gode muligheter til de som ønsker flere sponsorer. Og man trenger selvfølgelig ikke å være på noe toppliste for å registrere seg der. Jeg har allerede registrert meg og Fikk en sponsor med en gang etter jeg hadde registrert meg hos dem. Hos http://sponsetblogg.no/ bestemmer du selv hvem du vil skal stå for sponsoringen, og du kan velge og vrake blant de som tilbyr seg. Du kan få sponsorer innen alt fra mote, foto og tegning. Uannsett hva det er du blogger om, finner sponsetblogg.no det som egner seg for bloggen din. Siden er i seg selv veldig genial! Enkelt å registrere seg,også slipper man å måtte sende mail hit og dit.

Så hvorfor ikke registrere seg da! HER kan du gjøre det. Er 1-2-3 så er man ferdig. Er du registrert der ?

 

Jeg får ikke til å blogge!

Ååå!  Jeg får ikke til å blogge nå fortiden..Skjønner det ikke. Prøver å fikse inspo innlegg osv,men gir det opp. Jeg har liksom så lyst til å blogge,men får det ikke til. Kan jo selvfølgelig poste det siste jeg har shoppet. Men da blir det med dårlig webcam bilder. Men det vil jeg ikke,siden jeg allerede har speilrefleks,men for øyeblikket så har jeg den ikke her. Får se om jeg får til noe senere. Tar gjerne imot Tips om det er noe dere vil jeg skal blogge om.

Nå skal vi lage pizza & se på tv! Håper dere får en fin lørdag  videre!