Dagene går grusomt fort nå fortiden!

Dagene går grusomt fort nå fortiden..Mamma og dem drar allerede på tirsagen. I morgen! åh så jeg gruer meg.  Har vært så godt å ha dem her etter så mye som skjer. Heldigvis så er det ikke så lenge igjen til vi andre drar nedover/hjem..hvertfall jeg. 

and know whaat! det har regnet og vær sol å flere dager nå. Så er fritt for snø på veiene,ååh det er så godt! vil bare ha vår nu så man kan gå med mindre klær,ballerina sko å pynte seg mer. Nå ser jo alle ut som oppblåste figurer i XXXL boblejakker,masse sjerf å stygge ugg’s på føttene. Lite pent.  Men da jeg sto opp i morgest,så snødde det som F ***… ah,kjente depresjonene bare kom.. Så idag har vi kost oss nede på Bryggejentene. Spist brownies,drukket kakao og bare kost oss. Resten av kvelden skal vi bare kose oss siden dem drar i morgen. Og jeg skal faktisk være med søsteren min i morgen,hun skal å prøve brudekjoler! I sommer så gifter hun seg. Blir så morsomt. Så skal dra med meg kamera i morgen,så vi får tatt noen bilder.

Hvordan har dere hatt det idag ?

Good night !

jaa. Har vært ganske så stille på bloggen min i det siste. woops! Hm ja,grunnen til at jeg virkelig ikke har hatt lyst til å blogge. Ikke i det heletatt. Har vell egentlig ikje gjort så mye enn å vært sammen med Daniel,slappet av hjemme,vært i byen og slikt. Har bare vært en helt rolig uke,med null ting å skrive om her! Dagene,ukene har gått opp og ned,skjer ting som man aldri trodde kunne skje,og slikt.  Så har for det meste bare vært sammen med dem jeg er glade i og slikt. I morgen så kommer de beste. Nemelig Mamma,Pappa og Lillesøsteren min. åh skal bli så godt å se dem igjen,har ikke sett dem på over 1 mnde nå. 

Så skal bli så kos å ha dem her oppe i noen dager..Nå skal jeg hoppe i dusjen,rydde litt i klesskapet mitt og ja. Huff skjer med å ville gjøre alt sånn her på natten ?! wæh..Natta !

”ikke-liker-valentines day”

Brrr….!! det er isekaldt her i Tromsø idag,utrolig kjipt! for det har vært så fint vær idag. Meste jeg har sett har vært -18! Trodde jeg skulle styrke med da! iih.. Idag så vet jo alle hvordan dag det er.Valentine ! ush har aldri likt den dagen,og gjør aldri noe med det. Er ikke noe sånn valentines girl,som pynter,kjøper gave og drar ut å spise på slike dager. Kan heller gjør det når man har vært sammen i 6 mnder ,1 år osv. Mer spessielt ! Trenger ikke å vise hva Typen min betyr meg DEN ene dagen,når jeg gjør det hver dag. Så takk for at han også ikke er så fan av denne dagen..  

Har kjøpt litt dill dall i det siste,men har ikke fikset noe bilde av det. Ny sminke ,og i helgen kjøpte jeg endelig ballerina sko. Mine er ganske så utslitte,så var på tide med et nytt par. Kjøpte på H&M for 99 kr. Helt enkle sorte med en sløyfe fremmpå. Så nå er jeg ganske så klar for våren og asvalt. Kle seg i tynnere klær osv. Endel av dere leserne mine spør meg ofte om jeg ikke kan ta outfit bilder. The truth is…….Om vinteren,sånn som nå. Det er så kaldt å guffent! hallo,bor i tromsø. Så ja,jeg får liksom ikke helt til å pynte meg når det er sånn..Pakker meg somregel inni varme klær for det er så kaldt å det. Så sparer det heller til Våren/sommeren kommer..
Har dere noe spesiellt dere skal gjøre idag ?

Sponset av Rosebud.. Konkurranse på bloggen!

 

Alle vet vell om de herlige lip balmene fra Rosebud..Dem har vært så snill og sponset meg noen,så selvfølgelig blir det konkurranse her på bloggen da! Er det noe som alltid ligger i vesken min så er det Rosebud. Minted rose er min favoritt..Lukter herlig,og er herlig å ha på leppene.Smører den på heletiden. Man får kjøpt dem på Vita,cubus og sikkert andre plasser.  Og selvfølgelig inne på Rosebuds egen side, http://www.rosebud.no! Koster under  hundre lappen. Rosebud hjelper ikke bare mot tørre/såre lepper, men også mot vepsestikk, mindre forbrenninger,tørr og ru hud og den kan også brukes som primer under øyenskyggen for at den skal sitte hele dagen. Et utrolig godt produkt.

Så det jeg vil dere skal gjøre er å Skrive at dere vil vinne Rosebud ( komementer så mye dere vil),også koselig om dere skrive om det på bloggen deres.Så kan dere jo i samme slengen joine Facebook gruppen til Rosebud!

Har du ikke blogg så kan du sende meg en mail om at du er med,eller bare kommentere her med e-mailn din.

Dagen over,og nye planer for i morgen.

Dagene går grusomt fort nå fortiden..I går så spiste vi faktisk reker igjen. Herregud så godt,hehe.. Ble en liten bytur i går også i samme slengen. Skulle egentlig kjøpe meg litt sminke,men humøret endret seg så det ble til at han shoppet klær og slikt. Får ta shoppingen i morgen omså.. 

Nå har vi kost oss med hjemmelaget pizza,sett det storekorslaget osv..Så nå sitter vi hver for oss å gjør det vi som regel ender opp med når vi ikke har noe å gjøre. Jeg blogger,sitter på face og han spiller på playstation sin,hehe.. I morgen så blir det å stå tidlig opp,da skal vi stikke til byen sammen med et vennepar for å dra på Kafe og slikt. Blir koselig. Så regner med at det blir tidlig kveld idag. Håper hvertfall det. Ble litt sånn…ALT for sent i går.. Hvordan planer har dere for i morgen ?