Helgen med både oppturer og nedturer..

Helgen er over,plutselig en ny uke i morgen. Syns dagene har gått så utrolig fort!
Har snart vært hos Daniel i 2 uker nå. Siden jeg kom hjem igjen til Tromsø, så har jeg vært sammen med han.

Helgen som har vært nå har vært med både store nedturer og oppturer. Nedturene nevner jeg ikke på bloggen.Det blir bare alt for privat. Er ikke hele meg som blir gitt ut på bloggen her. Har kost oss i bye,spist masse godt mat. Vært hjemme en liten tur og slikt. I går så kjøpte vi endelig inn reker og slikt. Jeg å Daniel har gått i flere dager nå å har hatt så utrolig lyst på det. Så nå fikk vi endelig spist det. Å jeg har spist som om jeg skulle fått betalt for det. Var så stappa etter det. Men herregud så utrolig godt! Gleder meg nå til sommeren kommer. Sitte ute på kveldene,med solen i bakgrunnen,varmt og reke-kveld. oh! Savner sommeren så sykt nå. Er virkelig så lei dette været som er her nå.

Sist helg så var jeg å kjøpte to herlige ting som jeg er ganske så avhengig av. Saltvannspray og en grønn concealer fra gosh “Touch up”!  Søsteren min har den fra før av,så dro rett til byen da jeg kom hjem for å kjøpe den selv å test ut. Kan med hånden på hjerte si jeg er ganske så avhengig i den. Har man en litt rød kvise eller slikt,så bare tar man litt på så forsvinner ganske mye av rødheten. Saltvannsprayen likte jeg også utrolig godt. Kjøpt på H&M for 49 kr. Like bra som den jeg brukte å kjøpe til 150 kr hos frisøren.

Hatt en fin helg?


 

Herlig at mange likte det nye designet !

NYTT BLOGGDESIGN – ENDELIG !

 

Sånn,nå er jeg tilbake..en uke siden sist!

 

Har vært opptatt med endel ting å tang i det siste,så bloggen har virkelig ikke vært prioritert. Som dere kan se så har jeg sittet nå i flere DAGER

å knødd noe så sykt med å få endret designet mitt. Endelig begynner jeg å bli en smule fornøyd. Etter å ha fått tak i div koder,osv så begynner designet endelig å se bra ut. Sliter litt med headeren enda. Så den blir ny når jeg får noen nye bilder. Slettet masse linker og lagt til nye.

 

Også kan jeg endelig ha litt større bilder.ble fort lei av at bildene bare kunne være i 500 px! Fikset ny bloglovin ikon og slikt.

Så hva syns dere ? Som sakt er enda ikke 100% ferdig!

Hvordan har helgen deres vært?

Sykt dårlig med å oppdatere nå fortiden på bloggen. Siden jeg kom hjem igjen til Tromsø så har jeg vært hos Daniel. Kos oss med mat,masse film,bytur osv. Nå er han på  trening sammen med typen til søsteren min. Så sitter fint alene her å ser på film. Er enda sykt trøtt etter vi sto opp. Like før jeg legger meg ned her å sover. Meen da blir bare døynrytmen heeelt  ødelagt igjen. Helgen har bare vært kos! Var hjemme en tur i går,så jeg fikk treffe tante ungene igjen. Har vært for sløv til å stikke hjem en tur.

Så planen var vell egentlig at jeg skulle fikse i hopen Pizza til han kommer hjem igjen. eeh hehe..tror jeg venter til han kommer. Eller til han er ferdig med alt som han skulle ha gjort idag. Hvordan har helgen deres vært?

En av mine favoritt blogger : Kristinefargerik.com

Har brukt å postet og tipset om div blogger som jeg har som favoritter og følger med på.
Kristine. Eller kanskje mer kjent som Kristinefargerik.com! Den bloggen har jeg fulgt i litt over ett år nå. En som jeg må hvertfall 2-3 ganger innom for dagen. Liker bloggen hennes utrolig godt!

Hun skriver om alt fra Sminke,tips på div ting,Livet hennes og slikt. En utrolig søt blogg eiet av ei utrolig søt jente !
Så har du ikke vært innom bloggen før så syns jeg du skal det!
Flere som bruker å lese bloggen hennes? 


Har sittet alt for lenge slik..

Jeg har sittet alt for lenge nå slik som jeg gjør. Innpakket i ullpleddet, og te koppen i hånden.  Vet dere hva! jeg har fått døgnrytmen på rett kjør…tror jeg. Sovnet  før klokken var halv ett i går. ååh jeg fikk litt støv i øyekroken. Sto også opp supertidlig idag. Så med tanken på at jeg enda sitter pakket inn i pleddet å koser meg,så har jeg gjort det alt for lenge!

Tenkte jeg skulle begynne tidlig idag med å pakke siden jeg reiser i kveld. Men neida,ikke alle klærne er enda ferdig i vask. Så får bare kose meg litt til her jeg sitter. Vurdere nesten også å få slengt på meg litt sminke å klær.Kan være en lur ide. Man vet aldri hvem som kommer inn her i huset,hoooh.. 

Hvordan har dere det idag ?

Morgenfuglen finnes enda i meg..

Wæh! Klarte faktisk å stå opp halv elleve idag. Er enda ”sjokkert” ! Fått fikset i hopen en del småting før jeg reiser i morgen. Akkurat kokt meg en pakke med nudler til frokost. NAAAM..egentlig ikke,har aldri vært gla i det. Men må ha i meg noe varmt før jeg stikker nedover en tur på butikken og slikt.. Kjenner jeg gruer meg allerede til å ta fly i morgen kveld. ush! 

Så må vell snart stikke nedover. Avtalt tid og alt. huff huff,for et stress. Nei,resten av dagen blir det bare kos med Familien,pakke osv. Vil ha minst mulig å gjøre i morgen.. Men nå skal jeg spise ferdig nudlene mine og komme meg ned over! Ha en fin dag videre!

Klar for kvelden!

Sånn,nå er jeg nesten klar for i kveld. Drikken er kjøpt inn,har heldigvis en så snill bror som orket å kjøpe det til meg når han skulle ned på butikken. Hva jeg skal ha på meg har jeg så og si funnet ut. Så må bare fikse håret å sminke meg litt..Tror jeg skal bare ordne meg sånn litt her hjemme,så drar jeg til Henriette litt tidligere å fikser resten der.

”Våknet” i morges med at Daniel ringte meg,eller heeh jeg var akkurat våknet når han ringte meg. Så lå i over 3 timer og snakket med han. Koselig,beste å våkne til. Kjæresten ringer deg og høre stemmen hans ♥
Nå er det bare 3 dager igjen så reiser jeg hjem til Tromsø. Skal bli godt å dra oppover igjen..

Nå skal jeg få i meg litt mat,pakke resten til i kveld og bare slappe av til jeg drar. Hva skal dere gjøre ikveld?
Ha en fin kveld videre!

Fredagskooooos

Ingen kims ingen kos…bull shh….i kveld blir det sørlands chips,glass cola,iste og mye annet..thumbs up!

Idag så klarte jeg faktisk endelig å stå opp tidlig..sånn halv tolv! Gode greier,men hadde nok ikke kommet meg opp om det ikke hadde vært for at hunden lå å sov på rommet sammen med meg,og hørte noe ute. Klikket helt mongo. Så der lå jeg i drømmeland,hadde det så fint og bråvåkner av hunden som bjeffer. ah! jeg har heletiden sagt den dagen jeg dør,ha da dør jeg av hjerteinfarkt på grunn av hunden vår,haha.. 

Så i hele dag har jeg bare slappet av,sett alt for mye på tv,Holdt på og sovnet av tusen ganger. Til slutt måtte jeg bare springe opp for å ordne meg,og hvertfall vist jeg skulle ned på butikken å kjøpe noe søppel til å ha i kveld. Så nå skal jeg bare kose meg med masse søppel ,se på tv og sikt. Ha en heeelt rolig fredagskveld. Er i morgen det blir liv. Da skal Henriette/søskenbarne mitt og ei venninne av henne Feire bursdagen sin.  Håper jeg klarer å finne noe å ha på meg til i morgen.. eller,ha en fin kveld helg videre!

Hva skal dere gjøre i helgen ?