Grinefilm på menyen i kveld ..

En film jeg virkelig elsker. Favorittskuespilleren min spiller også i den. Jennifer love hewitt! En film fra 04,en man burde se..Så den skal jeg kose meg med i kveld.

Ellers idag så var planen at jeg skulle til jea,men så klarte smarte mamma og sette brød i ovnen før dem skulle på besøk til noen. Så jeg ble da offeret for å være hjemme å passe på. Stakk senere ut en tur for å gå litt sammen med vilde. Ble ikke en så veldig lang tur,for hun er også blitt syk som alle de andre er blitt som jeg kjenner..Har nå tatt meg en lang dusj,ryddet og kastet masse skittenklær. I morgen så kommer Kjæresten min ,søss og alle dem. Ååh skal bli så sykt godt å se dem igjen.

Har dere en grinerfilm ? 


ukens spilleliste ..

 

Dere spør ganske ofte om jeg kan slenge ut liste på musikk osv. Så kan jo prøve å begynne med ”ukens spilleliste”. Så får se hvordan det går. Her er hvertfall den første.
ukens spilleliste

David Cook – Light On

keri hilson – lose control

Taio Cruz – Higher ft. Kylie Minogue
inna – deja vu

 

ke$ha – cannibal

Atle pettersen – light on

Declan galbraith – you and me

Hva er din favorittsang akkurat nå?

Tar gjerne imot sangtips.

Må ha sett bra kul ut der jeg gikk . . .

Følte meg bra smart..Gikk tur i nattbokse,converse sko ,tutt på hode og parkasen. Måtte ha sett utrolig kul ut om jeg skulle ha møtt på nån,eller om nån så meg. Fikk plutselig lyst til å gå meg en liten tur. Til stor forskrekkelse. Det var IKKE kaldt ute. Så deilig og gå den turen. Like før jeg går ut igjen,men skal nok holde meg inne nå. Tror jeg skal gjøre det til en vane nå. Istede for å sitte inne å knø,kan jeg heller ta meg en luftetur. Var stor måne på himmelen og masse stjerner. Prøvde å ta bilde,men månen ble så rar,så ut som den skulle eksplodere..

Det er skikkelig…ja. Om kveldene så får jeg så lyst til å gjøre alt jeg ikke orker ellers om dagene,eller orker og orker.Får mer lyst når kvelden kommer. F.eks Rydde,vaske,Ta masse bilder osv. Flere som har det slikt?
Ble plutselig gira på å ta masse bilder. Inspoen bare fløy inn i hode mitt. For å ikke ta helt av så har jeg sleng meg ned nå i sofaen for å se på Storebroren min spille xboks haha.

Hva skjer hos dere i kveld ?

Det blir vist en rolig kveld idag. Planen var at alle søskene til Mamma pluss partneren sin skulle komme. Men pga noe så måtte det avlyses. Ikke at det gjorde meg noe. Skulle ha lutefisk å slikt idag,og det har jeg aldri likt! Også slipper jeg å skifte til noe fine klær. Sitter i nattklærne enda, og har mest lyst til at det forblir slikt.. Blir vell sikkert angrepet meg meldinger om å komme ut ikveld også. Huff,skjønner ikke hva det er med den ute lysta lenger. Den er helt borte! Finnes ikke 1 % lyst til å stikke ut å drikke..

Har allerede funnet ut hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften,den hvite kjolen som jeg bare har brukt en gang før. Så tenkte at vist bestemor er kommet hjem i kveld ,så skal jeg stikke bort til henne så hun kan sy den litt inn. Var litt stor i størrelsen da jeg fikk den. Så må bare huske å sende meld til søss om hun kan ta med de brune wedgesene mine. Blir bare lykken,Søss og hennes familie kommer vist samme dag som Daniel kommer. Det blir bra! Så gleder meg nå så til den 29.des!

Hvordan planer har dere i kveld?

Dette blir min kos i natt!

Dette skal jeg kose meg med i kveld/natt. Yndlings serien min. Ghost Whisperer . Grine litt spise potetgull,godis,brus og annet snacks.Fikk sesong 1 og 2 i julegave kos Kjæresen min  * Happyface* ♥
Så er det bare 3 dager igjen til han kommer nedover hit,Gleder meg!

Så lurer jeg på,Har dere en yndlingserie? ♥

1.Juledag og litt bilder !

Nå er ribba kommet godt i magen. Like godt i år som i fjor! Idag så sov jeg en smule litt for lenge,men trengte virkelig det. Har hatt så utrolig lite søvn i det siste, Så om jeg sov 4.timer ekstra gjorde ikke noe. Som sagt ribba er kommet godt i magen,har drukket mange glass med brus,og spist masse marsipan å sjokolade! Hver jul så bruker vi å spille mye brettspill og kort. I går spillet vi masse idiot mens vi ventet på at tiden skulle gå. Idag så har jeg,Mamma og Daniel spillet ludo,selvfølgelig med premie til den første som kommer i mål. Utrolig artig hver eneste gang vi har det slikt. Så hvem vant i ludo? jo JEG ! morsomt. Er dårlig taper jeg,men så hadde det egentlig ikke gjort noe om jeg hadde tapt den marsipangrisen med tanke på hvor mye jeg hadde spist før vi begynte spillet.
Kikket på masse filmer som har gått på tv idag,ja kost oss idag slik som i går.

Så nå Ligger alle på sofaen å slapper av. Får se hva kvelden bringer. Planen var vell å stikke ut en tur på ”byen”  ! men får se hva som skjer. Hadde plutselig ikke så lyst til å drikke i kveld. Får bare se når klokken blir endel hva jeg finner ut.

Bruker dere å spille brettspill,kort osv i julen ?
Hatt en fin dag så langt ?

Må være det peneste treet vi har hatt ! ….

Bilder og Outfit fra Julaften!

Når har vi spist kvelds å er stappmette. Så nå sitter jeg og mamma å koser oss med film på tv. Favorittfilmen hennes Ghost. Må si jeg har hatt en utrolig herlig julaften,fått så mye fint,spist og drukket mye godt.Spist pinnekjøtt så jeg rullet!  Kunne ikke hatt det bedre.Selv om jeg savner å ha søsteren min her ,Familien hennes og bestemor !


…Noen av gavene,hadde enda ikke pakket opp alt da. Fikk så utrolig mye fint! Er helt speechless!
Og hva jeg hadde på meg..

Nå skal jeg kaste i meg mer godis,å kose meg med å se resten av filmen. Savner Kjæresten min! Heldigvis så er det bare 4.Dager igjen til han kommer. åh,skal bli så godt å se han igjen ! ♥

Har dere hatt en Fin julaften ?

Den er en grunn for at jeg står opp tidlig på julaften!

 

…Det er fordi jeg MÅ se som flere tusen andre MÅ gjøre på julaften. Askepott og de tre nøttene. Jeg må se det for at julen skal bli.. JULEN!…for 2 år siden klarte jeg å sovne av i godstolen det var 10.minutter til askepott skulle begynne,og jeg sov til det var ferdig. Åååh,jeg husker jeg syntes julen var så rar. Hadde jo ikke fått med meg askepott. Enda jeg har sett på det i over 12 år på rad. Nei tradisjon er tradisjon.

Ulempe å bo rett ved siden av kirken. Herregud så det ringer der! Askepott er akkurat strøket bort fra menyen,nå er det reisen til julestjernene. Våknet akkurat 5.minutter før Askepott skulle begynne. Var bare å dra den store dynen med seg ned å kose seg. Lillesøsteren min og Tanteungen min er akkurat våknet. Så dem har fått åpnet en gave hver. Noe som vi har gjort i alle år. Så skal nå ta og ordne frokost til alle oss,så for å hoppe i dusjen! Så gjør man vell sånn som man har gjort i alle år. Drar på kirkegården for å tenne lys og treffe kjentfolk der og ønske dem God jul. Så blir det å slappe av,dra opp til jea en tur med gaven. Gleder meg allerede til senere når det blir pinnekjøtt og kålrabistappe ! ååh kan spise meg ihjel på det !

Har dere sett på Askepott ?
Hva skal dere spise til julemiddag ?

 

Da var lillejulaften over,og den har vært utrolig!

Sånn,Nå er treet ferdig pyntet! Alle pakkene er kommet under treet. Eller nesten alle. Er endel igjen,men det tar vi i morgen. Blir så mye,så ligger jo bare å flyter overalt..Er ferdig med å se alt det som vi bruker å se på tv hvert år,like morsomt og koselig år etter år.. Så nå ligger bare jeg og Daniel (broren min) ,å slapper av på sofaen. Koser oss med enda mer film og litt gooodis. Kjenner jeg begynner allerede å bli en smule trøtt,enda jeg sov ganske så lenge idag. Er vell kanskje på grunn av alt som er blitt gjort idag..Så nå er Lillejulaften over for i år! 24.Desember viser datoen her! huff,dagen har gått utrolig fort nå. Så nå er det bare å vente til man legger seg,står opp ,dra dynen med seg ned i sofaen,pakke seg godt inn og hente julestrømpen for å se på askepott og de tre nøttene! ååh det er julekos på morgenen. 

Har dere hatt en fin lillejulaften ?