1 m å n e d e s i d e n o g 1 m å n e d e i g j e n

1 månede siden jeg ble 19 år,og 1 månede igjen til julaften! Tiden går fort.
Og jeg er lat med bloggingen nå fortiden. Blir ikke noe bedre av fra i morgen,For da kommer Mamma oppover og Henriette! Hele helgen så blir jeg opptatt,med både shopping,kos med familien,typen,bursdag,ut å drikke og ja mer. Skal rett og slett bare kose meg fra i morgen av.

Nå skal jeg stikke å rydde romme,for det skal mami ha mens hun er her. Så må jeg finne frem en haug av klær som lillesøsteren min skal få. Godt å bli kvitt litt fra skape mitt. Har jo ikke plass der til noe.  Hva skal dere gjøre i helgen ?2vbrcqd_th.gif

Kino i kveld – Dør av skrekk!

Huff,sov alt for lenge idag. okei hadde sikkert gjort det uansett. Var ute med taypsn til i 4 halv 5 tiden i natt. så er vell derfor jeg har sovet så lenge. Pluss er jo søndag. Så da får man vell lov til det.I kveld så blir det å dra på kino med en gjeng. På menyen er det paranormal activity 2! ååh jeg kommer til og dø! Er så lettskremt og alt. Så i natt blir det å sove hos Daniel. Aldri i verden om jeg vil sove alene etter å ha sett en slik film. Har lest på de bloggene der dem har kommet hjem,har måtte sovet med lyset på osv.
Noen som har sett den ?2vbrcqd_th.gif

N Y T T …… D E S I G N !

Har sittet nå i to timer for å prøve å få inspo fra andre blogger og slikt for å finne ut hvordan jeg skal ha designet. Fant nada! Så det ble ganske så enkelt som det er nå. Mer fornøyd med å ha det slikt enn hvordan jeg hadde det nå sist. Skulle bare ønske jeg fikk bloggen litt bredere, Men er noe tull med kodene tror jeg. Ingenting skjer når jeg justerer på størrelsen. Også er det noe helt bananas med at jeg ikkekan skifte skrift type på innleggene. baah!

soo yeeh think?2vbrcqd_th.gif

PILUS SØKER PRODUKTTESTERE

 


Er du over 18 år kan du søke om og bli produkttester for pilus.

Jeg synes dette hørtes veldig spennende ut, har ikke testet håret fra pilus før, men det er noe jeg har lyst til. Vet om mange som er fornøyd med håret fra dem.Så ja har veldig lyst til og teste  for og sammenligne med da håret og nå håret.

Det du skal gjøre vis du blir en produkt tester er:
De sender deg hår og tilhørende produkter (i din farge) UTEN NOEN KOSTNAD FOR DEG – som du tester ut ved å montere det i ditt eget hår. Du følger “bruksanvisning” for daglig pleie. Du tar FØR- og ETTERBILDE, samt NYTT BILDE etter at håret er brukt i ca 4-8 uker. UNDERVEIS, ønsker vi tilbakemelding på hvordan DU syns at dette håret fungerer. 

Så må du fulle ut litt informasjon om håre ditt .Slik som jeg har gjort under.

1) Farge på ditt hår: Min farge er #1B
2) Lengde på håret ditt + struktur (slett, bølger, krøller) : Jeg har litt under ribbeina ,ganske tynt hår,litt bølger i.

3) Hvilken type extension DU ønsker å teste (clips, punkt etc): Jeg ønsker meg clips.
4) Din alder: Jeg er 19 År.

Vennligst IKKE legg inn dine personlige opplysninger her.

Dette skal du da legge ut på pilus.blogg.no.

 

 

Det var en kald fornøyelse!!

Det var en kald fornøyelse med å gå ut døren.Planen var at Jeg,søss og tante ungene skulle ta oss en tur ned til bryggejentene. Er da en kafe/ blablabla butikk. Men det var så fult det at det var bare å gå litt rundt å se,så snu for å gå ut igjen. Gikk oss en liten tur slik at Matheo fikk sove,tenkte vi skulle gå litt mer men det va så kaldt at jeg er sikker på at man kunne ha mistet både håret og synet! Jeg skal ikke ut mer idag! noo way. Så nå sitter vi å koser oss med var sjokolade,mat og hører på julemusikk. Resten av dagen aner jeg ikke hva jeg skal gjøre,sikkert bare slappe av og rydde litt i klesskapet mitt. Alle klærne ender jo på gulvet og sengen.

Hva skal dere gjøre idag?2vbrcqd_th.gif

Forskjellige blogg design!

…Bah,sliter nå fortiden med å finne ut hvordan jeg vil ha deisgnet på bloggen min. Er SÅ lei av det. ush! tenkte jeg skulle gå tilbake til det rosae designet jeg hadde..men så bare..eh halloh ? jeg liker jo ikke rosa engang! så da gikk det rett i dass! Et annet design jeg var ganske så fornøyd med er BORTE fra arkivet med alle designene. ååh,det er så sur! noen som vet hvordan man kan få dem tilbake?.. mail me,coment me,kill me.. what ever! Hvertfall ble spurt om jeg ikke kunne vise hvordan design jeg har hatt på bloggen. joo klart jeg kan. De som er igjen og ikke BORTE! aah . here we goo…

..Ehm ja..det va jo bare de kjedelige,også de som var Rosa.fuck!

Bare pepperkakene som mangler og lukten.

Gikk i firetiden for og hente Ane i barnehagen. Herregud,fikk skikkelig julefølelse da. Enda så og si alt av snø på bakken er borte. Det var helt klår himmel,fullmåne,masse stjerner. Plutselig fikk jeg all i want for christmast is you  ,med Mariah carey på hjernen.Gikk å nynner for meg selv. Måtte skur den på med engang jeg kom inn nå. åh gleder meg bare mer og mer til jul nå egentlig. Husker i fjor da jeg kom hjem fra skolen en dag. Da var det julemusikk som møtte meg og ungene som bakte pepperkaker osv. Det oset av pepperkake deig i hele huset. huff,Savner det. Elsker Desember måneden. Dra til byen handle julegaver,masse folk! Julemusikk i butikkene osv. Pynte hjemme,og. Ja jeg elsker rett og slett den måneden. 

Flere som gleder seg til desember måneden ?2vbrcqd_th.gif

dsc0095

dsc0104

dsc0094dsc0102