Ut i kveld med Henriette !

Blir et kort innlegg. Skal stikke og ordne meg nå,Ut en liten tur sammen med Henriette. Litt kos må man jo ha før man reiser hjem igjen til Tromsø. Så idag har jeg bare slappet av og vært på besøk ho Henriette..Akkurat kommet inn døren,så venter bare på at bade skal bli ledig. Burde vell kanskje finne noe jeg kan ha på meg istedet for å sitte her å skrive..Har jo pakket ned alt,ååh..nei nå stikker jeg. slenger med et bilde fra i januar i fjor,haha.. 

Ha en fin kveld videre dere! 🙂

DAGENS BLOGG BLE : …..


Sa jeg skulle begynne med noe nytt på bloggen min. Dagens blogg. Første gang jeg har det nå. og denne gangen så ble det Søte Live!

Live er ei  jente på 18 år som bor sammen med kjæresten sin. Og er fra Sirdal.. Bloggen til Live har jeg lest siden jeg selv begynte og blogge. En blogg som jeg er innom hver dag.Hun er ei utrolig vakker og søt jente. Hun blogger om alt fra hverdagen sin til Mote. Blogg som er verd og ta en tur innom. http://mzla.blogg.no/
Andre som leser bloggen hennes?

masse pepperkaker og julebrus.Der er skylden!

Trodde jeg skulle både gul og blå,tryne å dø da jeg gikk ned til Myre tidligere idag. Shiiit det er glatt ute på asfalten nå..Men ber jo litt om det selv når jeg har på meg converse skoene.Dømt til å skli da,null feste på føttene..Har nå fått gjort det jeg skulle gjøre for idag. Laget middag,ryddet og mye annet. Til og med gått en tur sammen med mamma.Så tok meg en laaang varm dusj da jeg kom hjem..Så resten av dagen skal jeg bare slappe av. Spise masse…

Banan og sjokoladesaus. Goosh det er så godt! Mamma fatter ikke at jeg liker det,hun syntes det ser helt ekkelt ut. masse klis hehe..Hun har enda ikke smakt det,så hun kommer til å endre mening når det skjer..høhø jaa…når det skjer.. Nå fikk jeg plutselig lyst til å ta sol,føler meg blek..men har lovet meg selv,skal ikke ta noe sol. Er ikke bra for huden.Får heller smøre på meg selvbruning i stedet. Reiser faktisk hjem til Tromsø på fredagen. Mamma vil da ha meg lenger her hjemme,søss vil ha meg oppover og Kjæresten. Maaakan! endelig kommet meg hjem,blir syk og blir frisk, da vil alle hjemme i Tromsø ha meg opp dit. Får jo ikke nyte tiden her nede haha..Men men,så er det jo bare litt under 2 måneder til jeg reiser nedover. Da er det juuul! ååh gleder meg. Har allerede fått litt julestemning. wtf?..snart hører jeg vell på julesanger. Tror grunnen er for at jeg spiste masse pepperkaker og drakk julebrus for noen dager siden. Der er skylden! 

Flere som har spist/drukket det?

Av en eller annen grunn så er jeg i godt humør idag,for uten om halsen min som tar knekken på meg.

Hei hei!
Av en eller annen grunn så er jeg i godt humør idag,for uten om halsen min som tar knekken på meg. Blir frisk fra influensa,så får jeg halsbetennelse. Gosh! Er jo ille å komme hjem,blir jo bare syk.. Er akkurat kommet inn døren,har vært å gått meg en tur med hunden og tatt litt bilder. Herlig at det er fint vær idag!. Har bare hatt regn og dritt siden jeg kom.Snøen er blitt helt borte er bare litt på fjellene. Var heller ikke så kaldt ute,hadde på meg en tynn jakke og et skjerf..

Idag skal jeg få prøvd å gjort endel ting. Vaske romme mitt,vaske litt klær..Ta meg tid til og dra på besøk til folk jeg ikke har sett på en stund. Tjaa..skal hvertfall få gjort ting idag,skal ikke sitte på rumpa eller ligge på sofaen i flere timer og bare late meg..Som nå,nei blogger senere så jeg får gjort ting nå som jeg har energi til det.

Andre som er i godt humør idag ?

Tusen takk for alle gratulasjoner !

Tusen takk for alle gratulasjoner ! Har hatt en kjempefin dag. ikke minst helg! Jea kom innom i mårrest før hun dro,så fikk heldigvis sagt ordentlig hade til henne. Blogger mer i morgen,så trøtt og sliten etter helgen. Skal nå spise mer brownies å se på åndenes makt før jeg hopper til køys. Good night!

 

Hvorfor blogger du ?

Jeg fikk et spørsmål for noen dager siden. Og det var : Hvorfor blogger du?

Jeg begynte først bloggen min for over 2 år siden,Da jeg fikk vite at søsteren min skulle flytte lenger nord. Utrolig tungt for meg siden jeg var så avhengig av henne. Og vi hadde blitt så knyttet til hverandre de 2-3 siste årene.Det var da jeg kom over noe som het Blogg.no. Der man kunne blogge om hva man ville,alt fra klær til hva man gjorde om dagene. Da fikk jeg en ide om og oppdrette  meg en egen blogg. Hvor jeg skulle skrive hver dag hva jeg hadde gjort,skulle gjøre og slikt. Da kunne hun liksom vite hva jeg gjorde.Da ble liksom ikke det så tungt med tanken på at hun var flere timer unna meg.

Bloggen utviklet seg,hun ordnet seg blogg å til slutt så ble det en vane,alt som var : hva-har-jeg-gjort-idag ble til musikk tips,Outfits,Kjendiser,mote,sminke osv..Etter en stund kom tankene om at jeg skulle flytte for å gå skole, og pga andre private ting. Første som kom opp da,Flytte. Da ble det opp til Tromsø hvor søsteren min og tante ungene mine bodde. 1 år senere,flyttet jeg oppover. Da ble bloggen min til en hobby. Fikk masse lesere,sponset mye ting,og blogging i seg selv ble veldig populært. Blogg var liksom noe alle hadde nå fortiden.Nå når jeg tenker på blogging. Det skal ikke være tvunget. Det har vært i flere tilfeller at jeg har følt den tvangen. å nei! nå må du blogge,vist ikke så blir leserne dine sure osv.. Nå blogger jeg når jeg føler for det,med flere lesere eller ikke. jeg blogger for å han noe å gjøre. Den er blitt som en dagbok for meg,hvor jeg kan dele ting. ikke det som er skikkelig privat.Poster bilder som jeg har tatt og slikt. Selvfølgelig er det hyggelig med kommentarer tilbake.Ingenting er bedre enn og få det på noe som man føler man har gjort bra.. Jeg kunne vell egentlig skrevet mye om hvorfor jeg blogger,hvorfor jeg enda har den etter 2,snart 3 år. men det tar for lang tid. kanskje det kommer en del 2 who knows.

Hvorfor blogger du?