S M O O T H I E . .

Aah,Dagene går alt for fort..Eller kanskje det bare er fordi jeg har sovet så lenge de to siste dagene..I morgen så drar Søss og Ungene nedover til Mamma for å være i en uke.Så da blir det bare jeg å Even som er igjen hjemme..Nå på Torsdag så kommer Henriette endelig oppover,Isabell har bursdag idag,så endelig er hun blitt 18 år!. Ut i helgen for å feire..Ikke så mye å skryte av hva jeg har gjort idag.Har sovet lenge,vært en tur på obs med søss. Kost meg med tante ungene, Slappet av og kastet i meg masse søppelmat som jeg så fint kaller det.. Og mer blir det,Akkurat slengt en pizza i ovnen.

I det siste så har jeg blitt helt hekta på Banan og sjokoladesaus! ohh kjenner jeg får vann i munnen bare jeg tenker på det. Og ikke minst Smoothie. Lages her hjemme hver dag nå etter at Even fikk blender i B.gave sist helg..Nå skal jeg se videre på tv,og hente pizzaen som mest sannsynlig er ferdig. 

Flere som er glad i Smoothie?

Noen som gleder seg til vinteren ? Mahaa…

#¤%¤&%/….Postet et innlegg tidligere idag. Men plutselig så var det borte..fuuuuccck!. så orket jo selvfølgelig ikke å skrive på alt på nytt. Men så sitter jeg jo her. Og jeg fikk lyst til og blogge igjen,men det irriterer meg at innlegget ble borte..så er like før jeg stopper her..men.Har jo lyst til å blogge! Fakk thaat shaait. Uansett. Det begynner å bli ise ise  kaldt her oppe i tromsø. HINT HINT MAMMA!..Trodde jeg skulle dø da jeg og søsteren min stakk til Jekta for å ”kose” oss..døde da heldigvis ikke..

Helt sykt å tenke på at det er allerede helg i morgen.Dagene bare flyr forbi! Er nesten skummelt. Snart begynner dem jo å pynte til jul her oppe i Tromsø. Like før vi ser Julemarsipanen er kommet inn i butikkene…Noe som det bruker å gjøre sånn…et halvt år før jul..ush. Blir nok ikke så mye blogging nå i helgen,sorry peeps. Dere som maser og knør så sykt om at jeg blogger så lite.Kan jo ikke blogge når jeg ikke har noe å blogge om vet dere..Skal være sammen med Kjære,også har svigerbroren min b.dag på lørdagen. så ja. Er opptatt endel i helgen..sånn,nå har jeg fått blogget mye bull og tull.

Noen som gleder seg til vinteren ?

Kjære Mamma..

Du vet,jeg klager hver vinter på at det er kadt og jeg ikke har nok varm jakke…Jeg ønsker meg en ny vinterjakke..(Hint hint Mamma) ! Den er ikke så dyr heller. og siden jeg bor nå sånn langt oppe i gokk nord,da trenger jeg virkelig en slik tjukk jakke!*dådyrøyner* også kanskje et par ”varme” sko !
Fra: Nelly.com

Tove City Parkas NOK 899, Jeane Blush - NELLY.COMTove City Parkas NOK 899, Jeane Blush - NELLY.COMTove City Parkas NOK 899, Jeane Blush - NELLY.COM

Veromoda:

Sko:Gojane.

SMAASK!

Typisk oss to når vi er hjemme alene og kjeder oss…eller venter på dem andre skal komme hjem. Musikk på full guffe og bare tuller..Standar,hun synger Lady Gaga for full hals.❤

Image and video hosting by TinyPic

Ser egentlig ut som at det går baklengst

Hvor ble det av helgen ?

Aaah,jeg kan nesten ikke tro helgen er over allerede!
Unnskyld for så lite blogging i det siste. Har brukt tiden min på å være sammen men Kjæresten min og kost meg.Har hatt en så utrolig herlig helg.Var så godt å se Jea igjen. Bare utrolig kjipt at helgen gikk så sykt fort. Fikk liksom ikke så mye tid sammen,men bedre enn ingenting.Så har vært ute i helgen,kos meg med Jea,Kjæresten min og dratt på kino. Herlig helg som gikk sykt fort. Ble da faktisk ikke tatt noen bilder heller denne helgen. Jaja,får ta det neste gang..Slenger heller med noen bilder fra…onsdagen når jeg og søss var ute for å ta litt bilder..

Nå skal jeg stikke bort i Barnehagen for og hente Ane,Så blir det kos når vi kommer hjem.Flere som har hatt en fin helg ?

Elsker denne årstiden!

Har hatt null energi siden Søndag..Holder på og bli gal snart. Har så mye jeg har lyst til å gjøre,men funker jo da ganske dårlig når man ikke har energi. Kanskje jeg begynner å bli syk?!. Har virkelig ikke tid til det nå. Ikke denne uken. Jea kommer til helgen så burde være på Topp da. Mye å ta igjen. Har bare slappet av idag,vært på jekta en tur,skulle finne meg litt ny sminke men,latskapen kom inn. Det gikk ikke så bra. Like etter at vi kom hjem så klarte jeg å få stompen min ut en liten tur. Fikk plutselig lyst til og ta bilder. Elsker denne årstiden! Er så mange fine farger. Men akkurat rundt huse vårt så er det enda ganske så grønt..Så skal prøve og ta nye bilder senere,har sett så mange fine bilder som gir meg skikkelig inspo. ååh..

Flere som liker denne årstiden ?