Partyyybååt!


Captain Morgan in our 2vbrcqd_th.gif

Tok Bussen i går inn til sortland i 11.tiden. Hvor jeg møtte Henriette,Dro og spiste lunch med henne. Hun måtte da tilbake på jobb,så jeg kastet baggen min inn i leiligheten før jeg gikk å kikket i butikkene. Ble da en topp rikere..og noen penger fattigere.Ut mot kvelden så kom Sara til oss.Drakk å koste oss med kort. Snakket mye bull,Etter en stund så kom det flere folk,så vi var en helg gjeng som satt hos Henriette og drakk før vi dro ut på Stasjonen bar. Planen var vell at vi skulle en liten tur på Tivoli,men det stengte tydeligvis tidlig på kvelden. Juhu for det!. Så etter å har vært ute,Danset og snakket med masse folk,dro vi for og spise. Kan da si at det ble min siste burger på…Leeeeeenge. ush! Så var det rett opp i Leiligheten igjen med noen folk for å drikke litt mer. Jeg selv stoppet opp etter den burgeren. Så ble vann på meg resten av Kvelden/morgenen.haha..

Formen var helt shiiit når jeg våknet i 3 tiden..Så vi stakk til hytta vår like etterpå. Bare slengte oss bort på bunnpris for å kjøpe iste og yoghurt.så har da fått vært en stund på hytten å kost meg..Nåh blir det bare og slappe av resten av dagen :-)! 


Hvordan har helgen deres vært?2vbrcqd_th.gif

sånn helt plutselig..

sånn helt plutselig.. 
Helg igjen! og jeg er hjemme alene igjen!. Alle her rømmer jo til hytta når helgen kommer.Men det er jo da forståelig. Ny hytte å hele greia. Hvertfall nå skal jeg kose meg hjemme i dag. I morgen så blir det å ta buss inn til Sortland for og være sammen med Henriette og Sara.Planer om å drikke litt,Også er det jo tivoli i byen.Så må vell bort dit å sjekke..Må vell også kanskje stikke ned til Myre for å kjøpe meg litt mat så jeg overlever kvelden. hååh det er så sykt kjedelig å være alene.
Hva skal dere gjøre i helgen?2vbrcqd_th.gif

Just me and these four walls again..

Nå er jeg akkurat ferdig med å hjelpe mamma med alt mulig som jeg har gjort i hele dag..Hun får noen venninner på besøk om ikke så lenge. Så har laget Pai,salat,Brownies,fikset jordbær og ja hva enn det nå ikke er hun skal servere dem. Men har kost meg. Elsker å gjøre ting sammen med Mamma..Så sitter nå å feiter meg med masse brownies og iskald melk..Har nå også funnet ut at en dag i neste uke så reiser jeg opp til Tromsø. (Så blir vell der en stund før jeg suser ned hit igjen en liten tur om alt går etter planene.) Nå i kveld skal jeg bare kose meg,I morgen så blir det en tur til Sortland for å kikke litt. Kanskje det blir litt shopping.. 

Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut top 10 sanger som jeg hører mye på nå fortiden. Klart jeg kan.
1.Darin  – LoveKiller.
2.Nelly – Just a dream
3.Inna – Amazing.
4.Rihanna feat. Eminem – Love The Way You Lie

5.Taio Cruz – Dynamite
6.Enrique Iglesias ft. Pitbull – I Like It
7.Trichy stryder ft amelle – never leave you
8.Miley Cyrus – Robot
9.Shakira – Waka Waka
10.safura – drip drop

Edit: Skrevet for sånn..blablabla timer siden. ble ikke postet.. Fit..

Jeg savner ferien.

Det er snart en uke siden,og jeg savner allerede å …

..Spise mye god mat ute..

..Drikke masse gode drinker..

Tæææne seg. Solen..Varmen..


Saaaavn! Herregud jeg savner den isen..

Stort savn nå. Nå er det bare og telle dagene/ukene/månedene (haha) ned til vi reiser igjen..til neste år så reiser vi vist tidligere enn vi har gjort nå. Vi har reist ned nå begge gangene i August og da er det på det varmeste der nede. Så nå satser vi på litt lavere temp.
Noe dere savner med ferien ?

Ferdig…premie i morgen, haha

DONE!.. Er endelig ferdig med å rydde romme å pakke ut alt,Så nå slipper jeg og gjøre det i morgen. I morgen så blir det å stå litt tidligere opp.Så satser på å komme meg tidligere i seng i kveld. Var og kjørte tur sammen med mamma da jeg plutselig fikk lyst til å dra på Cafe. Det kunne vi godt gjøre i morgen fikk jeg tilbake hos mamma. Sålenge jeg kommer meg opp litt tidligere enn idag hehe…Så nå skal jeg stikke å spise litt,pusse tennene og se om jeg kommer meg tidligere i seng.. Tror neppe det huff heeh.. Natti!2vbrcqd_th.gif

Hyttekeeews &&&


Gaal lillesøster jeg har..lurter på hvor hun har det fra?


Det ble hyttetur i går,sånn…tidlig. Når det er en søndag å mamma kommer kvart over elleve for å hente oss,da er det tidlig. Hadde det hvertfall koselig. Grillet og spillet masse spill. Nesten trist da vi måtte dra inn til sortland i bursdag..Men ble jo da glad når man så alle kakene å slikt som man kunne feite seg opp med. Resten av dagen i går gjorde jeg ikke en dritt. Slappet av,snakket med Jea på telefonen. Faen så jeg savner henne nå!.. Nei nå skal jeg stikke å rydde det grusomme romme. Pakke ut av kofferten (som jeg skulle ha gjort for 2 dager siden!). Og til dere som lurer på hva jeg kjøpte i tyrkia. Det er ikke mye. En kjole,klokke og…ja det va det..Og om jeg skal gå skole nå. NEI. det skal jeg ikke.
Hvordan var det å begynne på skolen igjen ?